Jump to content

spikour

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spikour

  1. spikour

    Honor 9X

    Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για το 9Χ lite και ψάχνω το SAR του. Μήπως το έχει κάποιος και μπορεί να μου πει?? Ευχαριστώ, Σπύρος.
  2. spikour

    Huawei P20

    Καλησπέρα, Πήρε κάποιος το κινητό με την προσφορά στα 175€? Ρωτάω γιατί το παρήγγειλα το περασμένο Σάββατο 05/09 και μου είπαν ότι θα το παραλάμβανα 9-11/09. Απόψε τηλεφώνησαν από MediaMarket και είπαν ότι ακυρώθηκε η παραγγελία γιατί είχε γίνει λάθος και δεν έτρεχε τέτοια προσφορά. Και ότι μου δίνουν δώρο ένα εκπτωτικό κουπόνι 20€...για παρηγοριά. Όταν επέμεινα ήπαν πως δεν δόθηκε κανένα κινητό σε αυτή την τιμή. Αν κάποιος φίλος το πήρε με αυτή την προσφορά παρακαλώ να ενημερώσει για να το δικδικήσουμε και οι υπόλοιποι. Ευχαριστώ,
  3. H λύση είναι η εφαρμογή "Απλή Widget μπαταρίας". 'Εγκατάσταση από το play store και το πρόβλημα...πάει...:) ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H λύση είναι η εφαρμογή "Απλή Widget μπαταρίας". 'Εγκατάσταση από το play store και το πρόβλημα...πάει... :)
  4. Κάτι έκανα και έχασα το εικονίδιο της μουσικής από την επιφάνεια. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το επαναφέρω??
  5. Καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση σε MIUI10 η φόρτιση σταματά στο 95% και έχω την εντύπωση πως καθυστερεί περισσότερο στο να φορτίσει. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο?
  6. ◾Best Business Class smartphone : Samsung Galaxy S9+ ◾Best Value for Money Smartphone : Honor 9 ◾Best Camera smartphone : Huawei P20 Pro ◾Best Tablet : iPad Pro ◾Best Wearable : Apple watch series 3
  7. Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα και πέρασα αυτό:https://www.ebulk.gr/accessories/screen-protectors/xiaomi-screen-protectors/for-xiaomi-redmi-note-4x-full-screen-cover-mobile-tempered-glass-protector-film-silk-print-black-t10352563a Φοβερή εφαρμογή κια αναφέρω πως έχω και σπασμένο digitizer στην οθόνη μου.
  8. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, πατάς τις 3 τελίτσες επάνω επάνω στη Διαχείριση εφαρμογών και επιλέγεις Προεπιλογές. Στο φυλλομετρητη ορίζεις τον browser που θες.
  9. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!
  10. Καλημέρα. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα ορισμού ασφαλών τοποθεσιών? Τοποθεσίες δηλαδή που ορίζεις πως μπορεί να ανοίγει η οθόνη χωρίς κωδικό - δακτυλικό αποτύπωμα??
  11. Για το απόλυτο μαύρο χρησιμοποιώ το θέμα G-B.L.A.C.K. και από πάνω την εφαρμογή Pitch Black.
  12. Καλησπέρα. Σήμερα έσπασα το τζάμι της οθόνης του κινητού, Είναι το Redmi Note 4, αγορασμένο από skroutzομάγαζο. Επειδή θυμάμαι πως κάποια στιγμή παλιότερα κάποιοι είχαν το ίδιο πρόβλημα, μήπως κάποιος μπορεί να μου πει που το έφτιαξε. Είναι μόνο το τζάμι, η οθόνη είναι λειτουργική, αλλά δεν ξέρω αν πάνε σετ και αλλάζουν όλα μαζί.
  13. Καλημέρα. Δεν έχω ιδιαίτερες, ή μάλλον δεν έχω καθόλου γνώσεις σχετικά με root και πολλά άλλα που αναφέρονται , αλλά μου αρέσει να παρακολουθώ όσα γράφονται Σχετικά με την camera και χωρίς να είμαι απαιτητικός χρήστης της, βρήκα πριν λίγο καιρό το παρακάτω : http://www.xiaomitoday.com/best-camera-settings-redmi-note-3-4/ και άλλαξα τις ρυθμίσεις. Έχω την εντύπωση πως βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση.
  14. Θα μου ξαναευχυθώ καλή μου τύχη!!!
  15. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους και καλή επιτυχία.....σε μένα... χα χα χα..
  16. Καλή τύχη σε όλους και ιδιάιτερα σε μένα:lol::lol:
×
×
  • Create New...