Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κέρκυρα βλέπω αυτά εδώ μόνο

Cosmote ΠΛΗΣΙΟΝ ΧΩΡΙΟΥ ΣΙΔΑΡΙ & ΠΕΡΟΥΛΑΔΕΣ

Nova/Vodafone και με n78 η άδεια (αν και φέτος ότι άδεια έχω δει να βγαίνει έχει n78), ΘΕΣΗ ΜΠΑΛΛΟΥ - ΠΛΗΣΙΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΙΔΑΡΙ

Μετά έχει 2 μικροκυμματικά από Nova, 2 από Vodafone και 1 από Cosmote

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τα του Γερμανού & micro.

Στο κατάστημα των Αμπελοκήπων (Θεσσαλονίκη) ήταν κλειστό για μεγάλο διάστημα για όσο έκανε ανακαίνιση. Από όταν άνοιξε ξανά έχει μειωθεί η εμβέλεια του σαν να είναι ένα οικιακό wifi πιάνει μόνο μπροστά από το κατάστημα ενώ μέχρι πριν έπιανε σε όλη την οδό μέχρι σύνορα με Μενεμένη. 

Για το micro στη Γρ. Λαμπράκη στη Τούμπα έκλεισε όταν μετακόμισε σε νέο χώρο το κατάστημα.

Μπορεί να έχει κοπεί κάποιο κεντρικό καλώδιο . Από σήμα κινητής πως πάτε είναι οκ τώρα ή έχει πέσει κ αυτό;

1 minute ago, elkons said:

Μπορεί να έχει κοπεί κάποιο κεντρικό καλώδιο . Από σήμα κινητής πως πάτε είναι οκ τώρα ή έχει πέσει κ αυτό;

Σερνεται και η κινητη αστα ειμαι και remote και δεν μπορω να κανω τιποτα

Ε τότε και η κεραία δεν θα λειτουργεί .

Είχε τύχει πριν 2 μήνες στη περιοχή μου και σε 1.5 ώρα το έφτιαξαν ήρθε το ίντερνετ μαζι με τη κινητή. Πήγαινε στο τσατ ανέφερε το πρόβλημα και ζητά να σ δώσουν GB στα κινητά σου. Ακόμα κ να το φτιάξουν σήμερα ας έχεις κάτι τζάμπα, πολλά μας παίρνουν ήδη. 

Το εκανα ηδη μας εδωσαν δωρεαν gb αλλα και παλι σερνεται το ιντερνετ. Καλα δε θα σκασω κιολας πιο πολυ για τη δουλεια αλλα και παλι δεν φταιω εγω θα δουλεψω μια αλλη μερα. Απλα ηθελα να δω αν αντιμετωπιζει και αλλος προβληματα στην περιοχη

Όταν αποκατασταθεί ενημέρωσε 😄

Στο τσατ δεν ξέρουν τι πρόβλημα υπάρχει;

Οπότε Στο σήμα κινητής τώρα έχει θέμα; μια φίλη [φαν της νοβα βέβαια] μ έλεγε σπίτι της στη Λαμία κοντά κέντρο δεν πιάνει η Cosmote μόνο η Nova αλλα η nova έχει ακόμα μη αναβαθμισμες κεραίες..

1 minute ago, elkons said:

Όταν αποκατασταθεί ενημέρωσε 😄

Στο τσατ δεν ξέρουν τι πρόβλημα υπάρχει;

Οπότε Στο σήμα κινητής τώρα έχει θέμα; μια φίλη [φαν της νοβα βέβαια] μ έλεγε σπίτι της στη Λαμία κοντά κέντρο δεν πιάνει η Cosmote μόνο η Nova αλλα η nova έχει ακόμα μη αναβαθμισμες κεραίες..

Η νοβα στη λαμια ειναι απελπισια. Οσοι πληρωνουν πραγματικα τους κοροιδευουν , εμενα ειναι η 2η γραμμη μου η εταιρικη και σερνεται στο 80% της πολης. 

Γενικα με κοσμοτε ειμαι ευχαριστημενος εχοντας περασει απο ολες τις εταιριες. Καρφωμενος 100/10 και 2 φορες που υπηρξε βλαβη φτιαχτηκε εντος 24ωρου.

Μολις επανηλθε σταθερη και κινητη ειμαστε οκ στην περιοχη. 

2 minutes ago, james9t said:

Σερνεται και η κινητη αστα ειμαι και remote και δεν μπορω να κανω τιποτα

3 minutes ago, james9t said:

Η νοβα στη λαμια ειναι απελπισια. Οσοι πληρωνουν πραγματικα τους κοροιδευουν , εμενα ειναι η 2η γραμμη μου η εταιρικη και σερνεται στο 80% της πολης. 

Γενικα με κοσμοτε ειμαι ευχαριστημενος εχοντας περασει απο ολες τις εταιριες. Καρφωμενος 100/10 και 2 φορες που υπηρξε βλαβη φτιαχτηκε εντος 24ωρου.

Μολις επανηλθε σταθερη και κινητη ειμαστε οκ στην περιοχη. 

Μια χαρά. Μάλλον θα είσαι σε κτίριο ΟΤΕ κοντά και θα πιάνεις και σήμα από κει και σταθερή λογικά. Θα είχε βγει οφφ η κεραία και θα έπιανες από μακριά. Υποθετικό σενάριο που μάλλον αυτό είναι. Κάτι έκαναν και το επανέφεραν λοιπόν 

Εδώ είχαν έρθει κάτι γύφτοι κ είχαν κόψει ένα καλώδιο δεν ξέρω τι ήταν κ κόπηκε κινητή σταθερή 🤣

Μάλλον θα άκουσαν για χαλκό 😏

2 minutes ago, elkons said:

Εδώ είχαν έρθει κάτι γύφτοι κ είχαν κόψει ένα καλώδιο δεν ξέρω τι ήταν κ κόπηκε κινητή σταθερή 🤣

Ο Χριστός και η Παναγία... 

2 ώρες πριν, elkons said:

«Ανωτέρα βία»

2 ώρες πριν, johnny_htc said:

Ο Χριστός και η Παναγία... 

Θέλω πολύ να μάθω τι τον έκαναν τον χαλκό 🤣