Jump to content

noths

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About noths

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

noths's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δοκίμασε να ρωτήσεις σε αυτό το νήμα, που αντιστοιχεί στη συσκευή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=454629
  2. Ετοιμάζεται ενημέρωση global stable, μου εμφάνισε ειδοποίηση, αλλά, όπως συνήθως, όταν έλεγξα, δεν ήταν διαθέσιμη.
  3. Το ίδιο μου έκανε και στην 9.6.5.0. Την τρίτη φορά έγινε η αναβάθμιση.
  4. Ρυθμίσεις /Σύστημα και συσκευή/Πρόσθετες ρυθμίσεις /Απόρρητο /Κλείδωμα SIM/(Επιλέγεις πατώντας την SIM που θέλεις να αλλάξεις pin) /Αλλαγή αριθμού Pin κάρτας SIM
  5. Σύρε την οθόνη προς τα δεξιά και πάτα το κουμπί του φακού.
  6. Την πρώτη θήκη λίιιγο πιο φτηνή την έχω σταμπάρει κι εγώ: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=281818531388&alt=web Παρήγγειλα όμως αυτή: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=272051341291&alt=web Μόλις έρθει θα ενημερώσω.
  7. Εδώ είναι οι ελληνικές: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5959-5-9-26-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1/#files Έβαλα την 5.9.17 (όχι την modded) και την κρατάω μέχρι να βγει stable v7 . Μου αρέσει πολύ. Κι εγώ με την ίδια twrp την πέρασα (25.0.0). Πρώτα πάρε ένα backup από twrp του τηλεφώνου όπως το έχεις τώρα, ώστε να μπορείς να το επαναφέρεις αν δε σου αρέσει η νέα ρομ. Μετά κάνε wipes ενώ είσαι στη recovery και πέρνα την καινούργια κατευθείαν (χωρίς boot). Όλα τα έκανα από twrp. Καλή επιτυχία.
  8. Λύνεται, αφού βάλεις το +30 σε όλους τους αριθμούς των επαφών σου. Το κάνεις με την εφαρμογή number fixer από το play store. Παλιότερα την ενσωμάτωναν στις GTV roms.
  9. Αφού δεν ενημερώνει κανείς το νήμα, ας πάρω το θάρρος να το κάνω. Είχα μείνει πολύ καιρό με gtv stable 3.18 γιατί δούλευε μια χαρά και δεν είχα χρόνο για πειραματισμούς. Τελευταία μου έχασε 2 φορές την sd γιατί πιθανότατα καταστρεφόταν το σύστημα αρχείων (δεν την έβλεπε ούτε το pc) . Αφού παιδεύτηκα με διάφορες εφαρμογές για recovery, η λύση δόθηκε πανεύκολα με το chckdsk των Windows, που επιδιόρθωση την κάρτα. Έτσι αποφάσισα να περάσω μια τελευταία rom και δοκίμασα την τελευταία stable 29 GTV, αλλά τα βρήκα σκούρα. Εδώ η περιπέτεια https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9727-Πρόβλημα-με-xiaomi-miui-hellas-4-2-2-HM2013023-Stable29-GTV-5-2-13/ Παρά την άμεση βοήθεια των ανθρώπων του xiaomi-miui.gr, επειδή δε μπορούσα να μείνω χωρίς κινητό ούτε μέρα, δοκίμασα την τελευταία dev gtv 5.9.10, με την οποία πήγαν όλα καλά και μέχρι στιγμής είναι απροβλημάτιστη, όμορφη και γρήγορη.
  10. Χρειάζεται ένα CTIA to OMTP adapter. Αυτό το καλώδιο κάνει τη δουλειά, είναι επίχρυσο και τσάμπα.
  11. Έχει δοκιμάσει κανείς screen protector τύπου tempered glass ή explosion proof που να δουλεύει σωστά; Πήρα αυτό και μου αχρηστεύει το proximity sensor. Δηλαδή, μετά την κλήση, δεν επανέρχεται η οθόνη και πρέπει να κάνω restart.
  12. Στην ελληνική 3.9fixed ρυθμίσεις /δίκτυα κινητής /προτιμώμενος τύπος δικτύου.
  13. Μην κάνεις claim ακόμη. Έχεις 20 μέρες από τη στιγμή που έκανες dispute να λύσεις το πρόβλημα συζητώντας μέσω PayPal με τον πωλητή, αν σε αυτό το διάστημα δε λυθεί, με το claim απαιτείς επιστροφή χρημάτων με διαιτητή το paypal.
  14. Το έχει ανοίξει ήδη.
  15. Μπράβο ρε φίλε, στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου Google ήτανε, ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...