Jump to content

hectoras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hectoras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

hectoras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα! Εχετε υποψη κανεναν προγραμμα για να αντιγραψω τα sms στον υπολογιστη μου?
  2. Ποιος ειναι καταλληλος φορτιστης για το συγκεκριμενο κινητο;Δλδ τι τεχνικα χαρακτηριστικα πρεπει να εχει;;; Τι input και τι output πρεπει να εχει;;;;
  3. Σημερα εκανα μια αναβαθμηση λογισμικου,γυρω στα 43mb. Για τι προκειται?
  4. Μετα την προσφατη αναβαθμηση σε 4.3 εχω προσεξει οτι τα mail δεν ερχονται αυτοματα.Για να τσεκαρω εαν εχω νεα μνμ πρεπει να το κανω χειροκινητα. Εχει αλλαξει κατι με τον συνχρονισμο? Ή πρεπει να αλλαξω εγω κατι απο τις ρυθμισεις? Ποιες ρυθμισεις πρεπει να εχω για να ειδοποιημε οταν ερχεται mail?
  5. Ναι σωστα.Το γνωριζω...αλλα ψαχνω να το βρω για να το βαλω μονος μου. Σε οσα site εψαξα δεν μπορεσα να το βρω.
  6. Καλησπερα! Εχω το κινητο σε λευκο χρωμα.Ψαχνω να βρω ανταλλακτικο το ασημι πλαισιο που ειναι γυρω γυρω απο το κινητο. Εχω ψαξει στο web για το συγκεκριμενο ανταλακτικο αλλα δεν το βρισκω. Και κατι ακομα,καποιο αξιοπιστο Online store ή κατι παρομοιο για αγορα ανταλλακτικων?
  7. Εχω παρατηρησει οτι οποτε κανω απεγκατασταση ενα προγραμμα παντα αφηνει μερικα αρχεια μεσα στο κινητο. Η ερωτηση μου ειναι εαν μπορω να κανω κατι σαν format στο κινητο,ωστε να βαλω απο την αρχη οποια προγραμματα χρειαζομαι εγω ή εστω να ξεκνησω με τα εργοστασιακα προγραμματα. Ευχαριστω.
  8. Καλησπερα σε ολους! Υπαρχει δυνατοτητα με καποιο τροπο να βαλω φωνητικη πληκτρολογηση στα ελληνικα??? Ευχαριστω προκαταβολικα!
  9. Υπαρχει κανενας παροποιος καταλογος ποιο αξιοπιστος μηπως?!?!
  10. Δοκιμασε να πατησεις *#0228# Θα μπεις στο battery stats του κινητου.Μετα πατα το Quick Start.Δοκιμασε να το φορτισεις τοτε.
  11. Πως σας φαινετε? [ATTACH]35582[/ATTACH] [ATTACH]35583[/ATTACH]
  12. Ψαχνοτας κωδικους για την συσκευη επεσε το ματι μου σε εναν κωδικο *#0228# Battery status (ADC, RSSI reading) που μου εβγαζε το battery stats. [ATTACH]35444[/ATTACH] Στο κατω μερος της οθονης ειχε μια επιλογη και ελεγε Quick start.Το πατησα....Αφου ειχα φορτησει το κινητο μου πληρως το αφησα να δω ποσο θα κρατησει η μπαταρια. Και ιδου τα αποτελεσματα. [ATTACH]35445[/ATTACH] Ξερει κανεις τι υποτιθεται κανει το Quick restart?!?!? Συνηθως η μπαταρια του κινητου μου κρατουσε 3 μερες.Χωρις να κανω χρηση του ιντερνετ,του wifi.Απλα μονο κλησεις.... Το κινητο μου δεν ειναι root ,ουτε τπτ....οπως το αγορασα ειναι...
  13. Οχι.Ρωτησα μηπως την εχει κανεις και ξερει τπτ παραπανω...
  14. Τι γνωμη εχετε για αυτη την μπαταρια? http://www.shopandroid.com/seidio-innocell-3500mah-super-extended-life-battery-w-nfc/8A37A12231.htm
×
×
  • Create New...