evris2013 Δημ. September 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2024 On 18/7/2015 at 5:48 ΜΜ, Bayern4 said: Η κινέζικη εταιρεία εξαπλώνεται σε ολο τον κοσμο (επισημα και ανεπισημα..) και οι φιλοι της αυξανονται. Τηλέφωνα, τηλεοραση, λειτουργικο συστημα, ρουτερ, Power Bank, ακουστικα, και άλλα πολλα προιοντα εχουν κυκλοφορησει. ενα θεμα για να συζηταμε νεα, ειδησεις, φήμες και εμπειριες για τα προιοντα της εταιρειας. ..καθως και για συναντησεις που διαβασα οτι γινονται απο xiaomi-fans! Τα αυτοκίνητα της πάντως 9 χρόνια μετά που γράφτηκε αυτό το άρθρο απέτυχαν παταγωδώς! Όπως δείχνει εδώ: https://www.newsauto.gr/news/fernoun-ena-epikindino-aftokinito-stin-ellada/ Το έγραψα εδώ γιατί το κατάλληλο νήμα κλειδώθηκε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. January 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2025 Καλησπέρα στην ομάδα... Επειδή πρέπει να πάρω ένα νέο κινητό, είμαι μεταξύ των Redmi Note 14pro και Poco X7pro Τείνω προς το Poco αλλά κάπου διάβασα πως δεν έχει NFC και δεν έχει τόσο καλή κάμερα... Παιχνίδια δεν παίζω, εκτός από ένα δύο χωρίς απαιτήσεις... Η κάμερα με ενδιαφέρει περισσότερο... Θα εκτιμούσα κάθε γνώμη και συμβουλή... Επίσης, πως μπορώ να σβήσω μια ανάρτηση που έκανα κατά λάθος, σε λάθος νήμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. March 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2025 On 20/1/2025 at 1:50 ΜΜ, PMak said: Καλησπέρα στην ομάδα... Επειδή πρέπει να πάρω ένα νέο κινητό, είμαι μεταξύ των Redmi Note 14pro και Poco X7pro Τείνω προς το Poco αλλά κάπου διάβασα πως δεν έχει NFC και δεν έχει τόσο καλή κάμερα... Παιχνίδια δεν παίζω, εκτός από ένα δύο χωρίς απαιτήσεις... Η κάμερα με ενδιαφέρει περισσότερο... Θα εκτιμούσα κάθε γνώμη και συμβουλή... Επίσης, πως μπορώ να σβήσω μια ανάρτηση που έκανα κατά λάθος, σε λάθος νήμα ; Στο poco θα πας για κάμερα. Φοράει τον IMX882. Είναι ανώτερος φακός. Καλύτερος επεξεργαστής, πιο smooth. Δες τι άλλο σε ενδιαφέρει στη συσκευή, και εάν θες να το συζητήσουμε. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. March 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2025 On 8/3/2025 at 3:16 ΠΜ, Vasileios26 said: Στο poco θα πας για κάμερα. Φοράει τον IMX882. Είναι ανώτερος φακός. Καλύτερος επεξεργαστής, πιο smooth. Δες τι άλλο σε ενδιαφέρει στη συσκευή, και εάν θες να το συζητήσουμε. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ για την απάντηση, Το POCO έχω πάρει από τα τέλη Ιανουαρίου... Έχω ανοίξει και σχετικό νήμα... :-) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Κάνω εδώ μια ερώτηση μια και δεν νομίζω ότι αφορά συγκεκριμένη συσκευή. Φίλος με Redmi 15 5G, έχει το εξής πρόβλημα με τις κλήσεις: Όταν έχει απαντήσει και μιλάει για λίγο, ρίχνει την κλήση και προσπαθεί μόνο του να κάνει εξερχόμενη βιντεοκλήση/καλέσει πίσω. Έχει κενά η περιγραφή, γιατί δεν έχει καταφέρει να μου το περιγράψει καλύτερα. Τον έχω κατευθύνει να δούμε μαζί διάφορες επιλογές στο λειτουργικό, στην εφαρμογή κλήσεων, και σε δικαιώματα τρίτων εφαρμογών που θα μπορούσαν να προκαλούν αυτή τη συμπεριφορά αλλά δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω κάτι. Καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει και πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 1 ώρα πριν, minast said: Κάνω εδώ μια ερώτηση μια και δεν νομίζω ότι αφορά συγκεκριμένη συσκευή. Φίλος με Redmi 15 5G, έχει το εξής πρόβλημα με τις κλήσεις: Όταν έχει απαντήσει και μιλάει για λίγο, ρίχνει την κλήση και προσπαθεί μόνο του να κάνει εξερχόμενη βιντεοκλήση/καλέσει πίσω. Έχει κενά η περιγραφή, γιατί δεν έχει καταφέρει να μου το περιγράψει καλύτερα. Τον έχω κατευθύνει να δούμε μαζί διάφορες επιλογές στο λειτουργικό, στην εφαρμογή κλήσεων, και σε δικαιώματα τρίτων εφαρμογών που θα μπορούσαν να προκαλούν αυτή τη συμπεριφορά αλλά δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω κάτι. Καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει και πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί; Πολύ πιθανόν να ακουμπάει κατά λάθος με το αυτί του την οθόνη. Είτε ο αισθητήρας εγγύτητας δεν λειτουργεί σωστά, είτε το κρατάει σε περίεργη θέση και δεν διαβάζει σωστά έτσι ώστε να σβήσει η οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 1 hour ago, WPerty said: Πολύ πιθανόν να ακουμπάει κατά λάθος με το αυτί του την οθόνη. Είτε ο αισθητήρας εγγύτητας δεν λειτουργεί σωστά, είτε το κρατάει σε περίεργη θέση και δεν διαβάζει σωστά έτσι ώστε να σβήσει η οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι εγώ το πρότεινα σαν πιθανότητα, αλλά στο βαθμό που μπορεί να είναι σίγουρος, μου λέει ότι δεν το κάνει 🤷♂️. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts