Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α μάλιστα ευχαριστώ. Απλά μου έκανε εντύπωση νομίζω το iphone φόρτιζε κανονικά αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Πάντως όλα καλά γενικά, το μόνο θέμα που δεν μπορώ να λύσω είναι ότι το viber όταν είμαι στα δεδομένα, αποσυνδέεται μετά από κάμποση ώρα αν είναι σβηστή η οθόνη. Δοκίμασα τα πάντα, το εξαίρεσα από την εξοικονόμηση δεδομένων, μετά την απενεργοποίησα, έβαλα-έβγαλα εξοικονόμηση ενέργειας, τίποτα. Πάντα αποσυνδέεται, δλδ για να πάρω νέα μηνύματα πρέπει να το ξανανάψω.

Καλησπέρα

Δοκίμασε στο μενού ΧΡΉΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ , πάνω αριστερά Βελτιστοπ. Χρησ μπαταρ, βρες το viber και άλλαξε του ρύθμιση

Εγώ είχα Spigen ζελατίνα και την πέταξε γιατί δεν είχε καλή αίσθηση και ορατότητα!

Εβαλα της Samsung και την έκοψα με κοπίδι για να χωράει με Spigen θήκες!

Καλή σας μέρα :p

έχει καιρό που το έκανες;

το αποτέλεσμα είναι καλό;

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Δυστυχώς λόγω της καμπυλότητας της οθόνης πολύ λίγα τζάμια εφαρμόζουν τέλεια και έχουν σωστή αίσθηση.

Το Whitestone Dome Glass Screen Protector είναι μάλλον το καλύτερο της αγοράς και το έχουν κάποιοι γνωστοί μου σε S8 και Note 8 αλλά κοστίζει 50 ευρώ.

έχει καιρό που το έκανες;

το αποτέλεσμα είναι καλό;

ναι ειναι πολυ καλη λύση... θα σου πρότεινα να το κόψεις με μαχαίρι για να μην το χαλάσεις με κοπίδι!

Ο καλύτερος τρόπος για να το κόψεις την ζελατίνα είναι πριν την ξεκολλήσεις!

Κανε ενα πατρόν με χαρτί Α4 απο την οθόνη μαζι με την θήκη που θες να φοράει!

Μην κόψεις καθόλου το πάνω μέρος γιατί ειναι όπως πρέπει!

Συνήθως θέλει ενα χιλιοστο αριστερά δεξια και δυο απο κάτω!

Και στις γωνίες πολυ προσοχή γιατί θέλει αρκετό κόψιμο.

Πριν βγάλεις το κατω μέρος να είσαι σίγουρος 100% οτι εχει ακριβώς το μέγεθος που πρέπει... και φυσικά οταν την κολλήσεις να το έχεις μαζι με την θήκη και απο πανω πρως τα κατω (εχει και σχέδιο που δείχνει που ειναι η κάμερα για να βοηθάει στο κεντράρισα) και βγάζοντας σιγα σιγα το κατω αυτοκόλλητο και σπορχνοντας με το πλαστικό που σου δίνει για να μην κρατάει αέρα στη μέση!

Καλή τύχη

Edited by thanos1989

Mode που βγήκε για selfie, δουλεύει μόνο με την πίσω κάμερα...

:what:

Απ' ό,τι καταλαβαίνω θέλει ρουτ για να ενεργοποιήσουμε το Camera2 API?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί, το portrait mode της stock κάμερας δεν σας κάνει;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πια ρύθμιση είναι Παιδιά; το lens blur στις ρυθμίσεις; χάλια είναι

μονο με snapdragon δουλευει σωστα και android Oreo.

Στον Exynos υπαρχουν ασυμβατοτητες

Στο θέμα του s8 Σε κάποιους δουλεύει με exynos και δεν έχουν ορεο

Edit: τελικά δουλεύει πολύ καλά. Έπρεπε να κάνω τις ρυθμίσεις που λέει

Edited by mkbhd

Στο θέμα του s8 Σε κάποιους δουλεύει με exynos και δεν έχουν ορεο

Edit: τελικά δουλεύει πολύ καλά. Έπρεπε να κάνω τις ρυθμίσεις που λέει

για καποια καμερα μιλας? μπρος η πισω?

για καποια καμερα μιλας? μπρος η πισω?

Πίσω. Η μπροστά δε δουλεύει στο portrait mode

Επίσης δουλεύει μόνο με πρόσωπα. Αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά

Γιατί, το portrait mode της stock κάμερας δεν σας κάνει;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιλεκτική εστίαση.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιλεκτική εστίαση.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρυθμίσεις δεν πείραξα αλλά εμένα στο s8 plus δουλεύει κομπλέ κ μπροστά κ πίσω. Η επιλεκτική εστίαση είναι για πολύ κοντινές φωτογραφίες κ έχει ένα προκαθορισμενο θόλωμα ενώ τώρα το θολώνεις όσο θέλεις όπως στο note 8. Από ποιότητα δεν ξετρελάθηκα αλλά θα την τσεκάρω κ αύριο με καλύτερο φωτισμό. Αυτή η καμερα τραβάει γενικά καλύτερα με μέρα από τη στοκ του s8 η είναι μόνο για κινητά που δεν βγάζουν τόσο καλές; θολώνει κ πράγματα αν κάποιος το ανεβάσει προς τα πάνω όπως δείχνει το βέλος θα θολώσει μετά το γύρω γύρω. Μια μπακαλιστικη λύση για πιο ζουμαριστες φώτο είναι να το γυρίσετε σε 16 :9 κ στα 9 mp οκ μπορεί κάποιος να πει ότι θα χάσει λίγο από ποιότητα αλλά θα είναι πιο κοντά αυτό που θα φωτογραφισει αποτι με την 4:3 Κ ΤΑ 12MP

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Σε προηγούμενο s8,είχα ενεργοποιήσει την λειτουργία που περνάς το χέρι μπροστά από το τηλέφωνο και ανάβει η οθόνη κλειδώματος.Μπορει κάποιος να μου θυμίσει από που την ενεργοποιω;

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε προηγούμενο s8,είχα ενεργοποιήσει την λειτουργία που περνάς το χέρι μπροστά από το τηλέφωνο και ανάβει η οθόνη κλειδώματος.Μπορει κάποιος να μου θυμίσει από που την ενεργοποιω;

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοίτα ρυθμίσεις . Προσβάσιμο τη τα. Κινητικές δυνατότητες. Εύκολη ενεργοποίηση οθόνης . Τπτ να σαι καλά

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Φτιάχνω αυτο το θεμα γιατι το πρόβλημα αυτο το βλέπω και σε αλλους μηπως βρεθει καποια λύση. Τα notifications του Messenger ΔΕΝ ερχονται. Ολα τα υπολοιπα apps δειχνουν κανονικα notifications (push, lock screen και στο icon). Ολα εκτος του Messneger

Χρειάζεται να ανοιγω συνεχεια την εφαρμογή. Λαμβάνω ενα μηνυμα πχ στις 2 απο τον Χ. Στο Lock screen τιποτα, στο icon τιποτα, ηχος τιποτα και push τιποτα. Οταν καποια στιγμή ανοιγω το messenger, ξαφνικα βλεπω 4-5 νεα μηνυματα. Τι εχω κανει μεχρι τώρα;

Στο Apps - Special Access - Optimize Battery Usage, το Messenger ειναι δηλωμενο να μην κανει optimize. Τι αρκιβώς δεν παει καλα; Στην αρχη σκεφτηκα πως κατι δεν εχω κανει σωστα αλλα το εχω δει να συμβαινει και σε S7 Edge και σε Note 8 και σε S8+ φιλων

Το ίδιο πρόβλημα και εγώ και με την εφαρμογή Facebook. Έσβησα και τις δύο εφαρμογές και εγκατέστησα παλαιότερα apk που βρήκα από το ίντερνετ. Απενεργοποίησα και την αυτόματη ενημέρωση από αυτές τις δύο εφαρμογές. Δούλεψε για 2 ώρες και ξαφνικά τις βλέπω ενημερωμένες και πάλι τα ίδια πρόβληματα. Τι στο καλό συμβαίνει δεν ξέρω

Τώρα είδα ότι στην εφαρμογή Facebook μέσα από τις ρυθμίσεις έχει απενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης. Θα ψάξω και στο messenger

Edited by giorgos_dinamik

Σε λίγες ημέρες αφήνω το νήμα.... και το s8.

Περιμένω το essential ph-1... αλλάζω συσκευή και συνήθειες.

Ελπίζω να κρατήσει περισσότερο ό ενθουσιασμός αυτήν την φορά.

Το τηλέφωνο είναι στο buy& sell mobile για όσους ενδιαφέρονται.

Σε λίγες ημέρες αφήνω το νήμα.... και το s8.

Περιμένω το essential ph-1... αλλάζω συσκευή και συνήθειες.

Ελπίζω να κρατήσει περισσότερο ό ενθουσιασμός αυτήν την φορά.

Το τηλέφωνο είναι στο buy& sell mobile για όσους ενδιαφέρονται.

Σε λίγο καιρό θα είσαι πάλι πίσω πιστεύω...

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)