Nikos_Mpl Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 εχω την αισθηση οτι η καμερα στο v30 θα κανει παπαδες... ...αυτη ειναι η ναυαρχιδα της φετος. Και αυτο το πραμα που εβαλε στο G6...δεν ειναι καμερα απλα. εγω παντως θυμαμαι οτι ειχες αλλη αποψη: Πολλα κλικ καλυτερη καμερα απ'οτιδηποτε κυκλοφορει στην αγορα...βασικα ηχος και καμερα δεν υπαρχουν. σε συζητηση μας που ελεγα γιατι απορριπτω το G6 σαν βασικη επιλογη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Και από το να διαβάζουμε συνέχεια διθυραμβικά σχόλια χωρίς να βλέπουμε και τα οποία αρνητικά δεν οδηγεί σε σαφή συμπεράσματα Είναι ενοχλητικό όμως να γράφουν χωρίς να το έχουν. Ειπαμε, δεν έχει ισάξια κάμερα σε νυχτερινές λήψεις με τη ναυαρχίδα τους, το εμπεδώσαμε, έλεος πια. Πάμε παρακάτω. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Παιδιά συγγνώμη για το άσχετο. Μου λέει στην κατάσταση από eglobal ότι: Your parcel has arrived at the local delivery depot. Location Greece. Ξέρετε ποιος τα φέρνει για Αθήνα;☺ Είμαι στην δουλειά Κ δεν έχω ιδέα που είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πατάς επάνω στον αριθμό αποστολής, επάνω δεξιά (μάλλον) και σου ανοίγει το tracking site της εταιρίας που θα στο φέρει... Με το καλό να έρθει. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πατάς επάνω στον αριθμό αποστολής, επάνω δεξιά (μάλλον) και σου ανοίγει το tracking site της εταιρίας που θα στο φέρει... Με το καλό να έρθει. Σε ένα are dpd.co.uk με πάει. Τρέχα γύρευε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Σε ένα are dpd.co.uk με πάει. Τρέχα γύρευε! Με acs έρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) Περιμένω να μου έρθει το g6 δεν κρατήθηκα. Ήμουν ανάμεσα σε g6 και ryzen 1700χ τελικά πήρα των 1600 με g6 xD Edited August 4, 2017 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Σε ένα are dpd.co.uk με πάει. Τρέχα γύρευε!DPD δεν είναι τρέχα γύρευε, το πιο πιθανό να συνεργάζεται με ACS Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) DPD δεν είναι τρέχα γύρευε, το πιο πιθανό να συνεργάζεται με ACS Sent from my SM-G610F using Tapatalk Τρέχα γυρεύε για εμένα που δεν ήξερα. Δεν εννοούσα την dpd προς Θεού! Edited August 4, 2017 by faf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Τρέχα γυρεύε για εμένα που δεν ήξερα. Δεν εννοούσα την dpd προς Θεού!Για να ησυχάσεις το ανέφερα, καλό βράδυ Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) Τελωνειο δεν παιζει 100% απο eglobal; Ολα τα reviews που διαβαζω λενε οτι το g6 ειναι στα 150-200 ευρω παραπανω. Ακομα και reviews που εγιναν πριν 15 ημερες λενε οτι πλεον η τιμη ειναι στα ιδια επιπεδα, ομως δεν ειναι αληθεια. Η πιο φθηνη εκδοση του 1+5 ειναι στα 499 ευρω, ενω το G6 το βρισκεις κατω απο 390, δλδ 100 ευρω φθηνοτερο τουλαχιστον.. Δε το καταλαβαινω. Edited August 4, 2017 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Τελωνειο δεν παιζει 100% απο eglobal; Ολα τα reviews που διαβαζω λενε οτι το g6 ειναι στα 150-200 ευρω παραπανω. Ακομα και reviews που εγιναν πριν 15 ημερες λενε οτι πλεον η τιμη ειναι στα ιδια επιπεδα, ομως δεν ειναι αληθεια. Η πιο φθηνη εκδοση του 1+5 ειναι στα 499 ευρω, ενω το G6 το βρισκεις κατω απο 390, δλδ 100 ευρω φθηνοτερο τουλαχιστον.. Δε το καταλαβαινω. οτιδηποτε εκτος ευρωπης περναει τελωνειο...το eglobal ειναι Κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μη παιζουμε με τις λεξεις. Εννοω οτι δεν το κρατανε για να πληρωσουμε φορους εκτελωνισμου. Δεν διαβασα καμια τετοια περιπτωση μεχρι στιγμης. Σιγουρα ειναι πανω απο 10 τα ατομα που το εχουν αγορασει απο το eglobal. Ισως εχει τριγωνικη αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Τριγωνική έχει ρε παιδιά. Κανείς δεν έχει πληρώσει τελωνείο. Από Κίνα, πάνε Αγγλία και από εκεί Ελλάδα. Αν δε ξέρετε κάτι μην το λέτε για να το πείτε. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Όσοι έχουν το H870DS τι ταχύτητες πιάνετε σε LTE? Πολλά διαβάζω για αργές ταχύτητες (10-20Mbps) σε Ευρώπη με το H870DS σε LTE, ενώ το κλασσικό H870 είναι πολύ πιο γρήγορο. Επίσης, τι security patch έχει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Τριγωνική έχει ρε παιδιά. Κανείς δεν έχει πληρώσει τελωνείο. Από Κίνα, πάνε Αγγλία και από εκεί Ελλάδα. Αν δε ξέρετε κάτι μην το λέτε για να το πείτε. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιααααα Αγγλία ξεχνατε το brexit? Οπου ναναι αποχωρει απο ευρωπη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ποιααααα Αγγλία ξεχνατε το brexit? Οπου ναναι αποχωρει απο ευρωπη.θα πάρει χρόνο...... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Όσοι έχουν το H870DS τι ταχύτητες πιάνετε σε LTE? Πολλά διαβάζω για αργές ταχύτητες (10-20Mbps) σε Ευρώπη με το H870DS σε LTE, ενώ το κλασσικό H870 είναι πολύ πιο γρήγορο. Επίσης, τι security patch έχει η συσκευή;Dsl speed test με δικό μου μονοκαρτο G6 4G cosmote Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 (edited) Τελωνειο δεν παιζει 100% απο eglobal; Ολα τα reviews που διαβαζω λενε οτι το g6 ειναι στα 150-200 ευρω παραπανω. Ακομα και reviews που εγιναν πριν 15 ημερες λενε οτι πλεον η τιμη ειναι στα ιδια επιπεδα, ομως δεν ειναι αληθεια. Η πιο φθηνη εκδοση του 1+5 ειναι στα 499 ευρω, ενω το G6 το βρισκεις κατω απο 390, δλδ 100 ευρω φθηνοτερο τουλαχιστον.. Δε το καταλαβαινω. Αγορίνα μου, μέχρι να το πάρεις απόφαση θα βγει το G7. Ήδη πλησιάζει η κυκλοφορία του V30! :lol: Πλακίτσα κάνω, εννοείται! :) Έχει τριγωνική το eglobal. Όταν μπαίνει Αγγλία, αναλαμβάνουν τα περί τελωνείου, οπότε, από εκεί και πέρα, στέλνεται σε εσένα χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση. Για του λόγου το αληθές: http://imgur.com/taldFF9 Ακόμη και να μπει εδώ τελωνείο, έχει ξεκαθαριστεί, σε συνομιλία με μέλος του myPhone, πως αναλαμβάνει τα έξοδα το eglobal. Εάν το έχεις τόσο άγχος μπορείς να επικοινωνήσεις και εσύ μαζί τους να έχει "κάτι" στα χέρια σου για δική σου σιγουριά! Καλή σου μέρα! :) Edited August 5, 2017 by NickTSPre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Έχει IR το G6 παιδιά είτε αλλά σοβαρά προβλήματα; είμαι ανάμεσα σε P10 και G6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Έχει IR το G6 παιδιά είτε αλλά σοβαρά προβλήματα; είμαι ανάμεσα σε P10 και G6 Ακόμη, δεν έχει εμφανίσει κάποιο θέμα, ούτε με την οθόνη ούτε κάτι άλλο. Μακάρι να συνεχίσει να είναι απροβλημάτιστο, και για εμάς, τους κατόχους του G6, αλλά και για να χτίσει πάλι αξιοπιστία προχωρώντας με τα V30,G7 και πάει λέγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Έχει IR το G6 παιδιά είτε αλλά σοβαρά προβλήματα; είμαι ανάμεσα σε P10 και G6 Φίλε μου είναι καθαρά τι θες. Πχ θες αδιάβροχο, θες μικρά μπεζελ ? Ή θες λίγο καλύτερη κάμερα ? Δεν ξέρω σε άμεση σύγκριση τι κάνει αλλά το 1/3" μέγεθος αισθητήρα που έχει το g6 φαίνεται, ειδικά σε βραδινές το δυσκολεύει. Χθες έβγαζα ουρανό και με το σ8 ήθελα 4 δευτερόλεπτα ενώ με αυτό 10. Παρόλο το καλό f.. Γενικά στα λεφτά του το g6 είναι τίμιο αλλά όχι πλήρες. Από την άλλη το P10 εμένα δε μου αρέσει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Καλημερες :) χθες απογευμα παρελαβε ο φιλος που με βοηθησε στην παραγγελια το θηριο απο dpd με acs στην πορτα του, ουτε τελωνεια ουτε χρεωσεις :happy: οσοι εχετε διλημματα προχωρηστε αβοφα :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Θέλω να προχωρήσω στην αλλαγή G5 σε G6 ,έχει τόση διαφορά η κάμερα υπέρ του 5...; Αν είναι μικρή η διαφορά σχεδόν αμελητέα, δεν με πειράζει δεν είμαι ψειρας.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts