Jump to content

no_tech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About no_tech

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

no_tech's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ναι αυτό έψαχνα ευχαριστώ!
  2. Έχει κανένας υπόψιν που μπορούμε να βρούμε το μεταλικό μπρασελέ που βγαίνει για το stratos;
  3. Καλημέρα Μου έγινε προταση (είμαι ακόμη μακριά από την λήξη του συμβολαίου) για αναβάθμιση σε 50άρα γραμμή απο 24άρα λόγο νέων οπτικών ινών που πέρασαν στην περιοχή μου με 29€ τον μήνα. Στις καλές μέρες να πιάνω 700-800 download.... Ψηνόμουν να το κάνω αλλα με βάση τα πακέτα που βλεπω οτι έχετε με αυτά τα χρήματα δεν το λές και "προσφορα".
  4. Υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις το περιεχόμενο των μηνυμάτων π.χ. viber, whats up απευθείας στην οθόνη του ρολογιού?
  5. Σε μυνήματα από viber και whats up μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο του στο ρολόι η μόνο εμφανίζει την ειδοποίηση της εφαρμογής;
  6. Πολύ σωστά αυτά που γραφεις Ανέφερα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γιατί το χρησιμοποιώ σε μοτοσυκλέτα και με έχει βολεψει αφάνταστα. Όσο για το βέλτιστη ταχύτητα σου βγάζει ένα σήμα σαν τα όρια ταχύτητας στο δρόμο πριν από κάθε στροφή όταν πλησιάζεις.
  7. Χρησιμοποιώ το sygic εδώ και αρκετά χρόνια και στάθηκε αξία ποτέ χρειάστηκε Ελλάδα και εξωτερικό. Στα +του το γραφικό που εμφανίζει σε ποια λωρίδα πρέπει να σταθείς όταν πλησιάζεις έξοδο σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.
  8. Χωρίς root και στην στοκ εφαρμογή κανένα από όσο γνωρίζω. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές εφαρμογές.
  9. Τέλος καλό όλα καλά. Όσες φορές χρειάστηκα κάτι ανάλογο από banggood είχε την ίδια έκβαση για μένα χωρίς ταλαιπωρία. Και από ελληνικό κατάστημα πάντως όταν χρειάστηκε να επιστρέψουμε ένα τηλέφωνο μας το αντικατέστησαν με καινούριο όταν το σέρβις είπε ότι δεν επισκευάζεται.
  10. Τι να πουν και κάποιοι που έδωσαν τα 2πλα και 3πλα χρήματα για κινητά άλλων εταιριών για να τους σταματήσουν τις αναβαθμίσεις 2 χρόνια μετα... Με το ρυθμό που βγαίνουν τα καινούρια μοντέλα της Xiaomi και με τις γρήγορες εναλλαγές στις εκδόσεις του android ηταν αναμενόμενο.
×
×
  • Create New...