konstantinoslp Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Δεν μας τα λένε καλά για την μπαταρία του... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Δεν μας τα λένε καλά για την μπαταρία του... Σαν να στάζει χολή μου φαίνεται. Λέει ότι σε βίντεο playback βγάζει μιάμιση ώρα παραπάνω από το Mate 8. Όλοι εμείς οι χρήστες του Mate 8 ξέρουμε έχοντας καταθέσει την εμπειρία μας, ότι η μπαταρία είναι το δυνατό του χαρτί. Άρα πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι έχει χάλια μπαταρία αφού βγάζει μιάμιση ώρα παραπάνω από τον προκάτοχο του; Προφανώς και το βίντεο playback δεν είναι αντιπροσωπευτικό για το πόσο διαρκεί η μπαταρία του. Ο reviewer του recombu λέει ότι πρόκειται για εξαιρετική μπαταρία που τον έβγαλε άνετα για 2 μέρες. Εκεί που συμφωνούν όλοι είναι ότι έχει θέμα σε χαμηλού φωτισμού φωτογραφίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Στην μπαταρία δεν πρόκειται να κάνω καμία έκπτωση. Το καλύτερο δείγμα θα είναι όταν το πάρουν οι κάτοχοι στα χέρια τους. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Σε αναμονή του gsmarena προσωπικά.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάντως θα είναι κατόρθωμα, απ'αυτα πους δεν μας συνηθίζει η huawei, να έχει πέσει η αυτονομία με μικρότερη οθόνη/ίδιας ανάλυσης, ίδια μπαταρία, θεωρητικά λίγοτερων ενεργειακών απαιτήσεων hw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάντως όσο αφορά τις φωτογραφίες ακόμα δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Αλλού βλέπω πολύ καλά αποτελέσματα, αλλού όχι και τόσο καλά. https://m.flickr.com/#/photos/gillyberlin/30231514963/in/set-72157674821053502/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πάντως όσο αφορά τις φωτογραφίες ακόμα δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Αλλού βλέπω πολύ καλά αποτελέσματα, αλλού όχι και τόσο καλά. https://m.flickr.com/#/photos/gillyberlin/30231514963/in/set-72157674821053502/ Χωρις να φαινεται το exif?:mad: Kαι που ξερω εγω οτι ειναι του mate9? Δεν μου αρεσουν τετοια δειγματα γοατι ειναι σιγουρα το λιγοτερο περιεργα...:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Χωρις να φαινεται το exif?:mad: Kαι που ξερω εγω οτι ειναι του mate9? Δεν μου αρεσουν τετοια δειγματα γοατι ειναι σιγουρα το λιγοτερο περιεργα...:X Σεβαστό αλλά τo ίδιο καχύποπτος θέλω να ελπίζω ότι είσαι και με τα θετικά δείγματα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Σεβαστό αλλά τo ίδιο καχύποπτος θέλω να ελπίζω ότι είσαι και με τα θετικά δείγματα. ;) Mε ολα ειμαι παντα φιλε μεχρι να δω πραγματικες φωτο απο καποιον εδω μεσα και οχι απο καποιον φωτογραφο η τα εκαστοτε πληρωμενα διαφημιστικα ή δυσφηστικα sites:) Real time και κατω απο νορμαλ συνθηκες φωτισμου κλπ Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Mε ολα ειμαι παντα φιλε μεχρι να δω πραγματικες φωτο απο καποιον εδω μεσα και οχι απο καποιον φωτογραφο η τα εκαστοτε πληρωμενα διαφημιστικα ή δυσφηστικα sites:) Real time και κατω απο νορμαλ συνθηκες φωτισμου κλπ Σ'αυτό θα συμφωνήσω. (σχεδόν). Μαζί σου, ούτε εγώ πιστεύω τα διάφορα sites, απλά μια ιδέα παίρνουμε. :) Υ.γ. Το σχεδόν παραπάνω είναι γιατί και στις πραγματικές φωτό, υπάρχουν παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν. (π.χ. λήψεις με τρίποδο, αποφυγή από τον εκάστοτε χρήστη σεναρίων φωτογραφίας που εκθέτουν τη συσκευή, έμφαση σε αυτά που αναδεικνύουν την εκάστοτε συσκευή. έχουμε δει διάφορες ''ομορφιές'' και από τους πραγματικούς χρήστες. :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 http://www.tomsguide.com/us/huawei-mate-9,review-4027.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ωραίος ο Τομ όπως πάντα Τελικά κάπως κατάφεραν να βγάλουν 40 λεπτά λιγότερα μπαταρία.... Κάμερα βελτιωμένη αλλά όχι αρκετά σε σχέση με πέρσι και το p9. Προσωπικά ότι έχω δει δε με ενοχλεί μιας και με OG-S4 έχω ξεχάσει τι σημαίνει νυχτερινή φωτογράφιση... Απόδοση κομπλέ, ακόμα και η κάρτα Αφού μιλάμε για 1080 είναι μια χαρά Με τη μπαταρία ακόμα δε καταλαβαίνω το πως... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Το περιμεναμε με αγωνια λεω εγω και αυτο... Πρωτα συμπερασματα απο review, τιποτα τρομερο εκτος της τιμης του:mad: Προσωπικα απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα θα πηγαινα μονο στο Xiaomi note 2 που προς το παρων και για αρχη φαίνεται το ποιό VFM. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 http://www.thaimobilecenter.com/article-2559/huawei-mate-9-leica-dual-camera-test.asp Για οσους ενδιαφεροντε για την καμερα.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 http://www.thaimobilecenter.com/article-2559/huawei-mate-9-leica-dual-camera-test.asp Για οσους ενδιαφεροντε για την καμερα.... Μια χαρά μου φαίνονται αν και έχω δηλώσει μη γνώστης του αντικειμένου. Την Δευτέρα θα έχουμε και την παρουσίαση των κινεζικών μοντέλων με τα έξτρα GB σε RAM/ROM συν κάποιο pro μοντέλο. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίος ο Τομ όπως πάντα Τελικά κάπως κατάφεραν να βγάλουν 40 λεπτά λιγότερα μπαταρία.... Κάμερα βελτιωμένη αλλά όχι αρκετά σε σχέση με πέρσι και το p9. Προσωπικά ότι έχω δει δε με ενοχλεί μιας και με OG-S4 έχω ξεχάσει τι σημαίνει νυχτερινή φωτογράφιση... Απόδοση κομπλέ, ακόμα και η κάρτα Αφού μιλάμε για 1080 είναι μια χαρά Με τη μπαταρία ακόμα δε καταλαβαίνω το πως... Να δουμε και τα αλλα reviews. :) ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το περιμεναμε με αγωνια λεω εγω και αυτο... Πρωτα συμπερασματα απο review, τιποτα τρομερο εκτος της τιμης του:mad: Προσωπικα απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα θα πηγαινα μονο στο Xiaomi note 2 που προς το παρων και για αρχη φαίνεται το ποιό VFM. Έχεις απόλυτο δίκιο για την τιμή. Δεν δικαιολογεί προς το παρόν την αναβάθμιση από Mate 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 https://www.aliexpress.com/item/Original-Huawei-Mate-9-Mate9-4G-LTE-Octa-Core-6GB-RAM-128GB-ROM-5-9-HD/32762485630.html?spm=2114.01020208.3.2.OTjSpi&s=p&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_10089,searchweb201603_1&btsid=6f0c3fb4-330b-49bf-a25a-85ca168917a3 http://m.liaow.com/huawei-mate-9-mocha-gold-128gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Πρώτο full αναλυτικό review με κάθε λεπτομέρεια τα της συσκευής. http://www.notebookcheck.net/Huawei-Mate-9-Phablet-Review.182825.0.html Σε γενικές γραμμές μιας ουσιώδεις αναβάθμιση από το Matte 8. Η οθόνη παραμένει μια από τις κορυφαίες LCD-IPS. Η αυτονομία παραμένει σε υψηλά επίπεδα έστω που χάνει πολύ ελαφρώς από Matte 8. Τρομερή αναβάθμιση σε CPU-GPU(πολύ περισσότερο στην GPU) και χρήση UFS 2.1 αποθηκευτικού χώρου με πολύ υψηλές επιδόσεις. Η κάμερα έχει τύχει σαφώς βελτίωση αν και την νύχτα και χαμηλό φωτισμό υστερεί από τα κορυφαία της αγοράς. Pro + fast camera + great camera with hybrid zoom + fast storage + compact and appealing design + up to three years warranty + LTE Cat. 11 + wide frequency coverage + great voice quality with noise suppression + App cloning + IR blaster + dual-SIM ... Cons - ... but only as hybrid slot - microSD-cards cannot be formatted as internal storage - no App2SD - clattering power adapter - slow SD slot - mediocre WiFi performance Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 11, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Στις φωτογραφίες, κάνετε κοντινό στην ταμπέλα και συγκρίνεται στην νυχτερινή, η στα φύλλα Στη συγκεκριμένη τουλάχιστον δε το βλέπω χειρότερο από το S7. Διαφορετικά χρώματα, αλλά χωρίς σχόλιο δε ξέρω ποια είναι τα πιο "Φυσικά", αν και πιο πάνω λέει του mate 9... Μπαταρία δε ξέρω...μπορούσε καλύτερα πιστεύω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ποτε περιπου το περιμενουμε για κανονικη κυκλοφορια Ευρωπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Στις φωτογραφίες, κάνετε κοντινό στην ταμπέλα και συγκρίνεται στην νυχτερινή, η στα φύλλα Στη συγκεκριμένη τουλάχιστον δε το βλέπω χειρότερο από το S7. Διαφορετικά χρώματα, αλλά χωρίς σχόλιο δε ξέρω ποια είναι τα πιο "Φυσικά", αν και πιο πάνω λέει του mate 9... Μπαταρία δε ξέρω...μπορούσε καλύτερα πιστεύω Εντάξει, μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα λογικά θα έχει πάρει αναβάθμιση το λειτουργικό, οπότε υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς και ειδικά στην αυτονομία. Ποτε περιπου το περιμενουμε για κανονικη κυκλοφορια Ευρωπη? Για Δεκέμβρη ακούστηκε, θα δείξει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε performance. Με τα πρώτα updates το τέρας θα πετάει. Έτσι μας έχει μάθει η huawei. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Για την μπαταρία γιατί κάνετε έτσι Βάλανε μεγαλύτερη και ποιο ενεργοβορα gpu και έχει και το ποιο ενεργοβορο Android 7 αυτά τα δύο φτάνουν (καλά Android σε λίγο θα τρώει ποιο πολύ μπαταρία στην συλλογή πληροφοριών πάρα θα την τρώει ο χρήστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Huawei Mate 9 / Mate 9 Pro Hands On https://www.youtube.com/watch?v=kSXgYh05oYc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Καλώς τα! http://www.androidheadlines.com/2016/11/huawei-mate-9-pro-announced-with-a-curved-screen-6gb-of-ram.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Καλώς τα! http://www.androidheadlines.com/2016/11/huawei-mate-9-pro-announced-with-a-curved-screen-6gb-of-ram.html Πολύ όμορφο το Note 7! Oh wait!! :confused: A ρε Huawei, υποτίθεται είσαι από τις σοβαρες εταιρίες που δεν αντιγράφουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts