thanos1989 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 ναι το βρήκα στην τύχη, πάτα το αριστερό κουμπί που βγαίνουν οι πρόσφατες εφαρμογές, 3 τελείες, κλείδωμα εφαρμογών, πας στην καρτέλα που θες και πατάς το λουκετάκι. ελπίζω να βοήθησα Σευχαριστω... δεν το ειχα παρατηρήσεις ποτέ οτι υπήρχε τέτοια δυνατότητα! Γενικα νόμιζα οτι ήξερα καθε κρυφή λειτουργία.... όμως η samsung ειναι πολυ καλη σε αυτό το πράγμα!.... πρέπει να γίνει και δημιουργος παζλ χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Το λουκετακι έχω την εντύπωση πως υπήρχε και στην 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 ρε παιδιά μπορείτε να βάλετε σε ενα screenshot αυτο που λετε με το λουκετακι?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Δεν υπάρχει λουκετακι από προεπιλογή, γι'αυτό δεν το βρίσκεις. Μπαίνεις στο multitasking, πατάς το μενού (τις 3 τελείες) πάνω δεξιά και επιλέγεις κλείδωμα εφαρμογών. Μετά βγαίνει σαν επιλογή το λουκέτο, επιλέγεις όσες θέλεις και πατάς done. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Δεν υπάρχει λουκετακι από προεπιλογή, γι'αυτό δεν το βρίσκεις. Μπαίνεις στο multitasking, πατάς το μενού (τις 3 τελείες) πάνω δεξιά και επιλέγεις κλείδωμα εφαρμογών. Μετά βγαίνει σαν επιλογή το λουκέτο, επιλέγεις όσες θέλεις και πατάς done. Sent from my SM-G955F using Tapatalkααααα μάλιστα τώρα το βρήκα καλή φάση!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Κατεβαινει η Oreo για βρετανικο μοντελο (XEU). Θα εγκαταστησω χωρις επαναφορα αρχικα. Εντυπωσεις αργοτερα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 το καλυτερο αποτελεσμα που ειχα ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.dropbox.com/s/ertrh7nm11lwgtn/Screenshot_20180316-011044_AnTuTu%20Benchmark.jpg?dl=0 σημερινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Έδωσε κι άλλη δύναμη η Oreo ,αν και ουσιαστικά είναι απ το update της εφαρμογής περισσότερο να υποθέσω... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Αν και νωρις ολα σουπερ και χωρις επαναφορα. Μου φαινεται πιο γρηγορο και η μπαταρια στα ιδια επιπεδα ισως και λιγο καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Με το update της εφαρμογής ειχα φτάσει μέχρι 199.500 , έδωσε και η 8 λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παιδια πως βρισκω τι προελευσης ειναι η συσκευη; Δηλαδη Γερμανικό....Πολωνία..... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) Βαλε την εφαρμογη phone info και πηγαινε στην καρτελα csc code. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 16, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 ρε παιδιά μπορείτε να βάλετε σε ενα screenshot αυτο που λετε με το λουκετακι?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε τι βοηθάει αυτό το κλείδωμα; scorpio γιατί σε δείχνει σβησμένο εδώ στο Forum? Είσαι αναφερόμενος; κ πως μπορείς κ γράφεις κανονικά; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) Κατι αλλο που φτιαξανε με την oreo αν βαλεις μαυρο-σκουρο wallpaper δεν εμφανιζει στο πανω μερος της οθονης την κιτρινιλα που εμφανιζε στη νουγκατ. Edit: Το φτιαξανε αλλα οχι τελειως. Σε σκοτεινο χωρο φαινεται καπως. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 16, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Βαλε την εφαρμογη phone info και πηγαινε στην καρτελα csc code. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου γραφει: CSC Country: SEGR / GR , άρα ελληνικό; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ναι. Ελληνικο ειναι. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Κατεβαινει η Oreo για βρετανικο μοντελο (XEU). Θα εγκαταστησω χωρις επαναφορα αρχικα. Εντυπωσεις αργοτερα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα. Και εγώ έχω την ίδια αλλά δεν έχω ακόμα update. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ναι. Ελληνικο ειναι. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eνταξει φιλε μου.Να ρωτησω κατι αλλο... υπαρχει καποια καλη εφαρμογη ωστε οταν ειναι κλειστη η οθονη με διπλο ταπ η κατι τετοιο να ανοιγει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 με την αναβαθμιση , ο ασφαλης φακελος εχει θεματα , το viber οταν το ανοιγεις απο τις ειδοποιησεις, η αναγνωριση ιριδας και το δακτυλικο που δεν δουλευουν στον ασφαλη φακελο και ισως κι αλλα που δεν εχω εντοπισει . το εχετε ολοι το προβλημα ? η να κανω hard reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Το viber τελευταια εχει προβλημα παντου. Ασφαλη φακελο δεν χρησιμοποιω και στα υπολοιπα δεν εχω θεμα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 με την αναβαθμιση , ο ασφαλης φακελος εχει θεματα , το viber οταν το ανοιγεις απο τις ειδοποιησεις, η αναγνωριση ιριδας και το δακτυλικο που δεν δουλευουν στον ασφαλη φακελο και ισως κι αλλα που δεν εχω εντοπισει . το εχετε ολοι το προβλημα ? η να κανω hard reset ? Ισχύει και σε μένα, θέλει δυο φορές για να αναγνωρίσει το δακτυλικό αποτύπωμα. δε ξέρω αν διορθώνει με hard reset γιατί δεν έκανα. Το viber τελευταια εχει προβλημα παντου. Ασφαλη φακελο δεν χρησιμοποιω και στα υπολοιπα δεν εχω θεμα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με το viber δε έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Για να εχουμε μια ιδεα κι εμεις οι του S7, πηρατε την 8.0 ή την τελευταια 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Για να εχουμε μια ιδεα κι εμεις οι του S7, πηρατε την 8.0 ή την τελευταια 8.1?Την 8.0 Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 με την αναβαθμιση , ο ασφαλης φακελος εχει θεματα , το viber οταν το ανοιγεις απο τις ειδοποιησεις, η αναγνωριση ιριδας και το δακτυλικο που δεν δουλευουν στον ασφαλη φακελο και ισως κι αλλα που δεν εχω εντοπισει . το εχετε ολοι το προβλημα ? η να κανω hard reset ? Με το viber έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω αν είναι από την 8. Ούτε εγώ έχω κάνει hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Πριν κανετε reset δοκιμαστε να περασετε το αποτυπωμα απο την αρχη. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts