egodemis Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Κατι εμφανίστηκε στο hicare σχετικο με το ορεο τι φαση?Open beta είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duthman Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Open beta είναι Δεν το εβγαζε νωριτερα νομιζω ομως ... Επισης ακομα beta ? Stable ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Δεν το εβγαζε νωριτερα νομιζω ομως ... Επισης ακομα beta ? Stable ?Κινεζικο έχει stable ευροπαικο όχι δεν έχει Είπαν αν όλα καλά μέχρι τέλος του χρόνου αλλιος Γενάρη (πυστεψε με δεν θέλεις oreo οπος σε αυτό του Mate 10 που βρίζεις την μέρα που το αγόρασες day one με άπειρα bugs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Κινεζικο έχει stable ευροπαικο όχι δεν έχει Είπαν αν όλα καλά μέχρι τέλος του χρόνου αλλιος Γενάρη (πυστεψε με δεν θέλεις oreo οπος σε αυτό του Mate 10 που βρίζεις την μέρα που το αγόρασες day one με άπειρα bugs) Εγώ πάντως κινέζικο έχω και δεν μου χει έρθει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Εγώ πάντως κινέζικο έχω και δεν μου χει έρθει κατι κινεζικο κινεζικο (χωρις playstore κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Σχετικά με το πλήκτρο πλοήγησης υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται τουλάχιστον στους browsers ή στη συλλογή ή όταν διαβάζουμε κείμενα; Ας γίνει τουλάχιστον διάφανο να μην ενοχλεί τόσο και να μην κονταίνει την οθόνη κατά ένα εκατοστό. Επίσης ρυθμίσεις για το pro mode στις φωτογραφίες το βράδυ χωρίς τρίποδο κανείς? Το αρχαίο Nokia Ν8 το ξεπερνά χαλαρά με ή χωρίς φλάς! Κατά τ`άλλα πολύ ευχαριστημένος από κάμερα την ημέρα, αυτονομία, ταχύτητα, ευκρίνεια και φωτεινότητα οθόνης, καθαρότητα και ένταση στις τηλεφωνικές κλήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Το βρήκα!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.immersive&hl=el Kαι πάπαλα η μαύρη μπαρίτσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Κινεζικο έχει stable ευροπαικο όχι δεν έχει Είπαν αν όλα καλά μέχρι τέλος του χρόνου αλλιος Γενάρη (πυστεψε με δεν θέλεις oreo οπος σε αυτό του Mate 10 που βρίζεις την μέρα που το αγόρασες day one με άπειρα bugs) Αυτό περι mate 10 pro διορθώθηκε με προχτεσινο update . Και πάει καλύτερα πλέον από το δικό μας. Δύο φίλοι μου έχουν και τα συγκρίναμε χτες . Πλέον ρολαρουν κ εκείνα τέλεια και ήταν λογικό άλλωστε .. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Αυτό περι mate 10 pro διορθώθηκε με προχτεσινο update . Και πάει καλύτερα πλέον από το δικό μας. Δύο φίλοι μου έχουν και τα συγκρίναμε χτες . Πλέον ρολαρουν κ εκείνα τέλεια και ήταν λογικό άλλωστε .. οχι τελείως ακόμη έχει μπόλικα bugs σε κάνα δυο μήνες θα είναι οκ αυτό σημαίνει βιάζομαι και σκοντάφτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα, μία γρήγορη ερώτηση. Έχει καταφέρει κάποιος να χρησιμοποιήσει το Mate 9 με το ρολόι Xiaomi Amazfit, χωρίς random αποσυνδέσεις; Ρωτάω διότι η συμπεριφορά των ειδοπιήσεων είναι random...Εννοείται πως έχω δώσει φουλ δικαιώματα στην εφαρμογή του Amazfit... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Δεν βλέπω κάποια διαφορά από την 321 log. Εκτός από την ενημέρωση ασφαλείας. Edited December 18, 2017 by efbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Για όσους, όπως εγώ, θεωρούν μεγάλο φάουλ την έλλειψη οριζόντιου scrolling στο app drawer με ικανοποίηση αναφέρω ότι πλέον το υποστηρίζει ο δωρεάν Microsoft launcher. Μακάρι να το εισάγει και η Huawei λίαν συντόμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Δεν βλέπω κάποια διαφορά από την 321 log. Εκτός από την ενημέρωση ασφαλείας. Πήρες Oreo , η είναι η beta ?? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Πήρες Oreo , η είναι η beta ??Η 321 ήταν beta. Για αυτήν στο xda λένε πως είναι τελική έκδοση. Και τις δύο τις φλάσαρα με hota8 τρόπο που υπάρχει στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Η 321 ήταν beta. Για αυτήν στο xda λένε πως είναι τελική έκδοση. Και τις δύο τις φλάσαρα με hota8 τρόπο που υπάρχει στο xda.Μήπως έχει κάποιο link?? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μήπως έχει κάποιο link??Κατέβασε την ρομ με firmware Finder και διάβασε εδώ https://forum.xda-developers.com/mate-9/how-to/guide-mate-9-flash-update-package-t3593108 κι εδώ https://forum.xda-developers.com/mate-9/how-to/guide-mate-9-flash-oreo-update-package-t3699522 Αν είσαι σε Nougat το πρώτο link. Αν είσαι σε beta oreo, όπως ήμουν εγώ, το δεύτερο. ΠΡΟΣΟΧΗ, μετά από αναβάθμιση από beta σε stable ο bootloader δεν κλείδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Σ'ευχαριστω.... Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Από τιμή πάντως, παρατηρώ σταθερότητα.. Μη πω ότι αυξήθηκε κιόλας.. Εγώ έχω το μονοκαρτο και skroutz πάει 510+ https://www.skroutz.gr/s/10697717/Huawei-Mate-9-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Σ'ευχαριστω.... με λιγα λογια σου λει οτι χανεις και την εγγηηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Oreo 361. 30 ώρες μπαταρία με σχεδόν 6 ώρες sot μέχρι το 15 %. Το βράδυ, σε 8 ώρες έχασε 1% μπαταρία. My fitnesspal, Google fit, Google keep, Viber, messenger, Aquamail mail, call Box, Weather Pro και Android wear τα έχω αφήσει να "τρέχουν" στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Αρκετό Internet με Tapatalk, Opera και Facebook. Δίκτυο περίπου 60 % wifi και 40% 4g. Όλες τις ώρες σε BT σύνδεση με Huawei watch 2. 20 λεπτά συνολικά κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Oreo 361. 30 ώρες μπαταρία με σχεδόν 6 ώρες sot μέχρι το 15 %. Το βράδυ, σε 8 ώρες έχασε 1% μπαταρία. My fitnesspal, Google fit, Google keep, Viber, messenger, Aquamail mail, call Box, Weather Pro και Android wear τα έχω αφήσει να "τρέχουν" στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Αρκετό Internet με Tapatalk, Opera και Facebook. Δίκτυο περίπου 60 % wifi και 40% 4g. Όλες τις ώρες σε BT σύνδεση με Huawei watch 2. 20 λεπτά συνολικά κλήσεις. μακαρι να εβγαζα εστο 4 ωρες...... πανω απο 3 δεν εχω δει ποτε ....... ανάθεμα την χρήση που κανω......... θέλω κινητό με πυρηνικά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Σε γερμανικο φόρουμ στο οποίο εχουν εγκαταστήσει το Oreo, ειναι οι περισσότεροι πολύ ευχαριστημένοι και μιλανε για αισθητή βελτίωση στην αυτονομία και σε ταχύτητα.... Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Σε γερμανικο φόρουμ στο οποίο εχουν εγκαταστήσει το Oreo, ειναι οι περισσότεροι πολύ ευχαριστημένοι και μιλανε για αισθητή βελτίωση στην αυτονομία και σε ταχύτητα....Μια από τα ίδια κι εγώ. Όχι ότι είχα πρόβλημα με την Nougat. Το μόνο που με χαλάει είναι που δεν δουλεύει το picture in picture στο YouTube. Βέβαια από ότι διαβάζω αυτό είναι θέμα της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Φανταστικοί χρόνοι ! Άντε να την πάρουμε κ μεις επίσημα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Στο xda λένε πως μπορούν οι κάτοχοι ευρωπαϊκού l29 να περάσουν oreo μέσα από το hicare :) Οποίος θέλει δοκιμάζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts