Jump to content

babis156

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About babis156

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

babis156's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπαρχω με διαφορους λογαριασμους (ψαχνοντας για λυση ανοιξα 2 νεα mail)Στο παλιο εχει περασμενη την συσκευη του κινητου και δεν μου δινει δυνατοτητα να την αλλαξω,στα νεα μου εβγαλε μια λιστα με συσκευες που η δικια μου δεν υπαρχει μεσα και ετσι δεν μπορω να προχωρησω,τελικα δεν εβαλα καμμια.Αν τελικα δεν βγαλω ακρη με το μαρκετ,δηλαδη δεν μπορεσω να ταιριαξω την συσκευη,δεν υπαρχει αλλος τροπος για να καταβασω προγραμματα,παιχνιδια και οτι αλλο χρειαστω?Παλιοτερα δεν ηταν απλουστερα και ευκολοτερα τα πραγματα?ουτε συνδεση με λογαριασμο,ουτε δηλωση συσκευης.Η απορια μου ομως παραμενει,γιατι ενω στο κινητο παιζουν σχεδον τα παντα στην ταμπλετα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν παιζουν σε κινητα:what:Οσο για αναβαθμιση μου βγαζει οτι εχει το τελευταιο λογισμικο.
  2. H ταμπλετα το εχει εγκατεστημενο,η πλακα ειναι ομως οτι τα κλιπ που δεν βλεπω στο ταμπλετ στο κινητο τα βλεπω χωρις κανενα προβλημα.Οντας λιγο ασχετος,πως επεμβαινω στις ρυθμισεις του broswer? Ευχαριστω για την βοηθεια.
  3. Καλησπερα,ειμαι καινουριο μελος του φορουμ και πολυ απελπισμενος σε σχεση με το προβλημα που εχει προκυψει.Μου εκαναν δωρο ενα ταμπλετ VIRGO MID9120 με τα εξης στοιχεια, android 4.0.4 , baseband version 1,5 , kernel version 3.0.8+ το κινητο μου ειναι το sony ericsson NEO V και υπαρχει εγκατεστημενη στο λαπ-τοπ μου η εφαρμογη PCC companion που αφορα το κινητο.Συνδεσα το ταμπλετ στο λαπ-τοπ με το καλωδιο που ειχε στην συσκευασια του και χωρις καμμια ερωτηση ή καποια αλλη ενδειξη εχει συμβει κατι που με τις λιγες γνωσεις που εχω μου φαινεται αδυνατον.Το ταμπλετ συμπεριφερεται σαν το κινητο μου,οτι παω να εγκαταστησω απο το μαρκετ μου λεει οτι ειναι συμβατο με το μοντελο του κινητου μου και κανει εγκατασταση,ψαχνω να βρω μεσα στο μενου των ληψεων την εφαρμογη που κατεβασα (π.χ. firefox,keyboard) και δεν υπαρχει τιποτα.Μολις το κινητο μπει στο διαδυκτιο αρχιζει και κανει ληψη αυτα που κατεβασα στην ταμπλετα (δεν εχουν συνδεθει ΠΟΤΕ μεταξυ τους) και με τρελαινει,επισης στο ταμπλετ δεν παιζουν κλιπ απο youtube (γραφουν οτι δεν παιζουν σε κινητα).Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα,εχω φρικαρει.Μπορει καποιος να με ενημερωσει για καποια λυση? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...