theopanatha Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Εγώ το πέρασα σε Samsung s10+, και κόβει ολες, εκτός από you tube. Βάλε επιλογή από default, στο adguard, και στο private dns βάλε, : dns.adguard.com Και δεν εμπιστεύομαι τραπεζικές συναλλαγές !! Ευχαριστώ φίλε δούλεψε μόλις το έκανα. Όσο για τραπεζικές συναλλαγές τις κάνω εδω και κάποια χρόνια μόνο από το κινητό. Πληρωμές μεταφορά χρημάτων και τα σχετικά με το adguard στο κινητό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Adguard μαζί με κάποιο VPN service, σε ταυτόχρονη λειτουργία; Αν ναι, ποιες ρυθμίσεις απαιτούνται για να δουλέψουν μαζί; Η συσκευή μου δεν έχει root και το VPN είναι το Cyberghost. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 ε ρουτ βολεύει γιατί χρησιμοποιείς το proxy στο adguard, οπότε μετά είσαι ελεύθερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Adguard μαζί με κάποιο VPN service, σε ταυτόχρονη λειτουργία; Αν ναι, ποιες ρυθμίσεις απαιτούνται για να δουλέψουν μαζί; Η συσκευή μου δεν έχει root και το VPN είναι το Cyberghost.Εγώ το χρησιμοποιώ στο nordvpn αλλά οχι στην δική του εφαρμογή και σε προσωπικό vps server. Με tcp ovpn αρχεία στο app openvpnconnect. Βάζω μέσα στο ovpn τις παρακάτω γραμμές και κόβει παντού τις διαφημίσεις dhcp-option DNS 176.103.130.130 dhcp-option DNS 176.103.130.131 register DNS Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 ε ρουτ βολεύει γιατί χρησιμοποιείς το proxy στο adguard, οπότε μετά είσαι ελεύθερος Δεν έχω κάνει root τη συσκευή μου. Υπάρχει λύση; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Adguard μαζί με κάποιο VPN service, σε ταυτόχρονη λειτουργία; Αν ναι, ποιες ρυθμίσεις απαιτούνται για να δουλέψουν μαζί; Η συσκευή μου δεν έχει root και το VPN είναι το Cyberghost.Δε μπορείς να έχεις 2 VPN να τρέχουν ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Δε μπορείς να έχεις 2 VPN να τρέχουν ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρα θα πρέπει να καταφύγω σε άλλη εφαρμογή ως προς το κόψιμο των διαφημίσεων, που δε θα λειτουργεί ως VPN; Τι λύση έχουμε εδώ; Κάτι που να λειτουργεί αποτελεσματικά όπως το Adguard υπάρχει; Για συσκευή χωρίς root θυμίζω. Ευχαριστώ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Αυτό που έγραψα λειτουργεί τέλεια σε non root συσκευή και ειναι 2 σε 1. Δηλαδή και VPN και κόβει διαφημίσεις. Το πρόγραμμα που έχεις εσύ το cyberghost δεν έχει κάποια ρύθμιση να του βάλεις dns servers? Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 (edited) Αυτό που έγραψα λειτουργεί τέλεια σε non root συσκευή και ειναι 2 σε 1. Δηλαδή και VPN και κόβει διαφημίσεις. Το πρόγραμμα που έχεις εσύ το cyberghost δεν έχει κάποια ρύθμιση να του βάλεις dns servers? Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Nord VPN το δοκίμασα για ένα μήνα, για Android είναι σούπερ και λυπήθηκα πολύ που δεν επέκτεινα τη συνδρομή γιατί δε δούλευε σωστά στον υπολογιστή μου (ήθελα μια λύση για όλες τις συσκευές μου). Το Cyberghost app για Android έχει πολύ λίγες ρυθμίσεις, σίγουρα δεν έχει ρύθμιση για εισαγωγή alternate dns servers. Έχει και μια επιλογή για ad blocking αλλά δεν κόβει σχεδόν τίποτα. Η μόνη λύση που έχω βρει μέχρι στιγμής για να έχω χωρίς root και VPN και ad blocking είναι να δουλεύω με τον Opera σε incognito mode (έχει ένα υποτυπώδες VPN) και με το Adguard να κόβει τις διαφημίσεις. Edited July 16, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Εγώ το πέρασα σε Samsung s10+, και κόβει ολες, εκτός από you tube. Βάλε επιλογή από default, στο adguard, και στο private dns βάλε, : dns.adguard.com Και δεν εμπιστεύομαι τραπεζικές συναλλαγές !!Μόλις το πέρασα και εγώ. Αν και ίσως δεν χρειαστεί, που είναι αυτές οι ρυθμίσεις;;; Δεν τις βρίσκω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Στις ρυθμίσεις του κινητού>> στην αναζήτηση των ρυθμίσεων >> πληκτρολογήστε το " dns" >> θα δείξει : προσωπικό dns ( private dns) >> και βάλε : dns.adguard.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Στις ρυθμίσεις του κινητού>> στην αναζήτηση των ρυθμίσεων >> πληκτρολογήστε το " dns" >> θα δείξει : προσωπικό dns ( private dns) >> και βάλε : dns.adguard.com γιατί βρε δεν λες private DNS mode και έχω φάει τον κόσμο,lol Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Moνο αν έχεις android 9 ομως Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Στις ρυθμίσεις του κινητού>> στην αναζήτηση των ρυθμίσεων >> πληκτρολογήστε το " dns" >> θα δείξει : προσωπικό dns ( private dns) >> και βάλε : dns.adguard.com Το χρησιμοποιείς μόνο του ή έχεις βάλει και κάποιο VPN ταυτόχρονα.. ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Eιχα VPN από την Kaspersky, το οποίο το κατήργησα, σε πιο πίσω post, ένας φίλος το έχει πετύχει, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται, ούτε το ρισκάρω με ερασιτεχνικό τρόπο, γιατί ακόμα και στο site της adguard γράφει ότι δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Δοκιμάστε αυτό. Το χρησιμοποιώ πάνω από 3μηνο και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος. Θυμίζει παρά πολύ google chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 αυτος ομως δεν ειναι παρα μονο browser! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Δοκιμάστε blokada. Δεν υπάρχει στο play store, κάνε αναζήτηση και θα βρεις την επίσημη ιστοσελίδα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 αυτος ομως δεν ειναι παρα μονο browser! Ακριβώς είναι ένας browser που έχει ενσωματωμένο ad-blocker ή όπως λέγεται αυτό που μπλοκάρει τις διαφημίσεις. Δοκίμασε το και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Δοκιμάστε blokada. Δεν υπάρχει στο play store, κάνε αναζήτηση και θα βρεις την επίσημη ιστοσελίδα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk https://blokada.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Όσοι δεν έχετε root δοκιμάστε το DNS66: https://www.f-droid.org/en/packages/org.jak_linux.dns66/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Οσοι εχετε θεματα με τον private dns της adguard (κολληματα, crash του systemUI) μπορειτε να δοκιμασετε τους BlahDNS "dot-de.blahdns.com" Τους δουλευω εδω και μερες και ειναι ταχυτεροι απο τους adguard. https://blahdns.com/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Οσοι εχετε θεματα με τον private dns της adguard (κολληματα, crash του systemUI) μπορειτε να δοκιμασετε τους BlahDNS "dot-de.blahdns.com" Τους δουλευω εδω και μερες και ειναι ταχυτεροι απο τους adguard. https://blahdns.com/ ποιο πεδίο, από όλα, βάζουμε στο private dns? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Με 7 € αγορά, έχω το NetGuard σε δύο συσκευές, και δεν εμπιστεύομαι τον οποιαδήποτε που θα αλλάξω το dns. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 ποιο πεδίο, από όλα, βάζουμε στο private dns? tls_auth_name: δηλαδη στο private dns βαζεις το dot-de.blahdns.com Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts