lek88 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια,να ρωτησω ξερετε καποιο προγραμμα που να μπορω να κλειδωνω τις εφαρμογες???εχω το samsung A5 με εκδοση 5.0.2 AppLock Αν Και υπάρχουν πολλα στο google play που κάνουν δουλειά , εγώ έχω αυτό [ATTACH]62997[/ATTACH] Edited July 15, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Ειμαι απο την πρωην εμπορικη και οταν βαζω τους κωδικους βγαζει μνμ οτι εμεις που εχουμε προσθετο κωδικο απο εμπορικη πρεπει να παμε σε προηγουμενη εκδοση της εφαρμογης για να μπουμε. Το ζητουμενο ειναι πως καταργουμε το update? Μια βοηθεια καποιος πως παμε στην προηγουμενη εκδοση? Ψαχνω και τον google και δεν βρισκω την προηγουμενη εκδοση της εφαρμογης. Αυτη η αλφα οτι νανε ειναι εκανε update χωρις να μας ειδοποιει για τις παρενεργιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Μια βοηθεια καποιος πως παμε στην προηγουμενη εκδοση? Ψαχνω και τον google και δεν βρισκω την προηγουμενη εκδοση της εφαρμογης. Αυτη η αλφα οτι νανε ειναι εκανε update χωρις να μας ειδοποιει για τις παρενεργιες Σου ανέβασα την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής εδώ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα tablet Connect-Me (με 4.0.4) κι έχω συνδέσει ένα φυσικό πληκτρολόγιο, μέσω του adaptor, που συμπεριλαμβανόταν στη συσκευασία. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι ότι δε μπορώ να γυρίσω τη γλώσσα του φυσικού πληκτρολογίου στα Ελληνικά. Εννοείται ότι το tablet έχει τα Ελληνικά. Μπορώ να γράψω με το φυσικό πληκτρολόγιο στα Ελληνικά ή μόνο Greeklish (τα σιχαίνομαι); :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Ελληνικο HW πληκτρολογιο και εισαι κομπλε, αλαζεις γλωσσα με ctl+space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Ελληνικο HW πληκτρολογιο και εισαι κομπλε, αλαζεις γλωσσα με ctl+space Παίζει να είναι και ο μοναδικός συνδυασμός που δε δοκίμασα! :lol: Thanks!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? Τι flash έφαγε το κινητό μου και δεν μου αναγνωρίζει μια κάρτα sdxc 64gb που αγόρασα και είναι σε format exfat και μου λέει ότι είναι κατεστραμενη? Το PC την βλέπει κανονικά. Να σημειώσω επίσης κάτι σημαντικό, όταν την τοποθέτησα πρώτη φορά στο κινητό την είδε κανονικά, δημιούργησε και ορισμένους φακέλους. Όταν την έβγαλα έσβησα αυτούς τους φακέλους για να κάνω copy-paste τα αρχεία που είχα από την προηγούμενη κάρτα. Έχω ένα Samsung Galaxy grand duos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? Τι flash έφαγε το κινητό μου και δεν μου αναγνωρίζει μια κάρτα sdxc 64gb που αγόρασα και είναι σε format exfat και μου λέει ότι είναι κατεστραμενη? Το PC την βλέπει κανονικά. Να σημειώσω επίσης κάτι σημαντικό, όταν την τοποθέτησα πρώτη φορά στο κινητό την είδε κανονικά, δημιούργησε και ορισμένους φακέλους. Όταν την έβγαλα έσβησα αυτούς τους φακέλους για να κάνω copy-paste τα αρχεία που είχα από την προηγούμενη κάρτα. Έχω ένα Samsung Galaxy grand duos. Προφανως εσβυσες και τους φακελους που χρειαζεται το συστημα για να "διαβασει" τη καρτα... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Προφανως εσβυσες και τους φακελους που χρειαζεται το συστημα για να "διαβασει" τη καρτα... Και τι κάνουμε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Αν έχεις κρατήσει backup, δοκίμασες να την κάνεις φορματ μέσα από το κινητό ? Η δεν σου δίνει την δυνατότητα καθόλου ? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Αν έχεις κρατήσει backup, δοκίμασες να την κάνεις φορματ μέσα από το κινητό ? Η δεν σου δίνει την δυνατότητα καθόλου ? Δεν μου δίνει καθόλου τη δυνατότητα. Δηλαδή αν τη βάλω σε άλλο κινητό θα δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ίσως. Αν απλά μπορέσεις να την κάνεις φορματ μέσω κινητού, τότε ίσως να ξαναδημιουργηθουν οι φάκελοι που διέγραψες. Απλά μια σκέψη κάνω Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλησπέρα ψάχνω κάποιον caller id που να είναι όμως παραμετροποιησιμος,δλδ να μπορείς εσύ να φτιάξεις που θέλεις να εμφανίζεται το όνομα η ο αριθμός η τα πλήκτρα της απάντησης και τις απόρριψης των κλήσεων και όχι να είναι τυποποιημένα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλησπερα. Εβαλα σημερα το game killer στο Lenovo A806, και οταν το ανοιγω βγαζει μαυρη οθονη (φαινονται ομως τα εικονιδια μπαταριας , σηματος κλπ στην πανω μπαρα). Τι μπορει να παει λαθος? Υποψιν, το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο, αλλα δεν εγκατεστησα το game killer απο την recovery. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? Τι flash έφαγε το κινητό μου και δεν μου αναγνωρίζει μια κάρτα sdxc 64gb που αγόρασα και είναι σε format exfat και μου λέει ότι είναι κατεστραμενη? Το PC την βλέπει κανονικά. Να σημειώσω επίσης κάτι σημαντικό, όταν την τοποθέτησα πρώτη φορά στο κινητό την είδε κανονικά, δημιούργησε και ορισμένους φακέλους. Όταν την έβγαλα έσβησα αυτούς τους φακέλους για να κάνω copy-paste τα αρχεία που είχα από την προηγούμενη κάρτα. Έχω ένα Samsung Galaxy grand duos. Αντέγραψε τα δεδομένα της κάρτας στον υπολογιστή και κάνε format στην κάρτα απ' τα windows. Μετά βάλε τα δεδομένα στην κάρτα ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Καλησπερα. Εβαλα σημερα το game killer στο Lenovo A806, και οταν το ανοιγω βγαζει μαυρη οθονη (φαινονται ομως τα εικονιδια μπαταριας , σηματος κλπ στην πανω μπαρα). Τι μπορει να παει λαθος? Υποψιν, το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο, αλλα δεν εγκατεστησα το game killer απο την recovery. Ευχαριστω. Ρώτα στα παιχνίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Πως αγοράζετε εφαρμογές τωρα που δεν γίνοντε συναλλαγές με εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 καλησπερα! μια ερωτηση.. υπαρχει τροπος σε κινητο με λογισμικο android (το ενα ειναι samsung s duos, το αλλο mls king), να βαλω καποια ρυθμιση ετσι ωστε απο προεπιλογη οταν απαντω εισερχομενες κλησεις να μπαινει σε ανοιχτη ακροαση αυτοματα; εχω την εντυπωση πως ειναι θεμα λογισμικου κι οχι εταιρειας.. γι αυτο το εβαλα εδω. ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Πως αγοράζετε εφαρμογές τωρα που δεν γίνοντε συναλλαγές με εξωτερικό? Δες απο το ποστ 2773 μεχρι το τελος του τοπικ εκει --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6207587#post6207587 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά θελω μια εφαρμογή που να γράφω το όνομα μου κανονικά στα ελληνικά και να μου δείχνει πως γράφετε σε άλλες γλώσσες !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά θελω μια εφαρμογή που να γράφω το όνομα μου κανονικά στα ελληνικά και να μου δείχνει πως γράφετε σε άλλες γλώσσες !!!!! Google Translate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Google Translate Δοκίμασα και μου το βγάζει σε ολες τις γλώσσες το ιδιο όπως στην αγγλικη. Δεν θέλω να κάνω μετάφραση το όνομα για να δω τι σημαίνει αλλά να δω πως γράφετε το όνομα Σε άλλες γλώσσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Δοκίμασα και μου το βγάζει σε ολες τις γλώσσες το ιδιο όπως στην αγγλικη. Δεν θέλω να κάνω μετάφραση το όνομα για να δω τι σημαίνει αλλά να δω πως γράφετε το όνομα Σε άλλες γλώσσες Και αν το όνομα σου δεν υπάρχει στις γλώσσες που ζητάς; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Και αν το όνομα σου δεν υπάρχει στις γλώσσες που ζητάς; Κ αυτό σωστό...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση σε lollipop το κινητό μου samsung galaxy alpha, αλλά κολλάει και ζεσταίνεται αρκετά. Υπάρχει τρόπος για downgrade σε 4.4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts