noobas Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 έχει και το lineage-15.1-20180325-Extended-mido(OLD_LED_DRIVER_PATCH) ξέρεις μήπως τι είναι το patch αυτό; επίσης για να κάνω την "ψακτική" μου, έχει κάποιο site να δω πληροφορίες κλπ; γιατί στο xda δεν έχει, βρήκα μόνο ένα ποστ στο Google+ Το old led driver patch το περνάς σε περίπτωση που περάσεις τη συγκεκριμένη rom και τα led notifications είναι bugαρισμενα. Έκτος από το xda υπάρχουν και πολλά channels στο telegram που ενημερώνονται συνεχώς για ότι rom/mod κυκλοφορεί για τη συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy40 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 στο 1 δεν μπορεί να μπει άλλο τηλ εκτός του τηλεφωνητή! το δείχνει και το εικονίδιο πάνω στο μέρος που εκεί το 1 στον dialer! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μετά την απενεργοποιηση όλων των miui optimizations επιτέλους έχει επιλογή να ακυρώνει το DND για όποιες εφαρμογές θέλεις ο ήχος τους να ακούγεται παρόλο που είναι το DND ανοιχτό! γιατί ο ήχος του whatsapp ΔΕΝ ακούγονταν με το DND ενεργό. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στον Τηλεφωνητη τι νουμερο πρεπει να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Στον Τηλεφωνητη τι νουμερο πρεπει να βαλω? Τον τηλεφωνητή του παρόχου σου. πχ cosmote - 6971000123 αν πας από επαφες settings -> advanced settings -> setup -> μπεις στο παροχο εχει επιλογη voicemail number Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy40 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Τον τηλεφωνητή του παρόχου σου. πχ cosmote - 6971000123 αν πας από επαφες settings -> advanced settings -> setup -> μπεις στο παροχο εχει επιλογη voicemail number δεν βγαζει εκει το νουμερο, μηπως γνωριζεις το νουμερο για wind καρτοκινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 δεν βγαζει εκει το νουμερο, μηπως γνωριζεις το νουμερο για wind καρτοκινητο? 1222 6 xaraktires Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Το old led driver patch το περνάς σε περίπτωση που περάσεις τη συγκεκριμένη rom και τα led notifications είναι bugαρισμενα. Έκτος από το xda υπάρχουν και πολλά channels στο telegram που ενημερώνονται συνεχώς για ότι rom/mod κυκλοφορεί για τη συσκευή μας. Ευχαριστώ φίλε! Στο telegram ακολουθώ τα Redmi Note 4/4x και Redmi Note 4 (Mido) Downloads, υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο που είναι must; Είμαι νέος στη συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy40 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 1222 6 xaraktires δεν το καταλαβα γραφεις 1222 και μετα 6 χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 το 6 χαρακτηρες το εγραψα για να ανεβει το μηνυμα το μικροτερο μηνυμα που μπορεις να ανεβασεις ειναι 10 χαρακτηρες ;) Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmarle Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Η λύση επιτέλους βρέθηκε και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Στην δική μου περίπτωση, το πρόβλημα λύθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. https://www.youtube.com/watch?v=oV8-MJt5gak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Παραμένει σταθερά στην ίδια περιοχή ότι και αν κάνω Περίεργο, είμαι σε ταξίδι στο εξωτερικό 2 μέρες τώρα και ενώ μέχρι τώρα ο καιρός δούλευε υποδειγματικά, από τότε που βγήκα εκτός Ελλάδας δεν βρίσκει τοποθεσία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Ευχαριστώ φίλε! Στο telegram ακολουθώ τα Redmi Note 4/4x και Redmi Note 4 (Mido) Downloads, υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο που είναι must; Είμαι νέος στη συσκευή :)Αυτά χρησιμοποιώ και εγώ κυρίως, υπάρχουν channels σχεδόν για κάθε kernel και rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmarle Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου. Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου. Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. που υπαρχει πρόβλημα του μικροφώνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastamat Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Καλημέρα, Παρατήρησα ότι το ένα ηχείο μόνο λειτουργεί, το άλλο ίσα που ακούγεται, το έχει προσέξει κανένας; (ακυρο το αριστερό είναι το speake:O Edited April 3, 2018 by rastamat Παράθεση Γεια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Καλημέρα, Παρατήρησα ότι το ένα ηχείο μόνο λειτουργεί, το άλλο ίσα που ακούγεται, το έχει προσέξει κανένας; (ακυρο το αριστερό είναι το speake:OΈτσι ψαρωσα κι εγώ μόλις το είχα παρει :P btw υπάρχει mod (αν είσαι rooted) αν θες σαν δεύτερο speaker το ακουστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παίζει όμως στερεοφωνικά η όχι; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Εχω κατεβάσει από το γιουτιουμπ εναν ήχο και με μια εφαρμογή κοφτη το έβαλα για ήχο κλησης. Ενω ομως είναι αρκετη η ενταση και οταν το βαζω να ακουστει είναι οκ οταν με παίρνουν τηλ είναι αρκετά πιο χαμηλα. Μόνο όταν με καλουν. Καμία λύση υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παίζει όμως στερεοφωνικά η όχι;Ισως και να παιζει,μεχρι να σου μεινει στο χερι. Το πανω ηχειο δεν ειναι για να παιζει στις εντασεις που παιζει το κατω,ειναι θεμα χρονου να σκασει. Επισης δεν προκειται να παιζει με την ιδια ενταση οπως το κατω,θα παιζει πολυ πιο χαμηλα γιατι δεν ειναι ηχειο,ειναι ακουστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Λογικό, αν δεν είναι σαν το MI max 2 Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παίζει όμως στερεοφωνικά η όχι;Παίζει σαν υποβοήθηση, δεν παίζει στην ένταση που παίζει και το κάτω. Μην φανταστείς οτι γίνεται και χαμός, μια διαφορά την έχει πάντως. Υπάρχουν 2 mod, το ένα είναι πιό safe με την ένταση σε επίπεδα που δεν παίζει να πάθει κάτι το ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Ρε παιδιά με βγάζει συνέχεια για κρασαρισμα yellow pages, εδώ και 2-3 μέρες, τι είναι αυτό;; είμαι με την dev τελευταία. Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Ρε παιδιά με βγάζει συνέχεια για κρασαρισμα yellow pages, εδώ και 2-3 μέρες, τι είναι αυτό;; είμαι με την dev τελευταία. Κι εμένα το ίδιο κάνει. Υπομονή μέχρι την Παρασκευή. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Αν έχεις root μπορείς να το αφαιρέσεις άφοβα, δεν επιρεάζει κάπου. Edited April 3, 2018 by LoukG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Ρε παιδια αφού έχουν πάρει πίσω την 9.5.4.0 τι θα γίνει θα μας έρθει αλλη ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Ρε παιδια αφού έχουν πάρει πίσω την 9.5.4.0 τι θα γίνει θα μας έρθει αλλη ΟΤΑ;Όπως πάνε τα πράγματα μάλλον τέλος Απριλίου με αρχές Μαίου. Δεν έχω κάποια πληροφορία αλλά κρίνω από όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις και όσα μας έχει συνηθίσει με τις αποσύρσεις στις ρομ. Μόλις διαπίστωσα ότι η 9.5.4 βαφτίστηκε ξανά stable και μάλλον πάει περίπατο το update που περίμενα. Ότι να ναι... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 4, 2018 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts