Magda_ Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Εγω βρισκομαι με την 9.05 .δεν εκανα την τελευταία αναβάθμιση κ εμεινα εδω.Ειμαι σίγουρη ομως κ δεν ειναι η ιδέα μου πως με την 8.5.4 που μου ειχε.ερθει το κινητο και την ειχα αφησει αρκετο καιρό πως η μπαταρία ήταν πολυ καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Εχω root μονο για την google camera.Αν αφαιρεσω το root και το twrp recovery θα "σβηστει" το build prop για να δουλευει η google camera; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Υπάρχει η δυνατότητα τερματισμού κλήσης με το δαχτυλικο αποτύπωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Παιδια εχω τη slim 7.1 .αξιζει η μεταβαση σε oreo;με ενδιαφερει η σταθεροτητα Γενικά οι ROM που ήταν βασισμένες σε 7.1 ήταν πολύ ώριμες και σταθερές. Αυτές που βασίζονται σε Oreo δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο, χωρίς όμως πλέον να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Τι κατεβασες?Την rom? Άκυρο, το βρήκα, μου ζητούσε στο Twrp Password και ήθελε αυτό που έχω για το κινητό. Και μετά από εκεί έκανα το update. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 επειδη εχω χασει την μπαλα:p η συσκευη που συζηταμε εδω ειναι αυτη;https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html?from=favorites_popupκανεις ρε παιδια;να την παρω η θα εχω θεμα με την συγκεκριμενη; :confused:ειναι αυτη που μιλαμε εδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 κανεις ρε παιδια;να την παρω η θα εχω θεμα με την συγκεκριμενη; :confused:ειναι αυτη που μιλαμε εδω; Εγώ αυτή έχω αλλά σε χρυσό. Κατά την γνώμη μου πάρε 4/64. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 σε ευχαριστω φιλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Μια βοήθεια αν κάποιος μπορεί, έβγαλα από default τον chrome και ανοίγουν όλα με τον μαμά browser. Πως το επαναφέρω έχω χαθεί https://support.google.com/chrome/answer/95417?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikour Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, πατάς τις 3 τελίτσες επάνω επάνω στη Διαχείριση εφαρμογών και επιλέγεις Προεπιλογές. Στο φυλλομετρητη ορίζεις τον browser που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Εχω root μονο για την google camera.Αν αφαιρεσω το root και το twrp recovery θα "σβηστει" το build prop για να δουλευει η google camera; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk oχι,θα παραμεινει μεχρι να κανεις update στην rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 oχι,θα παραμεινει μεχρι να κανεις update στην rom.Σ ευχαριστώ φιλε azuli !! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Downgrade πως κάνουμε αν θελήσουμε; απλά τη ρίχνουμε στη μνήμη και μέσω του updater? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 https://support.google.com/chrome/answer/95417?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=enΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, πατάς τις 3 τελίτσες επάνω επάνω στη Διαχείριση εφαρμογών και επιλέγεις Προεπιλογές. Στο φυλλομετρητη ορίζεις τον browser που θες.Ευχαριστώ πολύ παιδιά .Τελίτσες;; Βάλτε κάτι να αναβοσβήνει μπας και το δούμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Νεος κατοχος xiaomi, πρωτο andoid. 1) επειδη πηρα και νεα καρτα sim, πως απενεργοποιω το pin? 2) δυνατοτητα παρελευσης χρονου απο τη τελευταια φορτιση υπαρχει, πως το βλεπω? 3) τι ειναι αυτα τα σκουπιδια που πρεπει συχνα να καθαριζω...:confused: Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Καλημέρα κύριοι.κατοχος από εχτές της συσκευής έχω ένα θέμα με το bluetooth.η ποιότητα ήχου είναι χάλια, απελπιστικά χάλια.ενω από την συσκευή μιλώντας όλα μια χαρά.εχω ξεκινήσει το διάβασμα ,αλλά κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη Δηλαδή το πρόβλημα είναι στην ποιότητα της κλήσης.σε αναπαραγωγή media όλα οκ! Διαπίστωσα ότι ρυθμίζοντας τα δίκτυα στο 2g ο ήχος είναι άψογος. Περιμένω τα φώτα σας!!!!! Edited March 8, 2018 by nikolasusp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Νεος κατοχος xiaomi, πρωτο andoid. 1) επειδη πηρα και νεα καρτα sim, πως απενεργοποιω το pin? 2) δυνατοτητα παρελευσης χρονου απο τη τελευταια φορτιση υπαρχει, πως το βλεπω? 3) τι ειναι αυτα τα σκουπιδια που πρεπει συχνα να καθαριζω...:confused: Για το 2 και 3 πάτα στο εικονίδιο που γράφει ασφάλεια και θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Καλημέρα κύριοι.κατοχος από εχτές της συσκευής έχω ένα θέμα με το bluetooth.η ποιότητα ήχου είναι χάλια, απελπιστικά χάλια.ενω από την συσκευή μιλώντας όλα μια χαρά.εχω ξεκινήσει το διάβασμα ,αλλά κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη Δηλαδή το πρόβλημα είναι στην ποιότητα της κλήσης.σε αναπαραγωγή media όλα οκ! Διαπίστωσα ότι ρυθμίζοντας τα δίκτυα στο 2g ο ήχος είναι άψογος. Περιμένω τα φώτα σας!!!!! Έχεις το γνωστό πρόβλημα με το bt όταν είσαι ταυτόχρονα συνδεμένος σε δίκτυο wifi στα 2.4GHz. Λύσεις: 1. Όταν μιλάς από το bt κλείνεις το wifi. 2. Χρησιμοποιείς αν έχει το ρούτερ σου την μπάντα των 5GHz. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μιλάμε για τρελό battery drain. [/url,] ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και με κλειστά Bluetooth,Wifi, lte ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοουσα κλειστο 4g,lte,Bluetooth, μονο wifi ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παρακαλώ βοήθεια, δεν έχω ιντερνέτ στο tethering. Έχω data στο τηλέφωνο, στον περιορισμό δεδομένων έχω με πράσινο τικ το σύστημα android, παρόλα αυτά δεν έχω ιντερνέτ σε ένα ταμπλετάκι. Συνδέεται κανονικά το τάμπλετ στο wifi του τηλέφωνου αλλά μου λέει ότι είμαι εκτός σύνδεσης δεδομένων. Στο μεταξύ είμαι στην Κίνα απομονομένος και δεν μπορώ να έχω κάποια άλλη συσκευή να δω αν φταίει το τάμπλετ. Το τάμπλετ βέβαια έχει κανονικά ιντερνέτ από το wi fi του ξενοδοχείου, αύριο όμως μπαίνω στο πλοίο και θα χρειαστώ οποιαδήποτε tethering. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Νεος κατοχος xiaomi, πρωτο andoid. 1) επειδη πηρα και νεα καρτα sim, πως απενεργοποιω το pin? Ρυθμίσεις /Σύστημα και συσκευή/Πρόσθετες ρυθμίσεις /Απόρρητο /Κλείδωμα SIM/(Επιλέγεις πατώντας την SIM που θέλεις να αλλάξεις pin) /Αλλαγή αριθμού Pin κάρτας SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παρακαλώ βοήθεια, δεν έχω ιντερνέτ στο tethering. Έχω data στο τηλέφωνο, στον περιορισμό δεδομένων έχω με πράσινο τικ το σύστημα android, παρόλα αυτά δεν έχω ιντερνέτ σε ένα ταμπλετάκι. Συνδέεται κανονικά το τάμπλετ στο wifi του τηλέφωνου αλλά μου λέει ότι είμαι εκτός σύνδεσης δεδομένων. Στο μεταξύ είμαι στην Κίνα απομονομένος και δεν μπορώ να έχω κάποια άλλη συσκευή να δω αν φταίει το τάμπλετ. Το τάμπλετ βέβαια έχει κανονικά ιντερνέτ από το wi fi του ξενοδοχείου, αύριο όμως μπαίνω στο πλοίο και θα χρειαστώ οποιαδήποτε tethering.Στη πρώτη σελίδα εχει έναν οδηγο.Αν δεν σου δουλειψει αυτος κανε αυτο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14346-Ελληνικός-οδηγός-ενεργοποίησης-tethering-σε-όλες-τις-συσκευές-Xiaomi/?pageNo=6. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Όταν κάνω επανεκκίνηση τη συσκευή μου μηδενίζει τα στατιστικά της μπαταρίας. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Το mi max 2 δεν το κάνει Ίσως ντρέπεται μπροστά στο max 2 και δεν θέλει να βλέπω sot Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Edited March 8, 2018 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Πλυ να το βρω εκει που ηταν. Παρα πολλες δυνατοτητες, επιλογες αλλα και ρυθμισεις. Ευχαριστω. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Όταν κάνω επανεκκίνηση τη συσκευή μου μηδενίζει τα στατιστικά της μπαταρίας. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Το mi max 2 δεν το κάνει Ίσως ντρέπεται μπροστά στο max 2 και δεν θέλει να βλέπω sot Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Από τον Ιούνιο που έχω τη συσκευή το κάνει σε όλες τις ρομ. Δεν διορθώθηκε ποτέ. Ελπίζω κάποτε να το διορθώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts