Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να αλλαξεις τον bootloader της συσκευης πρεπει να εχεις περασει αλλη ρομ ή μπορει να ειναι και σε στοκ απλα να ειναι ρουταρισμενο;

ευχαριστω πολυ

Ο bootloader νομίζω αλλάζει μόνο με original rom από υπολογιστή ή έχοντας s off με μια περίπλοκη διαδικασία. Για ποιο λόγο να το αλλάξεις;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

για να αλλαξεις τον bootloader της συσκευης πρεπει να εχεις περασει αλλη ρομ ή μπορει να ειναι και σε στοκ απλα να ειναι ρουταρισμενο;

ευχαριστω πολυ

Κατά το flash μιας νέας Ρομ ΔΕΝ πειραζεται ο bootloader. Αυτόν πρέπει να τον περάσεις με adb από το pc.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ο bootloader νομίζω αλλάζει μόνο με original rom από υπολογιστή ή έχοντας s off με μια περίπλοκη διαδικασία. Για ποιο λόγο να το αλλάξεις;

σορρυ λαθος μου...boot animation ηθελα να γραψω....:O

Βρίσκεις το boot animation που θελεις στο αντίστοιχο thread της συσκευής σου ,διαβάζεις αυτά που γράφει ο δημιουργός του και κάνοντας ενα nadroid backup δοκιμάζεις .

Κάποια δουλεύουν και σε stock αλλά στα περισσότερα πρέπει να έχεις custom rom ,αναφέρομαι για την συσκευή σου ( htc one).

Samsung galaxy s21+

Έχει κανείς υπόψη τι γίνεται όταν κινητό με mhl σε 1080p συνδέεται σε τηλεόραση με 720p?

Λογικά θα βγάζει έξοδο σε 720p

Εμένα πάντως αυτό κάνει.

Γεια σας παιδια!

Μιας και ειμαι καινουριος σε android, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου λυσει ενα προβλημα που εχω, σχετικα με τη μουσικη που περναω μεσα στο κινητο μου, αφου δε μου διαβαζει τους ελληνικους μικρους χαρακτηρες και τα βγαζει ¨κινεζικα¨!

Μηπως υπαρχει καποιο codec ή καποιο player που να τα διαβαζει χωρις προβληματα???

Ευχαριστω!!

iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB

Γεια σας παιδια!

Μιας και ειμαι καινουριος σε android, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου λυσει ενα προβλημα που εχω, σχετικα με τη μουσικη που περναω μεσα στο κινητο μου, αφου δε μου διαβαζει τους ελληνικους μικρους χαρακτηρες και τα βγαζει ¨κινεζικα¨!

Μηπως υπαρχει καποιο codec ή καποιο player που να τα διαβαζει χωρις προβληματα???

Ευχαριστω!!

απο που κατεβαζεις τραγουδια?

Γεια σας παιδια!

Ευχαριστω!!

απο που κατεβαζεις τραγουδια?

Για εφαρμογές μουσικής και μουσική στο Android, δείτε το Android - προτάσεις: Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

Καλημερα σας! Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Υπαρχει καποιος τροπος ωστε το κινητο μου (Samsung Galaxy S III ) να παιρνει ιντερνετ απο το λαπτοπ μου στο οποιο εχω 3G συνδεση της Vodafone???

Μια χαρά δουλεύει και σε συσκευές με LCD.

αδειάζει τη μπαταρία όμως

τα bootanimation τα αλλάζεις απ΄το /system/media,βρίσκοντας κατάλληλα για την ανάλυση της οθόνης σου, έχοντας πρόσβαση root

Έχει κανείς υπόψη τι γίνεται όταν κινητό με mhl σε 1080p συνδέεται σε τηλεόραση με 720p?
το κινητό δίνει και 720p και μικρότερες φυσικά

Καλημερα σας! Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Υπαρχει καποιος τροπος ωστε το κινητο μου (Samsung Galaxy S III ) να παιρνει ιντερνετ απο το λαπτοπ μου στο οποιο εχω 3G συνδεση της Vodafone???

ρώτα σε θέμα για υπολογιστές και windows για το πώς κάνεις tethering από τα windows

Επειδή κάνει ουσιαστικά clone θα επιμείνω.

Το κινητό δείχνει 1080p και στην τηλεόραση στέλνει 720p? Ταυτόχρονα;

ναι .

Καλησπερα,ειμαι καινουριο μελος του φορουμ και πολυ απελπισμενος σε σχεση με το προβλημα που εχει προκυψει.Μου εκαναν δωρο ενα ταμπλετ VIRGO MID9120 με τα εξης στοιχεια, android 4.0.4 , baseband version 1,5 , kernel version 3.0.8+ το κινητο μου ειναι το sony ericsson NEO V και υπαρχει εγκατεστημενη στο λαπ-τοπ μου η εφαρμογη PCC companion που αφορα το κινητο.Συνδεσα το ταμπλετ στο λαπ-τοπ με το καλωδιο που ειχε στην συσκευασια του και χωρις καμμια ερωτηση ή καποια αλλη ενδειξη εχει συμβει κατι που με τις λιγες γνωσεις που εχω μου φαινεται αδυνατον.Το ταμπλετ συμπεριφερεται σαν το κινητο μου,οτι παω να εγκαταστησω απο το μαρκετ μου λεει οτι ειναι συμβατο με το μοντελο του κινητου μου και κανει εγκατασταση,ψαχνω να βρω μεσα στο μενου των ληψεων την εφαρμογη που κατεβασα (π.χ. firefox,keyboard) και δεν υπαρχει τιποτα.Μολις το κινητο μπει στο διαδυκτιο αρχιζει και κανει ληψη αυτα που κατεβασα στην ταμπλετα (δεν εχουν συνδεθει ΠΟΤΕ μεταξυ τους) και με τρελαινει,επισης στο ταμπλετ δεν παιζουν κλιπ απο youtube (γραφουν οτι δεν παιζουν σε κινητα).Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα,εχω φρικαρει.Μπορει καποιος να με ενημερωσει για καποια λυση?

Ευχαριστω.

Κάθε 3μερες το κινητό θέλει επανεκκίνηση γιατί λαγκαρι στης επαφές, ενώ από μνήμη είναι πάνω από 100μβ και cashe καθάρισμα κάθε μέρα γιατί;;

Μήπως να πρέπει να το κλείνουμε κάθε βράδυ;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Εαν το αφηνεις ανοιχτο και το βραδυ που και που θελει και μια επανεκκινηση.

Κάθε 3μερες το κινητό θέλει επανεκκίνηση γιατί λαγκαρι στης επαφές, ενώ από μνήμη είναι πάνω από 100μβ και cashe καθάρισμα κάθε μέρα γιατί;;

Νομίζω είναι περισσότερο θέμα της συσκευής σου - αν υπάρχει χωριστό θέμα για αυτήν, λογικά θα βρεις πιο χρήσιμες πληροφορίες εκεί. Εγώ τυπικά κάνω επανεκκίνηση μια φορά το μήνα και δεν έχω θέμα.

μπορω να εχω ειδοποιησεις για αδιαβαστα μηνυματα κ κληεις στη lockscreen??

αλλα να μην με παει σε συγκεκριμενη lockscreen της εφαρμογης αλλα αυτη που εχω Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Αν έχεις android 4.2 κοίτα το dashclock.

έχω κάνει root το κινητό μου εδώ και 8 μήνες, και θα ήθελα να μάθω αν κάνω hard reset τι μπορεί να συμβεί?

και αν γίνετε τελικά τι πρέπει να προσέξω?

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

έχω κάνει root το κινητό μου εδώ και 8 μήνες, και θα ήθελα να μάθω αν κάνω hard reset τι μπορεί να συμβεί?

και αν γίνετε τελικά τι πρέπει να προσέξω?

Το hard reset σβήνει ότι εγκατέστησες manually ή από το play store και όλες σου τις ρυθμίσεις.

Κατεβασμένα αρχεία, βίντεο, φωτογραφίες κτλ, δεν χάνονται. Ούτε το root.

Καλησπερα,ειμαι καινουριο μελος του φορουμ και πολυ απελπισμενος σε σχεση με το προβλημα που εχει προκυψει.Μου εκαναν δωρο ενα ταμπλετ VIRGO MID9120 με τα εξης στοιχεια, android 4.0.4 , baseband version 1,5 , kernel version 3.0.8+ το κινητο μου ειναι το sony ericsson NEO V και υπαρχει εγκατεστημενη στο λαπ-τοπ μου η εφαρμογη PCC companion που αφορα το κινητο.Συνδεσα το ταμπλετ στο λαπ-τοπ με το καλωδιο που ειχε στην συσκευασια του και χωρις καμμια ερωτηση ή καποια αλλη ενδειξη εχει συμβει κατι που με τις λιγες γνωσεις που εχω μου φαινεται αδυνατον.Το ταμπλετ συμπεριφερεται σαν το κινητο μου,οτι παω να εγκαταστησω απο το μαρκετ μου λεει οτι ειναι συμβατο με το μοντελο του κινητου μου και κανει εγκατασταση,ψαχνω να βρω μεσα στο μενου των ληψεων την εφαρμογη που κατεβασα (π.χ. firefox,keyboard) και δεν υπαρχει τιποτα.Μολις το κινητο μπει στο διαδυκτιο αρχιζει και κανει ληψη αυτα που κατεβασα στην ταμπλετα (δεν εχουν συνδεθει ΠΟΤΕ μεταξυ τους) και με τρελαινει,επισης στο ταμπλετ δεν παιζουν κλιπ απο youtube (γραφουν οτι δεν παιζουν σε κινητα).Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα,εχω φρικαρει.Μπορει καποιος να με ενημερωσει για καποια λυση?

Ευχαριστω.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum!

Το κινητό έχει γενικώς το google play εγκατεστημένο; Αλλιώς αν πηγαίνεις από την ιστοσελίδα, το μόνο που κάνεις είναι να ζητήσεις να γίνει η εγκατάσταση στο κινητό σου! Επιπλέον κάποια βίντεο είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην παίζουν από κινητά αλλά μόνο από υπολογιστή. Τσέκαρε στις ρυθμίσεις του browser του tablet να φαίνεται το desktop site (user agent) κι όχι το mobile site αλλά και πάλι σε κάποια video μπορεί να μη λειτουργήσει αυτό ;)

Τhe end of an era...

H ταμπλετα το εχει εγκατεστημενο,η πλακα ειναι ομως οτι τα κλιπ που δεν βλεπω στο ταμπλετ στο κινητο τα βλεπω χωρις κανενα προβλημα.Οντας λιγο ασχετος,πως επεμβαινω στις ρυθμισεις του broswer? Ευχαριστω για την βοηθεια.

H ταμπλετα το εχει εγκατεστημενο,η πλακα ειναι ομως οτι τα κλιπ που δεν βλεπω στο ταμπλετ στο κινητο τα βλεπω χωρις κανενα προβλημα.Οντας λιγο ασχετος,πως επεμβαινω στις ρυθμισεις του broswer? Ευχαριστω για την βοηθεια.

Πρεπει να υπαρχει εφαρμογη youtube player του μαρκετ.

Αναβαθμισεις εχεις κανει;

Στο μαρκετ υπαρχεις με καποιο λογαριασμο. Οποιος κανει εισοδο φαινεται οτι υπαρχει ξαι η συσκευη.

Δλδ κατα καποιον τροπο απο οποιονδηποτε browser μπορεις να συγχρονισεις το κινητο σου με το μαρκετ.

Αντι να πανικοβαλλεσαι, αραξε και σιγα σιγα θα τα μαθεις ολα.

Ξεκινα τις αναζητησεις σου γιατι οι απαντησεις στα φορουμ αργουν, αλλα οτι θελεις να μαθεις εχει γραφτει χιλιαδες φορες.

Παντως οτι σου συμβαινει ειναι φυσιολογικο

ΥΓ.

Για να βρεις τις ρυθμισεις πατα στο κουμπι ρυθμισεις.

Edited by pavlitakis1

Υπαρχω με διαφορους λογαριασμους (ψαχνοντας για λυση ανοιξα 2 νεα mail)Στο παλιο εχει περασμενη την συσκευη του κινητου και δεν μου δινει δυνατοτητα να την αλλαξω,στα νεα μου εβγαλε μια λιστα με συσκευες που η δικια μου δεν υπαρχει μεσα και ετσι δεν μπορω να προχωρησω,τελικα δεν εβαλα καμμια.Αν τελικα δεν βγαλω ακρη με το μαρκετ,δηλαδη δεν μπορεσω να ταιριαξω την συσκευη,δεν υπαρχει αλλος τροπος για να καταβασω προγραμματα,παιχνιδια και οτι αλλο χρειαστω?Παλιοτερα δεν ηταν απλουστερα και ευκολοτερα τα πραγματα?ουτε συνδεση με λογαριασμο,ουτε δηλωση συσκευης.Η απορια μου ομως παραμενει,γιατι ενω στο κινητο παιζουν σχεδον τα παντα στην ταμπλετα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν παιζουν σε κινητα:what:Οσο για αναβαθμιση μου βγαζει οτι εχει το τελευταιο λογισμικο.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned