elkons Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Με ένα σεκτορ δεν γίνεται δουλειά αν πάρει περισσότερος κόσμος Nova δε θα προλαβαίνουν να βάλουν παραπάνω.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Just now, elkons said: Με ένα σεκτορ δεν γίνεται δουλειά αν πάρει περισσότερος κόσμος Nova δε θα προλαβαίνουν να βάλουν παραπάνω.. Δεν θα μείνουν στο ένα! Θα ξαναπεράσουν όπως και η συνεργάτιδα! Σταδιακά το πάνε όπως έχουν ανακοινώσει! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 14 minutes ago, tasosat said: Ε ναι μια Cosmote και μια Vodafone για πλήρες κάλυψη! Nova με μισό σεκτορ τι να τη κάνεις έχει ήδη μικρότερη κάλυψη από Vodafone γεωγραφική 😉 Πάντως όπου είναι άδεια γ...μει και δέρνει και με μισό σεκτορ εντός πόλεων. Αν είναι γεμάτη η βγεις σε χωριά τον π..... Κλαίγανε 🤣 2 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, cmvr said: Πάντως όπου είναι άδεια γ...μει και δέρνει και με μισό σεκτορ εντός πόλεων. Αν είναι γεμάτη η βγεις σε χωριά τον π..... Κλαίγανε 🤣 Ένα σεκτορ πόση χωρητικότητα να χει πια ακόμα και στο χωριό το καλοκαίρι θα πέσει η απόδοση 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, Chrischal1908 said: Οι επενδύσεις αυξάνονται για το δίκτυο κινητής φέτος! Δυστυχώς αναμένουμε... Αναμένεις. Δεν έχουμε μόνο 1 δίκτυο στην Ελλάδα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, tasosat said: Αναμένεις. Δεν έχουμε μόνο 1 δίκτυο στην Ελλάδα. Μια χαρά είμαι εγώ! Για όσους παραπονιούνται το λέω! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, Chrischal1908 said: Μια χαρά είμαι εγώ! Για όσους παραπονιούνται το λέω! Ε βέβαια στο Μαρούσι είναι όλα τέλεια στα δίκτυα,δεν υπάρχει κάποιος πάροχος που να μην έχει κάλυψη εκεί. Μη κάνεις την εικόνα σου γενική για όλους,μη τα ξανά λέμε πάλι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 1 minute ago, tasosat said: Ε βέβαια στο Μαρούσι είναι όλα τέλεια στα δίκτυα,δεν υπάρχει κάποιος πάροχος που να μην έχει κάλυψη εκεί. Μη κάνεις την εικόνα σου γενική για όλους,μη τα ξανά λέμε πάλι. Δεν μίλησα γενικά! Κάποιες περιοχές είναι πιο μετά στο χρονοδιάγραμμα δυστυχώς! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Όπως είχα πει σε άλλο νήμα τις τελευταίες ημέρες η τοπική κεραία ξεκίνησε να σέρνεται το 4G+ με ταχύτητες τύπου 4G+ 5dow/40up με RSRQ -9 το πρωί!! Ενώ από κάτω από το πάνελ για λίγο πέταξε σπίθες (@mixtri) για άγνωστο λόγο....Πήρα το πρωί 13788 από το εταιρικό μου συμβόλαιο έκανα αίτημα λένε οκ θα γίνει πρώτα αποκαμωμένος έλεγχος. Με πήραν πριν λίγο μου λένε δεν εντοπίστηκε κανένα πρόβλημα. Οκ παω να κάνω αίτημα μέσω Chat σε ένα άλλο νούμερο What's up. Συνδέεται καλή ώρα εκπρόσωπος με το όνομα Χ και τελειώνει σε α. Όλοι τη ξέρετε. Την ρωτάω εγώ μπορούμε να καταχωρήσουμε αίτημα σχετικά με αυτό; Λέει αυτή (copy paste από το app εννοείται γιατί δεν κάνει screenshot) Λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να ανοιχτεί εκ νέου αίτημα, έχει γίνει πολλές φορές μέσω της εφαρμογής what΄s up , η τελευταία ενημέρωση που είχατε αφορούσε ότι όποια βελτίωση δικτύου ίσως δεν είναι ορατή στις αμέσως επόμενες ημέρες, αλλά σε χρονικό ορίζοντα εβδομάδων ή και μηνών. Δεν μπορεί να καταχωρηθεί νέο αίτημα, Θα μπορούσα να σάς φανώ χρήσιμη σε κάτι άλλο; Της εξηγώ εγώ ότι δεν αφορά το συγκεκριμένο αίτημα και θέλω να ανοίξει ένα άλλο. Η απάντηση Δεν υπάρχει δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να ελέγχετε το αίτημα όπως σημειώσατε, αυτό αφορά μόνο αιτήματα για σταθερή γραμμή,επίσης έχετε ήδη ενημερωθεί για το αίτημα σας. Της ξανά λέω εγώ ότι δεν αναφέρομαι για το συγκεκριμένο Έχει ζητηθεί τον Φεβρουάριο, όπως και πολλές άλλες φορές, και είναι ενήμεροι οι τεχνικοί, χρειάζεστε κάτι άλλο πέραν του ελέγχου της κεραίας; Της εξηγώ τι συμβαίνει αναλυτικά τη ρωτάω μπορεί να με εξυπηρετήσει; Η απάντηση: Έχετε ενημερωθεί ότι χρειάζεται χρόνος για την πλήρη αποκατάσταση , ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας. Χρειάζεστε κάτι άλλο πέραν αυτού που ήδη έχουν ενημερωθεί οι τεχνικοί; αλλιώς δε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για το συγκεκριμένο ζήτημα . Για να μη λέμε μόνο τα κακά της εξυπηρέτησης της Nova η Cosmote τώρα μου την έδωσε πολύ άσχημα, δεν γίνεται να μην μπορούν να εξυπηρετήσουνε πελάτη με σταθερή και tv και 4 κινητά (2 συμβόλαια) Είναι αδιανόητο. Αίσχος. Gigamax unlimited ήρθε η αντιπρόταση @cmvr χτες, 29€ λενε Θα το αφήσω να γίνει κανονικά FREE2GO και θα το δώσω σε ένα γνωστό μου θα κάνω μεταβίβαση στο όνομα του. Μια μέτρηση 4G+ με Β7+Β1 με RSRQ -8 φουλ σήμα. https://www.speedtest.net/result/a/10793153559 Edited 2 Απριλίου by elkons 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 39 minutes ago, elkons said: Όπως είχα πει σε άλλο νήμα τις τελευταίες ημέρες η τοπική κεραία ξεκίνησε να σέρνεται το 4G+ με ταχύτητες τύπου 4G+ 5dow/40up με RSRQ -9 το πρωί!! Ενώ από κάτω από το πάνελ για λίγο πέταξε σπίθες (@mixtri) για άγνωστο λόγο....Πήρα το πρωί 13788 από το εταιρικό μου συμβόλαιο έκανα αίτημα λένε οκ θα γίνει πρώτα αποκαμωμένος έλεγχος. Με πήραν πριν λίγο μου λένε δεν εντοπίστηκε κανένα πρόβλημα. Οκ παω να κάνω αίτημα μέσω Chat σε ένα άλλο νούμερο What's up. Συνδέεται καλή ώρα εκπρόσωπος με το όνομα Χ και τελειώνει σε α. Όλοι τη ξέρετε. Την ρωτάω εγώ μπορούμε να καταχωρήσουμε αίτημα σχετικά με αυτό; Λέει αυτή (copy paste από το app εννοείται γιατί δεν κάνει screenshot) Λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να ανοιχτεί εκ νέου αίτημα, έχει γίνει πολλές φορές μέσω της εφαρμογής what΄s up , η τελευταία ενημέρωση που είχατε αφορούσε ότι όποια βελτίωση δικτύου ίσως δεν είναι ορατή στις αμέσως επόμενες ημέρες, αλλά σε χρονικό ορίζοντα εβδομάδων ή και μηνών. Δεν μπορεί να καταχωρηθεί νέο αίτημα, Θα μπορούσα να σάς φανώ χρήσιμη σε κάτι άλλο; Της εξηγώ εγώ ότι δεν αφορά το συγκεκριμένο αίτημα και θέλω να ανοίξει ένα άλλο. Η απάντηση Δεν υπάρχει δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να ελέγχετε το αίτημα όπως σημειώσατε, αυτό αφορά μόνο αιτήματα για σταθερή γραμμή,επίσης έχετε ήδη ενημερωθεί για το αίτημα σας. Της ξανά λέω εγώ ότι δεν αναφέρομαι για το συγκεκριμένο Έχει ζητηθεί τον Φεβρουάριο, όπως και πολλές άλλες φορές, και είναι ενήμεροι οι τεχνικοί, χρειάζεστε κάτι άλλο πέραν του ελέγχου της κεραίας; Της εξηγώ τι συμβαίνει αναλυτικά τη ρωτάω μπορεί να με εξυπηρετήσει; Η απάντηση: Έχετε ενημερωθεί ότι χρειάζεται χρόνος για την πλήρη αποκατάσταση , ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας. Χρειάζεστε κάτι άλλο πέραν αυτού που ήδη έχουν ενημερωθεί οι τεχνικοί; αλλιώς δε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για το συγκεκριμένο ζήτημα . Για να μη λέμε μόνο τα κακά της εξυπηρέτησης της Nova η Cosmote τώρα μου την έδωσε πολύ άσχημα, δεν γίνεται να μην μπορούν να εξυπηρετήσουνε πελάτη με σταθερή και tv και 4 κινητά (2 συμβόλαια) Είναι αδιανόητο. Αίσχος. Gigamax unlimited ήρθε η αντιπρόταση @cmvr χτες, 29€ λενε Θα το αφήσω να γίνει κανονικά FREE2GO και θα το δώσω σε ένα γνωστό μου θα κάνω μεταβίβαση στο όνομα του. Μια μέτρηση 4G+ με Β7+Β1 με RSRQ -8 φουλ σήμα. https://www.speedtest.net/result/a/10793153559 Ω ρε σαπίλα νούμερο. Απαράδεκτη Κοντ. 29 ευρώ θέλουν, αλλά κεραία δεν ξέρουν να φτιάξουν, λολ. 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) 13 minutes ago, johnny_htc said: Ω ρε σαπίλα νούμερο. Απαράδεκτη Κοντ. 29 ευρώ θέλουν, αλλά κεραία δεν ξέρουν να φτιάξουν, λολ. 😅 Άστα να πάνε όσοι έχουν εδώ Dobleplay 4G+ έφαγαν μεγάλη φόλα ήδη έχουν ξεκινήσει παράπονα. Αν δε δέχονται για τη δικτυαρα τους να μείνουν μόνοι τους σε αυτή. Μα να μην εξυπηρετήσουνε τον πελάτη; εγώ φταίω όμως κάθε μήνα πάνε 113€ ακριβώς ότι έχω στη Cosmote, δηλαδή ένας χρόνος 113x12=1.356€ Σκέψου ότι έχω από τα 18 το κινητό από τα 22 το σταθερό (το είχε ο μπαμπάς άλλα 20χ και το πήρα στο όνομα μου) και πλησιάζω τα 28 μου αυτόν τον μήνα. Είναι πολλά τα λεφτά που έχουν πάρει και επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά για παράπονο του πελάτη και άνοιγμα αιτήματος. Αλλά εγώ ο βλακας φταίω. Τους παρακαλάω να φτιάξουν τη κάλυψη εδώ και 3 χρόνια αλλά ακόμα το ίδιο ακριβώς βλέπω μια στασιμότητα και σε πρόβλημα καμία υποστήριξη αλλά δεν έχω επιλογή και οι άλλες πιο γτπ είναι. Edited 2 Απριλίου by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 20 ώρες πριν, elkons said: Άστα να πάνε όσοι έχουν εδώ Dobleplay 4G+ έφαγαν μεγάλη φόλα ήδη έχουν ξεκινήσει παράπονα. Αν δε δέχονται για τη δικτυαρα τους να μείνουν μόνοι τους σε αυτή. Μα να μην εξυπηρετήσουνε τον πελάτη; εγώ φταίω όμως κάθε μήνα πάνε 113€ ακριβώς ότι έχω στη Cosmote, δηλαδή ένας χρόνος 113x12=1.356€ Σκέψου ότι έχω από τα 18 το κινητό από τα 22 το σταθερό (το είχε ο μπαμπάς άλλα 20χ και το πήρα στο όνομα μου) και πλησιάζω τα 28 μου αυτόν τον μήνα. Είναι πολλά τα λεφτά που έχουν πάρει και επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά για παράπονο του πελάτη και άνοιγμα αιτήματος. Αλλά εγώ ο βλακας φταίω. Τους παρακαλάω να φτιάξουν τη κάλυψη εδώ και 3 χρόνια αλλά ακόμα το ίδιο ακριβώς βλέπω μια στασιμότητα και σε πρόβλημα καμία υποστήριξη αλλά δεν έχω επιλογή και οι άλλες πιο γτπ είναι. Νομίζω μόνο με καταγγελία στην ΕΕΤΤ για άρνηση εξυπηρέτησης θα βρεθεί άκρη. Δυστυχώς χωρίς να θέλω να το δικαιολογήσω τα παιδιά στην εξυπηρέτηση πρέπει να ακολουθούν συγκρεκριμένη γραμμή που τους δίνουν από ψηλά και όσο και να θέλουν να βοηθήσουν να μην τους αφήνουν. Μόνο με αναφορές στρώνουν και μετά σε έχουν στα όπα όπα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 58 minutes ago, paokara4594 said: Νομίζω μόνο με καταγγελία στην ΕΕΤΤ για άρνηση εξυπηρέτησης θα βρεθεί άκρη. Δυστυχώς χωρίς να θέλω να το δικαιολογήσω τα παιδιά στην εξυπηρέτηση πρέπει να ακολουθούν συγκρεκριμένη γραμμή που τους δίνουν από ψηλά και όσο και να θέλουν να βοηθήσουν να μην τους αφήνουν. Μόνο με αναφορές στρώνουν και μετά σε έχουν στα όπα όπα. Δεν θα το τραβήξω παραπάνω δε πειράζει.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Λοιπόν με πήραν από το 13888 από την εξυπηρέτηση ξεκίνησαν με την συνομιλία που είχα με την εκπρόσωπο και μ τους ανέφερα την απαράδεκτη στάση της μου είπαν σε λίγα λεπτά θα με καλέσουν από το τεχνικό τμήμα για να κανονίσουμε άμεσα το πρόβλημα. Πράγματι νε πήραν από το 13788 τους περιέγραψα το θέμα, ευγενέστατος ο κύρος Νίκος, μου είπε σε λίγη ώρα έρχεται να κανονίσει ο ίδιος το θέμα μιας και ήταν στη περιοχή, έκλεισε η κεραία για καμιά ώρα τώρα δουλεύει όπως πρέπει. Βλάβη ήταν. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10796476233 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 26 minutes ago, elkons said: Λοιπόν με πήραν από το 13888 από την εξυπηρέτηση ξεκίνησαν με την συνομιλία που είχα με την εκπρόσωπο και μ τους ανέφερα την απαράδεκτη στάση της μου είπαν σε λίγα λεπτά θα με καλέσουν από το τεχνικό τμήμα για να κανονίσουμε άμεσα το πρόβλημα. Πράγματι νε πήραν από το 13788 τους περιέγραψα το θέμα, ευγενέστατος ο κύρος Νίκος, μου είπε σε λίγη ώρα έρχεται να κανονίσει ο ίδιος το θέμα μιας και ήταν στη περιοχή, έκλεισε η κεραία για καμιά ώρα τώρα δουλεύει όπως πρέπει. Βλάβη ήταν. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10796476233 Άντε, τέλος καλό όλα καλά! Το 5g ανέβηκε καθόλου σε ταχύτητα (αν και ήδη πήγαινε σφαίρα); 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Πήγε δηλαδή ο κύριος Νίκος και το έφτιαξε; 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 32 minutes ago, marios239 said: Άντε, τέλος καλό όλα καλά! Το 5g ανέβηκε καθόλου σε ταχύτητα (αν και ήδη πήγαινε σφαίρα); Ε Ντάξει 700 είδα κ ένα 1000αρακι πρίν 10 minutes ago, p_k said: Πήγε δηλαδή ο κύριος Νίκος και το έφτιαξε; Δε ξέρω αυτός με πήρε από το τεχνικό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Μπράβο τους πάντως για την άμεση ανταπόκριση. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 1 hour ago, p_k said: Μπράβο τους πάντως για την άμεση ανταπόκριση. Ευτυχώς 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 3 ώρες πριν, elkons said: Λοιπόν με πήραν από το 13888 από την εξυπηρέτηση ξεκίνησαν με την συνομιλία που είχα με την εκπρόσωπο και μ τους ανέφερα την απαράδεκτη στάση της μου είπαν σε λίγα λεπτά θα με καλέσουν από το τεχνικό τμήμα για να κανονίσουμε άμεσα το πρόβλημα. Πράγματι νε πήραν από το 13788 τους περιέγραψα το θέμα, ευγενέστατος ο κύρος Νίκος, μου είπε σε λίγη ώρα έρχεται να κανονίσει ο ίδιος το θέμα μιας και ήταν στη περιοχή, έκλεισε η κεραία για καμιά ώρα τώρα δουλεύει όπως πρέπει. Βλάβη ήταν. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10796476233 Αυτό μου αρέσει στην Cosmote, βγάζεις άκρη. Οι άλλοι: φταίει η κάρτα, κάνε επανεκκίνηση... 5 1 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 9 minutes ago, MIKU said: Αυτό μου αρέσει στην Cosmote, βγάζεις άκρη. Οι άλλοι: φταίει η κάρτα, κάνε επανεκκίνηση... Η νοντ κυρίως αυτά. Η βοντα το ψάχνει και αυτή 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 18 minutes ago, MIKU said: Οι άλλοι: φταίει η κάρτα, κάνε επανεκκίνηση... Ξέρουν ότι πουλάνε σάπιο πράμα και πουλάνε τρέλα απλώς.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 54 minutes ago, MIKU said: Αυτό μου αρέσει στην Cosmote, βγάζεις άκρη. Οι άλλοι: φταίει η κάρτα, κάνε επανεκκίνηση... 35 minutes ago, cu2goup said: Ξέρουν ότι πουλάνε σάπιο πράμα και πουλάνε τρέλα απλώς.. Vodafone ποτέ δεν μου είχε πωλήσει τρελά ή σε άτομα που γνωρίζω. Είναι πρόθυμη και όλας να σε αφήσει να φύγεις ατελώς 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) Άιντε πάλι ξεκίνησε τη βλακεια 😂😂 Τρελό RSRQ στάσιμο κιόλας είναι κλειστός ο δρόμος είναι περιορισμένη κυκλοφορία λόγω οδικού έργου. Αποκλείεται να έχει τόση κίνηση πάει κάτι τελείως λάθος με το Cell αυτό . Με εκαψες κυρ Νίκο 😂😅😅 Λέτε να παίζει ρόλο που σκάβουν οπτική απέναντι από τον ΟΤΕ π είναι η κεραία; δηλαδή πρόβλημα με backhaul; γενικά σε όλη τη περιοχή σχεδόν έβαλαν οπτικές, εκεί είδα απλά σήμερα στον ΟΤΕ. Εκεί τωρα θα καταλήγουν όλες στο φρεάτιο που άνοιξαν. Η κεραία είχε ήδη οπτική κάνα 2,3 χρόνια και τώρα έχουμε FFTH περιμένουμε διαθεσιμότητα.. Edited 4 Απριλίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Με υποθέσεις debugging δε γίνεται. Θες logs. Τώρα αν έφτιαξε για λίγο ίσως να έκανε κάποια επανεκκίνηση από το κέντρο και μετά να failare. Μπορεί να υπάρχει κάποιο hardware issue. Αν έχει στάσιμα πχ. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts