adais Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Και εμένα στις εγκατεστημένες δεν μου το κάνει μόνο στη βιβλιοθήκη. Ίσως είναι γενικό το προβλημα - glitch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις σχετικά με το facebook lite, το smart keyboard μια χαρά δουλεύει και με αυτό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις σχετικά με το facebook lite, το smart keyboard μια χαρά δουλεύει και με αυτό. Αυτό ακριβώς άμα δούλευε ρώτησα! Τέλεια σε ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xmoure Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Γεια σας είμαι ο Χρήστος και έχω ξεκινήσει εδώ και ένα μηνά περίπου να ανεβάσω βίντεο στο Youtube για το πως μπορεί κάποιο μέσω της Unity να φτιάξει το δικό του παιχνίδι. Άμα σας ενδιαφέρει το link για το Κανάλι μου είναι : https://www.youtube.com/channel/UCUkxAp9Jn1LCiv7iAs6zOjA Θα βοηθούσε πάρα πολύ ένα subscribe και σίγουρα ένα feedback για να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ εκ τον πρότερων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Και εμένα στις εγκατεστημένες δεν μου το κάνει μόνο στη βιβλιοθήκη. Ίσως είναι γενικό το προβλημα - glitch Μάλλον με ενημέρωση του Play Store θα διορθωθεί πιστεύω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Εγώ πάλι δεν το νομίζω γιατι πάντα είχα την τελευταία έκδοση του play store και το έκανε σχεδόν παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 παιδιά το nfc καταναλώνει μπαταρία; να το κλείνω; η ελάχιστη; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 παιδιά το nfc καταναλώνει μπαταρία; να το κλείνω; η ελάχιστη; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παιδιά πάντα το κλείνουμε. Το ανοίγουμε μόνο στις πληρωμές. Μια φορά το ξέχασα και είχα ακουμπήσει το κινητό πάνω στο πόδι μου. Άρχισα να νιώθω κάψιμο κάποια στιγμή και το κοιτάω και μου είχε κάνει κοκκινίλα. Να σημειώσω ότι δεν έχω ευαίσθητο δέρμα. Προσωπική μου άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Παιδιά πάντα το κλείνουμε. Το ανοίγουμε μόνο στις πληρωμές. Μια φορά το ξέχασα και είχα ακουμπήσει το κινητό πάνω στο πόδι μου. Άρχισα να νιώθω κάψιμο κάποια στιγμή και το κοιτάω και μου είχε κάνει κοκκινίλα. Να σημειώσω ότι δεν έχω ευαίσθητο δέρμα. Προσωπική μου άποψη.α οκ ευχαριστώ! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Παιδιά πάντα το κλείνουμε. Το ανοίγουμε μόνο στις πληρωμές. Μια φορά το ξέχασα και είχα ακουμπήσει το κινητό πάνω στο πόδι μου. Άρχισα να νιώθω κάψιμο κάποια στιγμή και το κοιτάω και μου είχε κάνει κοκκινίλα. Να σημειώσω ότι δεν έχω ευαίσθητο δέρμα. Προσωπική μου άποψη. Άμεση επαφή με το πόδι είχες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Παιδιά πάντα το κλείνουμε. Το ανοίγουμε μόνο στις πληρωμές. Μια φορά το ξέχασα και είχα ακουμπήσει το κινητό πάνω στο πόδι μου. Άρχισα να νιώθω κάψιμο κάποια στιγμή και το κοιτάω και μου είχε κάνει κοκκινίλα. Να σημειώσω ότι δεν έχω ευαίσθητο δέρμα. Προσωπική μου άποψη.Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό το έπαθες επειδή είχες ανοικτό το nfc? Τυχαίο ήταν αυτό. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Σε δυο κινητά με πάντα ενεργό το NFC ποτε δεν είχα πρόβλημα να ζεσταίνεται ή κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Καμία σχέση. Το αφήνω την μισή μέρα ανοιχτή, καμία θέρμανση από το.NFC. Καταρχήν δεν δουλεύει όλη την ώρα επειδή είναι ανοιχτό. Κάτι άλλο ζεσταίνει το κινητό του φίλου. Ή το 3G/4G ή το GPS. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lneam Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 (edited) Παιδιά πάντα το κλείνουμε. Το ανοίγουμε μόνο στις πληρωμές. Μια φορά το ξέχασα και είχα ακουμπήσει το κινητό πάνω στο πόδι μου. Άρχισα να νιώθω κάψιμο κάποια στιγμή και το κοιτάω και μου είχε κάνει κοκκινίλα. Να σημειώσω ότι δεν έχω ευαίσθητο δέρμα. Προσωπική μου άποψη. χωρις να ξερω την συσκευη σου, ουτε τι εχει περασει απο τον χρηστη, ουτε τις καιρικες συνθηκες που εχει συμβει αυτο που λεες, οταν ομως εχουμε μια συσκευη επανω στο σωμα μας, με ή χωρις ρουχα και θερμοκρασια 37C δικη μας, η συσκευη δεν "κρυωνει" οπως την εχει σχεδιασει ο κατασκευαστης, οταν τυπικα την εχουμε σε καποιο τραπεζι. Πολυ γρηγορα, ειδικα το καλοκαιρι θα παει πανω απο 50C. Εαν εχει συμβει το ιδιο σε standby, και οταν δεν την εχεις επανω στο σωμα σου, τοτε πρεπει να παει σε τεχνικο. Edited April 3, 2021 by lneam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capostolou Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Καλησπέρα σας, ήθελα να σας παρουσιάσω την νέα μου εφαρμογή και να ακούσω την άποψη σας. Η εφαρμογή Counter Agriculture(βρίσκεται στο PlayStore με την αναζήτηση του ονόματος ‘counter agriculture’) έχει ως στόχο να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους Γεωπόνους όσο και για τους παραγωγούς. Είναι η πρώτη εφαρμογή άμεσης ενημέρωσης και βοήθειας των αγροτών και των Γεωπόνων σχετικά με την πλήρης φυτοπροστασία των καλλιεργειών. Ουσιαστικά μέσω της εφαρμογής μπορεί ένας γεωπόνος και ένας γεωργός να ενημερωθεί σε σχέση με την καταπολέμηση και την ολοκληρωμένη φυτοπροστασία διαφόρων καλλιεργειών. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε στις 21/3/2021 και σε λιγότερο από μια εβδομάδα έχει πετύχει 550+ενεργούς χρήστες καθημερινά με περίπου 11,755 μέσο όρων ημερήσιων προβολών. Μετά από τα αιτήματα των χρηστών, έχουν προστεθεί ήδη 8+ νέες καλλιέργειες. Και μέσω του feedback των χρηστών, η εφαρμογή εξελίσσεται προς τις ανάγκες των γεωργών και των γεωπόνων. Προς το παρόν η εφαρμογή υποστηρίζει 20+ καλλιέργειες αλλά κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων θα προστεθούν ακόμα περισσότερες. Ταυτόχρονα η εφαρμογή αποτελεί μία βάση δεδομένων όπου κάθε γεωπόνος και κάθε γεωργός θα μπορεί να καταθέσει επιπλέον τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ηλεκτρονικό βιβλίο που ο καθένας θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του οποιαδήποτε στιγμή έτσι ώστε να ανατρέξει στις πληροφορίες που χρειάζεται. Η ενημέρωση πάνω στην ολοκληρωμένη φυτοπροστασία και καταπολέμηση προς το παρόν επιτυγχάνεται μέσω των λεκτικών πληροφοριών, αλλά αργότερα θα προστεθεί και μία μεγάλη βάση δεδομένων από εικόνες που θα μπορούν να δοθούν από γεωπόνους, γεωργούς, και φορείς όπως τα πανεπιστήμια. Γνωρίζουμε ότι κάθε περιοχή διαθέτει τα δικά της προβλήματα είτε αυτά είναι εντονότερα από κάποια άλλη είτε πιο σπάνια. Για παράδειγμα, η κατάθεση των σχολίων για το που εμφανίζονται περισσότερο μερικές ασθένειες, θα βοηθήσει πολύ έτσι ώστε να συγκεντρωθούν απόψεις και εμπειρίες που αργότερα θα αποτελέσουν αρωγό στην δημιουργία ενός δικτύου μεταξύ γεωργών και Γεωπόνων. H εφαρμογή υπάρχει σε αυτό το Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiroller.mobi584432579892 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 smart keyboard pro το καλύτερο. αξίζει να το αγοράσεις! Sent from my SM-A315G using Tapatalk καλησπερα , μου εβγαλε την πιστη να το αγορασω το smart keyboard pro δεν το περιμενα οτι θα μου εβγαζε την πιστη για να γινει με γυρνουσε πισω και να ξανα κωδικο απο το ιδιο το κινητο , δεν γινοτανε και τελικα μπηκα στο site του android market και εβαλα τροπο πληρωμης του paypall και δεν μου εβγαζε την επιλογη να το αγορασω απο υπολογιστη αν και το εμφανιζε σε δολλαρια μετα που ξανα μπηκα απο το κινητο προχωρησα στην αγορα κανονικα . Τωρα ομως δεν καταφερα να βρω το πληκτρολογιο 3χ4 δηλαδη το phone pad που μπορω να το βρω; διοτι δεν το βρισκω και εχω απογοητευτει νομιζω οτι πεταξα τα χρηματα μου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Μπαίνεις στην εφαρμογή > γενικές ρυθμίσεις > οριζόντια προβολή > Τ9 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos17 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Wi-Fi Calling samsung galaxy s7 edge Καλησπέρα σας, Για το Samsung galaxy s7 edge προσπαθώ να ενεργοποιήσω το wifi-calling. To έχω ενεργοποιήσει από τον πάροχο cosmote, αλλά δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή wifi-calling να ενεργοποιηθεί είτε από της ρυθμίσεις είτε από το phone. Έχει κανείς εικόνα πως μπορεί να λυθεί; Ευχαριστώ σταμάτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Wi-Fi Calling samsung galaxy s7 edge Καλησπέρα σας, Για το Samsung galaxy s7 edge προσπαθώ να ενεργοποιήσω το wifi-calling. To έχω ενεργοποιήσει από τον πάροχο cosmote, αλλά δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή wifi-calling να ενεργοποιηθεί είτε από της ρυθμίσεις είτε από το phone. Έχει κανείς εικόνα πως μπορεί να λυθεί; Ευχαριστώ σταμάτης Ρυθμίσεις, εφαρμογές, τηλέφωνο. Αν θυμάμαι καλά είναι κάπου ο προς το τέλος. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 αλλά δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή wifi-calling να ενεργοποιηθεί είτε από της ρυθμίσεις είτε από το phone. Πήγαινε Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Πληροφορίες λογισμικού. Στην έκδοση παροχέα, τι έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos17 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Ρυθμίσεις, εφαρμογές, τηλέφωνο. Αν θυμάμαι καλά είναι κάπου ο προς το τέλος. Δεν το έχει εκεί στο τηλέφωνο καθόλου. Πήγαινε Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Πληροφορίες λογισμικού. Στην έκδοση παροχέα, τι έχει; Πηγαίνω στις πληροφορίες λογισμικού και έχει τα εξής: 1. Εκδοση android 2. Έκδοση Samsung Experience 3. Έκδοση Βασικού φάσματος 4. Έκδοση Kernel Ποιο από τα 4 θέλετε να σας γράψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 backup εφαρμογων με τα data τους για μεταφορα σε αλλη συσκευη με νεοτερη εκδοση android π.χ. απο 7 σε 10 υπαρχει τροπος ή θα υπαρξει θεμα ασυμβατοτητας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 backup εφαρμογων με τα data τους για μεταφορα σε αλλη συσκευη με νεοτερη εκδοση android π.χ. απο 7 σε 10 υπαρχει τροπος ή θα υπαρξει θεμα ασυμβατοτητας?Καλά πόσες εφαρμογές χρειάζονται να μεταφερθούν με δεδομένα τόσες γενιές μετά; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Μπαίνεις στην εφαρμογή > γενικές ρυθμίσεις > οριζόντια προβολή > Τ9 σε ευχαριστω παρα πολυ το βρηκα , παντως πολυ πιο ευκολο ειναι το touch pall πιο ευχρηστο , ακομα και το κουμπι που σβηνεις δεν ειναι πανω δεξια οπως εχουμε συνηθησει αλλα 2 γραμμες κατω δεν ξερω δεν το βολεψα τοσο πολυ , θα το αγορασω και σε συσκευη με μικρροτερη οθονη 4,5 '' μηπως με βολεψεο , στην οθονη 6,21'' δεν με βολεψε παντως , ενω το μεγαλωσα οσο επαιρνε.. , ισως ειναι και τροπος συνηθειας , τι να πω. Ευχαριστω παρα πολυ παντως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Πηγαίνω στις πληροφορίες λογισμικού και έχει τα εξής: 1. Εκδοση android 2. Έκδοση Samsung Experience 3. Έκδοση Βασικού φάσματος 4. Έκδοση Kernel Ποιο από τα 4 θέλετε να σας γράψω; Θα έπρεπε κάτω από αυτά να έχει και κάτι που αν θυμάμαι σωστά στα ελληνικά μεταφράζεται ως «έκδοση παρόχου» ή κάτι τέτοιο. Από εκεί βλέπουμε αν το κινητό τρέχει λογισμικό κάποιας εταιρίας κινητής (branded). Για να παίξει το VoLTE και το WiFi Calling στη Cosmote, εκεί θελουμε να έχει COS (Cosmote) ή EUR (Ελλάδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts