diecast Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Πως κανω εκαθαριση στο χ10? Αυτο προσπαθησα να κανω αλλα δεν βρηκα πως! Ενω σε αλλα κινητα ξερω Εκανα εκκαθαριση στο youtube αλλα τπτ! Με το flash player τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Φαντάζομαι εννοείς info με τα νούμερα. Δεν έγινε κάτι. Ίσως στο Βέλγιο να είναι αλλιώς! Περίεργο. Νομίζω όλα τα android τηλέφωνο από την 2.1 που έχω δοκιμάσει μέχρι 4.3, το έχουν το info. *#*#4696#*#* . Αν δεν το κάνει, δες στο google για το τηλέφωνο σου αν έχουν αλλάξει αυτό το shortcut. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 καλημέρα. είμαι απο εκείνους που κάνουν συγχρονισμό πάνω απο μια φορα την ημέρα, κάθε μέρα. όποτε αλλάζω ρομ ή κάνω hard reset, μετά κάνω sync και όλα τα δεδομένα μου επανέρχονται. όλα ΕΚΤΟΣ από τους κωδικούς wifi. τι μπορεί να φταίει? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εχθές η Γυναίκα μου έκανε την αναβάθμιση του Gmail και το κινητό πέφτει σε bootloop. Υπάρχει τρόπος να συνέλθει χωρίς να κάνει επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εχθές η Γυναίκα μου έκανε την αναβάθμιση του Gmail και το κινητό πέφτει σε bootloop. Υπάρχει τρόπος να συνέλθει χωρίς να κάνει επαναφορά; Δοκίμασες να κάνεις wipe cache/dalvik; Εναλλακτικά, ίσως μπορείς με adb να σβήσεις από το /data/ το gmail. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ερχεται η νέα αναβάθμιση!!! http://trollokomio.blogspot.gr/2013/10/android-44-screenshots.html :D Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Περίεργο. Νομίζω όλα τα android τηλέφωνο από την 2.1 που έχω δοκιμάσει μέχρι 4.3, το έχουν το info. *#*#4696#*#* . Αν δεν το κάνει, δες στο google για το τηλέφωνο σου αν έχουν αλλάξει αυτό το shortcut. To σωστό ειναι *#*#4636#*#* και λειτουργει κανονικά και στα mtk κινητά όπως του φίλου.Απλά επειδή ο default dialer δεν υποστηρίζει τέτοιες εντολές,χρειάζεται είτε ex dialer,είτε η εφαρμογή mtk engineering mode --->android settings--->πληροφορίες τηλεφώνου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 To σωστό ειναι *#*#4636#*#* και λειτουργει κανονικά και στα mtk κινητά όπως του φίλου.Απλά επειδή ο default dialer δεν υποστηρίζει τέτοιες εντολές,χρειάζεται είτε ex dialer,είτε η εφαρμογή mtk engineering mode --->android settings--->πληροφορίες τηλεφώνου Για αυτό καλύτερα να γράφεις info παρά αριθμούς... μπέρδεψα το 3 με το 9 που είναι από κάτω. Θενξ για την διόρθωση αλλά και την διευκρίνηση σχετικά με τα mtk! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπέρα !! Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να μου πεις τις ρυθμίσεις που χρειάζεται με το MobileUncle Tools το WIFI για να βελτιωθεί η λήψη σήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπερα παιδια, προσπαθω να δω εναν αγωνα μεσω live streaming στο tablet απο τον dolphin και ενω εχω εγκαταστησει τον flash player, οταν πηγαινω στα site για ποδοσφαιρο δεν μου δειχνει το video. Υπαρχει καποια αλλη λυση για να δω κανενα ματς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπερα παιδια, προσπαθω να δω εναν αγωνα μεσω live streaming στο tablet απο τον dolphin και ενω εχω εγκαταστησει τον flash player, οταν πηγαινω στα site για ποδοσφαιρο δεν μου δειχνει το video. Υπαρχει καποια αλλη λυση για να δω κανενα ματς; Δεν θυμάμαι αν ο Dolphin υποστηρίζει flash, αλλά ίσως χρειάζεται να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του. Αλλιώς ψάξε στο play store για "flash browser". Ένας από τους γνωστούς που υποστηρίζουν flash είναι ο Boat, που και αυτός θέλει ενεργοποίηση του μέσα στα settings του. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Υπάρχει και ο flashfox πάντως που είναι έτοιμος από μόνος του https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.browser.flashfox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Γεια σας παιδιά, προσπαθώ να βρω μια εφαρμογή για να κάνω voice dialing στις επαφές μου όπως τον παλιό καλό καιρό που πατούσες ένα κουμπί και έλεγες πάρε τον τάδε και έπαιρνε στα απλά κινητά. Θα ήθελα αυτή η εφαρμογή να μην απαιτεί ανοικτά τα δεδομένα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Γεια σας παιδιά, προσπαθώ να βρω μια εφαρμογή για να κάνω voice dialing στις επαφές μου όπως τον παλιό καλό καιρό που πατούσες ένα κουμπί και έλεγες πάρε τον τάδε και έπαιρνε στα απλά κινητά. Θα ήθελα αυτή η εφαρμογή να μην απαιτεί ανοικτά τα δεδομένα. Ευχαριστώ. Το android έχει ενσωματωμένες φωνητικές εντολές που δουλέυουν και χωρίς δεδομένα. Για να καλέσεις κάποιον, πρέπει η επαφή να είναι στα Αγγλικά. Κάποτε είχα δοκιμάσει να προσθέσω Αγγλικό "nickname" αλλά δεν το αναγνώριζε. Δεν το έχω παλέψει πολύ, αν κάποιος έχει ασχοληθεί περισσότερο είναι ευπρόσδεκτος να συμβάλλει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Δοκίμασες να κάνεις wipe cache/dalvik; Εναλλακτικά, ίσως μπορείς με adb να σβήσεις από το /data/ το gmail. Τελικά, προέβην αναγκαστικά σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. :mad: Ευχαριστώ. Εξοργιστικό αυτό το πράγμα... Από μία ενημέρωση να ''χάνεις'' το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Γεια σας παιδιά, προσπαθώ να βρω μια εφαρμογή για να κάνω voice dialing στις επαφές μου όπως τον παλιό καλό καιρό που πατούσες ένα κουμπί και έλεγες πάρε τον τάδε και έπαιρνε στα απλά κινητά. Θα ήθελα αυτή η εφαρμογή να μην απαιτεί ανοικτά τα δεδομένα. Ευχαριστώ. Δοκίμασε το svox classic και svox ariadne απο το play . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα !! Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να μου πεις τις ρυθμίσεις που χρειάζεται με το MobileUncle Tools το WIFI για να βελτιωθεί η λήψη σήματος...HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα !! Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να μου πεις τις ρυθμίσεις που χρειάζεται με το MobileUncle Tools το WIFI για να βελτιωθεί η λήψη σήματος...HELP Καμία σχέση δεν έχει το mtk engineer menu με το σήμα του Wifi Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Δοκίμασε το svox classic και svox ariadne απο το play . Κάνει κάτι τέτοιο το svox; Δεν το νομίζω.Το svox μετατρέπει κείμενο σε ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Γεια σας παιδιά, προσπαθώ να βρω μια εφαρμογή για να κάνω voice dialing στις επαφές μου όπως τον παλιό καλό καιρό που πατούσες ένα κουμπί και έλεγες πάρε τον τάδε και έπαιρνε στα απλά κινητά. Θα ήθελα αυτή η εφαρμογή να μην απαιτεί ανοικτά τα δεδομένα. Ευχαριστώ. Υπάρχει σίγουρα τέτοια εφαρμογή, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ και δε θυμάμαι πως λέγεται. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα σου πει. Πάντως είναι επί πληρωμή γύρω στα 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 υπαρχει τροπος να βγαλω την ωρα απο το notification bar? προσοχη.. οχι την status bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Mπορώ να αλλάξω το thumb view σε list view στα bookmarks του Chrome σε stock JB 4.1.2 ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ρε παιδια εχω εδω κ καιρο το thl w8+ ολα καλα αλλα εχω ενα θεματακι οταν μιλαω στο τηλ και παω να το κλεισω απομακρυνοντας το απο το αυτι μου η οθονη δεν ενεργοπηειτε αμεσως μηπως μπορειτε να μου πειτε πως να βελτιωσω καλυτερη αποκριση του αισθητηρα προσεγγισης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ρε παιδια εχω εδω κ καιρο το thl w8+ ολα καλα αλλα εχω ενα θεματακι οταν μιλαω στο τηλ και παω να το κλεισω απομακρυνοντας το απο το αυτι μου η οθονη δεν ενεργοπηειτε αμεσως μηπως μπορειτε να μου πειτε πως να βελτιωσω καλυτερη αποκριση του αισθητηρα προσεγγισης???το ιδιο θεμα εχω και εγω στο zopo 980 μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Για να βρούμε την συσκευή μας με το android device manager, πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts