mol Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 το νοτε 7 ξεχνα το, προς το παρων τουλαχιστον Sent from my V967S using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 το ξεχασα ηδη γι αυτο μπηκα στην διαδικασια καινουργιας μαρκας. Εχω samsung απο το s3 και δεν εμπιστευομαι ευκολα αλλες μαρκες. OnePlus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημερα σε ολους.Καινουργιος στο myphone. Ημουν κατοχος Note4 και σε λιγο βγαινει επιδοτηση για καινουργιο κινητο και δεν ξερω τι να παρω. Η τιμη επιδοτησης θα ειναι κοντα στα 800€-900€. Τι προτεινετε huauwei - Lg note7 η iphone? Και το ρωτάς? Πενάκι και note 7!!! Αρκεί να μην κάνει boom:lol:!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Βρε φίλε πόσα θέματα με την ίδια ερώτηση έχεις ανοίξει:lol::lol:??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekoog Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Γεια σας !! Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό... και έφτασε η ώρα να χρειαστώ κι εγώ την βοήθεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό κινητό από Ελλάδα (δεν θέλω να μπλέξω με κινεζομάγαζα) με μάξιμουμ τα 130 ευρώ! Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις εκτός την αξιοπιστία και την απροβλημάτιστη λειτουργία για κάποια χρόνια μιας και δεν θέλω να αλλάζω κινητό συνέχεια ! Επίσης να μην κολλάει και να μην θέλει συνέχεια φόρτιση! Δεν θα υποστεί κάποιο "πείραγμα"! Το θέλω να διαβάζω τα emails μου, λίγο σερφάρισμα στο ιντερνετ, skype, viber και να τραβάω καμιά φωτογραφία. Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα σε αυτά: http://www.skroutz.gr/s/8669008/Samsung-Galaxy-J3-Duos-2016-8GB.html και http://www.skroutz.gr/s/6666490/ZTE-Blade-S6-Flex-16GB.html Ποιό να επιλέξω; Έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε; Σας ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπέρα , θέλει ένας φίλος να πάρει δώρο στη κοπέλα του κάποιο από τα παρακάτω Galaxy S5 Neo (16GB) 298.90E Galaxy A5 2016 (16GB) 263.90E Galaxy J7 2016 (16GB) 224.45E Galaxy Mega 2 Duos (16GB) 249.00E Δεν γνωρίζω γιατί έχει καταλήξει σε αυτά ,επίσης δεν είχα ποτέ μου samsung οπότε παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια ώστε να προλάβει τα γενέθλια της σε 5 μέρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Τι ακριβως ψάχνει;Εκτός απο το να γράφει samsung ;:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 ¨Ελα ντε!! Από ότι μπορώ να υποθέσω καθώς δουλεύω μαζί με τη κοπέλα ,τηλέφωνο ,μηνύματα, facebook ,viber,browser και λίγο αξιοπρεπείς φωτογραφίες για τις διακοπές. ¨Ότι οι περισσότεροι δηλαδή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Φίλος θέλει αποκλειστικα 5ιντσο και είναι αναμεσα σε αυτά τα μοντέλα. Την καλυτερη δυνατη καμερα(μερα νυχτα). Ακριβεια gps (γιατι το χρησιμοποιει που και που και για την δουλεια του ). Αλλα και το πιο καλα υλοποιημενο λειτουργικο καθώς ερχεται απο moto g3(2/16) stock android δηλαδη και ειναι συνηθισμενος στο αλαγκαριστο. Οποιος εχει εμπειρια και απο τα δυο παρακαλειται να μας την εκφρασει. Ευχαριστω εκ των προτερων όλα τα παιδιά. Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 για το κοριτσι Ηλια Α5 τελος.... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Διαφορές στις επιδόσεις δεν θα δει. Θα προτιμούσα: -Το J7 2016 για τη μεγαλύτερη μπαταρία+5,1" οθόνη (η 5,5 ίσως της πέσει μεγάλη). -Για καλύτερα χαρακτηριστικά το s5 neo. -Το A5 2016 για καλύτερη εμφάνιση+δακτυλικό αποτύπωμα (να χουμε να λέμε)+πιο ελαφρύ+5,1" οθόνη (η 5,5 ίσως της πέσει μεγάλη). Το 6ιντσο ούτε καν, παραπάει... Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Εγω θα διαλεγα η το Α5 η ρο j7.Αν της φαίνεται μεγάλο το j7 τοτε παει στο Α5.Ειναι και οι 2 συσκευες πολυ αξιοπρεπείς για το j7 που το έχει ενα φιλαράκι μου ειπε πως ειναι πολυ ευχαριστημένος και πως έχει ξεχασει τον φορτιστή.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torrente Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Χαρακτηριστικά Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων.Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ. Βασικά Χαρακτηριστικά Τύπος Κινητού SmartPhone Τύπος SIM Dual Λειτουργικό Σύστημα Android Έτος Κυκλοφορίας 2016 Επεξεργαστής & Μνήμη Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή 1300 MHz Πυρήνες Επεξεργαστή 4 Εσωτερική Μνήμη RAM 2048 MB Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης 16 GB Card Slot Ναι Οθόνη Μέγεθος Οθόνης 5,5 " Ανάλυση Οθόνης 1280 x 720 pixels Τύπος Οθόνης IPS Capasitive screen, 16M Colors Τρόπος Χειρισμού Οθόνη αφής (Touch screen) Κάμερα Βασική Κάμερα 8 MP Εμπρόσθια Κάμερα 2 MP Ενσωματωμένο Flash Ναι Δίκτυο & Συνδεσιμότητα Δίκτυο Σύνδεσης 4G Δείκτης SAR (Head) - WiFi Ναι Τύπος Διασύνδεσης USB Μπαταρία Χωρητικότητα Μπαταρίας 3000 mAh Αποσπώμενη Μπαταρία Ναι Λειτουργία - Διάρκεια Αναμονής 72 hrs Διάρκεια Ομιλίας - Ειδικά Χαρακτηριστικά Προστασία - Αισθητήρες Accelerometer, Light Sensor, Proximity, Δακτυλικό Αποτύπωμα Μέγεθος & Βάρος Διαστάσεις 152 x 77.3 x 8.5 mm Βάρος 182 gr Καλησπερα, ειμαι νεο μελος στο σαιτ παρολο που το παρακολουθω χρονια για διαφορες αποριες που ειχα. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας για το συγκεκριμενο μοντελο που ειναι αρκετα καινουριο. Αν γνωριζει κανεις αν αξιζει τα λεφτα του; Η thl σαν εταιρεια ειναι αξιοπιστη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Εγω θα επελεγα το zte μιας και εχει -θεωρητικα- καλυτερη καμερα και περισσοτερη ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Δεν θα ηθελα να γινω γραφικος αλλα εγω προσωπικα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για το iphone Εχω χρησιμοποιησει αρκετο καιρο το s7 και εμεινα αναυδος μπορω να πω. Νομιζω για το note 7 θα αργησουμε να μαθουμε νεα του εξαιτιας των περιστατικων με την εκρηξη της μπαταριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Δεν θα ηθελα να γινω γραφικος αλλα εγω προσωπικα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για το iphone Εχω χρησιμοποιησει αρκετο καιρο το s7 και εμεινα αναυδος μπορω να πω. Νομιζω για το note 7 θα αργησουμε να μαθουμε νεα του εξαιτιας των περιστατικων με την εκρηξη της μπαταριας Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Πανω κατω τα ιδια σκεφτομαστε για το iphone. OnePlus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) μαλλον απο vickimall θα το παρω παιδια...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-3s-3gb-32-gb Edited September 5, 2016 by vagelis33 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 ψαχνω ενα κινητο μεχρι 100 ευρω για την γυναικα μου εχω ξεχωρισει τα 2 που γραφω στον τιτλο το meizu το βρηκα ελαφρως μεταχειρισμενο στα 90 kai to doogee μου αρεσαν πολυ τα χαρακτηριστικα του. πιο να προτιμησω ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 ψαχνω ενα κινητο μεχρι 100 ευρω για την γυναικα μου εχω ξεχωρισει τα 2 που γραφω στον τιτλο το meizu το βρηκα ελαφρως μεταχειρισμενο στα 90 kai to doogee μου αρεσαν πολυ τα χαρακτηριστικα του. πιο να προτιμησω ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andress Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Γεια σας Ψάχνω για αγορά κινητού για χρήση social media κυρίως χωρίς τρελές απαιτήσεις σε ισχύ αλλά με την καλύτερη δυνατή κάμερα για τα λεφτά του και αξιόπιστο. Από Κίνα βλέπω xiaomi και μεταχειρισμένα Lg G2, Samsung S4. Έχετε να μου κάνετε καμία άλλη πρόταση; Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ευχαριστώ πολύ, θα του μεταφέρω τα λεγόμενα σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rem2gr Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα σας. Είμαι προς αντικατάσταση του lg g2 mini. Λόγω μωρού, θα ήθελα καταρχήν όσο γίνεται καλύτερα κάμερα για φωτος και βίντεο. Με ένα budget να φτάνει τα 350-400€, πιστεύω ότι σαν καλύτερη επιλογή είναι το lg g5, με δελέασε και η δεύτερη οπίσθια. Επειδή υπάρχουν πολλά ιντερνετομάγαζα σto skroutz, θα πρέπει να κάτι να προσέξω για να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις; Μήπως υπάρχουν αντιπροτάσεις για κάτι πιο οικονομικό ίσως, αλλά διατηρώντας τις αξιώσεις για άριστη κάμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Σε αυτη την τιμη το xiaomi redmi note 3 pro ειναι μονοδρομος. Ισως η καμερα του G2 να ειναι λιγο καλυτερη, αλλα μικρη η διαφορα. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) το ωραίο στο vickmall είναι ότι μπορείς να επιλέξεις τη ρομ που θες να σου περάσουν, αλλά στο geekbuying διατίθεται και η international έκδοση που υποστηρίζει την μπάντα B 20 ( 800 mHz ) για το 4g, το οποίο χρήσιμο ή οχι σε κάποιον, είναι ένα ατού επιπλέον! Edited September 5, 2016 by elektronaut Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Τα xiaomi είναι τέρατα δύναμης στη κάμερα τα χαλάνε λίγο. Όχι ότι είναι χάλια, απλά αναλογικά με το υπόλοιπο hardware υστερούν στην κάμερα. Σε αυτά τα λεφτά όμως ειναι το καλύτερο balance που μπορείς να πετύχεις, για νέα συσκευή. Τώρα αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ ή κάμερα για καινούριο κινητο το Moto G3 έχει πολύ καλή κάμερα, αλλά στα υπόλοιπα είναι πολύ πολύ πιο κάτω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts