Jump to content

Johnies76mix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Johnies76mix

  1. Xiaomi Redmi 8 3/32 LED Notifications Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Γνωρίζει κανένας φίλος καμιά εφαρμογή LED Notifications ώστε να μπορούμε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με ledακι ή οτιδηποτε άλλο???? Έχω κατεβάσει πολλές αλλά δουλευουν με τις ωρες τους και οποτε θελουν.
  2. Xiaomi Redmi 8 3/32 LED Notifications Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Γνωρίζει κανένας φίλος καμιά εφαρμογή LED Notifications ώστε να μπορούμε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με ledακι ή οτιδηποτε???? Έχω κατεβάσει πολλές αλλά δουλευουν με τις ωρες του; και οπου θελουν.
  3. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Γνωρίζει κανένας φίλος καμιά εφαρμογή LED Notifications ώστε να μπορούμε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με το ledακι???? Έχω κατεβάσει την NotifyBuddy αλλά δουλευει με τις ωρες του και οπου θελει.
  4. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Κατέβαχα την LED Blinker Notifications Lite - Manage your lights αλλά δεν με δουλεύει. Γνωρίζει κάποιος καμιά εφαρμογή ώστε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με το led.????
  5. Οχι φιλε εννοω οτι δεν εχεις ειδοποιησης σε led. Κατεβσα πολλες εφαρμογες αλλα δεν βρηκα μια που να δουλευει σε ολα. Πχ εχεις μια αναπαντητη, να αναβοσβηνη το ledaki ή εχεις ενα μνμ.
  6. Χρόνια Πολλά σε όλη την ομάδα. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Κατέβαχα την LED Blinker Notifications Lite - Manage your lights αλλά δεν με δουλεύει. Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με το led.????
  7. Χρόνια Πολλά σε όλη την ομάδα. Ειμαι κάτοχος ενος Xiaomi Redmi 8. Κατέβαχα την LED Blinker Notifications Lite - Manage your lights αλλά δεν με δουλεύει. Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να έχουμε τις ειδοποιήσεις με το led.????
  8. Καλημερα και χρονια πολλα. Πηρε φιλε το Xiaomi Redmi 8. Πως μπορω να χρησιμοποησω το Notification Led Redmi 8 ωστε σε μια αναπαντητη να με ειδοποιηση το led??? Ειδα που εκανες μια ερωτηση. Εβγαλες ακρη.????
  9. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Τηλέφωνο φίλου μου έπεσε στο νερό...στέγνωσε, και τώρα δουλεύει κανονικά. Με τον καιρό το μόνο του πρόβλημα ήταν ότι σιγά σιγα μειωνόταν το σήμα του τηλ ώσπου και εξαφανίστηκε...και τώρα είναι απλά μία παιχνιδομηχανή.Το τηλ δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΑ εκτός που δεν παίρνει τηλ ούτε δέχεται. Πιστεύετε ότι με μία αλλαγη κεραίας θα διορθωθεί.??? Θα ήθελα την γνώμη σας.
  10. Καλημερα Χρονια Πολλα Χριστός Ανέστη....μ' επεσε το τηλ με την οθονη και ψαχνω για Full LCD Display+Touch Screen Digitizer For Lenovo K3 Note black....... αν μπορει καποιος να με βοηθησει απο που να τα αγορασω και που να την αλλαξω στην Θεσ/νικη.???????
  11. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και καλή επιτυχία!!!!!!!!!
  12. Πολυ ωραιο δωρο, μπραβο!!!! Καλη επιτυχια σε ολους!!!!
  13. Καλες γιορτες και καλη επιτυχια σε ολους!!!!
  14. Καλησπέρα παιδιά.....δεν γνωριζω απο τεχνολογια....αυριο θα στειλω το τηλ μου πισω στο minideal για να με φτιαξουν τις καμερες που δεν με ανοιγουν και τους ζητησα να με αλλαξουν και την ρομ και ειπαν θα με βαλουν την τελευταια τους. Μπορω να τους πω εγω ποια να με βαλουν.???? Αυτη που εχω δεν με κραταει η μπαταρια πανω απο 6-8 ωρες VIBEUI_V2.5_2511_5.444.1_ST-K50-T50
  15. Καλησπέρα έχω το lenovo K3 Note, το έχω στην κατοχή μου από τις 20-5-15 με πρόβλημα στην κάμερα, μου την ανοίγει και είναι όλα μαυρα ενώ φαίνονται όλα τα εικονιδια της κάμερας.....όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν σφαίρα + 2 μπαταρίες + 3 θήκες.....και το πουλάω.....πληροφορίες μέσω μηνύματος για την τιμή.
  16. Nαι φίλε ανοίγει και δείχνει μαύρο, βγ΄ζει όλα τα εικονίδια αλλά όλα μαύρα. Ουτε βιντεο μπορω να τραβηξω.....τι προτείνεις.???
  17. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι δεν δουλεύει η κάμερα.....Helpppppppp me
  18. Ρυθμισεις μπαινεις και εχει Φωτεινοτητα, Ταπετσαρια επιφανεια εργασιας,Font Style, Αυτοματη περιστροφη, Αοπυσιας δραστηριοτητας, daydream, μεγεθος γραμματοσειρας, αρχικη σελιδα, προστασια ματιων για την νυχτα και φωτισμος.....
  19. Καλημέρα....έχω κι εγώ το Lenovo K3 Note και σήμερα αντιλήφθηκα ότι δεν δουλεύει η κάμερα μου.....το τηλ το πήρα από το minideal και δεν είναι ρουταρισμένο.....αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα ξαναγυρίσει στα Ελληνικά ή θα είναι στα κινέζικα.?????
  20. Φιλε τους εστειλα και με ζητησαν αριθμο παραγγελιας και τα σχετικα και οταν τους ειπα οτι δεντο αγορασα απο αυτους με ειπαν οτι δεν εχουν.... ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ LENOVO K3 NOTE VIBEUO_V2.5_2511_5.444.1_ST_K50-T5 το τηλεφωνο το εχω σχεδον 40 μερες.Το προβλημα μου ειναι οτι απο την πρωτη μερα η μπαταρια του με παει 15 ωρες -18 με πολυ απλη χρηση 1 1/2 ιντερνετ και 1-2 τηλεφωνηματα. Ενω διαβασα εδω μεσα οτι με αλλες ρομ σε παει 40-55 ωρες.... Δεν μπορω να απεγκαταστησω την εφαρμογη τουιτερ και ουτε να την κατεβασω γιατι με λεει error 505. Το βγαζω πληρη φορτισμενο 12ωρα το βραδυ και το πρωι 05.30 εχει φτασει 88% αδιανοητο νομιζω. Στο wifi οταν το τηλεφωνο ειναι κατω απο 50% η μπαταρια πεφτει καθε 30-40 δευτερα 1%.. Μιλησα να το minideal και με εστειλαν καινουργια μπαταρια αλλα μια απο τα ιδια..... Ακου για του Ιταλου....δεν εχω ιδεα απο οσα λετε αλλα τα διαβαζω ολα....το τηλεφωνο τα σπαει σε ολα αλλα το προβλημα μου ειναι η μπαταρια.... Καποιος να με βοηθησει κανοντας το με αμοιβη...μενω θεσσαλονικη ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.
  21. Έχεις κάποιο μαγαζι.???? Το εχεις ξανακανει στο συγκεκριμενο τηλ?>???? Ρουτ η και αλλαγη ρομ.????
  22. Σ ευχαριστώ πολύ φίλος!!!!!!!
  23. Διάβασα όλα τα παραπάνω φίλε που είπες αλλά όπως είπα δεν έχω ιδέα από τεχνολογία....κάποιος με αμοιβή να μου το κάνει.?????? Και πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον Ιταλό.????
  24. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ LENOVO K3 NOTE VIBEUO_V2.5_2511_5.444.1_ST_K50-T5 ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΕΧΩ 40 ΜΕΡΕΣ....2 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ. 1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ 15-18 ΩΡΕΣ ΜΕ ΧΡΗIΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 1 1/2 ΚΑΙ 2-3 ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ.... 2) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΙΤΕΡ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ERROR 505. ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΠΛΗΡΗ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ 100% ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ ΕΧΕΙΟ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 88%...ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.... ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ WIFI ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50% Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 30-40 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ 1% Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ.. ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΛΕΠΤΑ 1%.... ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ MINIDEAL ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΙΛΑΝ ΑΜΕΣΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.... ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΑΡΙΣΜΕΝΟ.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.... ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ....ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ..... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  25. Γεια σου φιλε μου εχω και εγω την 2511....δεν ειναι ρουταρισμενο το τηλ μου.....και δεν ξερω τι ειναι και τι σημαινει...... Απλα το προβλημα μου ειναι η μπαταρια που με κραταει 14-16 ωρες με 2-3 ωρες χρησης ιοντερνετ και οτι με τρωνε την μπαταρια και κινεζιες και το τουιτερ το οποιο δεν σβηνεται.....καποιος ειπε εδω μεσα οτι η μπαταρια αυξανεται σε 50-60 ωρες χρησης.....Το ρουταρισμα αν με το κανουν ειναι το ιδιο με την αλλαγη ρομ η μποροω να κανω ρουτ και να κρατησω την ιδια ρομ που εχω.?????? Αληθεια που μενεις.????? Καποιος μαγαζι εδω σαλονικα η ατομο που να γνωριζει να με το κανει.???????
×
×
  • Create New...