Jump to content

vaggy40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggy40

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

vaggy40's Achievements

  1. Καλησπερα μπορειι να μου πει καποιος πως αλλαζω χωρα στο κινητο?
  2. Καλησπερα σε ολους. Πριν λιγο καιρο αγορασα τα Wireless Bluetooth 4.2 + EDR In-ear Headphone απο TomTop μεσο ενος μειλ που ελαβα απο την xiaomi-miui hellas , δουλευουν πολυ καλα και σε μουσικα κομματια και σε τηλεφωνικες κλησεις, το μονο προβλημμα που εχω (και ειναι σημαντικο) ειναι οτι αυτος με τον οποιο συνομιλω στο τηλεφωνο ακουει και την δικη μου και την δικη του την φωνη και μαλιστα σε επαναληψη (σαν αντιλλαλο). Δεν ξερω αν καποιος εχει συναντησει κατι παρομοιο και μπορει να βοηθησει..... και συγνωμη αν η ερωτηση δεν βρισκετε σε σωστο μερος αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο στην αναζητηση!!!Το κινητο μου ειναι ενα Redmi note 4 της Xiaomi.
  3. Καλημερα σε ολους. Πριν λιγο καιρο αγορασα τα Wireless Bluetooth 4.2 + EDR In-ear Headphone απο TomTop μεσο ενος μειλ που ελαβα απο την xiaomi-miui hellas , δουλευουν πολυ καλα και σε μουσικα κομματια και σε τηλεφωνικες κλησεις, το μονο προβλημμα που εχω (και ειναι σημαντικο) ειναι οτι αυτος με τον οποιο συνομιλω στο τηλεφωνο ακουει και την δικη μου και την δικη του την φωνη και μαλιστα σε επαναληψη (σαν αντιλλαλο). Δεν ξερω αν καποιος εχει συναντησει κατι παρομοιο και μπορει να βοηθησει..... και συγνωμη αν η ερωτηση δεν βρισκετε σε σωστο μερος αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο στην αναζητηση!!!
  4. δεν το καταλαβα γραφεις 1222 και μετα 6 χαρακτηρες
  5. δεν βγαζει εκει το νουμερο, μηπως γνωριζεις το νουμερο για wind καρτοκινητο?
  6. Στον Τηλεφωνητη τι νουμερο πρεπει να βαλω?
  7. Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Πριν απο μερικες μερες βλεποντας καποιους εδω να εξηγουν τις αμεσες κλησεις θεωρησα καλο να τις δοκιμασω...... Εβαλα λοιπον στον αριθμο 1 το τηλεφωνο ενος φιλου απ τις επαφες.Δεν ξερω γιατι η αν εκανα εγω κατι στην πορεια αλλα απο τοτε οποτε με παιρνει τηλεφωνο αυτος ο φιλος αντι για το ονομα του μου βγαζει το ονομα Τηλεφωνητης.......... Σκευτομαι λοιπον να το αλλαξω και να το εχω οπως πριν, μπαινω στις ρυθμισεις οπως μου υπεδειξαν πολλα παιδια απο εδω και τους ευχαριστω πολυ, και σβηνω τον αριθμο του φιλου που ειχα βαλει...τηλεφωνο - ρυθμισεις - συνθετες ρυθμισεις - αμεση κληση - 1 - αριθμος τηλεφωνητη . αυτο που συμβαινει απο κει και υστερα ειναι το εξης οταν με παιρνει ο φιλος τηλεφωνο δεν βγαζει γραμμη και σε μενα ερχετε μια αναπαντητη αλλα χωρις να την καταλαβαινω(χωρις ηχο). Προσπαθησα να βρω τι γινετε αλλα ματαια ειμαι και λιγο ασχετος...... Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα του ημουνα υποχρεος!!!
  8. Μου βγαζει τη λεξη τηλεφωνητης στην θεση που εβαλα το τηλ. και οταν παω να το αλλαξω παλι μου λεει να αλλαξω τον αριθμο τηλεφωνητη..... κανονικα δεν θα επρεπε να βγαζει το ονομα αυτου που επελεξα απ την λιστα του τηλεφωνου μου?
  9. Με παρατεταμενο δεν κανει τιποτα. Πατωντας μια φορα μου βγαζει το νουμερο που ηδη εχω βαλει. Σβηνοντας το μενει το ονομα Τηλεφωνητης στο νουμερο. Απο κει και περα υπαρχει το εξης προβλημμα, το ατομο αυτο του οποιου το νουμερο υπηρχε εκει οταν με παρει τηλεφωνο το πηγενει κατ ευθειαν στον τηλεφωνητη και εμενα μου βγαζει οτι χτυπησε μια φορα(αναπαντητη κληση)
  10. Αν βαλεις ενα τηλεφωνο και θελεις να το βγαλεις πως γινετε? Δεν μπορω να το βρω με τιποτα ..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βαλεις ενα τηλεφωνο και θελεις να το βγαλεις πως γινετε? Δεν μπορω να το βρω με τιποτα .....
  11. Δοκιμασε το sky x2 ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασε το sky x2
  12. Ευχαριστω πολυ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει ενα θεμα μονο το Sky x2 που τα μεγαλωνει καπως..... Και εμενα μου το ειχε πει καποιος σε ερωτηση που εκανα σε προηγουμενο post.
  13. Καλησπερα,οταν εχω μηνυμα στο viber η στο messenger δεν μου αναβει το φλασακι ειδοποιησης οταν το κινητο ειναι σε κατασταση αναμονης(σβηστη οθονη). Υπαρχει καποιος τροπος να το ενεργοποιησω?
  14. Πραγματι... σε ευχαριστω. Κριμα να μην εχει επιλογη να μεγαλωνουν ομως γιατι αν δεν κανω λαθος ειναι υπερβολικα μικρα......
  15. Καλησπερα σας.Πηρα το κινητο πριν 2 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα λογο ηλικιας(51) η πρεσβυωπια μου δεν με βοηθα να διαβασω τα γραμματα επανω σην οθονητου κινητου αυτα που δειχνουν το ποσοστο της μπαταριας το δυκτιο κ.τ.λ Υπαρχει τροπος να τα μεγαλωσω αυτα?
×
×
  • Create New...