aroutis Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μετά από αρκετές πτώσεις τελικά το dome glass έσπασε αριστερά πάνω γωνία .. hairline fracture αλλά θα αγοράσω άλλο και όταν το παραλάβω εχει αντικατάσταση. Για την αφαιρεση του πρέπει να προσέξω κατι; Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μετά από αρκετές πτώσεις τελικά το dome glass έσπασε αριστερά πάνω γωνία .. hairline fracture αλλά θα αγοράσω άλλο και όταν το παραλάβω εχει αντικατάσταση. Για την αφαιρεση του πρέπει να προσέξω κατι; Sent from my SM-G955F using Tapatalk Όχι, αφαιρείται πανεύκολα και δεν αφήνει ίχνος κόλλας. Αυτή μένει μόνο στη μέσα πλευρά του glass. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Όντως αφαιρέθηκε πανεύκολα.. η ζημιά αποδείχτηκε μεγαλύτερη από ότι νόμιζα αλλά η οθόνη απολύτως κανένα πρόβλημα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 μεγαλο come back παλι στο s8+.αφηνωντας το εντυπωσιακο htc 11 6gb!για θηκη πηρα παλι nillkin και μεμβρανη μπροστα τι αλλο... samsung!η nillkin παντως την ανασηκωνει την μεμβρανη!καποιος με κατι καλυτερο? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 μεγαλο come back παλι στο s8+.αφηνωντας το εντυπωσιακο htc 11 6gb!για θηκη πηρα παλι nillkin και μεμβρανη μπροστα τι αλλο... samsung!η nillkin παντως την ανασηκωνει την μεμβρανη!καποιος με κατι καλυτερο? Δοκίμασε να περάσεις το σημείο που σήκωνε πρώτα μέσα στην θήκη και μετά την άλλη πλευρά.Έτσι το είχα κάνει εγώ στο δικό μου S8 και δεν είχα θέμα μετά Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_alex Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 γεια σας παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. έχω αγοράσει μια θήκη Clear View Cover (οχι γνήσια) αλλά δεν λειτουργεί το κλείδωμα/ξεκλειδωμα όταν ανοίγω και κλείνω το καπάκι της θήκης. μήπως χρειαζετε κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 νομίζω πως υποστηρίζει μόνο τις γνήσιες Samsung. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Έχω αυτήν https://www.skroutz.gr/s/11984440/Caseology-Vault-II-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S8.html και είμαι πολύ ευχαριστημένος στο S8 μου σε συνδυασμό με το whitestone dome glass όπου δεν το επηρεάζει καθόλου! Σκέφτομαι να πάρω κι αυτή : https://www.skroutz.gr/s/12425329/Caseology-Fairmont-Back-Cover-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S8.html Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιο μέλος? Ο μόνος λόγος που με κρατά είναι μήπως είναι πολύ σφιχτή σε εφαρμογή και μου "πετάξει" το κρυσταλλάκι... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 γεια σας παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. έχω αγοράσει μια θήκη Clear View Cover (οχι γνήσια) αλλά δεν λειτουργεί το κλείδωμα/ξεκλειδωμα όταν ανοίγω και κλείνω το καπάκι της θήκης. μήπως χρειαζετε κάποια ρύθμιση? Λογικά αυτό υποστηρίζεται με την γνήσια μόνο. Κοίταξε στο app store μήπως έχει καποιο app για τις συμβατες θηκες όπου ενεργοποιείται το proximity καθε φορα που καλυπτεται ο αισθητήρας. Είχα ένα τέτοιο app στο Note μου αλλά δεν το θυμάμαι πως λέγεται Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ξέρει κανένας κανέναν wireless fast charger που να φορτίζει γρήγορα τη μπαταρία στο αμαξι ασύρματα? Να το έχω δηλαδή να κρατάει το κινητό και να το φορτίζει ταυτόχρονα.... Αλλά fast charging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ξέρει κανένας κανέναν wireless fast charger που να φορτίζει γρήγορα τη μπαταρία στο αμαξι ασύρματα? Να το έχω δηλαδή να κρατάει το κινητό και να το φορτίζει ταυτόχρονα.... Αλλά fast charging Αυτόν είχα και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς να καθαρίσει και να ξανά βάλει το dome glass με την δεύτερη κόλλα; Γίνεται δουλειά; Το έβγαλα γιατί στα πλαϊνά σε κάποια σημεία η κόλλα φαινόταν άσχημα σαν να την έγδαρε κάτι. Και δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς να καθαρίσει και να ξανά βάλει το dome glass με την δεύτερη κόλλα; Γίνεται δουλειά; Το έβγαλα γιατί στα πλαϊνά σε κάποια σημεία η κόλλα φαινόταν άσχημα σαν να την έγδαρε κάτι. Και δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν πέρασες το τζαμακι με το uv light λογικά δε γίνεται να ξαναβάλεις το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Αν πέρασες το τζαμακι με το uv light λογικά δε γίνεται να ξαναβάλεις το ίδιο. Ακριβώς! Αφού περαστεί με το UV δεν ξαναμπαίνει. Αν όχι, ναι (για αυτό και δίνουν και δεύτερη κόλλα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μάλιστα οπότε πέταμα! Άντε πάλι 50αρικο.. Δε λένε να βγάλουν κανένα γυαλί της προκοπής ακόμα.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς να καθαρίσει και να ξανά βάλει το dome glass με την δεύτερη κόλλα; Γίνεται δουλειά; Το έβγαλα γιατί στα πλαϊνά σε κάποια σημεία η κόλλα φαινόταν άσχημα σαν να την έγδαρε κάτι. Και δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ασχολήθηκα με πολύ προσοχή και επιμονή, δύο φορές, Αλλά δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_alex Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Λογικά αυτό υποστηρίζεται με την γνήσια μόνο. Κοίταξε στο app store μήπως έχει καποιο app για τις συμβατες θηκες όπου ενεργοποιείται το proximity καθε φορα που καλυπτεται ο αισθητήρας. Είχα ένα τέτοιο app στο Note μου αλλάδεν το θυμάμαι πως λέγεται Ευχαριστώ για την απάντηση θα το ψάξω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 αυτο το ρημαδι το πληκτρολογιο θηκη που εχει βγαλει ποτε θα πέσει η τιμη του !!!!! 45 ευρω κολλημενο ειναι , και να πω οτι ηταν κανα πρωτοποριακο προιον η οτι εχει γινει αναρπαστο αιντε να μεινει ψηλα η τιμη , αλλα πεφτει το κραξιμο της αρκουδας.. https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/galaxy-s8-keyboard-cover--black-ej-cg950bbegww/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Επιτέλους ένα κινητό μετά το s7 edge που να με "φτιάχνει" όλο οθόνη χορταστικό σε κόμπακτ διαστάσεις, θηκουλα Caseology με κρυσταλλάκι white Stone dome Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Επιτέλους ένα κινητό μετά το s7 edge που να με "φτιάχνει" όλο οθόνη χορταστικό σε κόμπακτ διαστάσεις, θηκουλα Caseology με κρυσταλλάκι white Stone dome Πολύ ωραίο να το χαίρεσαι! Βλέπω και εσένα μαζεύει σκόνη το whitestone και σε μερικά σημεία περιμετρικά είναι σαν να έχει φαγωθεί η κόλλα. Και σε εμένα τα ίδια αν και το πρόσεξα όσο δε πήγαινε. Ίσως τα μοναδικά μελανά σημεία του whitestone γιατί κατά τ'άλλα είναι τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Επιτέλους ένα κινητό μετά το s7 edge που να με "φτιάχνει" όλο οθόνη χορταστικό σε κόμπακτ διαστάσεις, θηκουλα Caseology με κρυσταλλάκι white Stone dome Το + πήρες; Εγω όταν έκανα την μεταβαση τον Ιούνιο το φοβόμουν γιατί το 7 edge ηταν αψογο. Τελικά το 8+ είναι ακόμα καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Το θυμάμαι Μάριε ;) επέλεξα το απλό τελικά ,το plus το έχει φιλαράκι μου καλό βλεπόμαστε καθημερινά το δούλεψα και ήταν too much για μένα σε καθημερινή χρήση ,ήθελα κάτι που να το χειρίζομαι ουσιαστικά με το ένα χέρι δίχως θήκη πορτοφόλια κλπ ,βέβαια έχω κρατήσει κα ιτο 7edge λόγω της χρήσης του lens cover με τους 2 φακούς ;) (μου έχει λύσει τα χέρια σε φωτογράφιση εσωτερικών χώρων ο wide angle φακός). @tryf3 έτσι! σε ευχαριστώ...εξαιρετικό σε αίσθηση δεν χάνεις τίποτα από αίσθηση-μοναδικό με τα μειονεκτήματα βέβαια που ανέφερες να ισχύουν έτσι μόνα στα άκρα ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Το θυμάμαι Μάριε ;) επέλεξα το απλό τελικά ,το plus το έχει φιλαράκι μου καλό βλεπόμαστε καθημερινά το δούλεψα και ήταν too much για μένα σε καθημερινή χρήση ,ήθελα κάτι που να το χειρίζομαι ουσιαστικά με το ένα χέρι δίχως θήκη πορτοφόλια κλπ ,βέβαια έχω κρατήσει κα ιτο 7edge λόγω της χρήσης του lens cover με τους 2 φακούς ;) (μου έχει λύσει τα χέρια σε φωτογράφιση εσωτερικών χώρων ο wide angle φακός). @tryf3 έτσι! σε ευχαριστώ...εξαιρετικό σε αίσθηση δεν χάνεις τίποτα από αίσθηση-μοναδικό με τα μειονεκτήματα βέβαια που ανέφερες να ισχύουν έτσι μόνα στα άκρα ;)Με γεια!! Εγω δεν μπορούσα να κάνω συμβιβασμό στην μπαταρία και πήγα στο μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Και καλά έκανες ,ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και τα θέλω του εννοείται ,όπως φυσικά το plus είναι άκρως χορταστικό ,όμως ήμουν αποφασισμένος για κάτι μαζεμένο να χωρά άνετα στις τσέπες θυσιάζοντας-χάνοντας φυσικά μπαταρία και την οθονάρα του plus. * με έχει εντυπωσιάσει και σε μπαταρία φόρτιση ανά δεύτερη μέρα(48ωρη βάση) φορτίζω με αρκετή χρήση ομιλίας και internet (wifi κυρίως) πάντα φθάνω πάνω από 5 ώρες οθόνη σε ποσοστό 15-12 % το ελάχιστο ...συνήθως 5μιση ώρες βγάζει στο 10% Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Γεια σας, μόλις παρήγγειλα κι εγώ το κινητό και θέλω να παραγγείλω και κάποια αξεσουάρ ώστε να έρθουν όσο γίνεται μαζί! Από ότι κατάλαβα το whitestone Dome είναι μονόδρομος από άποψη tempered. Αξίζει να το πάρω ή η οθόνη κρατάει γενικά; Επίσης αν το πάρω με ποια θήκη θα μπορούσα να το συνδυάσω; Μου άρεσε πολύ η spigen liquid air armor αλλά αν βρήκα σωστές πληροφορίες δεν μπορούν να συνδυαστούν; Ισχύει και αν ναι κάποια άλλη θήκη που να μοιάζει και να είναι σίγουρα συμβατή; Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts