Jump to content

elektronaut

Members
  • Δημοσιεύσεις

    213
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elektronaut

  1. Σε κάποιο fb groupακι κάποιος είπε οτι του ρθε ΟΤΑ η ΕU
  2. Εχεις κάνει τα εξής: ;
  3. 2 σελίδες πίσω το χουμε ξαναπει!
  4. δηλαδη εχεις τελευταία έκδοση τωρα και δουλεύουν ολα κομπλέ;;
  5. δεν το χω δοκιμάσει ακόμα, αλλα διαβασα αλλου πως αυτή η έκδοση ειναι χρυση τομη στο νανδουλευουν ολα όπως πριν https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger/messenger-251-0-0-12-117-release/facebook-messenger-251-0-0-12-117-android-apk-download/
  6. η κουβέντα ξεκίνησε με το ότι βελτιώθηκε η εμπειρία χρήσης με nova! όποτε το θεώρησα αυτονόητο! εγώ για την ωρα γύρισα από χθες σε on screen buttons! αλλα μεχρι χτες ακολουθούσα τη λύση που ειχε προταθεί, για default poco launcher και στην home screen του το μονο που ειχα αφήσει ήταν στο "dock" μια συντόμευση για να σε γυριζει σε νοβα. όποτε ήθελε μια έξτρα κίνηση. επίσης βρήκα μια εφαρμογή που λέγεται multi action home button που σου δίνει τη δυνατότητα να βαλεις ενα on screen άχρωμο ή και ημιδιάφανο κουμπάκι ρυθμιζόμενων διαστάσεων στο κέντρο κατω το οποιο εκτός από home button μπορείς να του ορίσεις εσυ action - στην προκειμένη να σου ανοίγει τον νοβα! Όποτε συνδιάζεις gestures ( back, recents ) και για home το εξατομικευμένο home button !
  7. οταν βαλεις default οποιονδήποτε 3rd party launcher δε δουλεύουν! ουτε με καποια full screen gestures app μπορείς να αντικαταστήσεις τα native gestures!
  8. είναι εναλλακτικό store του android police - μια από τις παλαιότερες κοινότητες android εκεί εξω! για άμεση ενημέρωση τελευταίων εκδόσεων έχουν ενδιαφέρον και σχετικά telegram - ανεβάζουν ότι νέο υπάρχει δηλαδή! κάνοντας update και γω τώρα επιβεβαιωνω πως δουλεύουν τα recents αλλά δυστυχώς τα gestures που ελεγα μπας και μας κάνουν τη χάρη - όχι ! Ενδιάφερουσα πληροφορία όπως και να χει !
  9. Τελικώς! Με poco default τα gestures δουλεύουν μετα απο επανεκκίνηση! όπως και το recents button που επίσης εχει θέμα με ολους τους 3rd party launchers! μετά από ένα σχόλιο 2-3 σελίδες πίσω κατέληξα να βάλω στη home screen του poco μόνο συντόμευση για το Nova και έτσι.. ακομα και αν πάω στο home μπαίνω στον nova!
  10. θα το τεσταρω! miui optimizations ολα ανοιχτα.το update του ποκο λοντσερ το πρωι το κανα σκιπ γιατι δεν έχω καμία όρεξη να τον δουλέψω, και τωρα δε μου το βγάζει. reboots εχω κάνει πολλά !
  11. βασικά ολα οκ με τον google assistant ! καποιο σκαλωμα! εκανα το τελευταιο eea stable beta update - γιαυτο μιλαμε απο το πρωί!
  12. Μετάνιωσα που το κάνα! Gestures σε δουλεύουν ουτε με Νοβα ουτε με poco launcher, ουτε με τη βοήθεια 3rd party gestures apps. Επίσης για την ώρα δεν ξυπνάει το google assistant όταν του μιλάω
  13. Σε ράντομ σχόλια απο δω και απο κει, οι περισσότεροι λένε οτι είδαν μικροβελτιώσεις! Και έχω δει και ένα σχόλιο για πιο έντονο drain!!
  14. το ίδιο βλέπω και γω! αλλά μολις διάβασα σε ένα σχετικο group στο FB πως μολις κάνεις την αναβαθμιση των 703ΜΒ, έρχεται και η μεγάλη έκδοση! edit μολις το είδα: αν πας πάνω δεξια στις κουκιδες πάνω δεξια και πατήσεις download latest package εμφανίζει το μεγάλο!
  15. το μωβ ειναι ωραιότατο πάντως! εγώ αυτο στόχευα ( γενικως παντα βεβαια διαλεγω οποιοδήποτε χρωμα περα απο μαυρο ασπρο γκρι ) ειναι πολυ πιο ουδέτερο απο οτι νομιζα.. οποτε εμενα δε με τρέλανε αλλά νομίζω κάποιον που το φοβάται είναι μια χαρά!
  16. και πως είναι ;;
  17. Εγω χθές όταν πηρα χαμπάρι ότι εμφάνισε update, πατησα να το κάνω.. κατέβαινε τρομερά αργά, και όταν ολοκληρώθηκε μου πε οτι δε μπόρεσε να αποσυμπιεσει το zip. μετά το το ρησταρτ το ξαναέβρισκε αλλα δεν κατέβαινε και εντέλει προς το βραδυ, έπαψε να εμφανίζεται.
  18. Εννοείς κάποιο το οποίο θα μπορεί να εφαρμοστεί ενω εχεις on το dark mode; γιατί τα περισσότερα, αλλάζουν απλώς μπακγκραουντ και τιποτε άλλο αν εχεις ενεργοποιημενο το dark mode! Αν το σβήσεις, βλέπεις τις αλλαγές του θέματος!
  19. Αυτό ειναι θεμα προτίμησης. Το αν θεςπιο κορεσμένα τα χρώματα ( oversaturated ) οπως συνηθως κανει το ΑΙ ή αν θες μεγάλες αντιθέσεις ανάμεσα στα φωτεινά και σκοτεινά σημεία που κανει το HDR μόνο εσυ το ξέρεις! Το αποτέλεσμα του AI μπορείς να το πετυχεις και μονος σου εκ των υστέρων. Το HDR πρακτικά είναι λήψη 3 φωτογραφιών ( μια νορμαλ, μια πιο φωτεινή και μια πιο σκοτεινή ) και η σύνθεση της απο το software της κάμερας σε 1. Πρακτικά σημαίνει οτι αργει από ελάχιστα ως αρκετα να βγει τελικό αποτέλεσμα αναλογως και τις συνθήκες φωτός άρα δεν το επιλέγουμε σε κινούμενα θέματα φωτογράφισης. Επειδή το αποτέλεσμα του HDR είναι πιο δύσκολο να το πετύχουμε μόνοι μας μετα τη ληψη απλής φωτογραφίας ( εκτός αν έχουμε τραβήξει raw αρχείο ), αν έχουμε στατικά θέματα όπως τοπίο και σχετικά αρκετό φως, τότε μπορούμε να το επιλέξουμε! Πρακτικά για το λόγο που κανείς χρησιμοποιεί το hdr μπορεί να χρησιμοποιήσει και το night mode αν εχει στατικο θεμα μιας και το αποτέλεσμα θα ειναι ακομα πιο λεπτομερές - αρκει να εχει σταθερό χέρι γιατι θέλει παραπάνω ώρα να αποτυπωθεί η λήψη σε σχέση με το HDR. Αυτά ειναι γενικές οδηγίες και βρίσκουν εφαρμογή σε ότι κινητο και camera app και να έχεις. Η διαφορά είναι πόσο επιτυχημένα ειναι τα τελικα effect ανάμεσα στα διαφορα μοντελα και software! αλλά πάντα ειναι και θεμα προσωπικής προτίμησης! ( συνήθως το αυτόματο hdr και το night mode της gcam ειναι ανώτερο πάντα )
  20. και γω που το κανα κατευθειαν μεσω updater το βλέπω αυτό custom σίγουρα δε θεωρείται ! Εδώ την αναφέρουνε εντέλει ως stable beta !
  21. Ποια θέματα σου στρώσε το factory reset;
  22. πάντως περίεργο γιατι δεν το χουν όλοι αυτό! απορω αν φταίει και τίποτα αλλο μικρο που το χουμε κοινό!
  23. ναι! αλλά οπως ήδη διόρθωσα στο ποστ μου, δοκίμασα και με τον poco και παλι τα ιδια!
  24. είπα μπας και έφταιγε ο nova launcher, αλλα και με τον poco το ίδιο. αναρωτιέμαι αν καμια αλλη εφαρμογή το υ δημιουργεί πρόβλημα. για την ωρα έβαλα το "full screen gestures" για να κάνω δουλειά!
  25. Περίεργο bug! Μετα την αναβάθμιση δε μου δουλεύει το screen gesture για το "home" ! Το "back" και τα "recents" δουλεύουν κανονικά! edit : τελικώς βλεπω ότι δουλεύουν ολα όταν είμαι στη home screen, αλλιώς όταν είμαι μεσα σε ένα app δουλεύει μονο το back gesture!
×
×
  • Create New...