timkos40 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Εδώ και μερικές μέρες δε μπορώ να στείλω μέσω του messenger φωτο από τη συλλογή φωτογραφιών μου. Δλδ όταν πατώ στο κουμπί της φωτο στο messenger μου εμφανίζει "φόρτωση πολυμέσων....." και.......τπτ.Εναλλακτικά πάω από τις φωτο και πατώντας την κοινή χρήση στέλνω την φωτο όπου θέλω απλά για λόγους συντομίας θα προτιμούσα την πρώτη λύση. Τι μπορεί να έχει συμβεί;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Εδώ και μερικές μέρες δε μπορώ να στείλω μέσω του messenger φωτο από τη συλλογή φωτογραφιών μου. Είναι "γενική απορία του android" αυτό?:blink: Έλεος :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Είναι "γενική απορία του android" αυτό?:blink: Έλεος :dizzy: Αν δεν κάνω λάθος το messenger είναι εφαρμογή του android. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Αν δεν κάνω λάθος το messenger είναι εφαρμογή του android. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλά υπάρχουν 2 threads πιο εξειδικευμένα που μπορείς να ρωτήσεις όπως το γενικές απορίες εφαρμογών και το εφαρμογές social networking. Πάντως η απάντηση του φίλου ήταν εντελώς άκομψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Αν δεν κάνω λάθος το messenger είναι εφαρμογή του android. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι έχει συμβεί δε μπορώ να ξέρω αλλά στη θέση σου θα έκανα ένα καθάρισμα cache της εφαρμογής του messenger. Δοκίμασε αυτό και πες μας. Δε θα χάσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metavanoprokes Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Καλησπερα. Εχω στα χερια μου ενα μεταχειρισμενο samsung galaxy s7 edge. To προβλημα που μου παρουσιασε ηταν το εξη: προσπαθησα να μπω σε δικτυο wi-fi. Ως εκ τουτου πηγα στις ρυθμισεις->συνδεσεις και πατησα το wi-fi και μου εβγαλε η εφαρμογη ρυθμισεις διακοπτεται επαννειλημμενα με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω δικτυο. Δοκιμασα και με τον συντομο τροπο πατωντας το σημα του wi fi απο τις συντομευσεις στο πανω μερος της οθονης και μου εβφαλε το ιδιο μηνυμα. Ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?? Υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Καλησπερα. Εδω κ 3-4 μερες εχω ενα θεμα με την εφαρμογη. Οταν μπαινω σε αλλη σελιδα να διαβασω καποια ειδηση, με το που φορτωσει η σελιδα με ξαναπεταει εξω στο facebook. Οταν μπαινω απ το chrome δεν το κανει. Το ξανακανα εγκατασταση κ κανει το ιδιο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Τι έχει συμβεί δε μπορώ να ξέρω αλλά στη θέση σου θα έκανα ένα καθάρισμα cache της εφαρμογής του messenger. Δοκίμασε αυτό και πες μας. Δε θα χάσεις τίποτα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά έχω κάνει και καθαρισμό της cache αλλά και των δεδομένων της εφαρμογής αλλά τπτ.Επίσης δοκίμασα να κάνω και απεγκατάσταση και εγκατασταση εκ νέου αλλά τπτ πάλι. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά έχω κάνει και καθαρισμό της cache αλλά και των δεδομένων της εφαρμογής αλλά τπτ.Επίσης δοκίμασα να κάνω και απεγκατάσταση και εγκατασταση εκ νέου αλλά τπτ πάλι. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από άλλες εφαρμογές μπορείς να στείλεις φώτο? πχ από Viber. Επίσης δοκίμασε κάποια παλαιότερη έκδοση του messenger. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Στριμαρω ταινιες στο κινητο και θελω να τις βλεπω στην τηλεοραση εκεινη τη στιγμη. Ειναι εφικτο αυτο με ενα chromecast η miracast; Υπαρχει καποιος περιορισμος; Με οποιοδηποτε android κινητο μπορω να το κανω, αν γινεται, ή υπαρχουν συσκευες που δεν γινεται; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 ακυρο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσω σε νεότερη έκδοση Android, εάν δεν την έχει δώσει ο κατασκευαστής; Κι αν ναι, αξίζει; Έχω την 5. (Lollipop) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσω σε νεότερη έκδοση Android, εάν δεν την έχει δώσει ο κατασκευαστής; Κι αν ναι, αξίζει; Έχω την 5. (Lollipop) Υπάρχει τροπος να πας σε νεώτερη έκδοση αν για τη συσκευή σου έχει βγει custom ROM που στηρίζεται σε νεώτερη έκδοση Android. Τώρα για το αν αξίζει ή όχι, εξαρτάται από τη ρομ και το τι θες εσύ. Αν η ρομ είναι χωρίς bugs ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς τη συσκευή για καθημερινή χρήση χωρίς προβλήματα, αξιζει. Συνήθως όμως όλο και κάποια bugs θα έχουν. Αν έχεις βαρεθεί τη συσκευή και θες κάποια ανανέωση, επίσης αξίζει. Αν η συσκευή λειτουργεί χωρίς προβλήματα όπως είναι τώρα, μείνε εκεί. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Υπάρχει τροπος να πας σε νεώτερη έκδοση αν για τη συσκευή σου έχει βγει custom ROM που στηρίζεται σε νεώτερη έκδοση Android. Τώρα για το αν αξίζει ή όχι, εξαρτάται από τη ρομ και το τι θες εσύ. Αν η ρομ είναι χωρίς bugs ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς τη συσκευή για καθημερινή χρήση χωρίς προβλήματα, αξιζει. Συνήθως όμως όλο και κάποια bugs θα έχουν. Αν έχεις βαρεθεί τη συσκευή και θες κάποια ανανέωση, επίσης αξίζει. Αν η συσκευή λειτουργεί χωρίς προβλήματα όπως είναι τώρα, μείνε εκεί. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Εξαρτάται τα bugs. Αν δεν ενοχλούν, τότε δεν σε νοιάζει. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsi69 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 παιδια εχω ενα p7 mini και μου εχει κολησει στην οθονη που λεει fasboot@rescue mode και απο κατω fhone locked οτι και να κανω επανερχεται στην ιδια οθονη το συνδεω στον υπολογιστη δεν το αναγνωριζει.Υπαρχει σωτηρια η το πεταω! Παράθεση HONOR 3C H30-T00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Υπάρχει τροπος να πας σε νεώτερη έκδοση αν για τη συσκευή σου έχει βγει custom ROM που στηρίζεται σε νεώτερη έκδοση Android. Τώρα για το αν αξίζει ή όχι, εξαρτάται από τη ρομ και το τι θες εσύ. Αν η ρομ είναι χωρίς bugs ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς τη συσκευή για καθημερινή χρήση χωρίς προβλήματα, αξιζει. Συνήθως όμως όλο και κάποια bugs θα έχουν. Αν έχεις βαρεθεί τη συσκευή και θες κάποια ανανέωση, επίσης αξίζει. Αν η συσκευή λειτουργεί χωρίς προβλήματα όπως είναι τώρα, μείνε εκεί. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Άρα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το symbian από ό,τι καταλαβαίνω (με custom rom κλπ). Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν custom rom, μόνο κάποιες αναφορές για root... Άρα νεότερες εκδόσεις τις ξεχνάμε... Γενικά είναι οκ, αλλά αν οι εκδόσεις 6 και 7 θεωρούνται πιο ασφαλείς για ιούς κλπ, ή πιο ελαφριές/γρήγορες/βελτιστοποιημένες για απόδοση και πόρους, τότε θα άξιζε τον κόπο... Οπότε μένουμε με Lollipop... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαρτάται τα bugs. Αν δεν ενοχλούν, τότε δεν σε νοιάζει. Sent from my m1 note using Tapatalk Σε θέμα λειτουργικού νομίζω είναι οκ γενικά, αλλά αυτός ο Firefox είναι που κρασάρει ασταμάτητα και δεν εμφανίζει σωστά τις σελίδες... Αυτό όμως είναι θέμα εφαρμογής και μόνο υποθέτω... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonaros Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 καλησπερα εχω ενα θεμα με τον κινεζο μου. δεν ξερω αν ειμαι σε σωστο θεμα αλλα θελω βοηθεια. εχω ενα ulefone gemini και εχω ενα κλασικο θεμα με τα κινεζικα. μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα χωρις να το χρισιμοποιησω δεν εχω καλο wifi και απο σημα ψιλο χαλια. ασε που ζεστενετε μερικες φορες μονο του. η εταιρια ταζει πως θα παει σε android 7 και λεω να περιμενω μηπως τα στρωσει αυτα τα θεματα. πεφτει η μπαταρια και λεει πως την τρωει το wifi χωρις να το εχω ανοιχτο και το δικτυο κινητης. δεν ξερω αν ειναι να το πεταξω στον τοιχο γτ ειναι πολυ γρηγορο και ποιοτηκο. παρακαλω ριξτε μια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CodeCompany Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Θέλετε να αρέσει στην επιφάνεια εργασίας εκτοξευτή τύπου PC στο Android σας; Εδώ είναι το πιο υπέροχο εκτοξευτή υπολογιστή-στυλ με δημιουργική Κερδίστε 10 θέματα που είναι διαθέσιμα για σας Android smart phones. http://img4.hostingpics.net/pics/597453ComputerPcProLauncherGuide1.pnghttp://img4.hostingpics.net/pics/798979ComputerPcProLauncherGuide6.pnghttp://img4.hostingpics.net/pics/810667ComputerPcProLauncherGuide4.pnghttp://img4.hostingpics.net/pics/250369ComputerPcProLauncherGuide3.png σχεδιασμός φιλικός προς το χρήστη PC Προσαρμόστε το τηλέφωνό σας με μοναδική εμφάνιση και την αίσθηση των Windows PC με το γρήγορο, καθαρών και ενεργειακώς αποδοτικών εκτοξευτή. Ξαφνιάστε τους φίλους σας με στυλ PC εμφάνιση του Android σας και έτσι να το μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Δεν ριζοβολία, δεν αλλοτριωτική διεπαφή χρήστη, δεν χαλούν των εσωτερικά Android, χωρίς αμυχές. Υπολογιστής Pro Launcher είναι «μόνο» στο Android app έκανε Ενσωματώνεται άψογα στο οικοσύστημα του Android και επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Android ως ένα πλήρες εμφυσημένα επιφάνεια εργασίας του λειτουργικού συστήματος. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή σας, όπου μπορείτε Προηγουμένως αθετήσει πίσω σε ένα φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή απλό, ελαφρύ, γρήγορο Επιτάχυνση της συσκευής σας με τον υπολογιστή Pro εκκίνησης. Το καινοτόμο πρόγραμμα εκκίνησης είχε κάνει το Android σας πιο έξυπνο και καλά οργανωμένη. ενσωματωμένο διαχειριστή αρχείων Με ενσωματωμένο File Εξερευνήστε και Διαχείριση αρχείων μπορείτε να εξερευνήσετε τα αρχεία και τους φακέλους σας, αντιγραφή, επικόλληση, Zip / Unzip, RAR, Διαγραφή αρχείων, κοινή χρήση αρχείων και μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα ... Εξερευνήστε σύστημα αρχείων σας με αυτή την απλή και αποτελεσματική εξερευνητής αρχείο και διαχειριστής αρχείων στη μητρική σχεδιασμό επιτραπέζιο υπολογιστή. Κοινή χρήση αρχείων δικτύου Μοιραστείτε τα αρχεία σας με άλλους χρήστες μέσω του δικτύου. Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία σας παντού μέσω FTP. Χαρακτηριστικά - εφαρμογές Android σε Κομψή Πλακάκια - Στο μενού Έναρξη - Οι καλύτερες εφαρμογές είναι διαθέσιμες σε ένα κλικ - Δημιουργία συντομεύσεων των πλέον χρησιμοποιούμενα εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας με πρέσα-and-hold. - Εύκολη πλοήγηση στις εφαρμογές - Built-in Explorer Αρχείο - Δημιουργία φακέλων, αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, μετακίνηση, κλπ Share - Εισαγωγή όλων των δίσκων σας, κάρτα SD, αποθήκευση, αρχεία ήχου και βίντεο και φωτογραφίες με στυλ PC. - να θέσει τα αρχεία στον Κάδο Ανακύκλωσης και να διαγράψετε αργότερα - Built-in ταχυδρομικός στήριξη Σας επιτρέπει να αποσυμπιέσει ή να εξαγάγετε αρχεία ZIP / RAR -hide αρχεία -Lock αρχεία Μην ξεχάσετε να βαθμολογήσετε και να μοιραστούν app μας. Απολαύστε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Google translate? Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Η μόνη σωστή πρόταση είναι το " Απολαύστε το" ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καλησπέρα χρειάζομαι βοήθεια. Έχω αποθηκευμένες διαδρομές στην δουλειά μου . κυρίως χρησιμοποιώ το mytracks που είναι αξιόπιστη εφαρμογή και στην συνέχεια μαφηνει να επεξεργαστώ τις διαδρομές και να τις τροποποιησω είτε σε kmlz είτε gpx που είναι οι κλασσικοτερες μορφές. Θέλω να βρω τρόπο να τις ανοίγω ενεργά και να κάνω play στην διαδρομή να βλέπω ακριβώς το δρομολόγιο. Στον υπολογιστή (έχω ένα δεκαετίας) γίνεται εύκολα με το Google earth όπου μετά το άνοιγμα έχει εντολή play /pause που το βλέπω κιόλας. Σε περιβάλλον αντροιντ δεν μπορώ να το κάνω αντίστοιχα με το earth. Απλά τις ανοίγει και τις βλέπω από ψηλά με κόκκινο χρώμα. Έχω s7 και z4 για κλιν αντροιντ. Επίσης δοκίμασα παλαιότερες εκδόσεις του earth αλλά πάλι τπτ. Δοκίμασα και κάποιες άλλες gpx viewer/geo tracker /kml view. Σε όλες ανοίγουν αλλά ομοίως με το earth δηλαδή σαν φώτο και όχι σαν βίντεο. Το παράξενο είναι ότι πρόπερσι ακριβώς την ίδια διαδικασία έκανα με το s3 Mini, καθυστερούσε πολύ σκυλιαζε αλλά το έκανα. Τώρα πως δεν γίνεται. Υπάρχει άλλη εφαρμογή σε αντροιντ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Είχα μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας σε ένα leagoo m5 σε σημείο που άρχισα να πιστεύω ότι η μπαταρία είναι χαλασμένη. Πριν πάρω άλλη, το φλασάρισα με την τελευταία επίσημη rom και αυτό ήταν, έστρωσε. Δες αν υπάρχουν άλλες rom για το κινητό σου και δοκίμασε. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Υπαρχει καποια εφαρμογη, ή σελιδα με βιντεακια που να τρεχει στο παρασκηνιο, η ακομα καλυτερα με κλειστη την οθονη? Δηλ θελω να ακουω κατι, απο το youtube ας πουμε, αλλα δεν με ενδιαφερει η εικονα, παρα μονο ο ηχος, γι αυτο και κλεινω την οθονη για να κανω και οικονομια στην μπαταρια. Ξερει καποιος κατι γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καποια εφαρμογη που να κοβει διαφημησεις απο τα παιχνιδια υπαρχει? Εχω δοκιμασει το add away χωρις αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ogyoutube από xda ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts