Jump to content

papia777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papia777

  1. papia777

    OnePlus 9

    ρε παιδια ψαχνω μεταχειρισμενο και βρηκα ενα στα 240 σε τελεια κατασταση και 128αρι με αποδειξη αμαζον αγορασμενο πριν 10 μηνες. Τι λετε να το χτυπησω? Γενικα δεν ακουω πολυ καλα λογια για το 9αρι. Τι λετε εσεις?
  2. Μετά το update είναι σαν να έχω άλλο κινητό. Φτου μην το ματιαξω χαχαχα. Πολύ βουτυρενια εμπειρία. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει εκτός από τα bubbles στο messenger αλλά κι αυτά έφτιαξαν αρκετά.
  3. εμενα δευτερη φορα που χαλαει και δεν φορτιζει. παλι το στειλα για εγγυηση. εγω καταφερα να το φορτιζω με τις μεγγενες που εχω για αλλαγη οθονης. ειδα κι επαθα βεβαια την τελευταια φορα για να καταφερω να περασω τα δεδομενα μου στη back up συσκευη μου. Οι πληγες του φαραω μ αυτο το κινητο. πηρα ενα nova 5t τωρα. ο,τι προβλημα ειχα με το poco εχει λυθει μονο θεμα ειναι η μπαταρια στο 5τ.
  4. Έχω μιλήσει με άτομα και οι μόνοι που το έχουν αυτό το θέμα είναι κάτοχοι Xiaomi. Κανείς άλλος. Δεν μπορεί να ναι σύμπτωση. Τι να πω. Γενικά αν λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν θα χω πρόβλημα να το κρατήσω. Οκ το αδύναμο WiFi δεν με ενοχλεί τόσο πολύ. Έχω παρά πολλά δεδομένα οπότε αν κάποια στιγμή δεν έχω δυνατό WiFi ανοιγω τα δεδομένα
  5. Το πρόβλημα με τα publes του messenger το έλυσες;;
  6. Παιδιά μια ερώτηση οποίος ξέρει. Αν θέλω να περάσω την global Rom πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader? Διαβάζω ότι όσοι έχετε την global δεν έχετε τα θέματα της ΕU και λέω να το δοκιμάσω μπας και δεν χρειαστεί να το δώσω τελικά.
  7. Τέλεια σήμερα το κινητό άρχισε να κρασάρει εφαρμογές μια μετά την άλλη. Ρε xiaomi σοβαρά τώρα, παραιτηθείτε όλοι να τελειώνουμε.
  8. Ποιο update εννοείς. Το χει μια φίλη το κινητό αν είναι να της πω να μην το κάνει.
  9. Ρε παιδιά είστε 2 που λειτουργούν καλά και είμαστε πολλοί που εχουμε θέματα. Ε δεν είμαστε εμείς οι χαζοί απλά εσείς είστε τυχεροί που δνε έχετε θέματα. Σε όλα τα νέα Xiaomi υπάρχει αυτό το πρόβλημα με το messenger. Προσωπικά εγώ έχω θέματα με πολλες εφαρμογές. Viber, avast, messenger,
  10. Είχα πολλες συσκευές κινεζικες. Καμία τόσα προβλήματα. Επίσης όταν όλοι έπαιρναν Samsung εγώ επαιρνα mi3. Άστο φίλε. Το f2 pro είναι έχει τρέλα προβλήματα. Με το Mate 20 pro δεν είχα ποτέ θέμα. Ακόμα και τώρα μπάλα πάει. Μην σου πω πιο γρήγορο από το f2 pro
  11. Μόλις ξαναχαλασαν οι φυσαλίδες. Μιλάμε δεν ξαναπαίρνω Xiaomi ούτε να μου το χαρίζουν. Όλο θέματα.
  12. Ναι μέχρι στιγμής όλα κομπλε. Να δω πόσο θα κρατήσει βεβαια
  13. Ούτε από YouTube μπορούσες να κάνεις share. Έκανα την αναβάθμιση από play store και όλα λύθηκαν. Μέχρι στιγμής και οι φυσαλίδες λειτουργούν κανονικά. Σε σένα είχαν χαλάσει μς τη μία μετα την αναβάθμιση;
  14. Μία ερωτηση. Μπορεις να στέλνεις φωτογραφίες γιατί εμένα δεν με αφήνει. Μόνο βίντεο. Επίσης αν κάνουμε τώρα update παλι θα χαλάσουν τα pubbles?
  15. πριν απο λιγο στο messenger μου το γυρισε και μενα σε τετραγωνακια. Πολυ σπαστικο μπορω να πω τ αλλα ολα κομπλε
  16. 12.2.4 σημερα στη γερμανια. 2.9 gb. Καλυτερα transitions προσωπικα το βλεπω πιο snapy. Μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει καποιο bug και η μπαταρια φαινεται μια χαρα.
  17. Δεν θα το λεγα. Στο mate 20 pro δνε ειχα κανενα απολυτως προβλημα με την εφαρμοφη. Εδω στο poco πας στις ειδησεις google και στο σκρολαρισμα σερνεται απο day 1 καποιες φορες λιγοτερο καποιες περισσοτερο. μονο το avast passwords εχω δεν εχω αλλο avast app πανω
  18. εγω παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τη συσκευη. Η οθονη του δεν ειναι σωστα καλιμπραρισμενη σε γκρι φοντο αλλου ειναι πιο γκρι αλλου λιγοτερο. Επισης σε μενα η συσκευη εχει φριζαρει τουλαχιστον 20 φορες μεσα σε 2 μηνες, πολλες φορες σε κλησεις με ανοιχτη ακροαση μου κανουν παραπονα οτι δεν ακουνε, καποιες εφαρμογες οπως το avast passwords ενω μου δειχνει να βαλω το pass μου οταν παω να το πατησω δεν κανει κατι και σαν να μην εφταναν ολα αυτα απο ποχθες δεν φορτιζει. πρεπει να πιεσω την οθονη μηηηηπως και κανει επαφη. Μιλησα με την εταιρια εταιρια για να το στειλω. Εφοσον το στελνω τους ειπα και το θεμα με την οθονη. Το Ui του poco πολυ κακοφτιαγμενο κατα τη γνωμη μου.
  19. Λοιπόν προσωπικά σχεδόν 10 ώρες τη μερα είμαι με Bluetooth και ακούω ράδιο στο background είτε Netflix στο background (όσο είμαι δουλειά και στο δρόμο στο αμάξι) είμαι με δύο κάρτες και εννοείται τις περισσότερες ώρες με 4g σε βουνά. Φωτεινότητα στο αυτόματο. Προσωπικά το λιγότερο που έχω δει είναι 6:30 ώρες. Γενικά είμαι πάνω από 7 ώρες sot. Όταν είμαι σπίτι και δεν ακούω ράδιο από το κινητό. Και είμαι fb, Netflix καμία μια ώρα gaming μου έχει βγάλει και 10 ώρες.
  20. Φίλε στη δουλειά ένας φίλος έχει το x2 pro κι εχθές τεσταρα τα ηχεία τους. Η διαφορά αν και το ένα είναι στέρεο ενώ το f2 όχι είναι παρα πολύ μικρή. Μακάρι να χε stereo το f2 αλλά σε ένταση δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Είναι πολύ δυνατό. Το f2 συγκρίνεται με το x50 pro αν το βρεις σε καλη τιμή αλλά πολύ δύσκολα. Εγώ το χα βρει 450 σφραγιστο κουτί με απόδειξη για εγγύηση αλλά αυτός που το δινε δεν είχε pay pal οπότε το προσπέρασα.
  21. Αυτό πάλι χάλασε ξαφνικά και σε μένα και δεν ξέρω αν υπάρχει ρύθμιση παρά μόνο να περιμένουμε για Update εφαρμογής ή του λογισμικού. Άλλαξα το widget και έφτιαξε απλά τώρα γράφει: Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος. Χεχεχε. Καλά μπαταρία σκύλος μαύρος. Αφού απενεργοποιησα αυτά που δεν θελω στο background όλα τα κύρια apps τα χω φουλ ενεργοποιημενα με από το πρωί με κλήσεις με λίγο gaming ίντερνετ κυρίως wifi αλλά και 4g με δύο κάρτες, αυτή τη στιγμή είμαι στο 50% με 5ωρες και να 20 λεπτά sot.
  22. Καταρχάς να πω ότι εγώ δεν χρησιμοποιω το drawer για κάποιο app. Όλα αυτά που θέλω τα χω στις αρχικες σελίδες σαν ένα iPhone πχ. Όταν είσαι στην αρχική σελιδα και πας τέρμα αριστερά δεν βγάζει τη σελίδα της Google με είδησεις και διάφορα τέτοια? Αυτό μπορείς να το απενεργοποιησεις; στο huawei μπορούσα κι επίσης μετά μου δινε τη δυνατότητα όταν φτάνω στην πρώτη σελίδα και πάω πίσω να αφήνει να πάει αμέσως στην 4η πχ. Γίνεται να μπει σε loop? Οκ παίδες το βρήκα απλά δεν έχει επιλογή για να κάνεις loop μεταξύ πρώτης και τελευταίας αρχικής σελίδας. Πρώτη φορά σε miui μου μοιάζει λίγο ανακατεμένο. Τόση ώρα ψάχνω να αλλάξω την μορφή της ημερομηνίας γιατί μου δειχνει πρώτα τον μήνα και μετά τη μέρα και πάω να τρελαθώ χεχε
  23. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα, για εξήγησε μας παραπάνω γιατί εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα Καταρχάς να πω ότι εγώ δεν χρησιμοποιω το drawer για κάποιο app. Όλα αυτά που θέλω τα χω στις αρχικες σελίδες σαν ένα iPhone πχ. Όταν είσαι στην αρχική σελιδα και πας τέρμα αριστερά δεν βγάζει τη σελίδα της Google με είδησεις και διάφορα τέτοια? Αυτό μπορείς να το απενεργοποιησεις; στο huawei μπορούσα κι επίσης μετά μου δινε τη δυνατότητα όταν φτάνω στην πρώτη σελίδα και πάω πίσω να αφήνει να πάει αμέσως στην 4η πχ. Γίνεται να μπει σε loop?
  24. Καλησπέρα κι από μένα. Εδώ και 3 μέρες νέος κάτοχος του Poco ερχομενος απο mate 20 pro (το οποιο αλλαξα λογω ενος προβληματος της συσκευης). Πρωτες εντυπωσεις φοβερες. στην τιμη που το πηρα 409 ευρω σφραγισμενο η εκδοση με τα 8Gb ram (με δυο χρονια εγγυηση στη γερμανια) νομιζω κατι καλυτερο δεν βρισκεις ευκολα σ αυτα τα λεφτα. Καμερες αρκετα καλες και ο ηχος τους θεωρω ειναι πολυ καλος. Το miui ειναι αρκετα παραμετροποιησιμο αλλα κατι μικρα σκαλοματακια τα τρωει. βεβαια οσο περνανε οι μερες και το ai μαθαινει βλεπω γινεται ολο και πιο snapy. o Hxos στην κληση ειναι λιγο χαμηλος θα δοκιμασω να κανω αλλαγη στην χωρα που διαβασα σε καποια ποστ (ποση ωρα πρεπει να περιμενω μεχρι να το επαναφερω στην χωρα που του χω δωει αρχικα?). Το wifi του μου φαινεται λιγο αργο και μου κανει εντυπωση σε ολα τα βιντεο εβλεπα οτι γενικα ειναι πολυ καλο στις ταχυτητες. Αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι η ποιοτητα κατασκευης. Δεν την περιμενα τοσο ανεβασμενη μπραβο τους. Επισης να πω οταν το εστηνα και μετεφερα αρχεια σχεδον 2 ωρες το huawei ειχε ανεβασει θερμοκρασια το Poco ηταν πολυ cool. Μια ερωτηση γινεται με καποιο τροπο να απενεργοποιησουμε τη σελιδα της με τα feeds της google με καποιο τροπο εκει ψηλο σερνεται το τηλ και δεν ξερω γιατι
  25. papia777

    Huawei Mate 20 Pro

    Από την αρχή που το δοκίμασα δεν είχα κανένα θέμα. Μια φορά φίλος με iPhone 8 είχε ξεχάσει τον φορτιστή του οπότε του το φορτισα με τον mate. Από 4% μέχρι 71% κανένα θεμα
×
×
  • Create New...