spy14 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Στην λειτουργία πτήσης δε λειτουργεί κανένα δίκτυο. Ούτε WiFi ούτε τπτ άλλο Σε όλα τα προηγούμενα μου κινητά το έκανε.φταιει η έκδοση αντροιντ; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_tech Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Σε εμενα xiaomi redmi note 4 με android 7 γινεται πάντως. Παράθεση FB page YT Channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Σε όλα τα προηγούμενα μου κινητά το έκανε.φταιει η έκδοση αντροιντ; Δεν φταίει η έκδοση του Android. Αν είσαι σίγουρος, ότι δεν ενεργοποιείται το wi-fi ούτε από το μενού των ρυθμίσεων, ψάξε αντίστροφα αν έχει επιλογή να απενεργοποιείται η sim, για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ειδικά σε dual SIM συσκευές το βλέπω συχνά, πχ network > SIM cards. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Ok βρήκα λύση. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Όλα αυτά γίνονται με root + unlock bootloader αλλά δεν είναι για καποιον χωρίς γνώσεις και ακόμη και για αυτόν με γνώσεις υπάρχει περίπτωση για brick (ίσος και hard brick καθος θα χρειαστεί να αφαιρέσεις WiFi drivers και να πειράξεις apn (να έχουν default grayed) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 καλησπέρα. Έχω ένα Sony Xperia X Compact. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσω το Play Store και παράλληλα να καταργήσω οριστικά τη δυνατότητα εγκατάστασης οποιασδήποτε νέας εφαρμογής .apk Ακόμα καλύτερα αν είναι μη αναστρέψιμη η διαδικασία. Ευχαριστώ Γιατί να το κάνεις αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Παιδιά ένα θέμα που παρατηρώ σχεδόν σε όλες τις συσκευές Android που έχω δοκιμάσει τελευταία. Οι ειδοποιήσεις των νέων email τουλάχιστον με το Gmail που χρησιμοποιώ αργούν να έρθουν...Κάνουν πολύ συχνά πάνω από 5 λεπτά ένα πολύ συχνά έρχονται με το που ενεργοποιώ την οθόνη.Εννοειται έχω εξαιρέσει το Gmail από κάθε είδους οικονομία μπαταρίας. Για παράδειγμα έχω δίπλα δίπλα τη συσκευή με ένα iPhone και ενώ στο iPhone πάλι με την εφαρμογή του Gmail έρχεται αμέσως στο Android δεν...Έχετε υπόψη σας κάποια λύση? Επίσης μια δεύτερη ερώτηση.Υπαρχει τρόπος αν ένα email διαβαστεί από μια άλλη συσκευή να μη φεύγει απ την οθόνη κλειδώματος της Android συσκευής?Δηλαδη έχω ένα εισερχόμενο μέιλ το δείχνει στην οθόνη κλειδώματος...Δε την αγγίζω τη συσκευή...Αν το μειλ το διαβάσω πχ απ τον υπολογιστή τότε αυτόματα εξαφανίζεται απ τη lockscreen....Ότι ρύθμιση έχω ψάξει ακόμα και σε Android 9 συσκευές λύση δεν έχω βρει...Το ίδιο βέβαια κάνει και στο iPhone. Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει απάντηση στα δυο παραπάνω θα είμαι ευγνώμων...Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Για το πρώτο ζήτημα με το Gmail μπορείς να δοκιμάσεις κάτι για αρχή? Βάλε για φόρτιση την android συσκευή σου, εννοείται ανοιχτή, και ξαναστείλε Gmail να δείς αν σου έρχεται άμεσα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Για το πρώτο ζήτημα με το Gmail μπορείς να δοκιμάσεις κάτι για αρχή? Βάλε για φόρτιση την android συσκευή σου, εννοείται ανοιχτή, και ξαναστείλε Gmail να δείς αν σου έρχεται άμεσα. Το δοκίμασα...Καμμία διαφορά...Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μέσω blue Mail έρχονται αμέσως ενώ μέσω Gmail μόλις ενεργοποιώ την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Βασικά θα γράψω εδώ το ίδιο μήνυμα που είναι το σωστό θέμα... Λοιπόν,έχω ένα τάμπλετ Alcatel pixi 3 10'' με android 5.0.1.Και τον τελευταίο καιρό μου κάνει το εξής.Οταν πάω να κατεβάσω τις εφαρμογές της Google(Youtube,Drive,Google,Gmail,μουσική Google play),τις κατεβάζει,αρχίζει να τις εγκαθιστά και ξαφνικά σταματάει και μου πετάει το μήνυμα:"Αγνωστος κωδικός σφάλματος κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής: "-504"" Εκανα διαγραφή δεδομένων στο play store,μου έκανε τα ίδια.Εκανα διαγραφή δεδομένων στις παραπάνω εφαρμογές,πάλι δεν τις εγκαθιστά.Εκανα επαναφορά εργ.δεδομένων στο τάμπλετ,πάλι τα ίδια.Μάλιστα όταν έκανα επαν.εργ.δεδομένων στο τάμπλετ,εδώ και καμιά εβδομάδα,δεν έχει ενημερωθεί και το play store.Εχει μείνει στην μαμά έκδοση.Καμιά ιδέα?Έχω δοκιμάσει και εκκαθάριση μέσω recovery (Redmi Note 2) αλλά δυστυχώς δεν είχα κάποια τύχη, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Αν ανακαλύψεις κάποια λύση και δε σου κάνει κόπο ενημέρωσε μας. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Παιδιά ένα θέμα που παρατηρώ σχεδόν σε όλες τις συσκευές Android που έχω δοκιμάσει τελευταία. Οι ειδοποιήσεις των νέων email τουλάχιστον με το Gmail που χρησιμοποιώ αργούν να έρθουν...Κάνουν πολύ συχνά πάνω από 5 λεπτά ένα πολύ συχνά έρχονται με το που ενεργοποιώ την οθόνη.Εννοειται έχω εξαιρέσει το Gmail από κάθε είδους οικονομία μπαταρίας. Για παράδειγμα έχω δίπλα δίπλα τη συσκευή με ένα iPhone και ενώ στο iPhone πάλι με την εφαρμογή του Gmail έρχεται αμέσως στο Android δεν...Έχετε υπόψη σας κάποια λύση? Επίσης μια δεύτερη ερώτηση.Υπαρχει τρόπος αν ένα email διαβαστεί από μια άλλη συσκευή να μη φεύγει απ την οθόνη κλειδώματος της Android συσκευής?Δηλαδη έχω ένα εισερχόμενο μέιλ το δείχνει στην οθόνη κλειδώματος...Δε την αγγίζω τη συσκευή...Αν το μειλ το διαβάσω πχ απ τον υπολογιστή τότε αυτόματα εξαφανίζεται απ τη lockscreen....Ότι ρύθμιση έχω ψάξει ακόμα και σε Android 9 συσκευές λύση δεν έχω βρει...Το ίδιο βέβαια κάνει και στο iPhone. Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει απάντηση στα δυο παραπάνω θα είμαι ευγνώμων...Ευχαριστώ. Για το πρώτο θέλεις άλλη εφαρμογή μάλλον.Δεν κατάφερα να βρω λύση χρόνια τώρα. Χρησιμοποιώ το Aquamail και έρχονται ακαριαία. Για το δεύτερο πρέπει να έχει να κάνει με το λογαριασμό του mail σου,τι τύπος είναι. Imap,pop3 κλπ. Μπες στις ρυθμίσεις του mail σου να το παλέψεις λιγάκι.Θα το ψάξω και'γω και αν βρω κάτι σου λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Για το πρώτο θέλεις άλλη εφαρμογή μάλλον.Δεν κατάφερα να βρω λύση χρόνια τώρα. Χρησιμοποιώ το Aquamail και έρχονται ακαριαία. Για το δεύτερο πρέπει να έχει να κάνει με το λογαριασμό του mail σου,τι τύπος είναι. Imap,pop3 κλπ. Μπες στις ρυθμίσεις του mail σου να το παλέψεις λιγάκι.Θα το ψάξω και'γω και αν βρω κάτι σου λέω. Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Το εταιρικό μου είναι το οποίο χρησιμοποιεί Gmail. Το θέμα μου είναι πως έρχεται η ειδοποίηση στη lockscreen και αν κάποιος στο γραφείο το ανοίξει το Mail τότε η ειδοποιση εξαφανίζεται απ τη lockscreen άρα αν δε την κοιτάω συνέχεια πρέπει να μπαίνω μέσα να τσεκάρω τα μειλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPAPAN Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Καλησπέρα, έχω βάλει ένα καινούριο ηχοσύστημα σε αυτοκίνητο VW με android 8 . Μπορώ να περάσω τις επαφές από το κινητό στο σύστημα και πως; Συνδέομαι στο Internet, πηγαίνω στο Bluetooth του συστήματος αυτοκινήτου, πατάω ένα εικονίδιο που είναι υποθέτω του συγχρονισμού, αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Καλησπέρα, έχω βάλει ένα καινούριο ηχοσύστημα σε αυτοκίνητο VW με android 8 . Μπορώ να περάσω τις επαφές από το κινητό στο σύστημα και πως; Συνδέομαι στο Internet, πηγαίνω στο Bluetooth του συστήματος αυτοκινήτου, πατάω ένα εικονίδιο που είναι υποθέτω του συγχρονισμού, αλλά τίποτα... Kάποια πληροφορία για το ποιο είναι το ηχοσύστημα; Το ότι έχει Android 8 δεν λέει πολλά υποχρεωτικά αν έχει κάνα περίεργο skin κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Καλημέρες/καλησπέρες. μετά απο πολύ καιρό σας επισκέπτομαι ελπίζοντας κάποιος να έχει λύσει στο .. ας πούμε πρόβλημά μου. Έχω ένα Gigaset ME Pure το οποίο απ'τις πολλές τούμπες έχει θέματα και βρήκα σε προσφορά στο e-shop το Gigaset ME (όχι pure μάλλον) και το πήρα. Θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα των εφαρμογών απο το ενα τηλέφωνο στο άλλο. κυρίως τα σωμένα wifi passwords .. υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει? ή πρέπει να γίνει όπως την πρώτη φορά αναγκαστικά? ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Καλημερα, εχεις βαλει καποιο google account στο κινητο που εχει ψιλοχαλασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 καλημέρα. έχω βάλει account ναι.. και στο καινούργιο έχω βάλει το ίδιο account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 βλεπω οτι το κινητο αυτο εχει android 5. Πρεπει να κανεις αυτα στο παλιο κινητο λογικα στο καινουργιο κατα την εισαγωγη του account στο πρωτο setup θα σε ρωτησει αν θες να κανεις restore. https://www.wikihow.tech/Back-Up-an-Android-Phone-on-the-Google-Cloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 αυτό νομίζω έχει ήδη γίνει αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω.. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimixanovios Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Για να μην έχω ίντερνετ στο κινητό παρά μόνο για τη λειτουργία του gps. Να μην έχω ίντερνετ για να κάνω αποτοξίνωση από το πολύ scroll down... :P Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις παιδιά! Δεν έχω τις γνώσεις για να κάνω κάτι τέτοιο αλλά ίσως βρω κάποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Υπάρχει τρόπος στον Chrome να μπορείς να βάλεις σελίδες στην αρχική του οθόνη; Όπως αυτές που βγάζει που είναι οι πιο συνηθισμένες. Αλλά να τις τικαρω εγώ όποτε θέλω στην αρχική οθόνη του Chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Προσπαθω, σε παλιοτερο κινητο, να αφαιρεσω το 'μοτιβο' που εχει μπει για ασφαλεια κατα το ξεκλειδωμα, και δεν μπορω! Δεν βλεπω να υπαρχει πουθενα τροπος αφαιρεσης/απενεργοποιησης! Ξερει κανεις τροπο, γιατι εχω απελπιστει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 η πιο εύκολη λύση είναι να πουλήσεις το κινητό σου και με τα χρήματα να πάρεις ένα συμβατικό τηλ και μία συσκευή Gps. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Προσπαθω, σε παλιοτερο κινητο, να αφαιρεσω το 'μοτιβο' που εχει μπει για ασφαλεια κατα το ξεκλειδωμα, και δεν μπορω! Δεν βλεπω να υπαρχει πουθενα τροπος αφαιρεσης/απενεργοποιησης! Ξερει κανεις τροπο, γιατι εχω απελπιστει; Πας στις ρυθμίσεις, στο κλείδωμα οθόνης και αφού βάλεις το μοτίβο, διαλέγεις ένα άλλο τρόπο κλειδώματος! Εκτός κι αν δε θυμάσαι το μοτίβο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Έχω δοκιμάσει και εκκαθάριση μέσω recovery (Redmi Note 2) αλλά δυστυχώς δεν είχα κάποια τύχη, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Αν ανακαλύψεις κάποια λύση και δε σου κάνει κόπο ενημέρωσε μας. Λοιπόν έχω νέα!Πραγματικά είχα δοκιμάσει τα πάντα με αυτά που προανέφερα και κάθε φορά έκανα τα πράγματα χειρότερα από πριν.Ηδη είχα αρχίσει τις σκέψεις για αντικατάσταση του τάμπλετ μιάς και δεν παλευόταν πιά η κατάσταση.Χρειάστηκε να λείψω για κανά δεκαήμερο από το σπίτι και το τάμπλετ παρέμεινε ανενεργό για 10+ μέρες.Με το που το άνοιξα,μου ήρθε ενημέρωση συστήματος,που είχα να δω κάτι χρόνια και δεν το περίμενα!Από τότε όλα καλά,ενημερώνονται όλα άψογα και το τάμπλετ ξανάνιωσε!Δεν το περίμενα από την Alcatel να ασχοληθεί με το "πεθαμένο" μου τάμπλετ. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts