skatzivas Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Όχι από σένα από την σαμμυ εννοείται. Ή apple μια χαρά αναβαθμίσεις δίνει σε βάθος χρόνων και μια χαρά πουλάει. Εγώ αν δεν ήταν τόσο ακριβά θα πήγαινα σε iPhone. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 και εγω δεν το δεχομαι οποτε αφου παραμενω samsung ,για αλλους λογους , το επομενο θα ειναι σειρα Α . ετσι κι αλλιως 2 μεγαλα update παιρνουν ειτε S ειτε Α . Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Ναι δεν αξίζει να αγοράζεις πλέον σειρά ναυαρχιδας. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Παιδια εχει καποιος να προτεινει κανενα καλο θεμα για το κινητο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Εχω το εξης πρόβλημα, ο υπολογιστής βλέπει μεν το κινητό αλλά σαν άδειο φάκελο, και δεν μπορεί να γίνει μεταφορά αρχείων. Αυτό έγινε μετά από φορματ, καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Στο κάνει κ οταν είναι ξεκλείδωτη η οθόνη του κινητού? Εμενα στο s8+, το βλέπει μόνο οταν την ξεκλειδώνω ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 (edited) Η οθονη ειναι ξεκλειδωτη, κατι αλλο συμβαινει, εχω δοκιμασει 4 καλωδια. Σκεφτομαι να το φλασαρω μηπως στρωσει, υποθετω θα το δει ο υπολογιστης σε download mode. Edited March 27, 2020 by polll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Η οθονη ειναι ξεκλειδωτη, κατι αλλο συμβαινει, εχω δοκιμασει 4 καλωδια. Σκεφτομαι να το φλασαρω μηπως στρωσει, υποθετω θα το δει ο υπολογιστης σε download mode.Μήπως εξαιτίας του φορμάτ θέλει πάλι έγκριση ο υπολογιστής για μεταφορά δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Το εχω ρυθμισει για μεταφορα δεδομενων, δεν το βλεπει ουτε σε download mode. Βλεπω η θυρα φορτισης εχει βρωμια μεσα, για να δουμε...... α ρε S5 με το καπακι σου, 5 χρονια και ειναι καθαρο μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Πάντως τώρα με την καραντίνα με τρώει ο κωλος μου για ένα φορμάτ ή καμία τον,αλλά έχω χάσει επαφή με φλασαρισμα. Πιο πολύ ψήνομαι να το στήσω από την αρχή με τις οδηγίες του Swind. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Eγινε το φορματ, τωρα εχει σειρα ο υπολογιστης, υπαρχει ατελειωτος ελευθερος χρονος τωρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 έχω τη συσκεύη σχεδόν τρία χρόνια και δεν έκανα ποτέ φορμάτ. υπάρχει κάποιος οδηγός; τι να προσέξω, τι να πάρω αντίγραφα, τι θα γίνει με τους λογαριασμούς, με τον ασφαλή φάκελο κλπ; τώρα ας πούμε, έχω πρόβλημα με τον ασφαλή φάκελο, καποιες εφαρμογές που έχω και εκεί δεν λειτουργούν σωστά. π.χ. η εφαρμογή των επαφών της google, ενώ στη συσκευή τρέχει κανονικά, στον ασφαλή φάκελο μου γράφει πως δεν έχω δώσει όλα τα δικαιώματα, ενω τα έχω δώσει. το ίδιο και με άλλες εφαρμογές. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Αντίγραφα θα πάρεις από τα αρχεία σου. Επαφές ρυθμίσεις κ λογαριασμοί κάνουν συγχρονισμό στο cloud. Για τον ασφαλή φάκελο φαντάσου ότι είναι άλλη συσκευή εκεί μέσα. Σα να έχεις δυο τηλέφωνα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά βγήκε ενημέρωση Απριλίου. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Αντίγραφα θα πάρεις από τα αρχεία σου. Επαφές ρυθμίσεις κ λογαριασμοί κάνουν συγχρονισμό στο cloud. Για τον ασφαλή φάκελο φαντάσου ότι είναι άλλη συσκευή εκεί μέσα. Σα να έχεις δυο τηλέφωνα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σ ευχαριστώ για την απάντηση Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά βγήκε ενημέρωση Απριλίου. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γιατί το λες αυτό; δεν θα έπρεπε να βγεί; κι αν δεν έπρεπε, μήπως είναι κάτι σημαντικό και την έβγαλαν; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Γιατί έχουμε Μαρτίο! :-) Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Νομιζω οτι πρωτη φορα πηρε το S8 ενημερωση μηνα πριν καν μπει ο μηνας... Ουτε κα οταν ειχε πρωτοβγει δεν γινονταν αυτο... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Έχουν χρόνο τώρα και οι κορεάτες απ' το σπίτι που κάθονται και βγάζουν αβέρτα firmwares Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Μου έβγαλε κάτι καινούργιο στον πίνακα ειδοποίησεων που λέγεται προβολή τηλεφώνου. Είναι ανενεργό και λέει: Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Μου έβγαλε κάτι καινούργιο στον πίνακα ειδοποίησεων που λέγεται προβολή τηλεφώνου. Είναι ανενεργό και λέει: Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, απλά μπορεί να άλλαξε/ενημέρωσε κάποια ρύθμιση και το ξανά-εμφάνισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Άκυρο. Μάλλον έχει να κάνει με το smart things που δεν το έχω σουτάρει μετά το φορμάτ . Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Άκυρο. Μάλλον έχει να κάνει με το smart things που δεν το έχω σουτάρει μετά το φορμάτ . Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδια καληςπερα κανω ενημερωση για χαρτες στην Ελλαδα στο HEREWeGo και κολαει στο 88 ΤΙς 100 ξερει να μου πει καποιος τι γινετε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Παιδια καληςπερα κανω ενημερωση για χαρτες στην Ελλαδα στο HEREWeGo και κολαει στο 88 ΤΙς 100 ξερει να μου πει καποιος τι γινετε ευχαριστωΑναλόγως το μέγεθος του αρχείου και την ταχύτητα του δικτύου σου. Ίσως θέλει αρκετή ώρα για να κατεβεί η ενημέρωση και κολλάει όταν σβήνει η οθόνη του κινητού σου. Λες και πέφτει σε sleep ένα πράγμα, τουλάχιστον το δικό μου. Δοκίμασε να κατεβάσεις την ενημέρωση χωρίς να αφήσεις την οθόνη του κινητού σου να σβήσει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Πολύ σύντομα από την προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Αναλόγως το μέγεθος του αρχείου και την ταχύτητα του δικτύου σου. Ίσως θέλει αρκετή ώρα για να κατεβεί η ενημέρωση και κολλάει όταν σβήνει η οθόνη του κινητού σου. Λες και πέφτει σε sleep ένα πράγμα, τουλάχιστον το δικό μου. Δοκίμασε να κατεβάσεις την ενημέρωση χωρίς να αφήσεις την οθόνη του κινητού σου να σβήσει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Magiktigra σε ευχαριστω πολυ νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts