paanos Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 16 minutes ago, nucleogenesis said: Καλησπερα, πηρα εχθές νέο αριθμό COSMOTE αλλά δεν συνδέεται με 4g/5g μου βγάζει μόνο Ε. Εστειλα και start στο 1333 αλλά μου λέει «ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ» εχω iPhone 15 και οι ρυθμίσεις συσκευής φαίνονται σωστές. Είπα να περιμένω μηπως θέλει λίγο χρόνο λόγω νέας ενεργοποίησης γραμμής αλλά ακόμα τα ίδια… Στείλε WIFICALL στο 1333 και θα κανει το σύστημα να ξεκολλήσει και θα σου δώσει και 4G. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 4 minutes ago, paanos said: Στείλε WIFICALL στο 1333 και θα κανει το σύστημα να ξεκολλήσει και θα σου δώσει και 4G. Απίστευτο! Έφτιαξε! Αυτό ήταν τελικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν μου το είπαν από εξυπηρέτηση πελατών. Το μόνο που μου είπαν να στείλω ήταν το start στο 1333. σε ευχαριστώ πολύ! 4 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 13 minutes ago, nucleogenesis said: Εστειλα και από αυτό. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ COSMOTE 5G ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ cosmote.gr/5G Αθήνα, Βούλα Οκ, για περίμενε να δεις τι θα κάνει. Λογικά θα σου ενεργοποιηθεί, δεν θυμάμαι να αργεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου (edited) Δε δουλεύει σήμερα το VoLTE roaming. Γενικά οι βλάβες της Cosmote κρατάνε καιρό, δεν διορθώνουν τα θέματα γρήγορα. Update: Το VoLTE επανήλθε, το wifi calling εξακολουθεί να είναι ψόφιο. Edited 22 Απριλίου by georgemv 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου (edited) 23 minutes ago, georgemv said: Δε δουλεύει σήμερα το VoLTE roaming. Γενικά οι βλάβες της Cosmote κρατάνε καιρό, δεν διορθώνουν τα θέματα γρήγορα. Update: Το VoLTE επανήλθε, το wifi calling εξακολουθεί να είναι ψόφιο. Ποτέ δεν δούλευε το WiFi calling σε Roaming στην COSMOTE. Εγώ σε roaming το εχω δει μόνο με Hotspot από αλλο ελληνικό κινητό. Μονο στη Nova δουλεύει όπου και να σαι Σε ποιο παροχο ήσουν συνδεδεμένος δεν δούλευε το VoLTE Roaming; Edited 22 Απριλίου by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου Καλησπέρα έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το τελευταίο 6μηνο δυσκολία στις κλήσεις και στο Ίντερνετ στα βόρεια προάστια; Δροσια Διονυσο Σταματά το σήμα είναι άθλιο,κλήσεις πέφτουν,το ιντερνετικό ραδιόφωνο στο αμάξι 1 λεπτό παίζει και 2 κάνει buffering. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου https://www.cnn.gr/oikonomia/nea-tis-agoras/story/424035/cosmote-5g-i-cosmote-proti-stin-ellada-diathetei-emporika-diktyo-texnologias-5g-stand-alone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Καλλιθέα εδώ και λίγη ώρα με Ε. Είναι και αλλού έτσι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 7 minutes ago, paanos said: Καλλιθέα εδώ και λίγη ώρα με Ε. Είναι και αλλού έτσι; Παλαιό Φάληρο όλα καλά αυτή τη στιγμή. Σε ποιο σημείο στην Καλλιθέα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Πειραιά όλα καλά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 7 minutes ago, johnny_htc said: Παλαιό Φάληρο όλα καλά αυτή τη στιγμή. Σε ποιο σημείο στην Καλλιθέα; Τώρα είμαι Πλατεία Κύπρου (προς τον ΗΣΑΠ) αλλά και πιο κατω τα ιδια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Κεφαλονιά μίλησα το πρωί με φίλο έχει θεματάκια αλλά διορθώθηκαν. