Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα update είναι περασμένα κανονικά πάντως σε όλους τους browser.... I don't know.
κι εμένα κανονικά άνοιξε. advanced permission manager λέγεται η εφαρμογή .μήπως να κάνεις ένα καθαρισμό cache στους browsers σου? α

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Παιδιά πως μπορώ να "χαλάσω" μια εφαρμογή στο κινητό ουτοσωστε να μη λειτουργεί;;;;; Να υπάρχει μέσα αλλά να μη δουλεύει. Υπάρχει λόγος που θέλω να το κάνω αυτό και δεν θελω να της κάνω απλά απεγκατασταση!

Και μιλάω για την εφαρμογή shazam συγκεκριμένα.

Μπορείς να δοκιμάσεις αν θες την εφαρμογή app lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free

η οποία έχει και faκe lock.Δηλαδή αν κλειδώσεις μια εφαρμογή με fake όταν πατάς να ανοίξει σου γράφει δυστηχώς η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί...

Μπορείς να δοκιμάσεις αν θες την εφαρμογή app lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free

η οποία έχει και faκe lock.Δηλαδή αν κλειδώσεις μια εφαρμογή με fake όταν πατάς να ανοίξει σου γράφει δυστηχώς η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί...

Ευχαριστώ θα την κοιτάξω

OGY-outbe σημερα δεν κανει download τιποτα ....:mad::mad:

εχει κανεις καμια ιδεα ? clear cache κτλ εχει γινει , αλλα παρολα αυτα καμια αλλαγη

Μηνυμα που βγαζει

An error occured!

Invalid parameters

Γεια χαρά, θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου αν γνωρίζετε. Έχει κάποιος ιδέα πώς κάνουμε file retrieval σε android κινητό; Το αρχείο που με ενδιαφέρει στην προκειμένη είναι βίντεο, αλλά είναι χρήσιμο αν υπάρχει τρόπος και για άλλους τύπους αρχείων. Έχω δοκιμάσει με διάφορες εφαρμογές αλλά δε βρίσκω άκρη.

OGY-outbe σημερα δεν κανει download τιποτα ....:mad::mad:

εχει κανεις καμια ιδεα ? clear cache κτλ εχει γινει , αλλα παρολα αυτα καμια αλλαγη

Μηνυμα που βγαζει

An error occured!

Invalid parameters

Αν συνεχίζει να στο βγάζει κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να περιμένεις αναβάθμιση της εφαρμογής.

Κάτι θα άλλαξε το Youtube ως συνήθως.

Sent from my Amstrad CPC 6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

rsmith.smart.jpg

Κάτι θα άλλαξε το Youtube ως συνήθως.

Μαλλον φταιει η εφαρμογη. Τα αλλα δυο "κατεβαστηρια" που εχω δουλευουν σωστα χωρις να εχουν παρει αναβαθμισεις.

Καλησπέρα σε όλους

Έκανα μετάβαση από windows σε android όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις επαφές , δεν μπορώ να τις συγχρονίσω στο gmail .

Επίσης...... διαχείριση > εξαγωγή επαφών που αποθηκεύει ενα αρχείο csv δεν δουλεύει . Τι να κάνω ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο

Καλησπέρα σε όλους

Έκανα μετάβαση από windows σε android όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις επαφές , δεν μπορώ να τις συγχρονίσω στο gmail .

Επίσης...... διαχείριση > εξαγωγή επαφών που αποθηκεύει ενα αρχείο csv δεν δουλεύει . Τι να κάνω ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο

EDIT . Λύθηκε το θέμα με αγορά του transfer απο play store ( 0,99 ευρώ )

EDIT . Λύθηκε το θέμα με αγορά του transfer απο play store ( 0,99 ευρώ )

Δεν χρειαζόταν η αγορά κάποιου app βρε "συνάδελφε" αλλά δεν πειράζει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν χρειαζόταν η αγορά κάποιου app βρε "συνάδελφε" αλλά δεν πειράζει.

Καλησπέρα συνάδελφε

Πως μπορούσα να το κάνω ? Απλά να το γνωρίζω για άλλη φορά

Καλό Σαββατοκύριακο και ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα συνάδελφε

Όλα τα android εκτός από τον dialer που βλέπεις τις επαφές έχουν και ένα εικονίδιο που λέει "επαφές"

Το πατάς και στις ρυθμίσεις έχει μιά επιλογή "επαφές προς εμφάνιση" διαλέγεις το λογαριασμο σου και είσαι οκ.

Επίσης στις Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί βρίσκεις Google, το πατάς και εχει διακοπτάκια τι θέλεις να συγχρονίζει από τις υπηρεσίες...

Πατάς τις επαφές και ότι άλλο θέλεις να συγχρονιστεί

Καλησπέρα συνάδελφε

Όπως είπε ο tsiv, με συγχρονισμο του Gmail.

Επίσης, αυτό που έκανα εγώ, κατέβασα το app outlook και συγχρονισα από εκεί τις επαφές (και ημερολόγιο κλπ).

kαλημερα! ψαχνω να βρω μια εφαρμογη για android να μπορω να κατεβαζω GIF απο το twitter προσοχη να τα αποθηκευη σαν GIF στο κινητο μου μεσα και ΟΧΙ σαν βιντεο ωστε να μπορω να τα ξανανεβασω στο viper πχ σαν GIF γνωριζει καποιος καμια εφαρμογη ?? :O

Ψαχνω προγραμμα apk που να κανει α) καταγραφη διαδρομης β)να μπορει να κανεις προσθηκη σημειων (με σημειωσεις ανα σημειο) και τελος να μπορει να εξαγει ολο αυτο σε kml για να διαβαζεται απο το Google earth. Ακουω προτασεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή google+ από χθές δεν μπορώ να κατεβάσω καμία φωτογραφία και έχει αλλάξει και ο τρόπος που εμφανίζονται οι φωτογραφίες??

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

spacer.png

Παρατηρώ την μεγάλου όγκου συσσώρευση αυτόματα δημιουργημένων αρχείων στο data/anr.

Περίπου 500mb ανά ημέρα. Απ όσο έψαξα, αυτά είναι αρχεία που δημιουργούνται απ το σύστημα όταν κάποια εφαρμογή κρασάρει. Σωστά;

Πώς μπορώ να εντοπίσω τι δημιουργεί το πρόβλημα;

Επίσης η δημιουργία αυτών των αρχείων γίνεται σε όλους ή έχω ενεργοποιήσει κάτι εγώ;

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Παρατήρησα κάτι, για το οποίο όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Ελπίζω να γράφω στο κατάλληλο θέμα.

Στην εφαρμογή μηνυμάτων του κινητού (στη δική μου περίπτωση του j5 2017), σε μία από τις επαφές μου, μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω εναλλαγή από sms/mms σε συνομιλία.

Στην περίπτωση της συνομιλίας, κάθε μήνυμα χωράει 999 χαρακτήρες, τα συννεφάκια αποστολής είναι πράσινα αντί για κίτρινα, τα γράμματα είναι μικρά αντί κεφαλαία, υπάρχει αναφορά παράδοσης και αναφορά ανάγνωσης δίπλα από κάθε μήνυμα και το κυριότερο, η αποστολή των μηνυμάτων είναι δωρεάν.

Αυτή η επιλογή εναλλαγής, υπάρχει μόνο σε αυτή τη μία επαφή. Σε καμία άλλη από τις επαφές μου που στέλνω μηνύματα δεν υπάρχει η σχετική επιλογή στο μενού.

Γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται; Γιατί ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη επαφή και όχι για τις υπόλοιπες;

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρατήρησα κάτι, για το οποίο όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Ελπίζω να γράφω στο κατάλληλο θέμα.

Στην εφαρμογή μηνυμάτων του κινητού (στη δική μου περίπτωση του j5 2017), σε μία από τις επαφές μου, μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω εναλλαγή από sms/mms σε συνομιλία.

Στην περίπτωση της συνομιλίας, κάθε μήνυμα χωράει 999 χαρακτήρες, τα συννεφάκια αποστολής είναι πράσινα αντί για κίτρινα, τα γράμματα είναι μικρά αντί κεφαλαία, υπάρχει αναφορά παράδοσης και αναφορά ανάγνωσης δίπλα από κάθε μήνυμα και το κυριότερο, η αποστολή των μηνυμάτων είναι δωρεάν.

Αυτή η επιλογή εναλλαγής, υπάρχει μόνο σε αυτή τη μία επαφή. Σε καμία άλλη από τις επαφές μου που στέλνω μηνύματα δεν υπάρχει η σχετική επιλογή στο μενού.

Γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται; Γιατί ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη επαφή και όχι για τις υπόλοιπες;

Νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αυτή η επαφή σου θα έχει samsung κινητό και θα πηγαίνει μέσω ίντερνετ το μήνυμα όπως έχει η apple το imessage.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αυτή η επαφή σου θα έχει samsung κινητό και θα πηγαίνει μέσω ίντερνετ το μήνυμα όπως έχει η apple το imessage.
Το σκέφτηκα κι αυτό και το δοκίμασα με άτομο που έχει ακριβώς την ίδια συσκευή με μένα, αλλά και πάλι δεν εμφανίζεται αυτή η επιλογή...

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν αρκετα χρόνια είχα ένα Android κινητό που πάνω στην μπάρα των ειδοποιησεων μου έγραφε σε ποια πόλη βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή. Πχ, Αθήνα, Πειραιάς, Λαμία κτλ. Όταν άλλαζα περιοχή άλλαζε κ αυτό που έγραφε. ΔΕΝ είχα ίντερνετ η τοποθεσία ανοιχτή ποτέ ούτε εφαρμογή ειχα. Μάλλον αυτό γινόταν από κάποια εκπομπή κυψέλης κινητής τηλεφωνίας φαντάζομαι!!? Και ήταν δωρεάν.

Πως μπορώ να το κάνω να δείχνει και τώρα στο Samsung Galaxy A5 2016 μου;;;

Πριν αρκετα χρόνια είχα ένα Android κινητό που πάνω στην μπάρα των ειδοποιησεων μου έγραφε σε ποια πόλη βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή. Πχ, Αθήνα, Πειραιάς, Λαμία κτλ. Όταν άλλαζα περιοχή άλλαζε κ αυτό που έγραφε. ΔΕΝ είχα ίντερνετ η τοποθεσία ανοιχτή ποτέ ούτε εφαρμογή ειχα. Μάλλον αυτό γινόταν από κάποια εκπομπή κυψέλης κινητής τηλεφωνίας φαντάζομαι!!? Και ήταν δωρεάν.

Πως μπορώ να το κάνω να δείχνει και τώρα στο Samsung Galaxy A5 2016 μου;;;

Αυτό το έκανε η sim, η εταιρεία κινητής δηλαδή. Το είχα και στα ασπρομαυρα κινητά όπως Nokia 6110, 8210 κλπ. Πληροφορίες κυψέλης λεγόταν η επιλογή.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned