Jump to content

LKONSTANTINOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

LKONSTANTINOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαιρετε.Ειθελα να το αγορασω αλλα δεν εχει Notification LED
  2. LKONSTANTINOS

    Cubot H1

    Παρακαλω εαν γνωριζετε που μπορω να βρω μπαταρια για το Cubot H1 που εχω.Απο οτι βλεπω δεν την εχει πλεον κανεις???.Το τηλεφωνο μου ειναι σε αψογη κατασταση και ειναι κριμα να το πεταξω απο μπαταρια.
  3. Καλημερα και χρονια πολλα. Πηρε φιλε το Xiaomi Redmi 8. Πως μπορω να χρησιμοποησω το Notification Led Redmi 8 ωστε σε μια αναπαντητη να με ειδοποιηση το led??? Ειδα που εκανες μια ερωτηση. Εβγαλες ακρη.????
  4. Καλησπέρα σας.Παρακαλώ μήπως γνωρίσετε εάν έχει Notification Led? Με Εκτιμηση
  5. Χαιρετε.Διαβαζοντας σε διαφορα site τα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου,αλλοι γραφουν οτι εχει LED Notification και αλλοι δεν γραφουν τιποτα.Ξερει κανεις απο τους κατοχους του τηλεφωνου τι ισχυει? μ.φ.χ
  6. LKONSTANTINOS

    Cubot H1

    Δηλ.μπορει να ειναι θεμα software αυτο με την μπαταρια και οχι αστοχια υλικου της ιδιας της μπαταριας?Ενας φιλος εγραφε πιο πανω οτι μετα την αναβαθμιση στην R16 δεν το ξαναεκανε αλλα ειπε οτι μπορει να ειναι και τυχαιο γεγονος.
  7. LKONSTANTINOS

    Cubot H1

    Οριστε τι μου απαντησαν στο ερωτημα που τους εθεσα σχετικα με την μππαταρια . Dear Sir Sorry for the late reply. Please backup your data and reset it for a try. settings - backup & reset - factory data reset Best regards, Selina
  8. LKONSTANTINOS

    Cubot H1

    Εγω το αγορασα απο GearBest και ηρθε με θηκη σιλικονης που εφαρμοζει παρα πολυ καλα στο καπακι και ζελατινα στην οθονη που μαλλον ειναι σε αντιστοιχια με οτι υπαρχει μπροστα.
  9. LKONSTANTINOS

    Cubot H1

    Ακριβως και εγω την πρωτη φορα ακουγα Ιντερνετικο Ραδιοφωνο οταν απο το 30% πηγε στο 5%. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mαλλον ετσι πρεπει να ειναι Οταν το κλεινεις......Μια αλλη φορα που το φορτισα ανοικτο αν θυμαμαι κοντα στο 30 ανεβασε φορτιση κανονικα.
  10. LKONSTANTINOS

    Cubot H1

    Eχοντας και εγω ενα Cubot Η1 περιπου 1 μηνα εχθες παρουσιασε το εξης "προβλημα" για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα.Ενω ειχα μπαταρια 28% αποφασισα να το φoρτισω κανοντας πρωτα shut down το τηλεφωνο.Μολις εβαλα τον φορτιστη στην οθονη μου εδειξε οτι το υπολοιπο της μπαταριας απο οπου αρχισε και η φορτιση ηταν στο 4%.Δηλ. μεσα σε διαστημα δευτερολεπτων σαν να εκανε η μπαταρια ενα loop και να εχασε 24%.Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως τις γνωσεις σας για την λυση του προβληματος μου.Με εκτιμηση προς ολα τα μελη.Ντινος
  11. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ 6020 ΟΠΟΥ ΕΧΩ.
  12. Εχοντας περιπου ιδιο προβλημα δεν εχει να κανει με ISP Δηλ.εδω και μερικες ημερες η συνδεση απο 44000 επεσε στα 26000 (ΟΤΕΝΕΤ-PANAFONET-HOL).Νομιζω οτι σκοπιμα πλεον σου γ****** την γραμμη μολις δουν EΠAK κλησεις για να πας σε isdn.Και βεβαια εχουν αρχισει να βαζουν χερι και σ'αυτες σιγα-σιγα για να σπρωξουν adsl.Δεν εχετε δει τις γιγαντοαφισες στη Συγγρου???Το λεω γιατι σπιτι εχοντας δευτερη PSTN γραμμη οπου δεν μπαινω στο internet καθολου και ετσι δεν βλεπουν ΕΠΑΚ εχθες συνδεθηκα στα 49000kbps. Ε αυτο λοιπον κατι λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...