Jump to content

panira

Members
  • Δημοσιεύσεις

    296
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panira

  1. panira

    Redmi Note 5

    Γεια σας και πάλι, πέρασα τελικά custom rom, την arrow v9.0 , το magisk δουλευει μια χαρα, το gps δεν μπορει να κάνει lock για κάπιο λόγο, έβαλα και ενα magisk module αλλα πάλι τίποτα. Χρησιμοποιώ την εφαρμογη satstrat απο το Fdroid για να μου δείξει τους διαθέσιμους δορυφόρους αλλα δεν μπορεί να κλειδώσει σε κανένα(αυτο με την havoc rom) Το xposed υποστηρίζεται ? κατέβασα το riru edxposed αλλα το κινητό μπηκε σε bootloop(με την arrow v9.0). Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το xposed framework? Επίσης ποια rom προτείνετε?
  2. panira

    Redmi Note 5

    Καλησπέρα, έχει λίγους μήνες που το unlocking γίνεται σχεδόν αμέσως, όπως δηλαδή και με εμένα. Νόμιζα ότι θα έπρεπε να περιμένω 15 μέρες αλλά τελικά ξεκλειδώθηκε αμέσως. Δέιτε αν θέλετε και το παρακάτω ΄βιντεο σχετικά με τον bootloader
  3. panira

    Redmi Note 5

    Καλησπέρα, Εκανα το unlock, δεν χρειαζόνταν να περιμένω τελικά , έγινε κατευθείαν
  4. panira

    Redmi Note 5

    Γεια σας, αποφάσισα να κάνω root το κινητό μιας και ακόμα αξίζει σαν συσκευή. Μπορεί να περιγράψει κάποιος ΄συντομα την διαδικασία root? Γινεται να έχω root αλλά να κρατήσω την miui? Επείσης το xposed framework λειτουργεί μαζί με το magisk? Τέλος, διάβασα ότι κάποιες εφαρμογές τραπεζων δεν λειτουργούν σε rooted συσκεύες, ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ :)
  5. panira

    Redmi 8

    Γεια σας, έχω να πρόβλημα με το κινητό, έκανα update στην 11.0.1 και όταν παίρνω τηλέφωνο κάποιες φορές δεν ακούω σχεδόν καθόλου τον συνομιλητή μου, όταν με παίρνουν όμως αυτοί τους ακούω και με ακούνε μια χαρά. Αρα υποθέτω δεν είναι θέμα harware αλλά θέμα software. Σας έχει τύχει αυτό?
  6. panira

    Redmi Note 5

    ξέρετε που θα βρούμε αυθεντική μπαταρία? αγορασα από το fixmobile.gr αλλά ήταν fake, μουφα,κρατούσε ακόμη λιγότερο από ότι η original.
  7. panira

    Redmi Note 5

    καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την μπαταρία μιας και δεν κρατάει πολύ πια. Προτειμώ απο Ελλάδα λόγω της κατάστασης με τον ιό, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα με αυθεντικές μπαταρίες?
  8. panira

    Redmi Note 5

    καλησπερα, το power button εχει χαλάσειοπότε με πολυ ελαφριά πιεση πατιέται μόνο του, με αποτέλεσμα το κινητό να κάνει reboot, οπότε πρακτικά το κουμπί αχρηστευτηκε. Υπoθέτω οτι κάτι εχει συμβεί με το καλώδιο του power button οπότε λέω να το αλλάξω. Γνωρίζετε από μπορώ να προμηθευτώ ενα τετοίο καλώδιο, απο Ευρώπη βέβαια? Επίσης, κάποια εφαρμογή/trick που να απενεργοποιει τελειως το power button γιατι πατιεται καμια φορά στην τεσπη και ειναι ενοχλητικό. Δεν έχω δυστυχώς root Thanks!
  9. panira

    Redmi Note 5

    Αν κανω unlock τον bootloader θα μπορω μετά να χρησιμοποιώ το δακτυλικο αποτυπωμα σε custom rom αλλά και στις official?
  10. panira

    Redmi Note 5

    σχετικά με το wifi calling, ενώ δείχνει την ένδειξη οτι είναι ενεργό, οταν πηγα σε δωμάτιο χωρίς σήμα, δεν φαίνεται να λειτουργεί, απλα ο συνομιλητής μου δεν με άκουγε και η κλήση διακόπηκε. Δεν πρέπει να έχω καθόλου σήμα για να μπει σε λειτουργία το wifi calling? Αν τελικά συνδεθεί με τον συνομιλητή μου, το εικονίδιο του wifi calling εξαφανίζεται κατα την διαρκει της κλήσης, είναι σαν να αλλάζει απο wifi σε δικτυο. Σε εσάς λειτουργεί κανονικά? https://imgur.com/a/lzMuIJ0
  11. panira

    Redmi Note 5

    Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το wifi calling για cosmote? Εστειλα μήνυμα στο 1333 τη λέξη WIFICALL αλλά μου ήρθε μηνυμα ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στο κινητό μου. Πιο πριν κάποιος ανέφερε οτι πληκτρολογείς τα *#*#vowifi#*#* και *#*#volte#*#* στο dialer του κινητου. Πως γίνεται αυτό?
×
×
  • Create New...