desmoman Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Προφανώς κάτι συμβαίνει με τις ειδοποιήσεις του redmi (της συσκευης) αφού στο κάνει και στους δύο λογαριασμούς. Εκεί κοίταξε στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων. Τα έχω ψάξει όλα,δεν μπορώ να καταλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Με την εφαρμογή Xender προσπαθώντας να μεταφέρω οτιδήποτε από συσκευή με Android 8 σε συσκευή με Android 7 μου ζητάει να σκανάρω ένα barcode που μου βγάζει στην οθόνη. Δεν κατάφερα όμως κάτι πλησιάζοντάς τα μπας και καταφέρει να το διαβάσει. Ξέρει κανένας πως πρέπει να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 (edited) Κατέβασε η γυναίκα μου ένα παιχνίδι από το play store,και τις έβγαλε μήνυμα ότι το παιχνίδι είναι ιος δούρειος ίππος.πηγα να κάνω απεγκατασταση αλλά δεν με αφήνει.βγαζει το λογότυπο του παιχνιδιού.ξερει κάποιος τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;edit.μετα από λίγο ψάξιμο και αρκετό κόπο τα κατάφερα.εβαλα και την επιλογή να μην λαμβάνονται εφαρμογές από άγνωστες πηγες,που ήταν απενεργοποιημενη. Edited March 20, 2018 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Μπορεί κάποιος να με πει γιατί στην εφαρμογή του Gmail ενώ διαγράφω κάποια email αυτά μετά από 2-3 λεπτά ξανάρχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Με την εφαρμογή Xender προσπαθώντας να μεταφέρω οτιδήποτε από συσκευή με Android 8 σε συσκευή με Android 7 μου ζητάει να σκανάρω ένα barcode που μου βγάζει στην οθόνη. Δεν κατάφερα όμως κάτι πλησιάζοντάς τα μπας και καταφέρει να το διαβάσει. Ξέρει κανένας πως πρέπει να το κάνω;Μήπως δεν είναι συμβατή με κάποιο από τα 2? Δοκίμαζε και με το send anywhere. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyb98 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καλημέρα. Έχω ενεργοποιήσει στα settings τού youtube να λαμβάνω σε pc και mobile συσκευές ειδοποιήσεις για νέα videos από κανάλια subscribed. Λειτουργεί κανονικά, αλλά με ένα μικρό πρόβλημα. Όταν έχω ανοιχτό το youtube στο pc, και ανάβει στο κόκκινο καμπανάκι επάνω δεξιά ειδοποιητήριο για νέο video, δεν φέρνει ειδοποίηση στο κινητό. Η ειδοποίηση έρχεται στο κινητό μόνο όταν έχω κλειστό το pc ή δεν έχω ανοιχτό browser ή κάποιο browser tab με το youtube ανοιχτό. Γιατί γίνεται αυτό; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Πρέπει να πιάνει και η κλασσική εντολή από την εποχή των GSM για απενεργοποίηση μόνιμης απόκρυψης: #32# (Call) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εφαρμογή που να στέλνει καθυστερημενα ΣΜΣ και αν γινεται και σε viber , messenger ktl?? Σκεφτομαι καποια φορα κατι και για να μην το ξεχασω να το στελνω σε μυνημα αλλα οχι σε ωρα κοινης ησυχιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popi84 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Το κινητό μου ζητάει κωδικό pin καθε τρεις και λίγο...χωρίς να του κάνω τπτ ή ακόμα και όταν μιλάω...δεν κάνει επανεκκίνηση...με πετάει έξω κ ζητάει κωδικό....όταν τον βάλω ξεκινάει από κει που είχε μείνει(ας πούμε στην μέση ενός παιχνιδιού)...τι μπορεί να φταίει...oukitel u20 plus...το έχω το πολύ δύο μήνες...εγγύηση δεν υπάρχει το έχω παρει από κινα...η κάρτα sim είναι καινουργια.μια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί το κάνει αυτό, αλλά για αρχή ψάξε μέσα από τις ρυθμίσεις να αφαιρέσεις το pin και αν συνεχίζει τα κουλά, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popi84 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Έχω βγάλει το pin.. δείχνει απλά σαν να χάνει το σήμα κ επανέρχεται...με αποτέλεσμα πάλι να με πετάει έξω,αν μιλάω ας πούμε...έχω κάνει επαναφορά και hard reset...τίποτα..καμία άλλη ιδέα;ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Αν έχεις μια sim στο κινητό δοκίμασες να της αλλάξεις θέση; Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popi84 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Δεν σε κατάλαβα...πάντως είναι έχει sim το κινητό,και το κάνει και στις δύο θέσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Έχω βγάλει το pin.. δείχνει απλά σαν να χάνει το σήμα κ επανέρχεται...με αποτέλεσμα πάλι να με πετάει έξω,αν μιλάω ας πούμε...έχω κάνει επαναφορά και hard reset...τίποτα..καμία άλλη ιδέα;ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Πριν ζητούσε το πιν και αφού το έβγαλες, τώρα χάνει το σήμα. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι χάνει τη SIM. Δοκίμασε κάποια άλλη σιμ ενός φίλου η γνωστού σου για να δεις αν έχει πρόβλημα (η κάποια ασυμβατότητα) η σιμ σου. Αν παίζει καλά με την άλλη αλλάζεις σιμ και είσαι εντάξει, αλλιώς δυστυχώς έχει πρόβλημα το τηλέφωνο. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Αυτό που εννοούσα είναι ότι επειδή είναι δικαρτο μπορεί να ήταν πρόβλημα μόνο της μιας υποδοχής, αλλά οκ, καλύφθηκα με την απάντηση σου. Με άλλη sim δοκίμασες την συμπεριφορά του; Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popi84 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 είχα άλλη sim αρχικά..σκέφτηκα ότι ίσως έφταιγε αυτή γιατι ήταν κομμένη..πήρα καινούργια αλλά το κάνει και με αυτήν...υπαρχει περίπτωση να φταίει ο πάροχος;όχι ε;σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) Μάλλον πρόβλημα του κινητού είναι, αλλά δοκίμασε να παίξεις και με το δίκτυο. Αν δλδ το έχεις σε 4g, άλλαξε το σε 3g και μετά σε 2g για να δεις αν έχεις και εκεί αποσυνδέσεις. Edit: Μπορεί η κομμένη κάρτα να σου έκανε την ζημιά. Να στράβωσε ή έσπασε κανα pin της υποδοχής της sim. Tapatalk Edited March 23, 2018 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) λογικά είναι τα ακροδεκτακια (pin) του κινητού δεν κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα να μη διαβάζουν στιγμιαία την sim στο νετ να δεις πως μπορείς να το κάνεις μόνος σου αυτό ίσως σε βοηθήσει λίγο Edited March 23, 2018 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popi84 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Αν έχει γίνει ζημιά στα ακροδεκτακια συμφερει να το πάω για φτιάξιμο;δεν έχω ιδέα από αυτά...αν κάποιος γνωρίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Κάθε τεχνικός το κοστολογεί όσο θέλει. Ψάξε, ρώτα στην περιοχή σου και αν συμφέρει επιδιόρθωσε το. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Χαιρετώ το forum Στο LG g2 Μου έχω να κάνει sync ο gmail λογαριασμός μου έχοντας τσεκαρισμένο το Calendar ωστε να κάνει backup τις υπενθυμίσεις και εγγραφές μου. Ωστόσο αν ανοίξω απο το pc το ημερολόγιο δεν φάινονται κάπου. Πως ξέρω αν όντως έχουν αποθηκευτεί σε περίπτωση που αλλάξω τηλέφωνο και χρειαστεί να συγχρονίσει ξανά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Μπορείς να ελέγξεις online αν το ημερολόγιο ενημερώνεται. Στο http://calendar.google.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggosdk Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Καλησπερα σε ολους. Ως αρχαριος ζητω κατανοηση. λοιπον ηθελα να κανω ρουτ το doogee mix 6gb/64gb. βρηκα ενα αρθρο απο xda.... και το ακολουθησα. μου εβγαζε ενα σφαλμα το sp flash tools και googlαρα να δω τι θα κανω. ελεγε λοιπον να κανω format all exept bootloader. μην τα πολυλογω. το κινητο δεν ανοιγει πλεον. οταν το συνδεω στον υπολογιστη το adb devices δεν δειχνει συσκευη παρολα αυτα στην διαχειριση συσκευων φαινεται η mediatek μητρικη. windows 10 64bit. καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ, οποτε δειξτε υπομονη μαζι μου. ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 όπως έγραψα, αν ανοίξω το canendar απο το pc δεν φαίνονται οι καταχωρήσεις μου οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 -Στις ρυθμίσεις, λογαριασμοί και συγχρονισμός μέσα στο Google Account είναι επιλεγμένη η επιλογή sync calendar; -Είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "αυτόματος συγχρονισμός" στο κινητό; Δοκίμασε να κάνεις και manual συγχρονισμό στο παραπάνω μενού. -Φτιάξε από το PC ένα event και δες αν εμφανίζεται στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts