antreas1981 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Στο mate τα μόνα που με χαλάνε είναι η όχι AMOLED οθόνη και τα 4 giga ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Στο mate τα μόνα που με χαλάνε είναι η όχι AMOLED οθόνη και τα 4 giga ram H οθόνη έχει εξαιρετική απεικόνιση ( μιας και είχα παράλληλα και mi 9T(amoled)). Η ουσιαστική διαφορά των 4gb με τα 6gb ραμ είναι μόνο ψυχολογική. Τα τελευταία 5 κινητά πριν πάω στο mate όλα είχαν 6gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 καλησπερα θα ηθελα μια προταση για xiaomi συσκευη dual sim με μεγαλη οθονη γυρω στα 200 ευρω? τι λετε για το xiaomi 8A?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 καλησπερα θα ηθελα μια προταση για xiaomi συσκευη dual sim με μεγαλη οθονη γυρω στα 200 ευρω? τι λετε για το xiaomi 8A?ευχαριστωΤο 8Α έχει 100€, αν θες σοβαρό τηλέφωνο μέχρι 200€ πας σε mia3 ή mi9 lite, ανάλογα τι θέλεις Android one ή miui. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 καλησπερα θα ηθελα μια προταση για xiaomi συσκευη dual sim με μεγαλη οθονη γυρω στα 200 ευρω? τι λετε για το xiaomi 8A?ευχαριστω 203 εχει πλεον το note 8 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Mediatek ούτε για πλάκα, μακριά Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Κανένα πρόβλημα με mediatek στο 8 pro που έχω. Είναι ταχύτατος, απροβληματιστος και δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Επομένως redmi note 8 pro από εμένα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ela file pes moy gia yto meediatek,ti problems vgazei??to akoysa kai apo alloys alla den gnorizo ???δεν παιζω παιχνίδια, το θελω για καθημερινη χρηση να μην εχω κολληματα δυσλειτουργιες κ με καλο σημα ,καλη φωτογραφια Θα σου απαντήσω εγώ, που το έχω κιόλας: Κανένα απολύτως και με βαριά καθημερινή χρήση. Το ποσό κατευχαριστημενος είμαι από τις επιδόσεις του κινητού, δεν μπορεί να περιγραφεί. Δεν έχει κολλήσει ούτε μισή φορά, έχει το καλύτερο σήμα από οποιοδήποτε άλλο κινητό είχα και οι φωτογραφίες του είναι απίστευτες. Θα σε καλύψει 100%. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 δουλεύει το Google Assistant στα ελληνικά ή εστώ στα αγγλικά όταν το μενού είναι στα ελληνικά;; Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 στα αγγλικά μόνο δουλεύει και η λύση ειναι απλή βαλε το widget της google που δείχνει την ωρα και τον καιρό κσι ξαφνικά θα έχεις Google assistant απλα τα news στο feed θα είναι ξένες ειδήσεις Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 ποιο απο τα δυο ειναι το καλυτερο; Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Τα κατεβάζεις και τα δύο τα δουλεύεις και βλέπεις ποιο σε βολεύει καλύτερα. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα. Τώρα εμείς και να σου πούμε ότι το ενα είναι καλύτερο από το άλλο αν δεν βολεύει εσένα δεν έχει νόημα να το δουλεύεις. Φιλικά πάντα!!! Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Τα κατεβάζεις και τα δύο τα δουλεύεις και βλέπεις ποιο σε βολεύει καλύτερα. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα. Τώρα εμείς και να σου πούμε ότι το ενα είναι καλύτερο από το άλλο αν δεν βολεύει εσένα δεν έχει νόημα να το δουλεύεις. Φιλικά πάντα!!! εχω δουλέψει και τα δυο ... οσο ημουν στο redmi note 4 ημουν με swiftkey οσο ημουν στο mi a2 ημουν με gboard Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Χρόνια Πολλά σε όλη την ομάδα. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Κατέβαχα την LED Blinker Notifications Lite - Manage your lights αλλά δεν με δουλεύει. Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με το led.???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Ας αναφέρει ο καθένας που γνωρίζει πραγματικά ποιες συσκευές υποστηρίζουν την ηχογράφηση κλήσης. Θεωρητικά όσες έχουν το Android 10 δεν το υποστηρίζουν αλλά ίσως δεν πρέπει να γενικεύουμε. Αναφέρομαι πάντα σε global συσκευές κι οχι κινέζικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Βάση νομοθεσίας το έχει κόψει στο Android 10 (όχι μόνο xiaomi όλοι σχεδόν εκτός από κάποιους πολύ μικρούς που δεν καίγονται και πολύ για κυρώσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Mi 9T Davinci . Android 10 Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Θεωρώ ότι αν είχε με την 9αρα ηχογράφηση, θα έχει και με την 10αρα , στο δικό μου mi 9 έτσι έγινε! Ότι πωλείται από εδώ και πέρα δεν θα έχει ηχογράφηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Αν δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση παραμένει.. Αν έκανες καθαρή εγκατάσταση δεν δουλεύει πλέον Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 για root συσκευες μονο κατεβαστε απο εδω https://callrecorder.skvalex.com/get την κανετε εγκατασταση αμα ζητηση δικαιωματα root πατατε αποδοχη και επισης στην εγκατασταση στα δικαιωματα και στα 5 λετε ναι σε ολα...μετα την εγκατασταση καντε αυτες τις ρυθμισεις https://ibb.co/9ycP2r7 και μετα κατεβαστε και καντε εγκατασταση και το https://www.happymod.com/call-recorder-unlock-mod/org.skvalex.cr.unlock/ για να σταματησει να γραφει οτι ληγει η εφαρμογη επειδη ειναι trial.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Μήπως να βάλω κι αυτό εδώ; Δεν βρίσκω άλλο πιο κατάλληλο νήμα! https://techmaniacs.gr/karta-sim-kai-micro-sd-se-ena-apo-tin-xiaomi/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 υπαρχει κανα app για unrooted συσκευη? βρηκα ενα signal check αλλα δειχνει μονο αν συνδεθει σε κεραια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 δεσ το βιντεο Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Tο δοκίμασες σου δουλεύει? Δεν μπαίνει στο μενού που τ έβγαλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 24/3 snapdragon 865 6.4" 2340x1080p 120Hz superamoled ufs 3.1 256gb + lpddr5 12gb 64mp + 13mp + 13mp (zoom edition?) 610K antutu 4500mah 4200 cny = 550euro ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- antutu ufs 3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_k30-9991.php https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_x2-10050.php αυτό είναι το poco Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts