panoramix77 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 εγω εχω βαλει την screennight. εκατσε μια χαρα. Φίλε μου επειδή την είχα παραγγείλει την έβαλα. Την γνήσια της Samy. Μου έκατσε κουτί. Τώρα αν την φτύσει αργότερα ενημερώνω. Ως τώρα της 1η μέρα αρκετές φουσκάλες αλλά την 2η σχεδόν φύγανε όλες και με την βοήθεια μου βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Καλησπερα φιλοι. Εχω το s8+. Θελω να του παρω καποια θηκη για πλατη που να προστατευει το δυνατον και στις πτωσεις. Βλεπω στο νημα οτι πολλοι αναφερετε για spigen, nilkin κτλ. Επισης, επειδη η αγορα θα γινει απο Ελλαδα, βλεπω και τις uag του πλαισιου. Εσεις ποια προτεινετε? Θελω να εχει αντικραδασμικη προστασια και οσο γινεται λιγοτερο ογκο και επισης να μην χανει το σημα. Μπορω να δωσω μεχρι 30 ευρω. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Καλησπερα φιλοι. Εχω το s8+. Θελω να του παρω καποια θηκη για πλατη που να προστατευει το δυνατον και στις πτωσεις. Βλεπω στο νημα οτι πολλοι αναφερετε για spigen, nilkin κτλ. Επισης, επειδη η αγορα θα γινει απο Ελλαδα, βλεπω και τις uag του πλαισιου. Εσεις ποια προτεινετε? Θελω να εχει αντικραδασμικη προστασια και οσο γινεται λιγοτερο ογκο και επισης να μην χανει το σημα. Μπορω να δωσω μεχρι 30 ευρω. Ευχαριστω πολυ Δες την spigen liquid air armor ή αν θες κατι πιο ογκώδες από την ίδια εταιρία την slim armor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Εχει κανένας την θήκη της Rhinoshield ? Αξίζει λέτε? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Εχει κανένας την θήκη της Rhinoshield ? Αξίζει λέτε? Άλλος ένας που παρακολουθεί ΑΑ; ;) Από τα bumpers είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής, με ψήνει κι εμένα να τη δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Άλλος ένας που παρακολουθεί ΑΑ; ;) Από τα bumpers είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής, με ψήνει κι εμένα να τη δοκιμάσω. :lol: Ω ναι εννοείται... βέβαια την έχω μπανίσει μέρες τώρα απο το xda που γράφουν. Η Spigen Neo Hybrid δεν μου έκατσε καλά θέλω λίγο πιο λεπτή και λέω να δοκιμάσω αυτο το bumper η την Liquid Air Armor Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 :lol: Ω ναι εννοείται... βέβαια την έχω μπανίσει μέρες τώρα απο το xda που γράφουν. Η Spigen Neo Hybrid δεν μου έκατσε καλά θέλω λίγο πιο λεπτή και λέω να δοκιμάσω αυτο το bumper η την Liquid Air Armor δοκιμασε τη 2 που λες, απο τις καλυτερες θηκες που εβαλα και εχουν περασει παμπολες απτα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 δοκιμασε τη 2 που λες, απο τις καλυτερες θηκες που εβαλα και εχουν περασει παμπολες απτα χερια μου Ωραια ευχαριστω θα παρω αυτην και βλεπουμε Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παιδιά ποια μεμβράνη κάθεται σωστά με Spigen Neo Hybrid χωρίς να την "πετάει'; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παιδιά ποια μεμβράνη κάθεται σωστά με Spigen Neo Hybrid χωρίς να την "πετάει'; Η iq shield case frienly και η ScreenKnight case fit δοκιμασμένες από μένα. Θα σου έλεγα να πας σε ScreenKnight για τα κατά πολύ λιγότερα ευρώ που κοστίζει και γιατί δεν ξεκκολαει και με άλλες θήκες που η iq ξεκολλαει. Πχ spigen Rugged Armor + spigen liquid Air. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Η iq shield case frienly και η ScreenKnight case fit δοκιμασμένες από μένα. Θα σου έλεγα να πας σε ScreenKnight για τα κατά πολύ λιγότερα ευρώ που κοστίζει και γιατί δεν ξεκκολαει και με άλλες θήκες που η iq ξεκολλαει. Πχ spigen Rugged Armor + spigen liquid Air. Σε ευχαριστώ πολύ. Πήρα της Screenknight (χωρίς μεταφορικά για πρώτη φορά)! :) Να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να δω σημαδάκια μέχρι Τρίτη-Τετάρτη που θα έρθουν οι μεμβράνες; Συνήθως το κινητό είναι μόνο του στην τσέπη χωρίς κλειδιά, κέρματα κτλ. Έχει βέβαια την εργοστασιασκή μεμβράνη μπρος-πίσω αλλά δεν καλύπτει όλη την οθόνη και ψιλοφοβάμαι μην κάνει αραχνιές... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Αγόρασα την επίσημη θήκη της samsung "clear cover" και θέλω να σας προειδοποιήσω πως ΔΕΝ είναι "clear" :wacko: Έχει το χρώμα... του.... προφυλακτικού :X Ένα κάπως... αηδιαστικό... σιχαμένο... αρρωστιάρικο... μισο-διάφανο άσπρο. Εγώ σας προειδοποίησα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Αγόρασα την επίσημη θήκη της samsung "clear cover" και θέλω να σας προειδοποιήσω πως ΔΕΝ είναι "clear" :wacko: Έχει το χρώμα... του.... προφυλακτικού :X Ένα κάπως... αηδιαστικό... σιχαμένο... αρρωστιάρικο... μισο-διάφανο άσπρο. Εγώ σας προειδοποίησα :D Σίγουρα επέλεξες την θήκη που ταιριαζει με το χρώμα της συσκευής σου? Ειναι σημαντικό!! Απο άγνοια πήρα την θήκη - στην αρχή- που έγραφε silver και τη φόρεσα σε midnight black κινητό. ΑΙΣΧΟΣ... μισο διάφανο... Οταν την άλλαξα σε black ήταν απόλαυση!!! Τσέκαρέ το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Έτσι νομίζω, διάφανη ζήτησα και το κουτάκι γράφει "clear cover, ultra-thin and translucent" (προσοχή, δεν γράφει transparent!). Μέσα στο κουτάκι φαινόταν διάφανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Γεια σε όλους νέος κάτοχος s8 θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να πάρω θήκη βρήκα μια book case ειναι σχετικά ίδια με την original clear view book. Και μια αλλη ερώτηση αν αξίζει να βάλω tempered glass εχει βάλει κανείς και αν ναι έχετε να προτείνεται κανένα καλό ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Έτσι νομίζω, διάφανη ζήτησα και το κουτάκι γράφει "clear cover, ultra-thin and translucent" (προσοχή, δεν γράφει transparent!). Μέσα στο κουτάκι φαινόταν διάφανη. Κοιτα στη πίσω μεριά, πάνω-πάνω γράφει το χρώμα της θήκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Που λες οτι ειναι προφυλακυικο χρωμα.εγω εχω το σιλβερ αλλα πηρα για μαυρο θηκη.εχει κανεις φωτο να δω αυτο που λετε για το clear να δω πως ειναι με το ιδιο χρωμα?, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) Καλημέρα η alcantara αξίζει σκέφτομαι να την πάρω σε μπλε από προστασία τι λέει?? και από τι υλικό είναι? βελούδινο μου κάνει κάπως έτσι Edited July 31, 2017 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Καλημέρα η alcantara αξίζει σκέφτομαι να την πάρω σε μπλε από προστασία τι λέει?? και από τι υλικό είναι? βελούδινο μου κάνει κάπως έτσι Πολύ ωραία θήκη, ναι βελούδινη είναι κάπως αν όχι ακριβώς. Μικρές διαστάσεις αλλά και μικρότερη προστασία σε σχέση πχ με spigen liquid Air. Εγώ θα ήθελα να καλύπτει και το κάτω μέρος της συσκευής. Παρόλα αυτά την αγόρασα σε μαύρο γιατί είναι πολύ όμορφη (στα μάτια μου τουλάχιστον). Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παίδες SOS, είμαι εκτός σπιτιού και μάλλον κράσαρε η microSD μου μετά από επανεκκίνηση. Έχω κάνει 10 φορές reboot, power off, clear cache, μπες-βγες στο tray, και δε την αναγνωρίζει με τίποτα. Το σημαντικότερο είναι ότι έχω μέσα αρχεία και φωτογραφίες από τη δουλειά μου. Πως τα κάνω recovery; Επίσης ποια μου προτείνετε να πάρω; Είχα τη Kingston 64GB U3 https://www.skroutz.gr/s/6035005/Kingston-microSDXC-64GB-U3-with-Adapter.html αλλά πλέον θα πάω μόνο σε Samsung. Ποια έχει τις ανάλογες ταχύτητες ανάγνωσης κι εγγραφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παίδες SOS, είμαι εκτός σπιτιού και μάλλον κράσαρε η microSD μου μετά από επανεκκίνηση. Έχω κάνει 10 φορές reboot, power off, clear cache, μπες-βγες στο tray, και δε την αναγνωρίζει με τίποτα. Το σημαντικότερο είναι ότι έχω μέσα αρχεία και φωτογραφίες από τη δουλειά μου. Πως τα κάνω recovery; Επίσης ποια μου προτείνετε να πάρω; Είχα τη Kingston 64GB U3 https://www.skroutz.gr/s/6035005/Kingston-microSDXC-64GB-U3-with-Adapter.html αλλά πλέον θα πάω μόνο σε Samsung. Ποια έχει τις ανάλογες ταχύτητες ανάγνωσης κι εγγραφής; εδώ είσαι https://www.skroutz.gr/s/11603654/Samsung-Pro-Plus-microSDXC-64GB-U3-with-Adapter.html http://www.samsung.com/uk/memory-storage/pro-plus-microsd-card-with-sd-adapter/MB-MD64DAEU/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παίδες SOS, είμαι εκτός σπιτιού και μάλλον κράσαρε η microSD μου μετά από επανεκκίνηση. Έχω κάνει 10 φορές reboot, power off, clear cache, μπες-βγες στο tray, και δε την αναγνωρίζει με τίποτα. Το σημαντικότερο είναι ότι έχω μέσα αρχεία και φωτογραφίες από τη δουλειά μου. Πως τα κάνω recovery; Επίσης ποια μου προτείνετε να πάρω; Είχα τη Kingston 64GB U3 https://www.skroutz.gr/s/6035005/Kingston-microSDXC-64GB-U3-with-Adapter.html αλλά πλέον θα πάω μόνο σε Samsung. Ποια έχει τις ανάλογες ταχύτητες ανάγνωσης κι εγγραφής; Το ξέρω ότι δε σε βοηθάω με αυτό που θα πω, αλλά η περίπτωση σου είναι καλό μάθημα για να μάθουν όλοι να κρατούν backup. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Η screenknight έρχεται με κούριερ σπίτι παιδιά? Ή την αφήνει ο ταχυδρόμος σαν απλά γραμμα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παίζει παιδιά κανένα καλό screen protector από γερμανό, Vodafone η public για να πάρω άμεσα; Θέλω να το συνδυάσω με την original silicone cover. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Η screenknight έρχεται με κούριερ σπίτι παιδιά? Ή την αφήνει ο ταχυδρόμος σαν απλά γραμμα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο φέρνει ο ταχυδρόμος σε 2-3 μέρες σαν γράμμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts