Jump to content

sisx1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    275
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sisx1

  • Ημ. Γέννησης 17/06/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q - Ελλάδα

sisx1's Achievements

  1. Καλησπέρα, μία από τα ίδια και το δικό μου GT2. Τι γίνεται? Περονόσπορος έπεσε?
  2. Μου την εμφάνισε και μένα. Την κατέβασα 2 φορές, έφτασε στο 97% και εσκαγε. Μετά την 2η προσπάθεια έκανα επανεκκίνηση το κινητό και δεν την εμφάνισε ξανά.
  3. Πάλι δωράρα από το myphone. Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη, όπως έλεγε και μια διαφήμιση. Καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Ανάλογα τι ψάχνεις. Το 2S έχει SD845 που ήταν high end επεξεργαστής σε αντίθεση με τα 2 που αναφέρεις. Σίγουρα θα δεις διαφορά σε μπαταρία και οθόνη amoled γαρ. Κάμερες μετά το update που είχε πάρει το 2S ήταν σε πολύ καλά επίπεδα, θα δεις όμως μία μικρή διαφορά από το mi note 10 lite. Τώρα αν θες και 5G πας στο mi 10 lite, λίγο μικρότερος επεξεργαστής από το note, λίγο χειρότερη κάμερα (αν σε ενδιαφέρει)
  5. Λάθος διατύπωση. Εννοώ όταν αλλάζει από ένα δίκτυο wifi σε ένα άλλο.
  6. Τι εννοείς να συνδεθεί? Μετά από sleep mode? Όταν αλλάζεις χώρο δεν σου γυρνάει αμέσως? Εμένα κάποιες φορές συμβαίνει το 1ο, σαν να κλείνει το wifi αλλά δεν το κάνει πάντα ή τουλάχιστον δεν το έχω παρατηρήσει. Προχωράς άφοβα. Δεν έχει βγάλει κάτι προ το παρόν, ίσα ίσα που υπάερχουν και βελτιώσεις. Προσωπικά δεν παίζω αλλά από review δεν φαίνεται να έχει πρόβληαμ ακόμη και σε απαιτητικά παιχνίδια Σ ευχαριστώ πολύ θα την δοκιμάσω
  7. Μόλις έγινα κάτοχος του εν λόγω κινητού. Σαν πρώτη εικόνα μπορώ να πω τα καλύτερα προερχόμενος από Note 4 και κάποιες μέρες συμβίωσης με το Note 9 Pro. Από θέμα gcam υπάρχει κάποια που χρησιμοποιείται και είναι ok?
  8. Το ίδιο ζήτημα έχω κι εγώ. Μετράει ότι να 'ναι όπως έχω ήδη αναφέρει. Επειδή έιμαι σε διαδικασία αλλαγής κινητού, με το που θα έρθει στα χέρια μου, θα προβώ σε factory reset όπως προτείνει η Huawei κι αν συνεχίσει το ίδο φαινόμενο δεν βλέπω να παραμένει για πολύ καιρό στα χέρια μου.
  9. Καλησπέρα στην παρέα. Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το τρομερό Redmi Note 4X. Το budget από 250 έως 300€ και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 επιλογές. Τα κύρια κριτήρια είναι η φωτεινότητα σε εξωτερικές συνθήκες (οδηγηση και χρήση GPS) Το ηχείο κατά την ανοιχτή ακρόαση Η διαρκεια της μπαταρίας. Ο αποθηκευτικός χώρος δεν με απασχολεί, θα γίνει μετάβαση στα 128GB και στα δυο. Κάμερες δεν πολύ καίγομαι, gaming ούτε για αστείο. Αυτά μόνο στο PC. :lol: Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη γιατί έχω μπερδευτεί πολύ
  10. Σ' ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση, αλλά είναι ήδη ενεργοποιημένο. Μου κάνει εντύπωση γιατί στο GTR άναβε η οθόνη αυτόματα με το που ερχόταν. Σε αυτό είτε θα πρέπει να γυρίσω απότομα το ρολόι για να καταλάβει ότι το κοιτάω ή σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να πατήσω το κουμπί για να ανοίξω την οθόνη και να δω το notification.
  11. Σταύρο επειδή το υφιστάμενο κινητό μου είναι το Redmi Note 4, στο αμάξι πχ, όταν βαράει ο ήλιος δεν φαίνεται τίποτα. Κι επειδή είμαι σε διαδικασία αλλαγής θέλω κάτι με καλή φωτεινότητα στον ντάλα ήλιο. Σίγουρα οι οθόνες έχουν βελτιωθεί, δεν το συζητάμε αυτό, αλλά είναι τα μικρά πράγματα που θέλει ο καθένας από την συσκευή του. Σ' ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Οπότε πάιζει στα 430 το Mi και στα 460 το Redmi, επομένως θεωρητικα είναι πιο φωτεινή του Redmi. Δεν υπάρχει στα καταστήματα το Mi για να μπορέσω να πάω να κάνω σύγκριση από κοντά.
  12. Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος κι εγώ του ρολογιού εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Μπορώ να πω ότι δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος, προερχόμενος από Amazfit GTR. Τα βήματα που μετράει είναι ότι να 'ναι. Έκανα ταξίδι 70km και ενώ ήμουν συνοδηγός μέτρησε 200 βήματα :blink: Σε αντίστοιχη περίπτωση με το GTR και το τιμόνι στα χέρια μέτρησε 10 βήματα. Σε νεα δοκιμή που έκανε με χαλαρό περπάτημα 200 μέτρων μου πρόσθεσε 10 μέτρα extra. Ψάχνω να δω και το heart rate, το GTR σε 10 μετρήσεις με μηχάνημα γιατρού είχε μία απόκλιση του -+2% Το βασικό μου ζήτημα όμως είναι το εξής. Τα notifications. Ενώ όταν έρχεται ένα μήνυμα, το ρολόι δονείται για να με ειδοποιήσει, δεν ανοίγει η οθόνη για να δω το περιεχόμενο του μηνύματος. Δεν μιλάω για τα διπλά μηνύματα, δεν με απασχολούν. Πραγματικά για 140€ ρολόι περίμενα περισσότερα πράγματα. Οι παλαιότεροι έχετε βρει κάποια λύση σε αυτά που σας αναφέρω. Ψάχνοντας στο forum της Huawei η μόνιμη απάντηση είναι κάντε reset το ρολόι και unpair από την συσκευή και ότι θα το δώσουμε στους τεχνικούς μας για να το συμπεριλάβουν σε επόμενη αναβάθμιση. Συγνώμη για το μεγάλο post.
  13. Σας εχαριστώ πάρα πολύ και τους 2 για την άμεση απάντηση. Με κόβω για το 9 pro μιας και δεν θεωρώ ότι αξίζουν τα extra 70€ για την δουλειά που το χρειάζομαι.
  14. Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Βρίσκομαι ανάμεσα στο Redmi Note 9 Pro και το Mi Note 10 Lite. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η φωτεινότητα της οθόνης λόγω πολλών ωρών σε εξωτερικούς χώρους. Διάβασα και όλοι έλεγαν ότι είναι φωτεινότερη του 10 αλλά σε τεστ του gsm arena δείχνει άλλο πράγμα. https://www.gsmarena.com/x...iew-2122p3.php Έχει κάποιος μέτρο σύγκρισης από κοντά για να με βοηθήσει? Σαν ποιότητα οθόνης σίγουρα είναι καλύτερο το 10 αλλά από άποψη φωτεινότητας ?
  15. Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Βρίσκομαι ανάμεσα στο Redmi Note 9 Pro και το Mi Note 10 Lite. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η φωτεινότητα της οθόνης λόγω πολλών ωρών σε εξωτερικούς χώρους. Διάβασα και όλοι έλεγαν ότι είναι φωτεινότερη του 10 αλλά σε τεστ του gsm arena δείχνει άλλο πράγμα. https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_10_lite-review-2122p3.php Έχει κάποιος μέτρο σύγκρισης από κοντά για να με βοηθήσει? Σαν ποιότητα οθόνης σίγουρα είναι καλύτερο το 10 αλλά από άποψη φωτεινότητας ???
×
×
  • Create New...