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 20 ώρες πριν, paanos said: Τώρα είμαι Πλατεία Κύπρου (προς τον ΗΣΑΠ) αλλά και πιο κατω τα ιδια. Σήμερα τα ίδια ή έφτιαξε τελικά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Σήμερα τα ίδια ή έφτιαξε τελικά; Τα ίδια… μόνο εγώ παίζει να είμαι. Το δήλωσα βλάβη. Περίεργο όμως που το κάνει μόνο σε αυτό το σημείο και σε άλλες περιοχές παίζει μια χαρά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 31 minutes ago, paanos said: Τα ίδια… μόνο εγώ παίζει να είμαι. Το δήλωσα βλάβη. Περίεργο όμως που το κάνει μόνο σε αυτό το σημείο και σε άλλες περιοχές παίζει μια χαρά. Ίσως βλάβη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου On 17/6/2024 at 3:01 ΜΜ, paanos said: Τώρα είμαι Πλατεία Κύπρου (προς τον ΗΣΑΠ) αλλά και πιο κατω τα ιδια. Πέρασα το πρωί, με ενεργή την NOVA όλα καλά αλλά με το που επέλεξα Cosmote μπήκε απευθείας σε E, μετά είχε φτιάξει αλλά ήμουν σε κίνηση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Εχει κανείς γνώση αν η καλυψη της Cosmote στην παραλία Κάτω Ασσου Κορινθίας έχει βελτιωθεί? Στην περιοχή που δείχνω στον χάρτη, στις χωρίς πολύ κίνηση ημέρες του καλοκαιριού με το ζόρι και σε συγκεκριμένα εξωτερικα σημεία του σπιτιου πάει στα 3..5 MB ενώ στην περίοδο αιχμής αν δεις 1 ΜΒ είσαι τυχερός. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 11 ώρες πριν, TeoT said: Εχει κανείς γνώση αν η καλυψη της Cosmote στην παραλία Κάτω Ασσου Κορινθίας έχει βελτιωθεί? Στην περιοχή που δείχνω στον χάρτη, στις χωρίς πολύ κίνηση ημέρες του καλοκαιριού με το ζόρι και σε συγκεκριμένα εξωτερικα σημεία του σπιτιου πάει στα 3..5 MB ενώ στην περίοδο αιχμής αν δεις 1 ΜΒ είσαι τυχερός. Πολύ πιθανό να είναι καλύτερα τα πράματα με 5G συσκευή, γιατί στο Βραχάτι και στο βουνό πάνω από την εθνική, έχω καταγράψει N78. Αλλά δεν έχω ιδέα πώς θα συμπεριφέρεται εκεί κάτω.. Πιθανολογώ θα έχουν ανέβει πάντως τα νούμερα, ακόμα και 50 mbps καλά θα είναι 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Έχει κανείς outage, σε εμένα σα να έφαγε loop και κόλλησε στο EDGE. Περιοχή Χαλκιδικής. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Κάτι παίχτηκε για λίγη ώρα, ούτε 5 λεπτά και δεν μου άνοιγε δεδομένα και μένα. Σκάλωμα στο καπάκι έπεσε σε edge και τώρα επανήλθε. Περιοχή Παλαιό Φάληρο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου On 17/4/2024 at 10:14 ΜΜ, paanos said: Στείλε WIFICALL στο 1333 και θα κανει το σύστημα να ξεκολλήσει και θα σου δώσει και 4G. Και 5G στο 1333 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου (edited) 55 minutes ago, zurabi_97 said: Έχει κανείς outage, σε εμένα σα να έφαγε loop και κόλλησε στο EDGE. Περιοχή Χαλκιδικής. 49 minutes ago, johnny_htc said: Κάτι παίχτηκε για λίγη ώρα, ούτε 5 λεπτά και δεν μου άνοιγε δεδομένα και μένα. Σκάλωμα στο καπάκι έπεσε σε edge και τώρα επανήλθε. Περιοχή Παλαιό Φάληρο Επιβεβαιώνω. Περιοχή Θήβα έφαγε σκάλωμα για ένα πεντάλεπτο σε EDGE ή 4G που σερνόταν με ping στον θεό(ούτε καν 4G+)από 5G και αδυναμία λήψης μηνυμάτων(ενώ να έστελνα μπορούσα) Edited 19 Ιουνίου by aektzhs 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 11 minutes ago, aektzhs 1 said: Επιβεβαιώνω. Περιοχή Θήβα έφαγε σκάλωμα για ένα πεντάλεπτο σε EDGE ή 4G που σερνόταν με ping στον θεό(ούτε καν 4G+)από 5G και αδυναμία λήψης μηνυμάτων(ενώ να έστελνα μπορούσα) Ε άρα πανελλαδικό, την ίδια ώρα περίπου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, georgemv said: Και 5G στο 1333 Το 5G δεν ενεργοποιεί 4G hoc, ενώ το wificall ενεργοποιεί 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, paanos said: Το 5G δεν ενεργοποιεί 4G hoc, ενώ το wificall ενεργοποιεί Βασικά αυτή η αποστολή μηνύματος, τι ενεργοποιεί ακριβώς; Το 5G με το wificall θυμάμαι το χα ενεργοποιήσει και νομίζω όλοι το ίδιο. Απλά πρόσφατα ένα μέλος ανέφερε να το στείλουμε αυτό για ενεργοποίηση του SA, που δε νομίζω να χρειάζεται καν και οι συσκευές θα συνδεθούν απλά κατευθείαν στο SA όταν με το καλό γίνει διαθέσιμο σε καθεμία ... 😏 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts