Modeling Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 ειναι πιθανο,ειδικα αν το προβλημα το δημιουργησε η αναβαθμιση, αν ενδεχομενως δεν εκατσε καλα... μακαρι να ειναι αυτο γιατι δεν το παω,στο σερβις θα κανει μηνα ΑΡα θελω νεα συσκευη. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 μακαρι να ειναι αυτο γιατι δεν το παω,στο σερβις θα κανει μηνα ΑΡα θελω νεα συσκευη.αμ εχεις εγγυηση infoquest και το πας πρωι στα κεντρικα τους την επομενη παιζει να ναι ετοιμο εγω το ειχα παει για αλλο λογο και μου αλλαξανε μητρικη και το πηρα την επομενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 αλλαγή σπασμένης οθόνης 85 στη Quest και μια βδομάδα 69 στο 9volto μια μέρα . τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 αλλαγή σπασμένης οθόνης 85 στη Quest και μια βδομάδα 69 στο 9volto μια μέρα . τι προτείνετε?Όπου βάζουν original φίλε γιατί διαφορετικά η μουφα οθόνη σπάει πολύ εύκολα... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 αμ εχεις εγγυηση infoquest και το πας πρωι στα κεντρικα τους την επομενη παιζει να ναι ετοιμο εγω το ειχα παει για αλλο λογο και μου αλλαξανε μητρικη και το πηρα την επομενη λες ; ετσι κατι γινεται...εχω ενα smartphone που το εχω για τον Γιο μου και ειναι καλο για δουλεια οποτε το παω και εχω αυτο για 1 ημερα.. να παω απευθειας εκει η να παρω τηλ ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 λες ; ετσι κατι γινεται...εχω ενα smartphone που το εχω για τον Γιο μου και ειναι καλο για δουλεια οποτε το παω και εχω αυτο για 1 ημερα.. να παω απευθειας εκει η να παρω τηλ ;πας κατευθειαν στο ρεντη ειναι Μπιχακη οδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Πότε παίρνουμε Pie κ MIUI11 ρε παιδιά?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Θα πάρει pie; Είναι σίγουρο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Κι εγώ ψιλό χλωμό το βλέπω... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Θα πάρει pie 100%. from my HTC U12+ Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Έχω ήδη Pie σε dev rom. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Αυτό σημαίνει ότι θα βγει μετά και σε stable; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Αυτό σημαίνει ότι θα βγει μετά και σε stable; Σαφέστατα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Αυτό είναι πολύ καλό και ευχάριστο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 δε ξέρω αν ενημερωθηκατε εδώ,αλλα βγήκε τελευταία 6.2.024 gcam με working selfie που σκοτώνει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 δε ξέρω αν ενημερωθηκατε εδώ,αλλα βγήκε τελευταία 6.2.024 gcam με working selfie που σκοτώνει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, θα μπορούσες να στείλεις κάποιο link για να το κατεβάσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Καλησπέρα, θα μπορούσες να στείλεις κάποιο link για να το κατεβάσουμε;εχει πολλές πλέον.εγώ έχω αυτήν. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog449/ αν δε σου βγάζει selfie με τη μία,απλά ακουμπα πρώτα κάπου στην οθόνη. *Και βάλε μοντέλο Nexus 5x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Γιατί μου βγάζει μήνυμα σφάλμα ανάλυσης πακέτου? Είμαι με 10.2.2.0. Ευχαριστώ... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Γιατί μου βγάζει μήνυμα σφάλμα ανάλυσης πακέτου? Είμαι με 10.2.2.0. Ευχαριστώ...θέλει Pie... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 εχει πολλές πλέον.εγώ έχω αυτήν. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog449/ αν δε σου βγάζει selfie με τη μία,απλά ακουμπα πρώτα κάπου στην οθόνη. *Και βάλε μοντέλο Nexus 5x. Μου γράφει συνέχεια μόλις πάω να κάνω εγκατάσταση μήνυμα "Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά την ανάλυση του πακέτου" Και δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 δε ξέρω αν ενημερωθηκατε εδώ,αλλα βγήκε τελευταία 6.2.024 gcam με working selfie που σκοτώνει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν κλείσεις hdr,δεν σκοτώνει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Καλησπέρα στην παρέα.μπορεί να μου δώσει κάποιος μία λύση πώς να κάνω συντόμευση φακέλου από την κάρτα στην αρχική οθόνη για να μπαίνω πιο γρήγορα?από της μαμάς του το σύστημα Δεν βρήκα τίποτα θυμάμαι στο Samsung που είχα παλιότερα μπορούσα να το κάνω με ένα παρατεταμένο πάτημα πάνω στο φάκελο που με ενδιέφερε. Εδώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάνω καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Αν δεν κλείσεις hdr,δεν σκοτώνει Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΕ;με κλειστό hdr βγαζει σα μαμά miui δεν υπάρχει νόημα χαχα..Μαλλον θα ξέχασες ανοιχτό το face retouching απο πάνω.βάλτο στο off.Ορίστε και μια σημερινή απο dev channel που κυμαίνεται σε επιπεδα θορύβου ίδια με της ακαταμαχητης N7P test 1.(+focus tracking παρακαλώ) https://drive.google.com/file/d/1Kl84F_RgWgfCQkJN_1G8c6mKu-OzE2xW/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Ε;με κλειστό hdr βγαζει σα μαμά miui δεν υπάρχει νόημα χαχα..Μαλλον θα ξέχασες ανοιχτό το face retouching απο πάνω.βάλτο στο off.Ορίστε και μια σημερινή απο dev channel που κυμαίνεται σε επιπεδα θορύβου ίδια με της ακαταμαχητης N7P test 1.(+focus tracking παρακαλώ) https://drive.google.com/file/d/1Kl84F_RgWgfCQkJN_1G8c6mKu-OzE2xW/view Σε aosip 9 μια δουλευει μια οχι,για την σελφι μιλάμε παντα,δεν ξέρω γιατί Ωραίες φωτο όντως Έβγαλα και μια με face retouching,μετά δεν ξαναβγαλε...χα!! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Εν τέλει σχετικά με τις κιτρινιλες στην οθόνη το πήγα τρίτη, την Τετάρτη με ενημέρωσαν ότι δεν έχουν οθόνες για το λευκό χρυσό και αν θέλω να προχωρήσουμε σε αλλαγή οθόνης για μαύρο και να αλλάξουν και το πίσω καπάκι σε μαύρο όπου και έτσι κάναμε. Παρασκευή μου το έστειλαν σπίτι. Μετά το ξεχεστηριο mail ήταν άψογοι Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts