Jump to content

DuruKom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DuruKom

  1. Ευχατιστώ για τη απάντηση. Το παραγγέλνω άμεσα. Και έχω μία ακόμα ερώτηση γιατί είδα ότι έχεις ασχοληθεί με το θέμα. Παίζει να βάλεις gcam και να την αφήσεις στο auto ή έτσι, δεν θα δεις διαφορά από την στοκ?
  2. Παιδιά κανείς μία βοήθεια? Θεωρώ ότι το Oneplus 7 είναι ταμάμ στα 350 και δεν υπάρχει κάτι άλλο σ΄αυτά τα χρήματα. Να προχωρήσω με την αγορά?
  3. Καλημέρα σας, Ήρθε η εποχή να αντικαταστήσω το Oneplus5 μου. Δεν είμαι χρήστης που θα ρουτάρω κλπ, οπότε εκτίμησα ιδιαιτέρως το Android του Oneplus. Αυτό που ψάχνω είναι όμορφη συσκευή, καλή κάμερα (δεν είμαι ψαγμένος χρήστης, μόνο auto δουλεύω και το portrait του 5), ελαφρύ Android. Αυτά. Το μπάτζετ είναι γύρω στα 350, μπορώ και 400. Έχω βρει το 7 από Κίνα στα 350, αλλά θα περιμένω BF. Κοίταζα και mi9t pro αλλά με αγχώνει λίγο το λειτουργικό και η selfie cam. Επίσης είναι λίγο κουμούτσα... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα φώτα σας!
  4. Εγώ δεν μπαίνω, οπότε αν θέλεις, πάρε την θέση μου.
  5. Κι εγώ μέσα, αλλά επικοινώνησε μαζί τους να δεις τι γίνεται με τελωνείο. γιατί αν τα σταματήσουν, δεν συμφέρει καθόλου θεωρώ. Μπορεί η εταιρεία να έχει κάποιο τρόπο όπως τα κινεζομάγαζα.
  6. DuruKom

    OnePlus 5

    Δεν γνωρίζω από προσωπική εμπειρία, αλλά με βάση τα σχόλια στο Gearbest, ναι.
  7. DuruKom

    OnePlus 5

    Καλημέρα, για να είσαι σίγουρος αν το κινητό που θα αγοράσεις από Gearbest υποστηρίζει ΟΤΑ, τι φορτιστή έχει κλπ, μπορείς να πηγαίνεις στις answered questions κάθε προιόντος. Εκεί σίγουρα κάποιος θα έχει ρωτήσει κάτι σχετικό και θα του έχουν απαντήσει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υποστηρίζει ΟΤΑ και σου δίνουν αντάπτορα που κολλάς πάνω στον φορτιστή.
  8. DuruKom

    OnePlus 5

    Έχω κι εγώ μια ερώτηση, αν μπορούν να μου απαντήσουν οι έχοντες από κινεζομαγαζο. Όσα έχω δει, γράφουν ότι έχουν Oxygenos. Αυτά που λένε global rom είναι τα "ίδια" με αυτά του official site? Γιατί ρε παιδιά, έχω διαβάσει όλο το thread, τα σχόλια στα κινεζομαγαζα αλλά δεν έχω καταλάβει σίγουρα. Και η διαφορά είναι σημαντική στις προσφορές.
  9. DuruKom

    OnePlus 5

    Νομίζω έχει να κάνει με ΟΤΑ, το global τα υποστηρίζει ενώ το άλλο όχι.
  10. Όταν το έγραψε ο συνφορουμήτης το παραπάνω σχόλιο, το samsung δεν είχε βγει ακόμα σε κυκλοφορία. Μ'ένα απλό ψάξιμο στο youtube θα δεις πολλές μπαταρίες xiaomi που εκρύγνυνται. Από :D ->:X
  11. DuruKom

    OnePlus 3

    Κι εγώ για τους ίδιους λόγους έβαλα ενα skin από dbrand και ούτε tempered ούτε τπτ.
  12. DuruKom

    OnePlus 3

    Άμα είναι έτσι...... μεγάλη ξενέρα.
  13. DuruKom

    OnePlus 3

    Όχι. Κάποια εφαρμογή κάτι σου τρώει. Εμένα ειναι 2GB average memory use, total memory 5.6Gb, Average used 36% Memory used by apps: 34apps
  14. DuruKom

    OnePlus 3

    Και να σου πω... Το "σώστα φορεμένο" είναι δύσκολο? Γιατί, όπως τα βλέπω τα πράγματα στο youtube, πρέπει να έχεις πτυχίο Πολυτεχνείου για να το βάλεις σωστά...:X
×
×
  • Create New...