CPR Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ίσως και να μην πάρουμε άλλη αναβάθμιση πριν την 8άρα. εδώ που φτάσαμε. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να την πάρουμε σχετικά νωρίς...Οι αναβαθμίσεις λογισμικού της Samsung είναι το μόνο μελανό σημείο πλέον της εταιρείας. Κρίμα γιατί έχει βελτιωθεί πολύ όσον αφορά την παραμετροποίηση που κάνει στο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Παρα πολυ αργει η Ελληνικη αναβαθμιση....Λετε να βαλω καμια αλλη ρομ; Ποια προτεινετε; Βεβαια το wifi calling της Cosmote δεν υπαρχει πουθενα αλλου... Μαλλον θα βαλω την Γερμανική ή την Αγγλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Οι αναβαθμίσεις λογισμικού της Samsung είναι το μόνο μελανό σημείο πλέον της εταιρείας. Κρίμα γιατί έχει βελτιωθεί πολύ όσον αφορά την παραμετροποίηση που κάνει στο λογισμικό. Και όσο συνεχίζει να παραμετροποιεί τόσο πιο μελανό θα γίνεται. Όσο πιο stock το αφήνει τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις δίνει νωρίς. Δεν είναι μόνο αυτό βέβαια, έχει να κάνει και με το ποια κινητά θέλει να προωθήσει την εκάστοτε στιγμή. Πάντως το ότι δεν πήραμε και δεν θα πάρουμε την 7.1 είναι απλώς απαράδεκτο. Δεν λέω ότι θα είχαμε δει κάποια τρομερή διαφορά αλλά μιλάμε για συσκευή πολλών €€€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 (edited) Υπάρχει και παραυπάρχει διαφορά. Μία επίσκεψη στο firmware του Sammobile θα σας πείσει. Η Ολλανδία στο S8/S8+ δίνει σαφώς πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις. Έδωσε το fix για το bluebourne τέλη Σεπτέμβρη και εδώ στη βιλαρίμπα (EUR) ακόμα τρίβουμε... απο εναν προχειρο ελεγχο που εκανα στο sammobile h ρουμανια , ρουμανια branded , Κυπρος και αυστρια ειναι οι 4 χωρες με τισ πιο γρηγορες αναβαθμισεις . για κοιτα και εσυ να μου πεις !! Και το γερμανικό μου plus πήρε χθες αναβάθμιση με τα security patches του Οκτωβρίου και η Τουρκία πήρε νεότερο build. Ομαδικό release δεν υπάρχει σίγουρα, αλλά αυτό που φοβάται ο φίλος που είναι από εποχές s1-s4, δηλαδή Αγγλία/Ελβετία/Ολλανδία κλπ να έχουν γρήγορα update και οι υπόλοιποι αργά ή καθόλου, δεν υφίσταται πλέον. Εκτός αν μιλάμε για παρόχους βέβαια. αυτο που ειπες φοβαμαι. ειχα το s4 xef Ολη η ευρωπη ειχε προχωρησει ενω εγω με το γαλλικο.... Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ίσως και να μην πάρουμε άλλη αναβάθμιση πριν την 8άρα. εδώ που φτάσαμε. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να την πάρουμε σχετικά νωρίς... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρα πολυ αργει η Ελληνικη αναβαθμιση....Λετε να βαλω καμια αλλη ρομ; Ποια προτεινετε; Βεβαια το wifi calling της Cosmote δεν υπαρχει πουθενα αλλου... ποια εκδοση εχεις με τι csc ? απο που το αγορασες ; εγω δεν θα εχω wifi calling αν το παρω απο skroutzomagazo? επισης θελω να ρωτησω αν παρω κινητο απο σκρουτζ και του βαλω αλλη επισιμη ρομ ( της χωρας που θελω) απο το sammobile . θα γραψει ο knox? θα χασω εγγυηση ? Edited November 10, 2017 by tasosp1984 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 απο εναν προχειρο ελεγχο που εκανα στο sammobile h ρουμανια , ρουμανια branded , Κυπρος και αυστρια ειναι οι 4 χωρες με τισ πιο γρηγορες αναβαθμισεις . για κοιτα και εσυ να μου πεις !! ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια εκδοση εχεις με τι csc ? απο που το αγορασες ; εγω δεν θα εχω wifi calling αν το παρω απο skroutzomagazo? επισης θελω να ρωτησω αν παρω κινητο απο σκρουτζ και του βαλω αλλη επισιμη ρομ ( της χωρας που θελω) απο το sammobile . θα γραψει ο knox? θα χασω εγγυηση ? Πάρε από όπου θες , αν χρειάζεσαι το wifi call βάζεις τη rom της cosmote Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Πάρε από όπου θες , αν χρειάζεσαι το wifi call βάζεις τη rom της cosmote volte δεν δινουν οι αλλες ευρωπαικες χωρες ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 volte δεν δινουν οι αλλες ευρωπαικες χωρες ; Την ιδια απορια εχω κι εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Την ιδια απορια εχω κι εγω... απο που το αγορασες το τηλεφωνο ; τι csc εχει ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 απο που το αγορασες το τηλεφωνο ; τι csc εχει ; EUR απο σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 EUR απο σκρουτζ. EUR και από Skroutz? Πως το κατάφερες αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 EUR απο skroutz πολυ περιεργο!μηπως απο καπου αλλου?τα eur μονο επισημες αντιπροσωπιες και μεγαλες αλυσιδες! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 τι είναι το csc; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 EUR απο skroutz πολυ περιεργο!μηπως απο καπου αλλου?τα eur μονο επισημες αντιπροσωπιες και μεγαλες αλυσιδες! Και όμως μπορεί να γίνει. Το s7 edge που είχα αγοράσει από σκρουτζομαγαζο ήταν EUR με κανονικά το αυτοκόλλητο στην συσκευασία. Ακόμα ψάχνω να βρω πως μπορεί να γίνει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 τι είναι το csc; csc : country sales code > κωδικος χωρας για την οποια προοριζεται Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Και όμως μπορεί να γίνει. Το s7 edge που είχα αγοράσει από σκρουτζομαγαζο ήταν EUR με κανονικά το αυτοκόλλητο στην συσκευασία. Ακόμα ψάχνω να βρω πως μπορεί να γίνει. Sent from my iPhone using Tapatalk Πολύ περίεργο. EUR δίνει μόνο η ελληνική αντιπροσωπεία της Samsung στα μαγαζιά και τα δίνει στις αρχικές τιμές. Εσύ σε τι τιμή το πήρες από το skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Πολύ περίεργο. EUR δίνει μόνο η ελληνική αντιπροσωπεία της Samsung στα μαγαζιά και τα δίνει στις αρχικές τιμές. Εσύ σε τι τιμή το πήρες από το skroutz? Εννοείται η τιμή ήταν κοντά στα αλλά σκρουτζομαγαζα και καμία σχέση με την επίσημη τιμή. Μήπως τα doa των μαγαζιών αυτών πάνε στην επίσημη εδώ αντιπροσωπεία και αυτή με την σειρά της δίνει πίσω νέες συσκευές ; Κάποιος άλλος παλαιότερα είχε αναφέρει αγορά συσκευής από εξωτερικό που ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας. Μήπως έρχονται από έξω ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Εννοείται η τιμή ήταν κοντά στα αλλά σκρουτζομαγαζα και καμία σχέση με την επίσημη τιμή. Μήπως τα doa των μαγαζιών αυτών πάνε στην επίσημη εδώ αντιπροσωπεία και αυτή με την σειρά της δίνει πίσω νέες συσκευές ; Κάποιος άλλος παλαιότερα είχε αναφέρει αγορά συσκευής από εξωτερικό που ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας. Μήπως έρχονται από έξω ; Sent from my iPhone using Tapatalk Πρώτη φορά το ακούω. Τι να πω, περίεργο. Θυμάσαι ποιο ήταν το μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Πρώτη φορά το ακούω. Τι να πω, περίεργο. Θυμάσαι ποιο ήταν το μαγαζί? Το Phonegallery στον Πειραιά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Φυσικά και γίνεται να πάρεις EUR από σκρουτζομάγαζο. Αν είσαι τυχερός και σίγουρα όχι τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας της συσκευής. Μου έχει τύχει και σε Samsung αλλά και σε Sony Xperia. Πάντως γιατί τόση καΐλα; :lol: λες και τα EUR τα έχουν κατασκευάσει ξανθές γαλανομάτες παρθένες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 (edited) παιδια εβαλα ρομ απο το sammobile . αλλα δεν μου περνει τις αναβαθμισεις . ξερετε γιατι ; πχ. εβαλα την https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/SM-G950F/ROM/download/G950FXXU1AQH3/184959/ Και αφου ανοιξε το τηλ ολα καλα, εκανα τεστ για να δω αν θα μου βγαλει με οτα την επομενη αναβαθμιση( δηλαδη αυτη > https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/SM-G950F/ROM/download/G950FXXU1AQJ1/192815/ ) και δεν την εβγαζε. ελεγε οτι εχω τις νεοτερες αναβαθμισεις. ξερετε γιατι ; Edited November 11, 2017 by tasosp1984 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 (edited) Καλημέρα. και δεύτερη beta έκδοση για την 8 κυκλοφόρησε https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8_oreo_beta_updated-news-28207.php , οπότε η τελική έκδοση θα βγει αρχες Ιανουαρίου.δλδ καλά κρασιά! Edited November 12, 2017 by mpompa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Νομίζω κάπου εκεί ,ίδια εποχή είχε δοθεί και η επίσημη nougat 7 στο s7 -s7 edge . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Τελικά πέρασα τη ρομ της COSMOTE μόνο και μόνο για να έχω το WIFI CALLING γιατί καμία άλλη χώρα δεν το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 τα περισσότερα από σκρουτζ είναι ευρωπαϊκά. Χρόνια τώρα.δεν έχω πετύχει ποτέ μη ευρωπαϊκό. το κατάστημα επίσης σε ενημερώνει αν ρωτήσεις. γερμανικά, ιταλικά, ούγγρικα κυρίως έχω πετύχει Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Τελικά πέρασα τη ρομ της COSMOTE μόνο και μόνο για να έχω το WIFI CALLING γιατί καμία άλλη χώρα δεν το έχει. σε καταστημα γερμανος πηγες και το εκανες; η μονος σου στο σπιτι ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts