Jump to content

Irenek_1990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Irenek_1990

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Irenek_1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. to νοτε 2 παιρνει word, excel κτλ??
  2. πως μπορω να βαλω φραγη στο να με παιρνουν με αποκριψη? καπου το ειχα βρει στις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να θυμηθω.
  3. Πηγα ρυθμισεις-διαχειριστης εφαρμογων βρηκα το swiftkey αλλα δεν ειχε επιλογη να το μεταφερω στη μνημη τηλεφωνου μονο να το απεγκαταστησω κ να κανω εκκαθαριση δεδομενων.δεν ελεγε πουθενα οτι ειναι στη καρτα μνημης.
  4. Ηταν αδρανοποιημενο στο greenify αλλα το ενεργοποιησα αλλα τιποτα. Πως μπορω να το μεταφερω στη μνημη της συσκευης αν ειναι στη καρτα μνημης??
  5. Γίνετα να απενεργοποιησω τελείως το πληκτρολογιο της samsung?? Γιατι κάθε φορά που βαζω ως προεπιλογη το swiftkey μετά από λίγο ξαναμπαίνει το κανονικό της samsung
  6. Στον buzz launcher δεν μπορεις να φτιαξεις φακελους μεσα στο app drawer? Δεν βρισκω πουθενα την επιλογη...
  7. επισης μπορεις να βαλεις να προχωρας τραγουδι με τα πληκτρα με την εφαρμογη eXperience pro που εχει κ αλλα χρησιμα να κανεις. για δες το. να ρωτησω, αγορασα κανονικα το poweramp αλλα στο νοτε 2 δεν δειχνει τα controls στη lockscreen. ειναι καποια ρυθμιση?
  8. Διαλεγω τα θεματα κ παταω add αντι για replace αλλα μετα δεν καταλαβαινω πως να διαγραψω μια απτις σελιδες που εχω ορισει. Που παταω για διαγραφη? Αμα εχω πατησει add μετα τι παταω για να επιλεξω ποια θα διγραψω?
  9. πες οτι το θεμα που θελω εχει 3 σελιδες αλλα εγω θελω να κρατησω μονο τις 2. τη τριτη πως τη σβηνω? για να μπορεσω να προσθεσω αλλο θεμα μαζι μαυτο αλλα μονο συγκεκριμενες σελιδες κ οχι ολο το θεμα. πως τοκανω?
  10. Ξέρει κανείς αν με τον buzz launcher γινεται να βαλουμε διαφορετικές homescreen από διάφορα θέματα αλλά να αφαιρούμε κάποιες σελίδες που δεν θέλουμε πχ να κρατήσουμε ένα κομμάτι απο το κάθε θέμα η πρέπει οπωσδηπωτε να το κρατήσουμε ολόκληρο??
  11. Εβαλα να δοκιμασω το swipe home button αλλα βλεπω πως υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να με πάει. Πιο ακαριαία δεν γίνεται? Αυτό το κορδονακι στη φωτο είναι για να αλλάζεις φόντο αλλά δεν μπορώ να το βάλω να με πηγαινει home. Ειναι του launcher...
  12. Με το Gmd gesture εχω δοκιμασω να βαλω με swipe up αλλα πολλες φορες γινεται οταν πληκτρολογω κ μου τη σπαει. Ειχα δοκιμασει να μην πιανει οταν είναι ανοιχτό το πληκτρολογιο αλλα δεν πιάνει πάντα. Πως αλλιώς να το βάλω??
  13. Το swipe home ειναι χρησιμο αλλα οταν χρησιμοποιω το πληκτρολογιο κ παταω το space δν θα είναι δύσκολο? Ενω με κατι όπως το κορδονακι στη φωτο θα ηταν καλυτερο. θελω κατι αμεσο δηλ με μια κινηση να το κανω χωρίς να πρέπει να πατήσω κάπου κ μετά να πατήσω home Για το νοτε 2 μιλαω
  14. Υπάρχει καμία εφαρμογή για να πηγαινω κατευθειαν στην αρχικη δηλαδη να βγαίνω από την εφαρμογή που είμαι με εναν τροπο πέρα απο το κουμπι? Δοκίμασα με το gmd gesture control αλλα οπως κ να το ορισω κατι θα πατεμβαινει πχ το πληκτρολογιο η το scrolling. Θα γινοταν μηπως να εβαζα κατι σαν τη μπαρα που τραβας οπως στη φωτο κ να ορισω να με πηγαινει home? Προτιμω να χρησιμοποιώ ένα δάχτυλο
×
×
  • Create New...