Jump to content

giorgos_alex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgos_alex

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση θα το ψάξω....
  2. γεια σας παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. έχω αγοράσει μια θήκη Clear View Cover (οχι γνήσια) αλλά δεν λειτουργεί το κλείδωμα/ξεκλειδωμα όταν ανοίγω και κλείνω το καπάκι της θήκης. μήπως χρειαζετε κάποια ρύθμιση?
  3. γεια σας παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. έχω αγοράσει μια θήκη Clear View Cover (οχι γνήσια) αλλά δεν λειτουργεί το κλείδωμα/ξεκλειδωμα όταν ανοίγω και κλείνω το καπάκι της θήκης. μήπως χρειαζετε κάποια ρύθμιση?
  4. Γεια σας φίλοι είμαι κι εγώ καινούργιος με το S8 plus που μόλις εχθές το απόγευμα παρέλαβα. Ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί... Θα ήθελα όμως μία μικρή βοήθεια από εσάς. Έχει εμφανιστεί ένα εικονίδιο δίπλα στην μπάρα σήματος wi-fi Δεν ξέρω τη λειτουργία του αλλά και δεν γνωρίζω πώς να το απενεργοποιήσω. Είναι ένας κύκλος και έχει ένα σταυρό στη μέση, Μήπως γνωρίζει κάποιος; ευχαριστώ πολύ.
  5. Θα πας στις ρυθμίσεις Bluetooth πατά το γραναζακι στην συσκευή που συνδέθηκε και ξετσεκαρισε την επιλογή ήχος πολυμέσων και είσαι ok
  6. Είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με αυτό τον τρόπο. Ας δοκιμάσει και ας μας πει
  7. Ανταπτορας με USB και το καλώδιο του τηλεφώνου
  8. Και σε μένα το ίδιο κάνει. Θέλει καλύτερο τροφοδοτικό λόγο μεγάλης μπαταρίας...
  9. Ναι φίλε όντος δοκιμασα τη διόρθωση χρωμάτων και έχει κάποιες επιλογές, αλλά δεν μου κάνουν τη δουλειά που θέλω. Όπως και να έχει πάντως ευχαριστώ πολύ.
  10. Γεια σας "καρχαριες" μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να αλλάξω αυτό το πράσινο χρώμα που βγάζει όταν παίρνουν τηλ; Υπάρχει κάποια εφαρμογή;
  11. Ε ναι,δεν νομίζω ότι προσφέρει τίποτα
  12. Ευχαριστω φιλε νασε καλα
  13. φιλε θελω την βοηθεια σου. Πως θα διαγραψω τον λογαριασμο google??
  14. ωραια. το hard res και η επαναφορά είναι τι ίδιο.
  15. φίλε συνονόματε είχα και γω το ίδιο πρόβλημα. η εφαρμογή φωτογραφίες διαβάζει μόνο τον φάκελο pictures στην κάρτα sd. βρες της παλιές σου φωτογραφίες και κανε επικόλληση στο φάκελο pictures και το πρόβλημα λύνεται.
  16. Γεια σας πως θα κάνω επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας στο τηλέφωνο?
  17. στο outlook εχω βαλει τον λογαριασμο του gmail και ειναι ενταξει, μετα κανω προσθηκη λογαριασμου για το hotmail κανω τα βηματα κανονικα μου γραφει ο λογαριασμος σας ρυθμιστηκε με επιτυχια αλλα δεν τον εμφανιζει.Παντως στις ρυθμισεις/λογαριασμοι μειλ υπαρχει ο εν λογω λογαριασμος απλα δε φιανεται στα εισερχομενα (και δε συγχρονιζει βεβαια).
  18. πάντως το πρόβλημα με το outlook φαίνεται να μην έχει λύση.επικοινωνησα με Microsoft και περιμένω απάντηση, για να δούμε...
  19. Γεια σας εχω κανει και γω την αναβαθμιση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αλλα εχω δυο θεματακια και γιαυτο θελω τα φωτα σας 1: στο outlook εχω βαλει τον λογαριασμο του gmail και ειναι ενταξει, μετα κανω προσθηκη λογαριασμου για το hotmail κανω τα βηματα κανονικα μου γραφει ο λογαριασμος σας ρυθμιστηκε με επιτυχια αλλα δεν τον εμφανιζει. 2: η ενσωματωμενη εφαρμογη μουσικης groove δεν εμφανιζει ολλα τα τραγουδια που εχω, μονο 8 με 10 τραγουδια ενω εχω γυρο στα 4 γιγα στη καρτα sd. Αν καποιος γνωριζει...θα ημουν ευγνωμων:):).
  20. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά υπάρχει η περιπτωση να γίνει με ΟΤΑ;
  21. ρε παιδια τι γινεται με της αναβαθμισεις? εχω διαβασει οτι καποιοι κανατε. εγω μεχρι και τωρα τιποτα... ξερει κανεις κατι? ειμαι cosmote.
×
×
  • Create New...