Overdrive1 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Έχω την original transparent θήκη της Samsung για το Galaxy S8, που όμως δεν έχει μαγνητάκι και ως αποτέλεσμα έπεσε και άνοιξε στα δύο με το κινητό να κοιτάει το πάτωμα. :(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariakar Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Γεια σας . Παρέλαβα πριν κάτι μέρες το κινητό αλλά η μπροστινή κάμερα δεν μ φαίνεται τόσο καλή οσο περίμενα . Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας και εσεις εχετε λαβει ήδη το κιμητο , μηπως χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Κανένα πρόβλημα δεν έχω διαπιστώσει στο δικό μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Μια χαρά φαίνεται να τα πηγαίνει το σοκοφρετάκι με την Oero Beta. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjMakIsX Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλους. Νέος στο στρατόπεδο της Samsung και Android. Ζήτω συγγνώμη προκαταβολικά για το θέμα που ανοίγω, αλλά δεν μπόρεσα να βρω απαντήσεις πουθενά εδώ και καιρό (ίσως ψάχνω σε λάθος σημεία). Πιστεύω ότι είναι θέματα συσκευής και όχι λογισμικού και ελπίζω να είμαι στο σωστό σημείο. Εχω προς το παρών 2 απορίες: 1) Πως μπορώ να συνδέσω το S8 σε MacBook και να εμφανιστεί κανόνια σαν usb. 2) Σε ειδοποιήσεις που έρχονται από social apps, sms εκτός από τον ήχο της εκάστοτε εφαρμογής ακούγετε και ένα άλλο γκουκ (ίδιο με τον ήχο από τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης) ακόμη και όταν τερματίσω μια κλήση, προσπαθώ εδώ και 10 μέρες να το στο απενεργοποιήσω χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας. ΥΓ Χρόνια πολλά σε όλους και καλές εορτές με υγεία Στάλθηκε από το S8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 25, 2017 by CjMakIsX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Μια χαρά φαίνεται να τα πηγαίνει το σοκοφρετάκι με την Oero Beta. πολυ καλο συγκριτικό!!!! Edited December 24, 2017 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Μπορεί ο Nova Launcher να εισάγει το στοκ widget του καιρού; Τουλάχιστον μεχρι τον Οκτώβρη δεν ήταν εφικτό. Όχι δεν γίνεται προς το παρόν. Μπορείς όμως να βάλεις αυτό ---> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather το οποίο είναι καλύτερο αρκεί να παίρνει τον καιρό από το Weather Underground πάροχο καιρού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Μπορεί ο Νόβα να βάλει το στοκ widget του καιρού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Μπορεί ο Νόβα να βάλει το στοκ widget του καιρού. Οχι δεν μπορεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Αυτό δε λέτε; https://photos.app.goo.gl/StIxicd8LSe7b4XJ3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Παιδιά επειδή το ξαναδοκίμασα, η τελευταία έκδοση το Nova δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα με το stock widget του καιρού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Ε αφού το γράφω από πάνω ότι μπαίνει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μετα απο factory reset και ενημερωση του τελευταιου λογισμικου δεν μου ξαναεμφανισε το προβλημα με την εστιαση της καμερας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Τι είναι καλύτερο για την μπαταρία; Να είμαστε με τα δεδομένα του κινητού ή συνδεδεμένοι σε δίκτυο WIFI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Τι είναι καλύτερο για την μπαταρία; Να είμαστε με τα δεδομένα του κινητού ή συνδεδεμένοι σε δίκτυο WIFI;Φυσικά το wifi Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Τι είναι καλύτερο για την μπαταρία; Να είμαστε με τα δεδομένα του κινητού ή συνδεδεμένοι σε δίκτυο WIFI;Το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) παιδια για να περασω BTU παω με odin οπως στο 7 ή αλλο τροπο; ακυρο μπηκα ΧΔΑ Edited December 28, 2017 by aplostra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Μετα απο factory reset και ενημερωση του τελευταιου λογισμικου δεν μου ξαναεμφανισε το προβλημα με την εστιαση της καμερας... Αφού το πρόβλημα είναι θέμα Hardware Όχι software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Χρονια πολλα!!! Σε αυτο το θεμα δεν εχει ξεκαθαριστει τι ειναι...απλα η samsung αλλαζει καμερες γιατι καπως θα επρεπε να το αντιμετωπισει αμεσα. Εισαι σιγουρος οτι μετα απο καιρο δεν θα το ξανακανει σε καποιον που αλλαξε καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Χρόνια πολλά και καλά, Καλή χρονιά να έχουμε! Εύχομαι υγεία ευτυχία με περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Χρόνια πολλά ευτυχισμένο το νέο έτος. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλή χρονιά σε όλους! Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία αγάπη και ευτυχία σε όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergiosss Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλή χρονιά! Να ρωτησω, εχει κανενας αλλος προβλημα με το instagram? Εκτος απο το οτι κοβει τις ακρες, δεν εχει τα τελευταια χαρακτηριστικα. ολοι οι γνωστοι μου π.χ. μπορουν να απαντησουν σε στορυ με φωτο, καθως καθ να φτιαξουν τα στορυ που μενουν μονιμα και τα ονομαζεις. Εμενα δεν μου δειχνιε τιπτοα απο αυτα και ειναι ενημερωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Καλή Χρονιά σε όλους! Οχι. Στην οθόνη δίνουν 1 έτος, όχι 2. Όντως; 2 έτη δεν είναι σε όλη τη συσκευή; Στην επίσημη σελίδα δεν το διαχωρίζει. === Παιδιά καλημέρα, το έχω μια εβδομάδα, μετάβαση από παλιότερο iphone (πάλι καλά που δεν έκανα το ατόπημα να ξαναπάω σε iphone, προσωπική γνώμη πολύ πίσω, οθόνη, σχεδίαση κλπ). Το τηλέφωνο μου φαίνεται εκπληκτικό, έπαθα ένα μικρό πολιτισμικό σοκ (ταχύτητα, κάμερες, οθόνη, σχεδίαση, ευχρησία, αρκετή παραμετροποίηση, απίστευτο μέγεθος για 5,8 οθόνη, στα συν η ύπαρξη θύρας ακουστικών για μένα). Αρνητικά: Η μπαταρία έχω την αίσθηση δεν θα κρατάει πολύ, μετά βίας θα βγάζει τη μία ημέρα, βέβαια πέραν της φωτεινότητας που έχω χαμηλά, δεν έχω χρησιμοποιήσει πουθενά εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης όντως άβολο το αποτύπωμα πίσω, θα έπρεπε να είναι μπροστά, ΑΛΛΑ παλεύεται. Η ίριδα μου φαίνεται εξάλλου πολύ καλή. Καλό θα ήταν να έχει στέρεο ηχεία αλλά οκ δεν είναι κάποια φοβερή έλλειψη. Αυτά τα 3 σημεία εντοπίζω, αλλά τα θεωρώ πολύ μικρές ελλείψεις, γενικά, μου φαίνεται τέλεια συσκευή. Edited January 2, 2018 by nick_ls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts