pektis7 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ειχα διαβάσει γι αυτό που αναφέρεις ότι πρέπει να το φορτίζουμε μεταξύ 15%-85%, αλλά διάβασα επισης οτι δεν παίζει ρόλο πλεον αν το αφήνεις όλο το βράδυ. Επειδή συνηθως το κινητό το βάζω πριν κοιμηθώ για φόρτιση, για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο πηρα ενα smart socket και το ρυθμίζω να δίνει ρεύμα για max 3 ώρες. Σίγουρα δεν πρέπει να αφήνουμε το κινητό να αδειάζει πλήρως, σε μια περίπτωση που το άφηνα αρκετες φορες να ξεφορτίζει λογω αμέλειας, η διαρκεια ζωής της μπαταρίας ειχε μειωθεί δραστικά και υπήρχαν θέματα με την μπαταρία μέσα σε λίγους μηνες. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Εγώ το βράδυ το φορτίζω με power bank όπου σταματάει να φορτίζει μόλις φορτίσει πλήρως το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ειχα διαβάσει γι αυτό που αναφέρεις ότι πρέπει να το φορτίζουμε μεταξύ 15%-85%, αλλά διάβασα επισης οτι δεν παίζει ρόλο πλεον αν το αφήνεις όλο το βράδυ. Επειδή συνηθως το κινητό το βάζω πριν κοιμηθώ για φόρτιση, για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο πηρα ενα smart socket και το ρυθμίζω να δίνει ρεύμα για max 3 ώρες. Σίγουρα δεν πρέπει να αφήνουμε το κινητό να αδειάζει πλήρως, σε μια περίπτωση που το άφηνα αρκετες φορες να ξεφορτίζει λογω αμέλειας, η διαρκεια ζωής της μπαταρίας ειχε μειωθεί δραστικά και υπήρχαν θέματα με την μπαταρία μέσα σε λίγους μηνες. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Κανένα θέμα σε 2 κινητά που εδώ και χρόνια ξεμεναν συχνά από μπαταρία. Άρα δεν ισχύουν αυτά για όλα τα κινητά. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Όταν η μπαταρία φορτίζει συνέχεια στη μέγιστη τάση (τα περισσότερα σύγχρονα κινητά/ταμπλετ πλέον φορτίζουν μέχρι 4.35V για μεγαλύτερη αυτονομία) τα κελιά της μπαταρίας φθείρονται. Το ίδιο ισχύει και όταν η τάση της μπαταρίας πέφτει αρκετά κάτω από 3.7V. Πλέον για μεγαλύτερη αυτονομία πολλές συσκευές μπορεί να συνεχίζουν να δουλεύουν και να δείχνουν υπόλοιπο 5% ακόμη και στα 3.5V. Ειχα διαβάσει γι αυτό που αναφέρεις ότι πρέπει να το φορτίζουμε μεταξύ 15%-85%, αλλά διάβασα επισης οτι δεν παίζει ρόλο πλεον αν το αφήνεις όλο το βράδυ. Επειδή συνηθως το κινητό το βάζω πριν κοιμηθώ για φόρτιση, για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο πηρα ενα smart socket και το ρυθμίζω να δίνει ρεύμα για max 3 ώρες. Σίγουρα δεν πρέπει να αφήνουμε το κινητό να αδειάζει πλήρως, σε μια περίπτωση που το άφηνα αρκετες φορες να ξεφορτίζει λογω αμέλειας, η διαρκεια ζωής της μπαταρίας ειχε μειωθεί δραστικά και υπήρχαν θέματα με την μπαταρία μέσα σε λίγους μηνες. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Δώσε καμιά πληροφορία γι αυτό το smart socket, μ ενδιαφέρει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Δώσε καμιά πληροφορία γι αυτό το smart socket, μ ενδιαφέρει Ελα Σταυρο καλησπερα, δεν ξερω για ποιο λεει ο φιλος, εγω εχω κανει παραγγελια το Orvibo wiwo - S20 , το θελω για μια αλλη συσκευη που θελω να κλεινει καποιες ωρες. Πιστευω να σου κανει :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Δώσε καμιά πληροφορία γι αυτό το smart socket, μ ενδιαφέρει Ελα Σταυρο καλησπερα, δεν ξερω για ποιο λεει ο φιλος, εγω εχω κανει παραγγελια το Orvibo wiwo - S20 , το θελω για μια αλλη συσκευη που θελω να κλεινει καποιες ωρες. Πιστευω να σου κανει :) Και εγώ παρόμοια έχω, άλλης εταιρίας, με βόλεψε τότε που έψαχνα γιατί έχει app στα αγγλικά http://m.banggood.com/BroadLink-SP-Mini-WiFi-Smart-Home-Socket-Switch-Plug-Timer-Wireless-Remote-Control-p-1003007.html . Από ότι βλέπω του karthan βολεύει γιατί έχει eu plug. Υπάρχουν και πολυμπριζα αν σε βολευουν πχ http://m.banggood.com/Broadlink-MP1-Smart-Home-Wifi-Timing-Plug-Power-Strip-4-Ports-Individual-Wireless-Remote-Control-p-1052671.html Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Α κατάλαβα. Καλή φάση, αν και τη δουλειά που λέμε, την καλύπτει κ μια κλασσική πρίζα με χρονοδιακόπτη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Απο το ικεα με 5€ Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πως γινεται να απενεργοποιησουμε & να σβησουμε εντελως να φυλαει το ιστορικο των ηχητικών μυνηματων και οχι μονο το κινητο μας ακομα και αν δεν το εχουμε επιλεξει? Δειτε το βιντεο για να καταλαβαιτε τι εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Αυτό που λες ισχύει δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό πάντως το μήνυμα που έλεγε ότι το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο για κινητά έχω να το δω χρόνια. Αυτό με τα αποτελέσματα δεν μου έχει τύχει να με ενοχλήσει για να μην μπορώ να βρω το ίδιο βίντεο που θα παίζει και στο κινητό. Στα άλλα λειτουργικά δεν ξέρω καθόλου πως είναι! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πρόσθετη λειτουργία για root συσκευή που να ξεγελάει κάπως την εφαρμογή και να τα δείχνει όλα.. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράξενο πάντως να μην μπορείς να δεις όλα τα βίντεο στο youtube του android. Και να μην έχουν βγάλει και κάποια εφαρμογή που να το υποστηρίζει; Το youtube της google ειναι άλλωστε! Τι να τις κάνεις τις άπειρες εφαρμογές αν δεν υποστηρίζει τα βασικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 έχω αποθηκευμένη μία διαδρομή με ποδήλατο στην εφαρμογή ΄΄τα ίχνη΄΄ μου, σε ποιο φάκελο μπορώ να την βρω ώστε να την αντιγράψω σε μία άλλη συσκευή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλημέρα, Για εφαρμογή fm radio (όχι internet) τι έχετε να προτείνετε? Το one plus radio που έχει προεγκατεστημένο το κινητό είναι της πλάκας, δεν έχει ούτε καν αγαπημένους σταθμούς. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μου έχει πετάξει δυο φορές παράθυρο οτι το κινητό εχει ιο, πατήστε εδω. Αυτό έγινε μετά απο απο εισοδο σε δυο μπολγκ ελληνικά. Και τις δυο φορές έκλεισα το ίντερνετ και πάτησα πίσω και βγήκε απο εκεί. Να ανησυχησω μήπως έχει κανέναν ιο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μου έχει πετάξει δυο φορές παράθυρο οτι το κινητό εχει ιο, πατήστε εδω. Αυτό έγινε μετά απο απο εισοδο σε δυο μπολγκ ελληνικά. Και τις δυο φορές έκλεισα το ίντερνετ και πάτησα πίσω και βγήκε απο εκεί. Να ανησυχησω μήπως έχει κανέναν ιο το κινητο? Όχι, να βάλεις το adguard αν δεν είσαι ροοτ. Αλλιώς αν είσαι ροοτ, βάλε το adaway. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Καλησπέρα, Πριν μερικές βδομάδες έκανα την αλλαγή από Windows σε Android. Έχω σχεδόν τα πάντα στο οικοσύστημα Windows και δεν ήθελα να μεταφέρω κάτι στη Google. Επομένως ξεκίνησα την οδύσσεια του να σετάρω τους λογαριασμούς μου. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να βάλω το microsoft account σαν exchange account, μου τον αναγνώριζε σαν imap. Τελικά το πρόβλημα ήταν (μάλλον) ότι το mail μου είναι @live.com και όχι @outlook.com Τα παρακάτω τα γράφω μπας και κάποια ψυχή με το ίδιο πρόβλημα γλυτώσει μερικές ώρες από την ζωή του και μερικές τρίχες από την κεφαλή του. Για Microsoft Accounts (@outlook.com, @hotmail.com, @msn.com, or @live.com, and includes international domains, such as @outlook.co.uk, or any custom domains hosted on Outlook.com.) Στο Android η Microsoft έχει την εφαρμογή outlook που είναι καταπληκτική και μπορείς να βάλεις πολλαπλούς λογαριασμούς και να σου κάνει sync τις επαφές σου στο τηλέφωνο. Ωστόσο, οι επαφές είναι one way sync! Κοινώς ότι αλλάζετε στο web θα έρχεται στο κινητό σας, αλλά αλλαγές στις επαφές από το κινητό δεν μπορείτε να κάνετε. Επομένως μην μπείτε καν στην διαδικασία να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Απλά αγνοείστε την. Εμένα με παραπλάνησε γιατί μου πρόσθεσε και outlook account επιλογή στο settings > accounts και έψαχνα γιατί δεν δουλεύει το άτιμο. Από τις ρυθμίσεις πηγαίνετε στα Accounts > Add Account > Exchange Αν το account σας είναι @outlook.com μάλλον δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Απλά ακολουθείστε τον wizard. Αν το ο λογαριασμός σας είναι οτιδήποτε άλλο (@hotmail.com, @msn.com, or @live.com) βάλτε το mail σας και πατήστε manual setup. Επιλέξτε Exchange για τύπο λογαριασμού. Θα σας ζητηθεί ο κωδικός. Αν έχετε σετάρει 2 way authentication στο λογαριασμό σας θα χρειαστείτε να φτιάξετε ένα app password από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του microsoft account σας! Δε θα μπορέσετε να κάνετε login με τον κλασσικό κωδικό. Αν δεν έχετε 2-way δεν έχετε κανένα θέμα. Προχωρήστε στον wizard μέχρι να φτάσετε στις ρυθμίσεις. Εκεί για server name βάλτε s.outlook.com. Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι θεωρητικά οκ. Απολαύστε το syncing επαφών, email μέσω του gmail app και calendar μέσω του google calendar app. Όμορφα και συγκεντρωμένα. Για Office 365 for business Accounts Ακριβώς η ίδια διαδικασία με παραπάνω με την διαφορά ότι στο βήμα 5 για server name δοκιμάστε outlook.office365.com Τις πληροφορίες για τα παραπάνω κατάφερα και τις βρήκα από το support του office Add an outlook.com account using the built-in Android mail app. Hopefully εσείς θα κάνετε πρώτα αναζήτηση στο myphone και θα γλυτώσετε την ταλαιπωρία. Edited June 6, 2016 by Rey_619 Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μου έχει πετάξει δυο φορές παράθυρο οτι το κινητό εχει ιο, πατήστε εδω. Αυτό έγινε μετά απο απο εισοδο σε δυο μπολγκ ελληνικά. Και τις δυο φορές έκλεισα το ίντερνετ και πάτησα πίσω και βγήκε απο εκεί. Να ανησυχησω μήπως έχει κανέναν ιο το κινητο? Εχεις μηπως τον MXplayer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ναι εχω τον mxplayer. Δεν είμαι root. Lg g4 απείραχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ναι εχω τον mxplayer. Δεν είμαι root. Lg g4 απείραχτο. Βγαλτον αμεσως αυτος φταιει. Σημερα το διαπιστωσα και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Τον έβγαλα να δούμε. Θα βάλω τον vlc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου..... Και κάτι ακόμα αν και σχεδόν έχεις απαντήσει.... υπάρχει πρόβλημα αν κατά τη διάρκεια της φόρτισης χρησιμοποιείται κανονικά το κινητό?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχουν απαντήσει εδώ, στα σχόλια που ακολουθούν. Επίσης στις οδηγίες γράφουν: Turn off the device or disconnect the load on charge to allow the current to drop unhindered during saturation. A parasitic load confuses the charger. Πηγή: Βattery university Καλημέρες :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) http://cdn.thedroidguy.com/wp-content/uploads/2014/01/android-malware.jpeg Η λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς. Παρακαλώ αν βρείτε καμια ύποπτη εφαρμογή, αφήστε ένα σχόλιο από κάτω να την ελέγξω. Premium Wallpapers HD <-- Opt-Out Widget MX Player <-- AdAware µTorrent®- Torrent Downloader <-- AdAware Edited June 15, 2016 by Sofos_5 Κατά απαίτηση του χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να ξαναγράψεις το κείμενο με κανονικού μεγέθους γραμματοσειρά διότι η αδικαιολόγητη μορφοποίηση του απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ . Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 παιδια εχω μια παλια συσκευη Samsung GT-S5830 με android 2.3.5 (ω ναι ! ) λοιπον ειχα συνδεσει ενα λογαριασμο google που ειχα και τωρα πια συνεδεσα εναν αλλο λογαριασμο ελα ομως που δεν με αφηνει με τιποτα να αφαιρεσω τον παλιο (ρυθμισεις/λογαριασμοι/κλπ...), παρα μονο αν κανω επαναφορα του τηλεφωνου (κατι που φυσικα δε θελω) :mad: εχω παει σε ολες τις εφαρμογες της συσκευης (googl-οειδεις και μη) και απο τις ρυθμισεις τους επελεξα τον νεο λογαριασμο ωστε να μην υπαρχει καπου συνδεδεμενος ο παλιος . ομως και παλι δεν με αφηνει να τον διαγραψω βγαζει αυτο το μηνυμα συγκεκριμενα http://s33.postimg.org/i0jkk4uaz/image.jpg καμια βοηθεια ; κατι θα υπαρχει δεν μπορει :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Με τo mxplayer τι έχει παιχτεί; To free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Με τo mxplayer τι έχει παιχτεί; To free; Εδώ και πολλούς μήνες το χρησιμοποιώ γιατί βλέπω τηλεόραση απο το κινητό Και μια εφαρμογή που έχω με υποχρεώνει να την βάλω για να παίξει. Απο τότε ο browser μου έκανε πολλά νούμερα με διαφημίσεις και όχι μόνο... Δοκιμάζοντας να δω ποιά εφαρμογή μου κάνει τη ζημιά μέσω του zimperium, έβγαλε αυτήν σαν adaware. Fake alert αποκλείεται να είναι,γιατί διορθώθηκε το πρόβλημα που μου πετούσε αβέρτα σελίδες ο browser. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160610/2d479a42f9ddb963b20b265a78d7062e.jpg Παιδιά αυτό είναι φυσιολογικό; νομίζω ότι το κινητό θα έπρεπε να έχει αλλο 1 gb ελεύθερη μνήμη. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts