Jump to content

AroundTheGalaxy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AroundTheGalaxy

  1. Σωστά, αυτό είναι το τραγικό που δεν λένε οι γιουτουμπάδες και οι ριβιούερς... 1) Η τηλεόραση είναι τετράγωνη; όχι 2) Το κινητό είναι τετράγωνο; όχι 3) Η οθόνη του υπολογιστή είναι τετράγωνη; όχι 4) Η ανθρώπινη όραση είναι τετράγωνη; όχι 5) Το youtube είναι τετράγωνο; όχι Όλα τα παραπάνω είναι 16/9 ή κάποιο παρόμοιο wide format, 3/2 ή 4/3 πουθενά!!!! Για τα μπάζα αισθητήρες και του κ*λου μαρκετιν.... ΥΓ: Όταν αγόρασα το Σ23 τα 16/9 είχαν 9MP (από δήθεν 50MP) αλλά μετά από διάφορες ενημερώσεις το ανέβασαν στα 37MP.
  2. Το βασικό πρόβλημα μου, είναι πως η διαφημιζόμενη ανάλυση 50 megapixel είναι μεγάλο ψέμα στην μορφή 16/9, στην πραγματικότητα είναι πολύ λιγότερο. Ο ήχος σε συναυλία είναι οκ δεν παρατήρησα προβλήματα.
  3. Πέρασα την αναβάθμιση. Κανένα πρόβλημα, όλα καλά. Βέβαια απογοήτευση, γιατί δεν βλέπω και τίποτα νέο ή ενδιαφέρον. Μία από τα ίδια δηλαδή 🙄🥱
  4. Ναι άλλη όρεξη δεν είχαμε να κροπάρουμε 20000 φωτογραφίες... Έχουμε δουλεία, παιδιά, σκυλιά, και ένα σορό άλλα θέματα, σιγά που θα ασχολούμαστε με τις φωτογραφίες και το άθλιο φορματ 4/3.
  5. Έτσι ακριβός. Τρελό fail. Και είναι κάτι που δεν αναφέρουν οι γιουτουμπάδες και τα ρεβιου.
  6. Όπως γράφουν για το θέμα με τις φωτογραφίες, το ίδιο κάνω και εγώ, βγάζω από μεγαλύτερη απόσταση και οι φωτογραφίες είναι άψογες. Το βασικό μου πρόβλημα είναι πως οι φωτογραφίες 16/9 είναι μόνο 9 MP... τα διαφημιζόμενα 50MP είναι μόνο για τετράγωνες φωτογραφίες (4/3). Τρελό fail.
  7. αχα οκ για αυτό δεν βλέπω διαφορά, δεν το δουλεύω το ιντερνετ στο κινητό και πολύ συχνά. ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
  8. Ουδεμία διαφορά βλέπω με volte στην ποιότητα, και ούτε έχω προβλήματα με την σύνδεση μου. Σε ποιες περιπτώσεις κάνει κάτι διαφορετικό το volte;
  9. χμμμ εδώ η επιλογή του wifi calling υπάρχει και μπορώ να την απενεργοποιήσω, όχι πως θέλω, καθώς ζω σε υπόγειο χωρίς σήμα και το wifi calling είναι μεγάλη σωτηρία. γιατί όμως να κάνουν το volte υποχρεωτικό; χμμμ (είμαι στο δίκτυο της cosmote)
  10. btw, έβγαλαν την επιλογή VOLTE !! τώρα είναι υποχρεωτικά ενεργή.
  11. Είναι πολύ καλή, εγώ βγάζω 4 μέρες χωρίς φόρτιση (βέβαια με debloater έχω σβήσει τις περισσότερες εφαρμογές). Μου είναι αχώνευτο το γεγονός πως οι φωτογραφίες 16/9 είναι μόνο 9 MP... τα διαφημιζόμενα 50MP είναι μόνο για τετράγωνες φωτογραφίες (4/3). Εδώ έγραψα για το Σ23.
  12. Γενικά έχει καλή κάμερα, αλλά δεν αξίζει τα λεφτά του στα 1000 ευρώ. Ειδικά όταν ανακαλύψεις πως η κάμερα βγάζει τις φωτογραφίες 16/9 σε ανάλυση 9MP (και όχι 50MP !!!), είναι ξεφτίλα και απαράδεκτο που δεν το λένε πουθενά. Για το shutter lag δεν ξέρω να απαντήσω γιατί δεν έχω παραδείγματα. Πρέπει να το δοκιμάσω... Όντος ο Snapdragon είναι εκπληκτικός και έχει μεγάλες διαφορές με τον Exinos, όντος είναι πιο γρήγορος και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Εμένα κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες χωρίς φόρτιση! Δυστυχώς δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τα προηγούμενα μοντέλα, άρα ένα Σ20/Σ21/Σ22 όντος είναι καλή αγορά συγκριτικά με το Σ23.
  13. Θα συμφωνήσω, θέλει προσπάθεια να βρεις έστω και μια χρήση κάδρου 4/3... 1) Η τηλεόραση είναι τετράγωνη; όχι 2) Το κινητό είναι τετράγωνο; όχι 3) Η οθόνη του υπολογιστή είναι τετράγωνη; όχι 4) Η ανθρώπινη όραση είναι τετράγωνη; όχι 5) Το youtube είναι τετράγωνο; όχι Όλα τα παραπάνω είναι 16/9 ή κάποιο παρόμοιο wide format, 4/3 πουθενά.
  14. Ε αν το κάνει εν γνώσει του οκ δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ εξέφρασα το παράπονο μου, που αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες δεν τις αναφέρουν ξεκάθαρα.
  15. (έρχομαι από το thread του απλού Σ23) Κάποιες λεπτομέρειες που δεν λένε στο marketing, δεν λένε οι ινφλουενσερς και οι γιουτουμπερς: Φωτογραφίες στα: 200 MP: μόνο 4/3 κάδρο, χωρίς οπτικό zoom, χωρίς 16/9 wide 50 MP: μόνο 4/3 κάδρο, χωρίς οπτικό zoom, χωρίς 16/9 wide 12 MP: μόνο 4/3 κάδρο, με οπτικό zoom, χωρίς 16/9 wide 9 MP: 16/9 wide Σωστά καταλάβατε, αν σε 12 MP τραβήξετε 16/9 wide τότε θα γίνει αυτόματο crop σε 9 MP. Ένα μπράβο στην Samsung για το κορυφαίο marketing που "έκρυψε" τις λεπτομέρειες και πουλάει 200 MP κάμερα που βγάζει μόνο σχεδόν τετράγωνες φωτογραφίες. Θα γελάω που θα βλέπω κόσμο να τραβάει σε 9 MP και θα νομίζει πως είναι 200...
  16. Μετά το fail με τις φωτογραφίες σε 4/3... να και κάτι καλό... το Smart Switch τώρα μεταφέρει την black list του τηλεφώνου. δυστυχώς το Samsung Notes δεν το μεταφέρει, άρα υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε κάποια υπηρεσία cloud ή χειροκίνητα.
  17. 1) Η τηλεόραση είναι τετράγωνη; όχι 2) Το κινητό είναι τετράγωνο; όχι 3) Η οθόνη του υπολογιστή είναι τετράγωνη; όχι 4) Η ανθρώπινη όραση είναι τετράγωνη; όχι Ε εσύ γιατί να βγάζεις φωτογραφίες 4/3 που φαίνονται σαν "κουτάκια" (με μαύρες μπάρες) σε όλα τα παραπάνω; Είναι σαν να πας να τραβήξεις ταινία του σινεμά 4/3... τραγικό, άρα γιατί να το κάνεις για φωτογραφίες; Πρέπει να είσαι μοναδικός 🤩
  18. Είναι κάποιος από εσάς εδώ που βγάζει φωτογραφίες 4/3; εγώ δεν ξέρω κανέναν... Εγώ βλέπω τα κορόιδα που αγόρασαν ακριβό κινητό και θα βγάζουν φωτογραφίες 9MP και θα νομίζουν πως είναι 50MP... Απλά ξεφτίλα! (και κανένας δεν γράφει κάτι για το θέμα αυτής της κοροϊδίας)
  19. Για τα μπάζα το μαρκετινγκ 🙃 Μα ποιος βγάζει και βλέπει φωτογραφίες σε 4/3; έχει κανένας μας τετράγωνη τηλεόραση; τετράγωνη οθόνη υπολογιστή;
  20. Όσο το δουλεύω τόσο βρίσκω προβλήματα. Να τη δεν λέει κανένας γιουτουμπερ και κανένας ινφλουενσερ... η φωτογραφία είναι για τα μπάζα... ακόμα και στο ουλτρα: Το ξέρατε πως τα 50 και 200 megapixel βγάζουν φωτογραφίες μόνο 4/3 !!!! καλά απίστευτο; Σε 16/9 βγάζουν μόνο σε 12 megapixel και μετά κάνουν αυτόματο crop σε 9 megapixel ??? ουαου... τρελό FAIL
  21. Τώρα καταλαβαίνω τη μας έλεγαν για πόσο ανώτερος είναι ο Snapdragon σε σύγκριση με τον Exinos... δεν ιδρώνει το αυτί του, δεν ζεσταίνεται, και καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια (30% λέω εγώ). Κάτι σαν την διαφορά μεταξύ Intel Pentium και AMD Ryzen 😉🤪 Τώρα βλέπω πως ο Exinos τόσα χρόνια ήταν για τα μπάζα... τι ξεφτίλα πληρώναμε για σκ*τα "ναυαρχίδα". Το απόλυτο FAIL για την samsung.
  22. Προφανώς υπερβάλω με την μισή τιμή, θέλω να περάσω το μήνυμα, πως δεν αξίζει πάνω από 500€ (κατά την γνώμη μου). Μπορεί ένας gadget'ακιας θα βρίσκει πολλές διαφορές με τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος δεν θα βρει διαφορές. Έχω τα S8, S10, S20 μπροστά μου και το S23 δεν προσφέρει κάτι ενδιαφέρον για τα 1000 ευρώ που ζητάνε.
  23. Πρώτες εντυπώσεις: Από πλευράς λογισμικού, είναι τα ίδια.. S8, S9, S10, S20, S21, S22... ένα android. Καμία καινοτομία. Εκπληκτική κάμερα !!! Εκπληκτικός ο Snapdragon !!! Δεν έχει καμπύλες η οθόνη, κάτι που μου άρεσε στα προηγούμενα μοντέλα. Καλύτερη αυτονομία απλά και μόνο λόγο Snapdragon. Καμία καινοτομία, απλά συνδύασαν μια πολύ καλή κάμερα με τον Snapdragon. Δεν αξίζει 1000 ευρώ (ούτε 800 με την επιδότηση). Προτείνω να περιμένετε 6 μήνες και να το πάρετε στην μισή τιμή.
  24. Πέρασα από ένα μαγαζί και είδα τα Σ23/Σ23+/Σ32ου από κοντά. Σ23 = Είναι λίγο πιο μικρό από το Σ20 που έχω τώρα!! Ένα μεγάλο μπράβο στην Σαμσουνγκ, αυτό παράγγειλα. Σ23+ = Είναι λίγο πιο μεγάλο από το Σ20, είναι ένα καλό μέγεθος και εντυπωσιακό. Σ23ου = Το ούλτρα είναι... σαν μία ορθογώνια παντόφλα... αηδία. Σαν αναβάθμιση από το Σ20 που έχω, το Σ23 έχει υπέροχη κάμερα, αλλά δυστυχώς τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ψίχουλα (για τον απλό χρήστη). Καμία καινοτομία.
×
×
  • Create New...