Jump to content

thomas93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    251
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thomas93

  • Ημ. Γέννησης 16/07/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

thomas93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. που υπαρχει πρόβλημα του μικροφώνο ?
  2. λεω και εγω δεν πεθαινει ποτε το f1 και εγω ακομα το εχω:lol:
  3. και με την 8 εμενα τελευταιες μερες με πεταει το messenger ειναι προβλημα εφαρμογης, τωρα για το google play δεν ξερω τελευταια δεν το εχω χρησιμοποιησει
  4. οπα εδω ειμαστε ποιο κολπο φιλε μου δεν το εχω προσεξει αυτο ?:blink:
  5. ωραιο ειναι και ετσι πρωτοτυπο :lol:
  6. εγω παντως που εχω αγορασει απο gearbest με 130 ευρω 3/32 χωρις την 800ρα με cosmote και vodafone στην αθηνα πιανω παντου 4G στις περιοχες που πηγαινω, κεντρο-περιστερι-αιγαλεω-πειραια- ανο λιοσια-καματερο- αγιοι Αναργυροι-καλλιθεα-περαμα-πετρουπολη-ιλιον-μενιδι σε αυτες τις περιοχες εχω παντου 4G με τις δυο εταιριες.. δεν ξερω γιατι γινεται τοσο πανικος με αυτο το θεμα δεν νομιζω οτι την χρειαζονται ολοι την 800ρα νομιζω οτι μονο αυτοι που εχουν wind και σε χωρια χρειαζεται η 800ρα... αν εχω λαθος και δεν ξερω κατι διορθωστε με
  7. να κανω μια ερωτηση χαζη μεν αλλα με τοσες εκδοσεις .. περιμενω να μου ερθει το redmi note 4x αλλα χωρις την 800ρα (B20) ειναι το ιδιο ακριβως κινητο με αυτο εδω με την 800ρα ετσι? δεν αλλαζει κατι αλλο εκτος της συχνοτητας β20?
  8. καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση χαζη μεν αλλα με τοσες εκδοσεις .. περιμενω να μου ερθει το redmi note 4x αλλα χωρις την 800ρα (B20) ειναι το ιδιο ακριβως κινητο με αυτο εδω με την 800ρα ετσι? δεν αλλαζει κατι αλλο εκτος της συχνοτητας β20?:confused:
  9. κριμα γιατι η τελευταια miui ηταν μακραν οτι καλυτερο.. ελπιζω ο jpower να βρει καποια λυση για αυτο αν υπαρχει
  10. οχ κακο υπαρχει καποια rom που να εχει 3G και στις δυο καρτες ή λεω βλακιες και απλα δεν το υποστηριζει το τηλεφωνο?
  11. ειμαι με την miui θελω να βαλω δευτερη sim εχει 3G και στις δυο καρτες?
  12. το θελω εγω αλλα δεν δεχεσαι αλλα μυνηματα!
×
×
  • Create New...