Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει και το

lineage-15.1-20180325-Extended-mido(OLD_LED_DRIVER_PATCH)

ξέρεις μήπως τι είναι το patch αυτό; επίσης για να κάνω την "ψακτική" μου, έχει κάποιο site να δω πληροφορίες κλπ; γιατί στο xda δεν έχει, βρήκα μόνο ένα ποστ στο Google+

Το old led driver patch το περνάς σε περίπτωση που περάσεις τη συγκεκριμένη rom και τα led notifications είναι bugαρισμενα. Έκτος από το xda υπάρχουν και πολλά channels στο telegram που ενημερώνονται συνεχώς για ότι rom/mod κυκλοφορεί για τη συσκευή μας.

στο 1 δεν μπορεί να μπει άλλο τηλ εκτός του τηλεφωνητή! το δείχνει και το εικονίδιο πάνω στο μέρος που εκεί το 1 στον dialer!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μετά την απενεργοποιηση όλων των miui optimizations επιτέλους έχει επιλογή να ακυρώνει το DND για όποιες εφαρμογές θέλεις ο ήχος τους να ακούγεται παρόλο που είναι το DND ανοιχτό! γιατί ο ήχος του whatsapp ΔΕΝ ακούγονταν με το DND ενεργό.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στον Τηλεφωνητη τι νουμερο πρεπει να βαλω?

Στον Τηλεφωνητη τι νουμερο πρεπει να βαλω?

Τον τηλεφωνητή του παρόχου σου.

πχ cosmote - 6971000123

αν πας από επαφες settings -> advanced settings -> setup -> μπεις στο παροχο εχει επιλογη voicemail number

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Τον τηλεφωνητή του παρόχου σου.

πχ cosmote - 6971000123

αν πας από επαφες settings -> advanced settings -> setup -> μπεις στο παροχο εχει επιλογη voicemail number

δεν βγαζει εκει το νουμερο, μηπως γνωριζεις το νουμερο για wind καρτοκινητο?

δεν βγαζει εκει το νουμερο, μηπως γνωριζεις το νουμερο για wind καρτοκινητο?

1222

6 xaraktires

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Το old led driver patch το περνάς σε περίπτωση που περάσεις τη συγκεκριμένη rom και τα led notifications είναι bugαρισμενα. Έκτος από το xda υπάρχουν και πολλά channels στο telegram που ενημερώνονται συνεχώς για ότι rom/mod κυκλοφορεί για τη συσκευή μας.

Ευχαριστώ φίλε! Στο telegram ακολουθώ τα Redmi Note 4/4x και Redmi Note 4 (Mido) Downloads, υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο που είναι must; Είμαι νέος στη συσκευή :)

το 6 χαρακτηρες το εγραψα για να ανεβει το μηνυμα

το μικροτερο μηνυμα που μπορεις να ανεβασεις ειναι 10 χαρακτηρες ;)

Η λύση επιτέλους βρέθηκε και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Στην δική μου περίπτωση, το πρόβλημα λύθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=oV8-MJt5gak​

Παραμένει σταθερά στην ίδια περιοχή ότι και αν κάνω

Περίεργο, είμαι σε ταξίδι στο εξωτερικό 2 μέρες τώρα και ενώ μέχρι τώρα ο καιρός δούλευε υποδειγματικά, από τότε που βγήκα εκτός Ελλάδας δεν βρίσκει τοποθεσία...

Ευχαριστώ φίλε! Στο telegram ακολουθώ τα Redmi Note 4/4x και Redmi Note 4 (Mido) Downloads, υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο που είναι must; Είμαι νέος στη συσκευή :)
Αυτά χρησιμοποιώ και εγώ κυρίως, υπάρχουν channels σχεδόν για κάθε kernel και rom.

Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου.

Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα.

Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου.

Είναι πολύ απλό.

Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου.

Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα.

Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου.

Είναι πολύ απλό.

Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

που υπαρχει πρόβλημα του μικροφώνο ?

Καλημέρα,

Παρατήρησα ότι το ένα ηχείο μόνο λειτουργεί, το άλλο ίσα που ακούγεται, το έχει προσέξει κανένας;

(ακυρο το αριστερό είναι το speake:O

Edited by rastamat
Γεια χαρά!

Καλημέρα,

Παρατήρησα ότι το ένα ηχείο μόνο λειτουργεί, το άλλο ίσα που ακούγεται, το έχει προσέξει κανένας;

(ακυρο το αριστερό είναι το speake:O

Έτσι ψαρωσα κι εγώ μόλις το είχα παρει :P

btw υπάρχει mod (αν είσαι rooted) αν θες σαν δεύτερο speaker το ακουστικό

Εχω κατεβάσει από το γιουτιουμπ εναν ήχο και με μια εφαρμογή κοφτη το έβαλα για ήχο κλησης. Ενω ομως είναι αρκετη η ενταση και οταν το βαζω να ακουστει είναι οκ οταν με παίρνουν τηλ είναι αρκετά πιο χαμηλα. Μόνο όταν με καλουν. Καμία λύση υπάρχει;

Παίζει όμως στερεοφωνικά η όχι;
Ισως και να παιζει,μεχρι να σου μεινει στο χερι.

Το πανω ηχειο δεν ειναι για να παιζει στις εντασεις που παιζει το κατω,ειναι θεμα χρονου να σκασει.

Επισης δεν προκειται να παιζει με την ιδια ενταση οπως το κατω,θα παιζει πολυ πιο χαμηλα γιατι δεν ειναι ηχειο,ειναι ακουστικο.

Παίζει όμως στερεοφωνικά η όχι;
Παίζει σαν υποβοήθηση, δεν παίζει στην ένταση που παίζει και το κάτω. Μην φανταστείς οτι γίνεται και χαμός, μια διαφορά την έχει πάντως. Υπάρχουν 2 mod, το ένα είναι πιό safe με την ένταση σε επίπεδα που δεν παίζει να πάθει κάτι το ακουστικό.

Ρε παιδιά με βγάζει συνέχεια για κρασαρισμα yellow pages, εδώ και 2-3 μέρες, τι είναι αυτό;; είμαι με την dev τελευταία.
enjoy your life...:p

Ρε παιδιά με βγάζει συνέχεια για κρασαρισμα yellow pages, εδώ και 2-3 μέρες, τι είναι αυτό;; είμαι με την dev τελευταία.

Κι εμένα το ίδιο κάνει.

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή.

Φιλικά.Γιώργος.

Ρε παιδια αφού έχουν πάρει πίσω την 9.5.4.0 τι θα γίνει θα μας έρθει αλλη ΟΤΑ;
Όπως πάνε τα πράγματα μάλλον τέλος Απριλίου με αρχές Μαίου. Δεν έχω κάποια πληροφορία αλλά κρίνω από όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις και όσα μας έχει συνηθίσει με τις αποσύρσεις στις ρομ.

Μόλις διαπίστωσα ότι η 9.5.4 βαφτίστηκε ξανά stable και μάλλον πάει περίπατο το update που περίμενα. Ότι να ναι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by sgatzo

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)