em_seven Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 καλημερα παιδια, εχω βρει στο gearbest την εκδοση με 8gb ram και 128gb μνημη, εχω μια ερωτηση ομως, τι διαφορα εχει η global version απο την αυτην εδω? https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_682688.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 καλημερα παιδια, εχω βρει στο gearbest την εκδοση με 8gb ram και 128gb μνημη, εχω μια ερωτηση ομως, τι διαφορα εχει η global version απο την αυτην εδω? https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_682688.html Καλημέρα, για να είσαι σίγουρος αν το κινητό που θα αγοράσεις από Gearbest υποστηρίζει ΟΤΑ, τι φορτιστή έχει κλπ, μπορείς να πηγαίνεις στις answered questions κάθε προιόντος. Εκεί σίγουρα κάποιος θα έχει ρωτήσει κάτι σχετικό και θα του έχουν απαντήσει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υποστηρίζει ΟΤΑ και σου δίνουν αντάπτορα που κολλάς πάνω στον φορτιστή. Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημέρα, για να είσαι σίγουρος αν το κινητό που θα αγοράσεις από Gearbest υποστηρίζει ΟΤΑ, τι φορτιστή έχει κλπ, μπορείς να πηγαίνεις στις answered questions κάθε προιόντος. Εκεί σίγουρα κάποιος θα έχει ρωτήσει κάτι σχετικό και θα του έχουν απαντήσει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υποστηρίζει ΟΤΑ και σου δίνουν αντάπτορα που κολλάς πάνω στον φορτιστή. Δε μπορείς σε αυτήν την έκδοση να περάσεις την μαμά oxygen και μετά να υποστηρίζει ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημέρα, για να είσαι σίγουρος αν το κινητό που θα αγοράσεις από Gearbest υποστηρίζει ΟΤΑ, τι φορτιστή έχει κλπ, μπορείς να πηγαίνεις στις answered questions κάθε προιόντος. Εκεί σίγουρα κάποιος θα έχει ρωτήσει κάτι σχετικό και θα του έχουν απαντήσει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υποστηρίζει ΟΤΑ και σου δίνουν αντάπτορα που κολλάς πάνω στον φορτιστή.Αρα τα update τα παιρνει μονο μεσω καλωδιου και pc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 απο τέτοια προσφορά το πήρα κιεγω 15 μερες αναμονή κ ολα παιζαν μια χαρά, τούμπανο το κινητό Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Αρα τα update τα παιρνει μονο μεσω καλωδιου και pc?? Δεν γνωρίζω από προσωπική εμπειρία, αλλά με βάση τα σχόλια στο Gearbest, ναι. Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 H αυτόματη φωτεινότητα στη τελευταία έκδοση δουλεύει καλύτερα και απο τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Κραζαμε τη τιμή του 1+5...Δε ξέραμε δε ρωταγαμε ρε φίλε@THANKIN Γιατί επειδή έχεις το 5αρι; Δλδ πως πέρυσι έβγαλε 3/3τ; Το ίδιο θα κάνει και φέτος θα βγάλει το 5τ με ois καλύτερη κάμερα χωρίς το πρόβλημα οθόνης που δεν παραδέχεται και όλα καλά! Και του χρόνου θα ξαναβγάλει το 6 χωρίς ois πάλι και θα ξαναβριζουμε ! Τόσο απλά. Post Ιουλίου από το μέλος @THANKIN. Δεν αναφέρονταν μόνο στην τιμή του. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 H αυτόματη φωτεινότητα στη τελευταία έκδοση δουλεύει καλύτερα και απο τέλεια. Με την καινούργια 4.5.11 ;; Ωωω τέλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Δε μπορείς σε αυτήν την έκδοση να περάσεις την μαμά oxygen και μετά να υποστηρίζει ΟΤΑ;Θα με ενδιεφερε και εμενα μια απαντηση σε αυτο το ερωτημα, καθως περιμενω και εγω το κινητο απο το gearbest. Επισης θα ηθελα να μου πειτε εαν εφαρμογες τυπου greenify, root booster, kernel auditor χρειαζονται στο συγκεκριμενο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Μπορείς. Έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ και αλλάζει και πολύ εύκολα... Αν το ρουταρις καλό είναι να μπουν να το μπουσταρις αλλιώς δεν χρειάζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Θα με ενδιεφερε και εμενα μια απαντηση σε αυτο το ερωτημα, καθως περιμενω και εγω το κινητο απο το gearbest. Επισης θα ηθελα να μου πειτε εαν εφαρμογες τυπου greenify, root booster, kernel auditor χρειαζονται στο συγκεκριμενο κινητο.Το κινητό έχει από μόνο του doze mode και επιθετικό doze εάν θες. Κατ εμέ, αν και δεν τα έχω δοκιμάσει, boosters και greenify δεν χρειάζονται και ενδέχεται να "αλληλοχτυπιουνται" μεταξύ τους με τα μανίσια doze modes. Εγώ μόνο το kernel audiutor χρησιμοποιώ και αυτό μόνο για να παρακολουθώ αν μπαίνει σε deep sleep η cpu. Από την στιγμή που θα βάλετε oxygen os, δε νομίζω να έχετε θέμα με τα Ota updates. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Και οι δυο λαθος το γραψαμε. :p kernel adiutor λεγεται, και το χρησιμοποιω στο Oppo Find 7a στην ρυθμιση low memory killer στο profile very low, για να εξοικονομησω μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά Από Κυριακή λογικά θα είμαι κι εγώ στην παρέα σας Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι xposed έχει βάλει κανείς στην τελευταία oxygen και όλα είναι οκ; Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Τα προβλήματα με την οθόνη έχουν λυθεί στις νέες παρτίδες? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 καλημερα :) παιζει καπου σε προσφορα το κινητο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Τα προβλήματα με την οθόνη έχουν λυθεί στις νέες παρτίδες? έχω ένα op5 8/128 μαυρο παρτίδα Αυγουστου και δεν έχω δει τιποτα σε jelly Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 4.5.12 εδώ και λίγη ώρα για όποιον ενδιαφέρεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Ο φίλος μου μόλις αγόρασε το 8/128και ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος με την λειτουργία του κινητού έχει τρία πολύ σημαντικά "προβλήματα" για αυτόν που δεν τα είχε με Huawei. 1) Όταν παίρνει ένα μήνυμα στο Viber η στο what's up δεν του δείχνει επάνω στην εφαρμογή τον αριθμό των μηνυμάτων Π.χ 1 ή 2 κ.λ.π. 2)Δεν έχει διπλές εφαρμογές δηλαδή και για τα δύο νούμερα να έχει απ' ένα what's up για παράδειγμα. 3) Όταν μιλάει στην μία γραμμή η άλλη νεκρώνει. Δηλαδή δεν έχει βρει ακόμα την λειτουργία που ενώ μιλάς στην μια γραμμή εάν έχει κάνει εκτροπή στην άλλη να μπορεί να την δέχεται. Αυτή την λειτουργία την είχε και το Huawei αλλά και ένα ταπεινό Samsung j3 του 2016 που έχω εγώ. Ξέρω ότι όλα αυτά μπορεί να έχουν απαντηθει στο νήμα αλλά μου είναι αδύνατο να το διαβάσω όλο και να του δώσω τις απαντήσεις. Για αυτό όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει . Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Ο φίλος μου μόλις αγόρασε το 8/128και ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος με την λειτουργία του κινητού έχει τρία πολύ σημαντικά "προβλήματα" για αυτόν που δεν τα είχε με Huawei. 3) Όταν μιλάει στην μία γραμμή η άλλη νεκρώνει. Δηλαδή δεν έχει βρει ακόμα την λειτουργία που ενώ μιλάς στην μια γραμμή εάν έχει κάνει εκτροπή στην άλλη να μπορεί να την δέχεται. Αυτή την λειτουργία την είχε και το Huawei αλλά και ένα ταπεινό Samsung j3 του 2016 που έχω εγώ. Φαντάζομαι ότι είναι θέμα ρυθμίσεων του android. Εγώ θα πήγαινα στις ρυθμίσεις φωνητικών κλήσεων, και στις προωθήσεις θα ενεργοποιούσα την "Προώθηση όταν δεν είμαι διαθέσιμος", αφού την ώρα που μιλάς στη μία κάρτα, η άλλη φαίνεται σαν απενεργοποιημένη (αν δεν κάνω λάθος)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Ο φίλος μου μόλις αγόρασε το 8/128και ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος με την λειτουργία του κινητού έχει τρία πολύ σημαντικά "προβλήματα" για αυτόν που δεν τα είχε με Huawei. 1) Όταν παίρνει ένα μήνυμα στο Viber η στο what's up δεν του δείχνει επάνω στην εφαρμογή τον αριθμό των μηνυμάτων Π.χ 1 ή 2 κ.λ.π. 2)Δεν έχει διπλές εφαρμογές δηλαδή και για τα δύο νούμερα να έχει απ' ένα what's up για παράδειγμα. 3) Όταν μιλάει στην μία γραμμή η άλλη νεκρώνει. Δηλαδή δεν έχει βρει ακόμα την λειτουργία που ενώ μιλάς στην μια γραμμή εάν έχει κάνει εκτροπή στην άλλη να μπορεί να την δέχεται. Αυτή την λειτουργία την είχε και το Huawei αλλά και ένα ταπεινό Samsung j3 του 2016 που έχω εγώ. Ξέρω ότι όλα αυτά μπορεί να έχουν απαντηθει στο νήμα αλλά μου είναι αδύνατο να το διαβάσω όλο και να του δώσω τις απαντήσεις. Για αυτό όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει . Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Πρώτο είναι stock android, αυτή τη λεπτομέρεια την έχουν μόνο τα Huawei. Δεν έχει διπλή εφαρμογή είναι πάλι θέμα android, όλες αυτές τις επιλογές που έχει το EMUI δεν θα τα βρεις στο 1+5. Το 1+5 δεν είναι dual active... Μπορεί να είναι ενεργοποιημένες και οι δυο κάρτες αλλά σε κλήσεις νεκρώνει την δεύτερη. Δυστυχώς τα καλούδια των Samsung - Huawei δεν θα τα βρεις εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Έτσι έχω κάνει και εγώ και δε χάνω καμία κλήση! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Ο φίλος μου μόλις αγόρασε το 8/128και ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος με την λειτουργία του κινητού έχει τρία πολύ σημαντικά "προβλήματα" για αυτόν που δεν τα είχε με Huawei. 1) Όταν παίρνει ένα μήνυμα στο Viber η στο what's up δεν του δείχνει επάνω στην εφαρμογή τον αριθμό των μηνυμάτων Π.χ 1 ή 2 κ.λ.π. 2)Δεν έχει διπλές εφαρμογές δηλαδή και για τα δύο νούμερα να έχει απ' ένα what's up για παράδειγμα. 3) Όταν μιλάει στην μία γραμμή η άλλη νεκρώνει. Δηλαδή δεν έχει βρει ακόμα την λειτουργία που ενώ μιλάς στην μια γραμμή εάν έχει κάνει εκτροπή στην άλλη να μπορεί να την δέχεται. Αυτή την λειτουργία την είχε και το Huawei αλλά και ένα ταπεινό Samsung j3 του 2016 που έχω εγώ. Ξέρω ότι όλα αυτά μπορεί να έχουν απαντηθει στο νήμα αλλά μου είναι αδύνατο να το διαβάσω όλο και να του δώσω τις απαντήσεις. Για αυτό όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει . Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Δεν ήξερε, δεν ρώταγε ο φίλος σου? Διπλές εφαρμογές θα βρει και σε xiaomi. Η Huawei είναι γνωστό πώς έχει dual active στις sim γι αυτό και τα υψηλά sar. Η αρίθμηση στις εφαρμογές που έχουν ειδοποιήσεις, μόνο με άλλον launcher τύπου nova γίνεται. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Δεν έχει διπλές εφαρμογές στο 5? Είμαι σίγουρος ότι η beta σε 3 έχει αλλά δεν μπορώ να το δω τώρα γιατί έχω την 8αρα los Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 4.5.12 εδώ και λίγη ώρα για όποιον ενδιαφέρεται! fix log ιδιο με την 4.5.11... μαλλον bug squashing του προηγουμενου update. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts