Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μου έχει βγάλει στη γραμμή ειδοποιήσεων διάφορα. Mail, ενημερώσεις εφαρμογών κτλ. Έχει & μία αναπάντητη κλήση από Viber. Δε μπορώ να τη βγάλω αυτήν ρε παιδιά. Του Viber, οι άλλες ok. Πώς μπορώ; Μπήκα στην εφαρμογή, είδα την κλήση, πάτησα επάνω της, έσβησα τη συνομιλία, τίποτα. Πάλι το εμφανίζει. Τι κάνω;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Επανεκκίνηση?

Μπα τίποτα!

Του έκανα επανεκκίνηση. Μετά μου ήρθε μήνυμα στο Viber. Το πέταξα από τις ειδοποιήσεις της οθόνης. Η αναπάντητη όμως εκεί. Ακλόνητη.

Samsung S8

Μπα τίποτα!

Του έκανα επανεκκίνηση. Μετά μου ήρθε μήνυμα στο Viber. Το πέταξα από τις ειδοποιήσεις της οθόνης. Η αναπάντητη όμως εκεί. Ακλόνητη.

Μπες ρυθμίσεις, εφαρμογές και κάνε μια εκκαθάριση από εκεί

Καλημέρα!

Μου έχει βγάλει στη γραμμή ειδοποιήσεων διάφορα. Mail, ενημερώσεις εφαρμογών κτλ. Έχει & μία αναπάντητη κλήση από Viber. Δε μπορώ να τη βγάλω αυτήν ρε παιδιά. Του Viber, οι άλλες ok. Πώς μπορώ; Μπήκα στην εφαρμογή, είδα την κλήση, πάτησα επάνω της, έσβησα τη συνομιλία, τίποτα. Πάλι το εμφανίζει. Τι κάνω;

Ευχαριστώ!

Κόλλησε!

Πήγαινε στις ρυθμίσεις συσκευής, εφαρμογές, viber και στο παράθυρο που θα ανοίξει βρες τις ειδοποιησεις και κλειστες κ άνοιξετες παλι

Καλημέρα έχω τρέξει μια εφαρμογή που λέγεται Amazfit κάθε φορα που ανοίγω το κινητό μου ανοίγει και το BT το έχω τσεκάρει το κάνει η εφαρμογή υπάρχει από κάπου να απενεργοποιήσω να μην διαχειρίζεται το BT η συγκεκριμένη εφαρμογή

spacer.png

Ερώτηση, εγκατέστησα σε S8+ ένα .apk για γραμματοσειρά και τώρα που θέλω να το κάνω απεγκατάσταση δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις και στη λίστα όλων των εφαρμογών.

Πως τη βγάζουμε τώρα;

129026.png?1640591734

Κατέβασε το SdMaid και κάνε το απεγκατασταση από κει μέσα. Θα το βρει αυτό!

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm

Επίσης αν ξέρεις που μπορώ να βρω γραμματοσειρες για Samsung που να λειτουργούν με ενδιαφέρει! Γιατί όσες έχω δοκιμάσει να βάλω γίνεται η εγκατάσταση αλλά δεν δουλεύουν.

Edited by lek88

Κόλλησε!

Πήγαινε στις ρυθμίσεις συσκευής, εφαρμογές, viber και στο παράθυρο που θα ανοίξει βρες τις ειδοποιησεις και κλειστες κ άνοιξετες παλι

Ok το έκανα & έφτιαξε! Ευχαριστώ & σένα & τον dimtz για τη βοήθεια! :)

Samsung S8

Κατέβασε το SdMaid και κάνε το απεγκατασταση από κει μέσα. Θα το βρει αυτό!

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm

Επίσης αν ξέρεις που μπορώ να βρω γραμματοσειρες για Samsung που να λειτουργούν με ενδιαφέρει! Γιατί όσες έχω δοκιμάσει να βάλω γίνεται η εγκατάσταση αλλά δεν δουλεύουν.

Κι εγώ για αυτό θέλω να την κάνω απεγκατάσταση γιατί δε μου δούλεψε ποτέ.

Παρόλο αυτά ούτε το SDMaid τη βρίσκει.

129026.png?1640591734

Παίδες μια βοήθεια.

Μετά από αναβάθμιση στο τηλέφωνο και πέρασμα ξανά των εφαρμογών, παρατήρησα πως ότι φωτό μου στέλνουν στο messenger αυτή αποθηκεύεται αυτόματα στη συσκευή ενώ δεν θέλω. Από που απενεργοποιείται αυτό? Θυμάμαι παλιά την είχα βρει την επιλογή αλλά τώρα δεν τα καταφέρνω. :wacko:

Oneplus5 8/128 Android 10

Α γειά σου!!!! Ευχαριστώ! Λόγω της απάντησής σου έψαχνα να δω που υπάρχει αυτό το "Μέσα και φωτογραφίες". Ούτε καν πηγαινε στο μυαλό μου ότι έπρεπε να πατήσω την εικονίτσα άβαταρ για να μπω στις ρυθμίσεις! Αλλού έψαχνα!
Oneplus5 8/128 Android 10

Γίνεται να μην φαίνεται στο play store ότι μια εφαρμογή θέλει ενημέρωση αφου δεν θελω να την κάνω?

Ναι γίνεται!

Αν είσαι root γίνεται και με Titanium backup. Αλλά ανάλογα την έκδοση λογισμικού μετα από επανεκκίνηση ξαναφαινεται.

Αν δεν είσαι γίνεται μ' αυτή την εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=kellinwood.zipsigner2

Προϋποθέτει όμως απεγκατάσταση, της εφαρμογής που σ' ενδιαφέρει, και ξανά εγκατάσταση!

Η διαδικασία είναι απλή. Παίρνεις το apk της εφαρμογής που θέλεις και το έχεις στο κινητό σου στην μνήμη (το κάνεις π.χ. με es Exlorer). Εν συνεχεία "περνάς" το apk αρχείο απ' την εφαρμογή zipsinger και σου δημιουργεί άλλο ένα apk "φτιαγμένο". Κάνεις απεγκατάσταση της εφαρμογή και κάνεις εγκατάσταση το νέο "φτιαγμένο" apk και είσαι έτοιμος!

Edited by Titarasaudi

Αυτο ισχυει ακομα και για apk της google?

Send By Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Αν θέλουν 320€, τότε πάρε άλλο κινητό. Μην μπεις καν στη διαδικασία να το επισκευάσεις.

Τέλος να σου πω πως εμπειρία για service της LG από κινητό δεν έχω, έχω όμως από τηλεόραση. Από τα χειρότερα που έχω βρει.

Καταγγελίες σε Συνήγορο Καταναλωτή, ανικανότητα στο τηλεφωνικό κέντρο, ανικανότητα στους άχρηστους υπαλλήλους στο Μανωλόπουλο και γενικά η ιστορία με παίδεψε 2 μήνες για να κάνουν απλά τη δουλειά τους.

Απλά τα πράγματα, επειδή έληγε η εγγύηση βρήκαν έναν τρόπο ώστε να το τρενάρουν και να λήξει η εγγύηση. Τώρα μόνο καταγγελία.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καλημέρα σε όλους. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων σε ένα κινητό, εισήγαγα κανονικά το gmail μου και τον κωδικό, αλλά ενώ κατέβασα όλες τις εφαρμογές που είχα, στο gmail μου βγάζει μήνυμα κατά την εγκατάσταση "this account already exists" και δεν μ'αφήνει να προχωρήσω! Ξέρει κανείς τι γίνεται;

9/10 θεματα στο Android section, ειναι ποστς που μπορουν να μπουν σε καποιο υπαρχον θεμα. Προβλημα εδω, προβλημα εκει..δε μπαινει κανενας mod να τα δει αραγε;

Μετά από ψάξιμο και δοκιμές, βρήκα το πρόβλημα αλλά όχι τη λύση!

Το πρόβλημα είναι στον λογαριασμό μου και όχι στη συσκευή, την εφαρμογή ή στις ρυθμίσεις της.

Πρακτικά, αν στη συσκευή μου κάνω log in με άλλο λογαριασμό, το Live location λειτουργεί κανονικά.

Αν μπω με τον δικό μου λογαριασμό σε άλλη συσκευή που το live location λειτουργεί, πάλι δεν εμφανιζεται πουθενά η επιλογή στον δικό μου λογαριασμό!

Όταν πρωτοχρησιμοποιεί κανείς το live location, το messenger ζητάει μια έξτα άδεια. Προφανώς την πρώτη φορά πάτησα όχι. Το πρόβλημα είναι πως τώρα δεν υπάρχει πουθενά σαν επιλογή να ξαναβρώ αυτή την άδεια και να πατήσω ναι...

Έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση της εφαρμογής, καθαρισμό μνήμης cache κλπ χωρίς αποτέλεσμα. Έστειλα και μήνυμα-αναφορά στο messenger αλλά καμία απάντηση..

Καμία άλλη πρόταση?

Καλησπέρα.Προσπαθω να συνδεσω ένα samsung s8 και ένα samsung s2 tab με έναν ανταπτορα TURBO X HDMI ΜHL αλλα δεν το εχω καταφερει.Μου ειπαν από το ΠΛΑΙΣΙΟ ότι ισως εχει καποια επιλογή αλλαγη προβολης το κινητο Η το ταμπλετ αλλα ,δεν την εχω βρει.Γνωριζει καποιος τον τροπο;;;;;;

Καλησπέρα.Προσπαθω να συνδεσω ένα samsung s8 και ένα samsung s2 tab με έναν ανταπτορα TURBO X HDMI ΜHL αλλα δεν το εχω καταφερει.Μου ειπαν από το ΠΛΑΙΣΙΟ ότι ισως εχει καποια επιλογή αλλαγη προβολης το κινητο Η το ταμπλετ αλλα ,δεν την εχω βρει.Γνωριζει καποιος τον τροπο;;;;;;

Το TURBO X HDMI ΜHL το τροφοδοτείς με ρευμα ;

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned