editorR Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Όταν πατάω πάνω στην εφαρμογή του ημερολογίου μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται χαμηλά στην φωτογραφία και η εφαρμογή δεν ανοίγει. Έχει κανείς αποψη τι φταίει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να δώσεις τα ανάλογα δικαιώματα. Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς την διαδρομή τωρα. Ψάξε για δικαιώματα εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Πρέπει να δώσεις τα ανάλογα δικαιώματα. Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς την διαδρομή τωρα. Ψάξε για δικαιώματα εφαρμογώνΤο έψαξα με τα δικαιώματα αλλά δεν ξεκλείδωσε. Θα το ξανά δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Το έψαξα με τα δικαιώματα αλλά δεν ξεκλείδωσε. Θα το ξανά δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες, ρυθμίσεις-άδειες-άδειες-ημερολογιο και δώσε δικαιώματα. Η διαδρομή είναι από miui 9 οπότε μπορεί να διαφέρει στη 10 λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Φοράω 10.0.4.0. Από τότε όταν συνδέω τα ακουστικά 7 στις 10 φορές η μουσική ακούγεται παραμορφωμένα από το ακουστικό της συσκευής αντί να "περνάει" από τα ακουστικά. Με το που κάνω restart είναι κομπλέ. Γνωστό bug? Το έχετε και εσείς; Με την MIUI 9 δεν το είχα. Για software bug μου κάνει πάντως. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Οποιαδήποτε κάνει αν βάλεις την κάρτα από μέσα ;) Και λεφτά χωράνε ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Διάφανη να μην είναι... :lol: Edited December 10, 2018 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Δες, ρυθμίσεις-άδειες-άδειες-ημερολογιο και δώσε δικαιώματα. Η διαδρομή είναι από miui 9 οπότε μπορεί να διαφέρει στη 10 λίγο.Done... Thanks :-) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Ήρθε σήμερα η 10.0.6.0 με region india Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Γεια!!!!! Σφραγισμένο 3/32 εκ κινας 110€ είναι οκ? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Εντελώς ξαφνικά και στα καλά καθούμενα, σταμάτησε η κάμερα να λειτουργεί. Ακόμα ΚΑΙ εντός εφαρμογών. Φοράω την 10.0.2.0 Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Ήρθε σήμερα η 10.0.6.0 με region india ειδες καμια διαφορα ;;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 ειδες καμια διαφορα ;;;;όχι κάτι ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Ήρθε σήμερα η 10.0.6.0 με region india Μπορείς να μας στείλεις το changelog να δουμε τι διόρθωσαν; Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Εντελώς ξαφνικά και στα καλά καθούμενα, σταμάτησε η κάμερα να λειτουργεί. Ακόμα ΚΑΙ εντός εφαρμογών. Φοράω την 10.0.2.0 Και κάτι άλλο που μόλις ανακάλυψα!! Εκτός από την κάμερα, που δεν δουλεύει ούτε μέσα στις εφαρμογές, το τηλ. γενικότερα τραβάει κάποια κολλήματα και ΔΕΝ δουλεύει και το Viber. Υπάρχει περίπτωση να "κατέβασε" κάτι που να τα επηρεάζει όλα αυτά; Κανένας που να αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόμπλεμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Και κάτι άλλο που μόλις ανακάλυψα!! Εκτός από την κάμερα, που δεν δουλεύει ούτε μέσα στις εφαρμογές, το τηλ. γενικότερα τραβάει κάποια κολλήματα και ΔΕΝ δουλεύει και το Viber. Υπάρχει περίπτωση να "κατέβασε" κάτι που να τα επηρεάζει όλα αυτά; Κανένας που να αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόμπλεμ; Έχεις πειράξει την βελτιστοποιηση MIUI; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Έχεις πειράξει την βελτιστοποιηση MIUI; Δεν άγγιξα τίποτα απολύτως...! Για αυτό μου κάνει τρελή εντύπωση. Οι κάμερες του πάντως δεν δουλεύουν καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 (edited) Μπορείς να μας στείλεις το changelog να δουμε τι διόρθωσαν;https://www.flickr.com/photos/165284564@N04/? Edited December 11, 2018 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 όχι κάτι ιδιαίτερο. ουτε εγω αλλα η μπαταρια σαν να φαινεται καλυτερη ... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 ουτε εγω αλλα η μπαταρια σαν να φαινεται καλυτερη ...Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα κατι Είχε γενικά θεματάκια η 10.0.4! Για αυτό ρώτησα και παραπάνω να δούμε το changelog! Περιμένουμε να μας έρθει! Πάντως παιδιά, εγώ όποτε έρθει νέο Update, κατεβάζω το ΟΤΑ, επανεκκινεί το τηλέφωνο και μετά κατεβάζω ολόκληρη τη ROM και την ξαναπερνάω και το κινητό τρέχει πάντα πολύ πιο smooth! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Έχεις πειράξει την βελτιστοποίηση MIUI; H βελτιστοποίηση MIUI πρέπει να είναι on ή off ? Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Είχε γενικά θεματάκια η 10.0.4! Για αυτό ρώτησα και παραπάνω να δούμε το changelog! Περιμένουμε να μας έρθει! Πάντως παιδιά, εγώ όποτε έρθει νέο Update, κατεβάζω το ΟΤΑ, επανεκκινεί το τηλέφωνο και μετά κατεβάζω ολόκληρη τη ROM και την ξαναπερνάω και το κινητό τρέχει πάντα πολύ πιο smooth!οταν την ξαναπερνας το κανεις σα καινουργια συσκευη εκει που διαλεγεις η οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Έχεις πειράξει την βελτιστοποίηση MIUI; H βελτιστοποίηση MIUI πρέπει να είναι on ή off ? εγώ την έχω στο on αν και δεν θυμάμαι για ποιο λόγο το έκανα όταν παρέλαβα το τηλέφωνο :D Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 H βελτιστοποίηση MIUI πρέπει να είναι on ή off ? εγώ την έχω στο on αν και δεν θυμάμαι για ποιο λόγο το έκανα όταν παρέλαβα το τηλέφωνο :D Η βελτιστοποιηση είναι on από την μάνα του. Εγώ κάποια στιγμή το είχα στο off και σιγά σιγά άρχισε να εμφανίζει διάφορα προβλήματα. Άρχισα να ψάχνομαι και κατάλαβα ότι ήταν από αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 ok, κατάλαβα... οπότε το αφήνω ως έχει ευχαριστώ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 οταν την ξαναπερνας το κανεις σα καινουργια συσκευη εκει που διαλεγεις η οχι ? Κρατάει όλα τα δεδομένα αν εννοείς αυτό! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts